Kategorie: / Foto / RTV / AGD

Agdmedia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Agdmedia.pl
5 / 5 2019-03-25

Sklep godny polecenia. Kontakt niesamowity, od razu na gg mi odpisali i wyjaśnili sprawę. Szybko i zgodnie z opisem. Naprawdę polecam!

2019-03-24

Dobry, solidny sklep. Zakupy przebiegły spokojnie, bez jakichkolwiek komplikacji.

5 / 5 2019-03-12

To był mój pierwszy zakup w tym sklepie ale jeśli będzie jeszcze okazja to z chęcią tu powrócę. Dobry kontakt, szybka realizacja, dobrze zabezpieczony towar i w przypadku lodówki, która kupiłam - najniższa cena jaką znalazłam. Polecam.

5 / 5 2019-02-23

Bardzo sprawna obsługa, towar szybko doszedł, nie mam uwag.

5 / 5 2019-02-18

Polecam sklep zamawiany towar otrzymałam bardzo szybko np. w środę wpłata a w piątek maiłam zamawianą zamrażarkę.

2019-02-08

Bardzo dobry kontakt

5 / 5 2019-02-07

Polecam ten sklep.Szybka wysyłka, pełna informacja mailowa o stanie transakcji, towar zgodny z opisem.

2019-01-05

godny polecenia

5 / 5 2019-01-01

Bardzo miła obsługa, fachowe rady, szybka realizacja. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-12-24

Warto korzystać z usług tego sklepu, gorąco polecam,kurier doręczył przesyłkę dzień wcześniej,nie miałam żadnych kłopotów.

2018-12-21

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-12-13

wszystko w porządku polecam

5 / 5 2018-12-10

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar w 100% ok. Polecam

5 / 5 2018-11-28

Polecam gorąco. Nic dodać nic ująć. Jestem zadowolona w 100 %. (nr zamówienia ZM/12/3175)

2018-11-12

Fachowa obsługa, korzystne ceny.

5 / 5 2018-11-08

100 5 polecam. Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-11-03

Bardzo jestem zadowolona z tranzakcji. Polecam.

5 / 5 2018-11-01

Jestem zadowolona,dostawa sprawna a towar zgodny z opisem.Z powodu trwającego remontu jeszcze nie sprawdziłam działania.

2018-10-27

DUŻY POZYTYW.

5 / 5 2018-10-03

Rzetelność obsługi. Szybka i bezproblemowa dostawa. Profesjonalizm w kwestii wymiany sprzętu. Jestem zadowolony i polecam.

5 / 5 2018-09-23

Dobry i solidny sklep, towar zgodny z opisem. Ja osobiście jestem zadowolony. Polecam

5 / 5 2018-09-05

Szybka realizacja zamówienia fachowa obsługa dobry kontakt gorąco polecam

5 / 5 2018-08-21

Bardzo dobrze przeprowadzona sprzedaż,szybka dostawa,jakość towaru tak jak w ofercie,polecam.Kupiłam płyte grzewcza Amica.

5 / 5 2018-08-20

Tranzakcja przebiegła szybko i bezproblemowo.Super.Polecam.

2018-08-17

Sklep bez zastrzeżeń. brakuje jedynie w formularzu wyboru przesyłki pola "dodaj informację", jeśli przesyłka ma być dostarczona przez kuriera...(to na minus)

2018-08-17

Błyskawiczna dostawa, doskonały kontakt mailowy, towar zapakowany jak należy. 100% POZYTYW!

2018-08-16

Świetny sklep.

2018-08-15

wszystko w porządku

5 / 5 2018-08-08

Bardzo dobry sklep. Szybka i skuteczna obsługa.

5 / 5 2018-08-03

Bardzo szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt, polecam!

5 / 5 2018-07-29

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-21

Sklep godny polecenia. Szybka i solidna wysyłka. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-06-24

wszystko sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-06-19

szybka wysyłka, dobry kontakt z działem sprzedaży. Jest super i bezpiecznie.

2018-06-06

bardzo dobra

5 / 5 2018-05-25

szybko, sprawnie, powiadomienia i towar na czas, polecam

2018-05-23

Świetne ceny, świetny kontakt i ekspresowe załatwienie sprawy- w sensie realizacji zamówienia :)

2018-05-21

Przesyłka błyskawiczna, tania przesyłka kurierska (solidnie zabezpieczona), kontakt z marketem ustawiczny, towar dobrej jakości, ceny niewygórowanej

2018-05-19

Wszystko zgodnie z informacjami na stronie

2018-04-25

3 dni czekałem na informację że towar zostanie wysłany, w 4 dowiedziałem się że towaru brak

5 / 5 2018-04-13

Zdecydowanie kiedyś tu wrócę, szybki zakup, dostawa, produkt 100% zgodny z opisem.Dziękuję

5 / 5 2018-03-24

towar zgodny z opisem jaki jest zamieszczony na stronie i przy każdym przedmiocie, towar nie będący na stanie jest niezwłocznie załatwiany, a sklep informuje o jego terminie dostępności POLECAM

5 / 5 2018-03-16

polecam ten sklep, profesjonalnie i szybko

2018-03-09

sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-02-28

transakcja bez uwag. Kuchenka szybko i bez zbędnych komplikacji znalazła się u mnie w domu.

5 / 5 2018-02-12

Szybka dostawa zamówionego produktu, cena wyrównana z innymi firmami internetowymi. Ogólnie bez zastrzezeń , polecam

5 / 5 2018-02-03

sklep godny polecenie,szybko,fachowo,bardzo dobry kontakt telefoniczny co dziś to rzadkość.polecam sklep rewelacja!

5 / 5 2018-01-11

Bardzo szybka dostawa,miły kontakt.Towar dobrze zapakowany-zabezpieczony.

5 / 5 2017-12-29

szybko, tanio, pewnie

5 / 5 2017-12-29

Szybko i profesjonalnie!!! Polecam w 100%

2017-12-24

git sklep, uczciwi sa :)

5 / 5 2017-12-01

Wszystko super. Polecam.

5 / 5 2017-11-28

Sklep ok.

5 / 5 2017-11-27

Szybka i fachowa obsługa, ceny konkurencyjne, dostawa błyskawiczna.Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-11-26

Sklep działa bardzo dobrze, szybko, komunikatywnie i skutecznie.

5 / 5 2017-11-08

Sklep w pełni profesjonalny. Działa szybko i solidnie. Pełna informacja o przebiegu transakcji. Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Kontrahent godny polecenia.

5 / 5 2017-10-28

wszystko ok.szybko i sprawnie

5 / 5 2017-10-16

sklep posiaał dobrą opinie o szybkiej dostawie na czym najbardzie mi zależało niestety w moim przypadku było inaczej

5 / 5 2017-10-15

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam w 100%!

5 / 5 2017-10-08

W sklepie AGD Media kupiłem kuchenkę z płytą indukcyjną Amica.Produkt dotarł nienaruszony,zapakowany jak na wojnę a co najważniejsze działa jak trzeba.Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2017-10-04

polecam

5 / 5 2017-09-22

Super sklep. Wszystkie towary zgodne z opisem. Dostawa szybka i sprawna.

5 / 5 2017-09-19

Sklep działa prężnie bez większych problemów , czytelny proces sprzedaży jak również rzeczowa informacją co się dzieje z zamówieniem . Polecam

2017-09-14

Kontakt i realizacja zamówienia na najwyższym poziomie, przesyłka starannie zabezpieczona.Sklep godny polecenia.

2017-09-12

POZYTYWNIE

2017-09-07

BARDZO SPRAWNIE POLECAM

5 / 5 2017-09-05

AGD Media pl - szybko, fachowa obsługa, towar bez niespodzianek. Polecam

2017-09-02

Godny polecenia.

2017-08-30

wszystko poprawnie !

5 / 5 2017-08-23

Polecam sklep. Miła, profesjonalna obsługa, szybka realizacja. Dobry kontakt i ceny.

2017-08-14

Jestem b.zadowolona z Waszych usług.

5 / 5 2017-08-07

SUPER Pozytyw!!!! Szybko sprawnie i miło

5 / 5 2017-07-27

sklep godny polecenia, szybko i fachowo.

5 / 5 2017-07-24

Bardzo dziękuję za bardzo udana transakcję. Wszystko było bardzo sprawnie i miło załatwione. Koszty przesyłki rozsadne, towar zgodny z opisem.jestem bardzo zadowolona z współpracy,

2017-07-19

Świetny sklep.

5 / 5 2017-07-11

szybko i solidnie, gorąco polecam !!!

5 / 5 2017-07-06

Gorąco polecam, wszystko na najwyższym poziomie! Dziękuję i pozdrawiam

5 / 5 2017-06-19

Szybko i sprawnie, polecam

2017-06-14

wszystko bez zastrzeżeń,.

5 / 5 2017-05-27

Polecam

2017-05-19

tak powinno byc ;] wszystko jak nalezy polcem

5 / 5 2017-05-12

Bezproblemowa, szybka i sprawna transakcja. Duży pozytyw. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-05-11

polecam bardzo dobra obsługa oraz szybka wysyłka

5 / 5 2017-04-29

Bardzo fajna obsługa i szybko załatwiona dostawa,pozdrawiam.

2017-04-20

Świetny sklep

2017-04-19

Dobry kontakt. Błyskawiczna realizacja zamówienia

2017-04-17

b.dobra

5 / 5 2017-04-13

Polecam

5 / 5 2017-04-07

Wszystko ok.polecam wszystkim

5 / 5 2017-04-02

jestem mile zaskoczona obsługą mojego zamówienia a wcześniej poradą co do wyboru produktu we wskazanej cenie.Zamówienie zrealizowane sprawnie .POLECAM TEN SKLEP !

Rzetelne opinie o Agdmedia.pl

Agdmedia.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.agdmedia.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 858 35 14

Komórka
510 788 152

Infolinia
801 344 000

Logowanie