Kategorie: / Pozostałe

Agdmax24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.40
opinie o Agdmax24.pl
2019-02-01

Doskonały kontakt, towar bardzo dobrze zapakowany. Po prostu pełna perfekcja

2018-12-10

Na stronie sklepu w opisie robota widnieje info, że zawiera sokowirówkę. tak nie jest w rzeczywistości. sklep nie poczuwa się do winy powołując się na Punkt 24. Regulaminu sklepu internetowego Agdmax24.pl: “Mimo dołożenia wszelkich starań firma Agdmax24.pl nie gwarantuje, że widniejące na stronie internetowej sklepu zdjęcia, prezentujące oferowane produkty lub dane techniczne nie zawierają odstępstw od rzeczywistego wyglądu towaru i jego specyfikacji. Różnica w specyfikacji oraz w wyglądzie produktu na zdjęciu umieszczonym na stronie internetowej i rzeczywistym wyglądem produktu nie może być podstawą roszczeń Kupującego.”

2 / 5 2018-10-18

wg. strony towar jest dostępny w 'szybkiej wysyłce', po zamówieniu i opłaceniu okazuje się że towaru nie ma. po anulowaniu zamówienia mieli oddać pieniądze, z czym 'sprytnie' zwlekają wykręcając się nieobecnością szefa... nie polecam jeśli komuś zależy na szybkim dostarczeniu zamówienia

5 / 5 2018-08-04

Pełny profesjonalizm. Błyskawiczna wysyłka, na kazdym etapie realizacji zamówienia- informacja.

5 / 5 2018-05-20

polecam ten sklep, błyskawiczna wysyłka, towar w stanie idealnym z gwarancja i paragonem, pełna rzetelność i kompetencja

5 / 5 2018-04-20

Bardzo szybko i sprawnie. towar dostarczony w ciągu 3 dni od daty zakupu. Gorąco polecam!!!

2018-02-18

Otrzymany towar był inny niż w opisie. Sklep nie reagował na telefoniczne zgłoszenia niezgodności, nie odpowiadał na mail. Priorytetem właściciela jest cena, nie zwraca uwagi na to czy oferowany do sprzedaży produkt jest zgodny z opisem (ofertą), nie bierze odpowiedzialności za różnice w wyposażeniu obarczając odpowiedzialnością producenta. Zastosował zapis pod pkt. 24 Regulaminu, wg którego Kupujący nie ma podstaw do roszczeń (sic.!?) z tego tytułu. Podsumowując: nie zniechęcam do zakupów w tym sklepie, ale znajomym bym go nie polecił. Chyba, że komuś zależy na cenie, a nie na tym co otrzyma.

5 / 5 2017-11-12

Zamówiony odkurzacz dotarł bez problemów,mało tego że cena,naprawdę konkurencyjna!to w przesyłce niczego nie brakowało,były podbite gwarancje na odkurzacz i na elektroszczotkę,jak również paragon zakupu.Naprawdę z czystym sumieniem,polecam tan sklep.

5 / 5 2017-09-12

sklep oceniam pozytywnie. Dobry kontakt, miła obsługa i sprawna realizacja zamówienia. Gwarancja i paragon w opakowaniu! Polecam!

5 / 5 2017-08-18

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam !!!

2017-07-16

Ekspresowa przesyłka,bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu,sprzęt w idealnym stanie.Tak powinno się robić zakupy.

2 / 5 2017-05-21

wg. strony towar jest dostępny w 'szybkiej wysyłce', po zamówieniu i opłaceniu okazuje się że towaru nie ma. po anulowaniu zamówienia mieli oddać pieniądze, z czym 'sprytnie' zwlekają wykręcając się nieobecnością szefa... nie polecam jeśli komuś zależy na szybkim dostarczeniu zamówienia

2017-05-05

Zamówiłem w tym sklepie frytkownice firmy Zelemr w piątek, a dostarczono mi ją już we wtorek. Cena bardzo atrakcyjna w porównaniu z innymi sklepami.

5 / 5 2017-04-25

Pełny profesjonalizm. Błyskawiczna wysyłka. Towar otrzymałam następnego dnia od złożenia zamówienia. Informacja na każdym etapie realizacji.Towar dostarczono w nienaruszonym stanie. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-03-28

ok

Rzetelne opinie o Agdmax24.pl

Agdmax24.pl

Siedziba
Minoga

WWW
http://www.agdmax24.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie