Kategorie: / RTV / Dla Dzieci

Agdskleprtv.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.77
opinie o Agdskleprtv.pl
2 / 5 2019-03-23

Na przesyłkę czekałem tydzień czasu, na moje zapytanie kiedy otrzymam przesyłkę byłem codziennie zbywany.. jak bym wiedział że to tyle trwa na pewno nie skorzystałbym z tego sklepu, szczerze nie polecam!

2019-03-03

Ok. Kupujcie bez obaw!!!!

5 / 5 2019-02-18

bardzo sprawnie, polecam

5 / 5 2019-02-11

Jako kupująca mam wszelkie powody do zadowolenia :) Transakcja na bardzo wysokim poziomie, przesympatyczny kontakt oraz idealna współpraca. Gorąco polecam, bo taki sprzedający to prawdziwy skarb. Naprawdę!! Pozdrawiam serdecznie Wioletta

5 / 5 2019-02-04

Kupiłem w tym sklepie nawilżacz powietrza Climatic 660. Bardzo dobra.firma. Szybka, tania wysyłka kurierem. Bardzo dobrze działająca infolinia. Dobry towar w dobrej cenia. Polecam.

5 / 5 2019-02-02

Super wysyłka szybko i sprawnie

5 / 5 2019-02-01

Super polecam serdecznie

5 / 5 2019-01-13

TOWAR ZGODNY AZ OPISEM ,BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA,OGÓLNIE WSZYSTKO OK

2018-12-21

Na przesyłkę czekałem tydzień , wysłano dopiero po interwencji telefonicznej , TV nie był powystawowy tylko bardzo zużyty jakby z komisu , usunięto wszystkie naklejki informacyjne , a pilot dodano chiński uniwersalny

5 / 5 2018-12-20

Bardzo dobry kontakt, rzeczowa i miła obsługa. Towar wysłany błyskawicznie i bardzo bobrze zabezpieczony. Polecam ten sklep z ogromna przyjemnością.

5 / 5 2018-12-17

wszystko ok. pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-12-04

Szybko, miło i sprawnie. Godny polecenia innym.

2018-11-24

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-11-17

szybka realizacja zamówień miła i fachowa pomoc gorąco polecam

2018-10-29

ok.

5 / 5 2018-10-26

szybka wysyłka,towar zgodny z opisem,gorąco polecam

5 / 5 2018-10-02

Towar wysokiej jakości, szybka realizacja zamówienia.

2018-09-12

Bardzo dobry sklep

2 / 5 2018-09-07

Firma olewa klientów. Sprzedaje na allegro lampy używane/składane jako nowe. W dodatku niekompletne. Od 2 miesięcy nie mogę się doprosić przesyłki brakujących części. Olewają klienta, mili do czasu wpłaty pieniędzy za zamówiony towar. NIE POLECAM !!!

5 / 5 2018-08-02

PRODUKT ZGODNY Z OPISEM , SZYBKA DOSTAWA, POLECAM KAŻDEMU.

2018-07-30

Po 20 dniach od wpłaty i ostrej interwencji, dowiedziałem się, że towar wysłany paczką Poczty Polskiej został uszkodzony i trafił do działu reklamacji, który to łaskawie ma 14 dni na zastanowienie się, czy wysłać mi go jeszcze raz. To czywiście moja wina, bo byłem tak skąpy, że zaoszczędziłem 1 zł na kurierze- tak stwierdził sprzedający, Łukasz. Pozostawiam bez komentarza.

2018-07-24

Rewelacja,błyskawiczna wysyłka,przedmiot zgodny z opisem-serdecznie polecam

2018-07-15

Poleciłem znajomym

5 / 5 2018-07-06

TOWAR ZGODNY AZ OPISEM ,BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA,OGÓLNIE WSZYSTKO OK.GORĄCO POLECAM

5 / 5 2018-06-27

same plusy gorąco polecam

5 / 5 2018-06-22

Super wysyłka szybko i sprawnie

5 / 5 2018-05-28

Gorąco POLECAM!!! super miła obsługa ,szybka przesyłka

5 / 5 2018-05-18

jak najbardziej pozytywna. polecam

5 / 5 2018-05-13

OK WSZYSTKO SUPER TAK JAK POWINNO BYĆ.

2 / 5 2018-05-05

Absolutnie nie polecam. Na przesyłkę czekam już 3 tydzień mimo że zapłaciłam za kuriera 18zl! Kontakt telefoniczny marny, cudem jest jeśli ktoś w firmie podniesie słuchawkę.

5 / 5 2018-05-03

moim zdaniem ok

5 / 5 2018-04-19

super!!! dostawa na czas, łatwy kontakt, sprawna i miła obsługa :)

5 / 5 2018-04-02

Rewelacyjny sklep, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, cała transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie, interesy z tym sklepem to czysta przyjemność, GORĄCO POLECAM.

5 / 5 2018-03-27

Polecam Szybka Miła Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-03-22

WSZYSTKO JAK NAJBARDZIEJ OK TOWAR ZGODNY Z OPISEM SZYBKA PRZESYŁKA POLECAM

1 / 5 2018-03-02

Za zamówienie zapłaciłam w dniu jego złożenia. 10 dni później, po mojej interwencji telefonicznej, dowiedziałam się, że przesyłka do mnie nie dotrze i zostaną mi zwrócone pieniądze. Na maile nie odpisuje mi z firmy Luk-Pol nikt, przez telefon nie można się niczego dowiedzieć, bo konsultant jest niekompetentny. Minął miesiąc, a nadal nie otrzymałam ani pieniędzy ani nawet żadnej informacji. Z tak nieprofesjonalnym podejściem do klienta nie spotkałam się jeszcze nigdy. Sprawa trafiła do UOKiK.

5 / 5 2018-02-28

Bardzo pozytywna

5 / 5 2018-02-20

Wszystko przebiegło ok. Towar super. POLECAM sprzedającego

5 / 5 2018-02-18

Sprzedający godny polecenia. Mimo trudności ze strony poczty polskiej transancja zakończona pomyślnie. Pozdrawiam dziekuję i polecam

2018-02-08

P.H.U. Luk-Pol

5 / 5 2018-01-23

Bardzo szybka reakcja i wysyłka. Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-01-08

Wszystko w porządku. jak najbardziej POLECAM!!!

2017-12-25

Ogólnie wszystko w prządku, dobry kontakt ze sklepem. Uważam, że warto u nich kupować.

5 / 5 2017-12-22

Towar wysłany dość szybko.Ale wielkie problemy zaczęły się przy reklamacji zepsutego sprzętu nie z mojej winy. Odsyłanie mnie do serwisu po jakieś oświadczenia których nie wydaje żaden serwis,strata czasu i pieniędzy na dojazdy do różnych serwisów.Zwalanie winy na Dystrybutora Zelmera że to oni muszą uznać wadę, albo wolne pracownika,lub tak jak obecnie na bank że ma awarię systemu. Wielkie kpiny z kupujących. Przy zakupie ja pieniądze wpłaciłem natychmiast,a teraz muszę na nie czekać nie wiem ile. Wielka żenada .

5 / 5 2017-12-21

Jak dla mnie bomba, rewelacja !! Szybko i na temat, polecam z całych sił :)

5 / 5 2017-12-17

Miła obsługa, świetny kontakt. Polecam

2017-12-14

spoko

5 / 5 2017-12-12

Wszystko ok.Bardzo fajnie załatwiona transakcja.Polecam tego sprzedającego.

5 / 5 2017-12-07

szybko sprawnie polecam

2017-11-25

Bardzo dobry kontakt telefoniczny, Pan Łukasz jak mało który sprzedawca internetowy interesuje się klientem i nie pozostawia bez odpowiedzi, towar zgodny z ofertą, sklep na najwyższym poziomie!

5 / 5 2017-11-21

Wszystko w porządku. Polecam.

2017-11-15

Zakup czajnika delonghi icona 3001. Obsługa sklepu bardzo dobra i miła. Czas realizacji 24h. Cena bardzo atrakcyjna 130zł a w sklepie stacjonarnym 340zł ;-))))))

5 / 5 2017-11-15

przesyłka dotarła,sprzęt sprawny.mały minus że nie ma gwarancji na zamówiony sprzęt,ale polecam

5 / 5 2017-11-10

SUPER SPRZEDAWCA, REWELACYJNIE SZYBKA REALIZACJA. GORĄCO POLECAM.

2017-11-02

Odmówiłem przyjęcia kuchenki mikrofalowej ponieważ kurier zażądał opłaty z góry bez możliwości rozpakowania przesyłki, - nie płacę za kota w worku !

5 / 5 2017-10-24

Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Polecam.

5 / 5 2017-10-22

wszystko ok produkt super, sprzedawca też:-)

5 / 5 2017-10-16

Szybko,dokładnie.Brawo.

5 / 5 2017-10-11

Ekspresowa wysyłka, dobrze opakowana! Przedmiot jeszcze ładniejszy w rzeczywistości niż na zdjęciach. Polecam ten sklep w 100%

2017-10-02

Towaru, ktory oferowali na WWW nie maja. Od 3 tygodni trzymaja moja kase i nie chca oddac!

5 / 5 2017-09-30

Jak najbardziej polecam !! Wszystko profesionalnie bez problemow szybka wysyłka, Interesy tutaj to czysta przyjemnosc :)

5 / 5 2017-09-29

Bardzo szybka przesyłka, super kontakt.

5 / 5 2017-09-28

Brawo za szybkość realizacji.Towar zgodny z ofertą.Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-09-15

Wszystko OK Polecam

5 / 5 2017-09-15

Duży pozytyw ...polecam...

5 / 5 2017-09-09

Wszystko ok. Polecam !!!

5 / 5 2017-09-02

Jak dla mnie super

5 / 5 2017-08-17

Szybko, sprawnie, miła obsługa. Polecam!

5 / 5 2017-07-28

Szybka dostawa

5 / 5 2017-07-24

Wszystko Ok. Polecam.

2017-06-22

Ogromny pozytyw!!!!!!!!!!. Zdecydowanie polecam zainteresowanym, naprawdę warto. Bardzo dziękuję, pozdrawiam.

5 / 5 2017-06-20

towar zgodny z opisem, wspaniała komunikacja ze sklepem, natychmiastowa wysyłka, 100% pozytyw, polecam ten sklep.

5 / 5 2017-06-10

Rewelacyjna obsługa, expresowa wysyłka, gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-06-08

Realizacja transakcji przebiegła szybko i sprawnie. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-06-08

Bardzo szybko i sprawnie ! Polecam

2 / 5 2017-06-06

Nie polecam, sprzedają używany sprzęt jako NOWY z adnotacja niewłaściwie magazynowany, przesyłka dociera po 6 dniach od wykonania przelewu mimo informacji o wysyłce w ciągu 24 godzin, na zwrot pieniążków czeka się do miesiąca, na paragonie widnieje informacja o złomie elektromagnetycznym, a nie o kupionym przedmiocie, o gwarancji producenta sprzętu nie ma mowy bo jest realizowana w serwisie centralnym sklepu cokolwiek to znaczy. Regulamin dotyczący gwarancji, kart gwarancyjnych i realizacji naprawy jest fikcją - bo skoro nie ma karty gwarancyjnej producenta, paragonu z nazwa sprzętu lub numerem seryjnym to nie ma możliwości realizacji takiej naprawy u producenta.

5 / 5 2017-05-28

Osobiście polecam miło i sprawnie!!!

2017-05-17

Błyskawiczna wysyłka. Towar bez zastrzeżeń.

2017-05-13

Sklep bez zastrzeżeń. Za przypadkowe opóźnienie (2 dni) sklep dołożył "gratisa".

5 / 5 2017-05-08

Szybka dostawa i szczelne zapakowanie. Wszystko poszło sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-05-04

Super wysyłka szybko i sprawnie .Polecam:-)

5 / 5 2017-04-17

Co prawda produkt kupowałam przez internet,ale obsługa sklepu zasługuje na 100%-towy pozytyw.Kurier szybciutko dojechał i z zakupu jestem zadowolona.Polecam.

5 / 5 2017-04-11

szybka realizacja zamówień polecam...

5 / 5 2017-04-09

szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2017-04-09

Dobre ceny, szybka dostawa i przede wszystkim wysokiej jakości towar. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-08

WSZYSTKO SZYBKO I SPRAWNIE

2017-04-08

bardzo sprawnie- i towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2017-04-03

wysyłka ok, towar również

5 / 5 2017-04-03

Wszystko w porządku, dobry kontakt, doradzili co wybrać, szybka dostawa. POLECAM!

5 / 5 2017-04-03

super szybko, rewelacyjnie zabezpieczone, kontakt bardzo dobry, naprawdę polecam, towar zgodny z opisem :-)

Rzetelne opinie o Agdskleprtv.pl

Agdskleprtv.pl

Siedziba
Zator

WWW
http://www.agdskleprtv.pl

Email
[email protected]

Telefon
692 110 898

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie