Kategorie: / Komputery / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Dom

Agdmaster.com Opinie Klientów

4.87/5.00 - ilość ocen: 163
opinie o Agdmaster.com
2019-03-05

Sprzedawca wystawia aukcje nie mając towaru na stanie, stąd opóźniona dostawa

5 / 5 2019-03-05

Bardzo polecam innym kupującym ten sklep.

5 / 5 2019-03-03

Towar w 100 % zgodny z opisem Polecam sprzedawcę!!!

5 / 5 2019-02-20

Polecam

5 / 5 2019-02-17

Brak zastrzeżeń. Wszystko załatwione bardzo sprawnie.

5 / 5 2019-02-11

Profesjonalnie.

5 / 5 2019-02-10

POLECAM

4 / 5 2019-02-09

Wszystko oki

5 / 5 2019-02-01

bardzo sprawna i fachowa obsługa-dobra komunikacja.Polecam

5 / 5 2019-01-28

Sprzedawca powinien być stawiany za wzór profesjonalizmu . Trzymać tak dalej .

4 / 5 2019-01-05

Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-03

Wszytsko szybko i zgodnie z opisem. Polecam

5 / 5 2018-12-30

Szybko, sprawnie, tanio.

5 / 5 2018-12-17

Wszystko w jak najlepszym porządeczku. Polecam.

5 / 5 2018-12-17

wszystko OK ,profesjonalnie i szybka dostawa zgodna zopisem-pozdrawiam

5 / 5 2018-12-16

Profesjonalna obsługa pod każdym względem.

5 / 5 2018-12-13

Atrakcyjne ceny produktów.

5 / 5 2018-12-13

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-12-12

Wszystko w najlepszym porządku POLECAM!

5 / 5 2018-12-02

fffgn

5 / 5 2018-12-01

Polecam

5 / 5 2018-11-27

Polecam wszystkim tego sprzedającego.

5 / 5 2018-11-23

Sklep jak najbardziej spisał się najlepiej jak się dało

5 / 5 2018-11-21

Polecam, Szybko i solidnie. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-11

Wszystko super.

4 / 5 2018-11-05

wszystko OK poza tym że w ofercie było płatne przy odbiorze a w rzeczywistości tej opcji nie było

5 / 5 2018-11-04

Szybko, sprawnie jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-11-02

wszystko super, szybka wysyłka, dobrze zabezpieczony towar, polecam

5 / 5 2018-10-31

Super dobry towar, zgodny z zamówieniem, extra zapakowany i szybko wysłany. Jestem zadowolona i polecam tego sprzedawcę. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-10-25

Duży wybór towarów, zamówienie szybko realizowane. Polecam.

5 / 5 2018-10-17

Bardzo szybko i sprawnie, towar zgodny z zamówieniem, na pewno jeszcze skorzystam z ofert sprzedawcy. Polecam.

5 / 5 2018-10-08

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam zespół sklepu...

5 / 5 2018-10-07

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-30

Poziom realizacji zamówienia, perfekcyjny. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-09-28

Wszystko super.

5 / 5 2018-09-26

Polecam

5 / 5 2018-09-23

Jeden z najlepszych sklepów w internecie!

5 / 5 2018-09-22

Szybko, sprawnie, śmiało można kupować.

4 / 5 2018-09-17

towar zgodny z zamówieniem dostawa opzniona.

5 / 5 2018-09-08

Super sprzedawca, godny polecenia, na bieżąco informacja na jakim etapie wysyłka - Polecam

5 / 5 2018-09-06

szybko sprawnie i na temat. polecam

5 / 5 2018-09-05

Na szczególne wypadki brak szóstej gwiazdki, takim wypadkiem był ten zakup, konkretnie, rzetelnie i szybko, nic tylko polecać dalej.

5 / 5 2018-09-02

Realizacja zakupu przebiegła szybko i sprawnie. Polecam

4 / 5 2018-09-02

wszystko OK poza tym że w ofercie było płatne przy odbiorze a w rzeczywistości tej opcji nie było

5 / 5 2018-08-31

Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt z profesjonalną obsługą. Polecam...

4 / 5 2018-08-27

wszystko ok

5 / 5 2018-08-25

Szybko ,bez problemów,towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona

5 / 5 2018-08-25

Wszystko super

5 / 5 2018-08-24

Dobre ceny, szybka i profesjonalna obsługa - polecam.

5 / 5 2018-08-16

jestem naprawdę bardzo zadowolona,bezproblemowa obsługa, szybko i skutecznie

5 / 5 2018-08-06

Świetny sklep ! Bardzo dobre ceny i prędkość realizacji.

5 / 5 2018-08-05

Całość transakcji przebiegła bezproblemowo tylko szkoda że linia telefoniczna to jedna wielka lipa nikt nie odbiera.

5 / 5 2018-08-01

Zgodnie z opisem.

4 / 5 2018-07-23

Dostawa zrealizowana bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-07-16

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-07-10

Miło i szybko

5 / 5 2018-07-09

Ok, tak jak chciałem.

5 / 5 2018-07-07

Zamówienia wypełniło moje oczekiwania! Bardzo dobrze zapakowany. Przesyłkę miałem na trzeciej dzęń. Polecam sprzedawcy.

5 / 5 2018-07-01

Polecam zakupy w tym sklepie . Szybka wysyłka zgodna z zamówieniem , dziękuje bardzo .

5 / 5 2018-06-28

Wszystko w najlepszym porządku POLECAM!

5 / 5 2018-06-20

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-19

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Towar zgodny z oczekiwaniem.

5 / 5 2018-06-12

polecam

5 / 5 2018-06-05

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka realizacja zamówienia . Polecam.

5 / 5 2018-06-02

szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2018-06-02

Jestem miło zaskoczony jakością obsługi klienta w porównaniu do standardów większości moich zakupów internetowych

3 / 5 2018-05-30

Polecam wszystkim tego sprzedającego.

5 / 5 2018-05-30

Wszystko super serdecznie polecam

5 / 5 2018-05-12

Polecam sklep. Obsługa szybka, bez kłopotów. Towar zgodny z opisem.

4 / 5 2018-05-03

Sklep zrealizował zamówienie poprawnie.Wszystkie zamówione towary dotarły w dobrym stanie, ale niestety dość długo trzeba było na nie czekać. Na szczęście nie śpieszyło mi się. Z drugiej strony okres doręczenia orzesyłki był zastrzeżony przy wyborze sposobu doręczenia paczki, więc nie mam pretensji. Ogólnie wszystko było ok. Reasumując: polecam ten sklep.

5 / 5 2018-04-30

Polecam.

5 / 5 2018-04-30

Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Bardzo dobrze zapakowana paczka. Polecam.

5 / 5 2018-04-25

Polecam. Bardzo szybka dostawa zamówionego towaru. Wiarygodny sprzedawca.

5 / 5 2018-04-24

Wszystko super, tak trzymać

5 / 5 2018-04-20

Fantastyczna obsługa, bardzo dobre produkty i dobrej cenie.

5 / 5 2018-04-16

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2018-04-16

Wszystko zgodne z opisem, szybko i sprawnie!!!

5 / 5 2018-04-08

Polecam

5 / 5 2018-04-06

Towar w pełni spełnia moje oczekiwania i zgodny jest z opisem ! Polecam sprzedawcę:)

4 / 5 2018-04-05

Polecam zakupy w tym sklepie! Dziękuję za szybką i sprawną obsługę.

5 / 5 2018-04-04

polecam sklep

5 / 5 2018-03-29

wszystko przebieglo tak jak nalezy dlatego jestem stalym klijentem tego sklepu gorąco polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-03-26

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-03-19

wszytsko bardzo szybko, sprawnie i towar zgodny z opisem,

5 / 5 2018-03-15

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-03-13

szybko, sprawnie, dobra informacja po zakupie

5 / 5 2018-03-11

Polecam sprzedającego.Super i bardzo szybko przesyłka dotarła do Mnie.

5 / 5 2018-02-22

o.k sklep

5 / 5 2018-02-19

O godzinie 9 rano zamówiłem akumulatory przez allegro. Następnego dnia około 13 kurier dostarczył paczkę. Nie spodziewałem się, że dojdzie tak szybko.

5 / 5 2018-02-16

Szybka i pewna realizacja. Polecam.

5 / 5 2018-02-12

Polecam, wszystko sprawnie i szybko załatwiono.

5 / 5 2018-02-09

Przesyłka dotarła szybko ,porządnie zapakowana. Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-02-08

Naprawdę dobry sklep. Bardzo szybko, opakowanie bezpieczne i towar ok! Polecam!

5 / 5 2018-02-06

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-05

Super obsługa godny polecenia sklep

5 / 5 2018-01-17

Jak najbardziej polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-01-15

Polecam serdecznie i życzę dalszych sukcesów

5 / 5 2018-01-12

wszystko ok!

5 / 5 2018-01-11

Sprzedawca godny polecenia!

4 / 5 2018-01-10

Szybka wysyłka

5 / 5 2018-01-02

Super szybka realizacja przesyłki towaru polecam

5 / 5 2018-01-01

transakcja przebiegła szybko i sprawnie

4 / 5 2018-01-01

Polecam

5 / 5 2017-12-27

Wszystko ok, polecam ;-)

5 / 5 2017-12-22

Polecam...wszystko zgodne z opisem, szybko.

5 / 5 2017-12-22

Bardzo szybko i sprawnie, towar zgodny z zamówieniem, na pewno jeszcze skorzystam z ofert sprzedawcy. Polecam.

5 / 5 2017-12-19

Polecam zakupy u tego sprzedawcy,kontakt błyskawiczny,szybka dostawa,wszystko się zgadza z opisem..POLECAM

5 / 5 2017-12-18

Szybko i przyjemnie, towar OK. Polecam

5 / 5 2017-12-13

Pełen profesjonalizm. Bardzo dobry i szybki kontakt z obsługą, błyskawiczne rozwiązanie problemu. Więcej takich sklepów i świat będzie lepszy :)

5 / 5 2017-12-11

Polecam sprzedającego, szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem

3 / 5 2017-12-07

właściwy standart

5 / 5 2017-12-06

Polecam wszystko super

5 / 5 2017-11-25

Szybka realizacja zamówienia i przystępne ceny towarów.

5 / 5 2017-11-24

Towar OK., ekspresowa dostawa. Zawodowcy. Polecam.

5 / 5 2017-11-19

Tanio, szybko, zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-10-21

o.k. towar

5 / 5 2017-10-21

Bardzo szybka wysylka

5 / 5 2017-10-20

Zamówienie zrealizowane na 100%

5 / 5 2017-10-04

Szybko i sprawnie.Dziękuję bardzo

5 / 5 2017-10-04

błyskawicznie, profesjonalnie

5 / 5 2017-09-30

Bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2017-09-28

Polecam

5 / 5 2017-09-24

Jak zawsze bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam sklep. Dbają o klienta.

5 / 5 2017-09-24

Profesjonalna i szybka obsługa, towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona, polecam.

5 / 5 2017-09-22

Szybko i sprawnie. Towar ok.

5 / 5 2017-09-18

obsługa klienta na najwyższym poziomie - zuchy

2017-09-06

Bardzo polecam innym kupującym ten sklep.

5 / 5 2017-08-27

Wszystko na czas, na miejsce, bardzo sprawnie i bezbłędnie, bardzo dobrze zapakowane, POLECAM

5 / 5 2017-08-24

Polecam .Bez problemu ,bardzo szybka wysyłka .

5 / 5 2017-08-22

Profesjonalnie szybko i bez problemow goraco polecam

5 / 5 2017-08-22

Polecam

5 / 5 2017-08-14

W pełni profesjonalna i ekspresowa obsługa . Polecam !

4 / 5 2017-07-31

Towar taki jaki zamawiałam, dobry. Przesyłka szybka i bezproblemowa. Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-07-29

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-26

Tylko polecać

4 / 5 2017-07-22

Jestem zadowolony z dokonanej transakcji zakupu filtra hepa do mojego odkurzacza. Moje zadowolenie jest tym większe, że z zakupem takiego filtra nosiłem się bardzo długo ale niestety nie mogłem nigdzie go nabyć zwłaszcza w stacjonarnych sklepach AGD. Tym bardziej jestem zadowolony zarówno z szybkiej obsługi jak i przede wszystkim z tego, że wreszcie kupiłem to czego długo szukałem.

5 / 5 2017-07-12

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-07-06

Transakcja szybka, zgodna z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2017-07-03

bez zastrzeżeń polecam

5 / 5 2017-07-03

Wszystko OK!

5 / 5 2017-07-02

szybka i profesjonalna obsługa, polecam.

5 / 5 2017-06-24

Polecam!

5 / 5 2017-06-23

Pokrętło GAZU Kuchni MASTERCOOK PŁOMYK- w tej cenie wystarczające. Mogły by być odrobinę bardziej pasowne. Ale to tylko moja subiektywna ocena, bo kupiłem je do kuchenki Amica 52GE2.33ZPTA(XXL)ECO, gdzie trzpienie zaworów też mają średnicę 6 mm - taka podana jest w opisie pokręteł. Ogólnie bardzo dobrze się sprawdzają. Przesyłka zapakowana solidnie. Sprzedającego PlanetaAgd_pl jak najbardziej polecam. Dziękuję.

4 / 5 2017-06-21

Wszystko w porządku. Polecam

5 / 5 2017-06-14

Wszystko ok.zgodnie z zamówieniem.

4 / 5 2017-06-12

jestem zadowolony z zakupów i sposobu dostarczenia

5 / 5 2017-06-03

Profesjonalnie

5 / 5 2017-05-26

Szybka realizacja zamówienia i przystepne ceny towarów .

5 / 5 2017-05-25

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-23

Profesjonalna obsługa, sklep godny polecenia, towar zgodny z opisem.

4 / 5 2017-05-23

Towar jak najbardziej OK, cena też. Szybko dostarczony, transakcja bezproblemowa :)

5 / 5 2017-05-20

Wszystko w porządku ,polecam.

5 / 5 2017-05-18

Polecam zakupy w tym sklepie. Zamówienie zostało szybko zrealizowane i dostarczone. Paczka była solidnie zapakowana.

5 / 5 2017-05-18

Polecam.

5 / 5 2017-05-02

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-04-27

Polecam!!

5 / 5 2017-04-25

Zamawiam w tym sklepie filtry do odkurzacza Zelmer. Zamowienie realizowane w ciagu 48 h.Polecam

5 / 5 2017-04-24

wzorowo

5 / 5 2017-04-22

Wszystko super

5 / 5 2017-04-16

Profesjonalna usługa

5 / 5 2017-04-15

Pełen profesjonalizm na każdym kroku. Informacja na jakim etapie jest zamówienie momentami zaczyna przypominać spam ;) Towar zapakowany w sposób umożliwiający przetrwanie bombardowania. Czas wysyłki zależy przede wszystkim od wybranej opcji gdyż ze sklepu wychodzi błyskawicznie. Sklep już dawno jest w ulubionych.

5 / 5 2017-04-15

Super sklep - polecam

5 / 5 2017-04-09

Worki bardzo dobrej jakości. Szybka i bezproblemowa dostawa.

5 / 5 2017-04-02

Godny polecenia.

5 / 5 2017-03-28

Mój zakup to filtr hepa do odkurzacza firmy Zelmer. Bardzo szybko doszła przesyłka na inPost, jestem zadowolona, gdyż zależało mi bardzo na czasie :)

Rzetelne opinie o Agdmaster.com

Agdmaster.com

Siedziba
Kraków

WWW
http://agdmaster.com

Email
[email protected]

Telefon
12 31 20 444

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie