Kategorie: / RTV / AGD

Agdstyle.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.85
opinie o Agdstyle.pl
5 / 5 2022-04-22

pozytywna opinia

cały zestaw AGD dostarczony w 4 dni robocze. za wniesienie na 3 piętro bez windy policzyli 120zł za 7 produktów więc cena spoko.

5 / 5 2022-04-19

super sklep, produkt dostałem następnego dnia

najlepszy sklep na świecie, będę go polecał wszędzie ponieważ uratowali mi życie :) zlew dostałem u nich z dnia na dzień a wcześniej przez ponad dwa tygodnie zwodziło mnie euro... dzięki AGD STYLE

5 / 5 2022-04-04

Super kontakt, duża wiedza

Profesjonalna obsługa zamówienia, dobry kontakt, duża wiedz a do tego pomoc na miejscu przy zapakowaniu towaru do samochodu. Polecam!!!

5 / 5 2021-05-18

Super obsługa!! POLECAM!! Otworki robią od ręki nawet po odbiorze i to za free :) zlew pięknie prezentuje się w kuchni :D :D :D

5 / 5 2021-03-15

To co się dzieje woła o pomstę do nieba. Bateria nie taka odesłana. Okazuje się że porysowana w 1 miejscu ale.... dostaje skan reklamacji i juz bateria nie w 1 miejscu ale w licznych miejscach zarysowana. Sklepik sie bawi. Odsyłasz a oni dołoża ci pare zarysowań żebys nie mógł oddać. Gorąco polecam... frajerów :)

1 / 5 2020-10-12

Zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Wysyłają towar niezgodny z zamówieniem, nie nowy, jakby ekspozycyjny. Pakują byle jak i produkt dochodzi uszkodzony. Reklamacja i przepychanka mailowa z bezczelną panią E.. to totalna porażka. Przestrzegam, nigdy nic u nich nie zamawiajcie.

5 / 5 2020-10-08

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, (pierwszy raz kupowałam przez internet) nie umiałam w formie "do koszyka", zamówienie przyjęto telefonicznie. Obsługa miła, pomocna i dobrze mi doradzili odnośnie zakupu zlewozmywaka półtora-komorowego firmy Alveus, zlewozmywak super. Jednego dnia zamówiłam na drugi dzień miałam już w domu. Szybka realizacja. Dziękuję

5 / 5 2020-05-04

Omijajcie szerokim łukiem. Dostarczają niepełnowartościowy towar.

5 / 5 2020-02-21

Rewelacyjny sklep, szybka dostawa z dnia na dzień i towar profesjonalnie zapakowany. Polecam i dziękuję Zenek.

5 / 5 2019-03-25

Polecam.

5 / 5 2019-03-25

Bardzo przyjazny sklep, dobry kontakt, miła obsługa. Polecam!

2019-03-14

Obsługa ze strony Sklepu - OK Brak ścisłej współpracy z firmami kurierskimi - nie biorą pod uwagę wskazówek zawartych w zamówieniu

2019-03-06

Ostrożnie z tym sklepem. Należy robić zdjęcia opakowania i produktu po otrzymaniu i odsyłać im reklamację natychmiast, jak zauważy się najmniejszy problem. W moim przypadku zamówiłem baterię kuchenną, dotarła do mnie mając kilka drobnych rysek. Nie chciałem się czepiać, uznałem, że sklep jest niechlujny i sprzedaje towar o który nie dba się w magazynie, jednak nie były to rysy, które nakłoniły by mnie do odesłania towaru. Następnego dnia znalazłem w internecie ofertę podobnej baterii, jednak posiadającej pewien istotny detal, sprawiający, że była ona o wiele bardziej praktyczna. Postanowiłem zakupić ten produkt, a baterię zakupioną w AGDStyle odesłać. Zapakowałem baterię identycznie, jak ją otrzymałem, dodatkowo zakupiłem arkusz folii bąbelkowej,zabezpieczyłem nią przesyłkę i odesłałem do AGDStyle. Niebawem zadzwoniła do mnie osoba z AGDStyle, która oznajmiła, że produkt jest uszkodzony, bo posiada rysy. Kiedy poinformowałem osobę, że te rysy były na produkcie, kiedy go otrzymałem ze sklepu, usłyszałem pytanie - czy zrobiłem zdjęcia, bo mi nie wierzą. Ostatecznie zwrócili mi 70% ceny, którą zapłaciłem. Dodatkowo straciłem pieniądze za przesyłkę w obie strony i za folię bąbelkową - w sumie straciłem około 150zł plus sporo czasu. Czy baterię znowu wystawią jako nową licząc, że ktoś da się nabrać tak, jak ja?

5 / 5 2019-02-24

wszystko ok, polecam

1 / 5 2019-02-19

Sklep ADGSTYLE dostarczył uszkodzony zlewozmywak (zdarza się). Sposób załatwienia reklamacji skandaliczny. Nie raczyli ustosunkować się do reklamacji w ustawowym terminie 2 tygodni (zgodnie z prawem z takiej sytuacji uznaje się, że reklamacja jest uznana za słuszną). Teraz idą w zaparte. Oszuści. Omijać ten sklep z daleka.

5 / 5 2019-02-12

jestem zadowolona .Przesyłka dotarła szybko ,towar był dobrze zabezpieczony,polecam gorąco,i zapraszam do tego sklepu.

2019-02-10

Bardzo dobry kontakt telefoniczny, rzetelna obsługa, bardzo dobre doradztwo. Sklep godny polecenia ze względu również na dobre ceny!!!

5 / 5 2019-01-27

Sklep z kompetentną obsługa , b. dobra komunikacja i doradztwo gorąco polecam

5 / 5 2019-01-24

szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-24

bardzo fajny sklep, super realizacja, zlew dojechal caly w bardzo szybkim czasie

5 / 5 2019-01-19

Polecam!! Szybka dostawa brak zarzutów.

5 / 5 2019-01-12

Polecam z czystym sumieniem. Zakupy w tym AGDstyle to czysta przyjemność

5 / 5 2018-12-30

Serdecznie polecam, bardzo dobry kontakt, szybko i sprawnie. Polecam !!!

5 / 5 2018-12-25

Bardzo dobra i szybka obsługa; polecam wszystkim gorąco!!!

5 / 5 2018-12-24

Wspaniały sklep, jestem pod wrażeniem szybkości realizacji. Po prostu super. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-12-22

szybko profesjonalnie polecam!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-12-17

Bardzo dobry sklep internetowy. Wspaniały kontakt ze sprzedającym. Bardzo szybka dostawa towaru. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-12-11

Wszystko sprawnie bez najmniejszych problemów. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-10-22

bardzo dobry kontakt. towar przesłany zgodnie z zamówieniem.polecam

2018-10-21

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Sprowadzenie towaru długo trwało, ale o tym zostałem wcześniej poinformowany. Godny polecenia.

5 / 5 2018-10-12

Polecam gorąco, bardzo sprawna i miła obsługa

5 / 5 2018-10-06

Polecam, szybka realizacja zamówienia i dobry kontakt.

5 / 5 2018-09-30

Zaufany, profesjonalny, godny polecenia

2018-09-26

OKS

5 / 5 2018-09-24

Dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2018-09-17

Jestem zadowolona z kontaktu i komunikacją ze sklepem. Sklep wybrałam ze względu na możliwość wycięcia otworów w zlewozmywaku granitowym za niewielkie pieniądze. Chciałam kupić porządny zlew firmy franke ale one nie miały wyciętych otworów w standardzie a jest problem bo markety budowlane nie przyjmują do wycięcia otworów zlewozmywaków granitowych nie zakupionych u nich.

5 / 5 2018-09-01

Polecam, bardzo dobra i szybka obsługa. Miałem problem z potłuczonym zlewem w transporcie, ale firma stanęła na wysokości zadania, przesyłając nowy zlew i przejmując na siebie czynności reklamacyjne.

5 / 5 2018-08-28

Polecam, błyskawiczna wysyłka, profesjonalna obsługa.

2 / 5 2018-08-16

Nie polecam! Termin realizacji miał być ok.14 dni. Dostawa dotarła po 30 dniach bez żadnej informacji o niedotrzymaniu terminu. Zwrotu oczywiście nie przyjęli i nie zwrócili pieniędzy. Niemiła, opryskliwa obsługa.

5 / 5 2018-08-12

Otrzymałam towar z wadą, ale po mojej interwencji, został w rewelacyjnie szybkim tempie wymieniony, polecam zakupy w tym sklepie.

2018-08-09

B.DOBRA

5 / 5 2018-08-07

Bardzo dobry kontakt i współpraca. Polecam

2018-07-23

Pełen profesionalizm, miła obsługa, towar zgodny z opisem

2018-07-14

Miła obsługa i fachowe załatwienie zamówienia

2018-07-09

Bardzo dobry, chętnie polecam

5 / 5 2018-06-24

Jestem zadowolona z możliwości wyboru towaru, z ceny, z przebiegu transakcji i dostarczenia towaru.

5 / 5 2018-06-19

Jestem bardzo zadowolona z realizacji usługi zakupu i dostawy towaru. Szybko i profesjonalnie!

2018-06-16

Nie mam uwag.Są w kontakcie z klientem i zrealizowali zamówienie zgodnie z ustaleniami.

2018-06-13

Wszystko w jak najlepszym porzadku

2018-06-09

Wszystko w porządku.

2018-05-29

Sklep godny polecenia. Pomocni sprzedający, błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-05-04

Szybka i profesjonalna obsluga.

2018-04-27

wszystko w najlepszym porzadku.

5 / 5 2018-04-19

wszystko w porządku, w 100% polecam!!!

2018-04-14

Zamowiony towar nie uszkodzony i zgodny z opisem. Dodatkowo w najlepszej cenie. Jedynie drobny problem z kurierem, ktory nie chcial udostepnic towaru do sprawdzenia bez podpisania potwierdzenia odbioru, ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo.

5 / 5 2018-03-26

Transakcja przebiegłą pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-03-24

Sklep polecam. Pierwszy raz spotkałem się z inicjatywą ze strony sklepu. Po dokonaniu zamówienia zostałem poinformowany mailem, że zakupiony zestaw nie będzie możliwy do możliwy do zamontowania (z braku wiedzy chciałem zainstalować dozownik w zlewie a nie było to możliwe). Sklep przeanalizował moje zamówienie i upewnił się czy nie popełniłem błędu. Rewelacja. Zamówienie zostało skorygowanie. Doskonały kontakt ze sklepem. Szybka realizacja. .Cudnie

5 / 5 2018-03-23

Polecam

5 / 5 2018-03-22

Wszystko ok :)

5 / 5 2018-03-19

Solidny i profesjonalny sprzedawca

2018-03-14

Sklep odmawia przyjęcia reklamacji mimo dostarczenia mi uszkodzonego produktu. Sklep ogranicza swoją odpowiedzialność wobec klienta i narusza m.im. art 3853 pkt 2 kodeksu cywilnego. Proszę omijać ten sklep szerokim łukiem. Obsługa arogancka. Dodam, że po wielodniowych dyskusjach wreszcie poproszono mnie o odesłanie uszkodzonego produktu co uczyniłam. Paczka do mnie wróciła z powrotem. Pani stwierdziła, że nie poinformowałam jej o tym, że ją odeślę. To świadczy o wysokim standardzie obsługi klienta.

5 / 5 2018-02-27

Bardzo dobry kontakt telefoniczny z miłą i kompetentną obsługą sklepu. Bardzo sprawny i szybki czas realizacji zamówienia. Serdecznie dziękuję i polecam usługi AGDstyle.

5 / 5 2018-02-25

reklamowałem zakup baterii franke tuż po jej doreczeniu. szybko i sprawnie pomogli wymienic ja na nową.

5 / 5 2018-02-17

W ciągu 2 minut złożyłam zamówienie i otrzymałam tel zwrotny z informacją kiedy przesyłka zostanie nadana. Paczka zabezpieczona bardzo dobrze. Kontakt ze sklepem po prostu niesamowity. Tylko więcej takich sklepów. Polecam i na pewno jeszcze wrócę po resztę sprzętu do takich speców!!

5 / 5 2018-02-15

super polecam

2018-02-05

100% POZYTYWNYCH EMOCJI.

2018-02-01

SUUUUUUUUUPER !!!

5 / 5 2018-01-27

29.04.2018 zamówiłam okap- zadzwoniłam zapytać o dostępność, bardzo uprzejma pani w słuchawce zamówiła z magazynu "na już" i towar dostałam błyskawicznie i to było na plus. Sprzęt opisany "Okap FREGGIA CHAR6AN antracytowy ___transport__GRATIS!!!_0zł ". W pędzie nie zauważyłam, że sklep doliczył transport a dodatkowo dostałam wiadomość, że kurierowi również (drugi raz) mam zapłacić za ten gratisowy transport. 30.04 dostałam odpowiedź ze sklepu informującą mnie, że "System źle wpisał wartość pobrania. Towar jedzie zgodnie z zamówieniem, opłacony w całości przelewem na konto." Na kolejne pytanie zadane 30.04 i ponowione 9.05 czy w takim razie za transport GRATIS podkreślony CAPS LOCKIEM mam nadal płacić do dziś nie dostałam żadnej odpowiedzi. Ok, rozumiem, że 19 zł to nie pieniądz, ale postawa obługi to zwyczajne wprowadzanie klienta w błąd i olewcze traktowanie. Uczciwiej byłoby wykreślić dopisek o gratisach.

2017-12-18

bardzo sprawna i zgodna z oczekiwaniami obsługa

5 / 5 2017-12-11

Dobry kontakt, szybka realizacja, polecam.

5 / 5 2017-11-14

Bardzo sympatyczna obsługa, fajnie doradzają i super szybko realizują zamówienia :)

5 / 5 2017-11-14

Rzetelny sklep, bardzo dobry kontakt mailowy, polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-11-07

Niewielkie zastrzeżenia co do kontaktu ze sklepem (konkretnie działem reklamacji), reszta OK.

5 / 5 2017-11-05

Profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim

2017-11-01

NISKIE CENY

2017-10-29

Miła i fachowa obsług

5 / 5 2017-10-25

transakcja zrealizowana sprawnie i szybko, obsługa miła

2017-10-19

wszystko w porządku, produkt doszedł następnego dnia zaraz po dokonaniu wpłaty.

2017-10-12

Realizacja sprawnie ładnie ale jak sie pojawią jakie kolwiek problemy sklep umywa się od jakiejkolwiek odpowiedzialności pomimo ze konsument ma 7 dni na spisanie protokołu odbioru, nie respektują tego wogóle, sprawa jest w toku i trzeba uruchomić UOKIK żeby wywalczyć swoje

5 / 5 2017-10-10

ok,

2017-09-22

W przypadku jakichkolwiek problemów z produktem radzę omijać szerokim łukiem. Zakupiłem wadliwą (jak się okazało przed montażem - cieknącą) baterię podtynkową. Sklep, pomimo własnych zapisów dotyczących praw rękojmi i domniemania wady w dniu zakupu, odrzucił roszczenie rękojmi. W wyjaśnieniu wskazał, że przyczynami były m. in.: nie odesłanie produktu (w korespondencji mailowej wielokrotnie pytałem jak przekazać im produkt), nie pozwolenie serwisowi na sprawdzenie montażu w miejscu zamontowania (gdy wyraźnie wskazałem, że bateria nie była zamontowana), brak pieczątki montera na gwarancji (gdy bateria nie była zamontowana, a roszczenie jest z rękojmi, nie gwarancji producenta). Brak słów i kompletnie nierzetelne wsparcie klienta w takiej sytuacji. Zamiast tego spychologia.

5 / 5 2017-09-14

Świetny sklep :) Super kontakt i doradztwo przy doborze zastosowań i kolorystyki. Bardzo polecam AGDstyle.pl - fachowe podejście do sprzedaży.

2017-08-29

transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2017-08-18

towar ok dobry kontakt

2017-07-30

Bardzo fachowa obsuga.

2017-07-29

kontrahent godny polecenia

5 / 5 2017-07-22

OK

5 / 5 2017-07-14

super transakcja

5 / 5 2017-06-23

Bardzo szybka i sprawna dostawa. Towar dodatkowo zabezpieczony płytą OSB od frontu zlewozmywaka

5 / 5 2017-06-18

Bardzo sprawna realizacja mojego zamówienia. Bezproblemowy kontakt telefoniczny i mailowy. Dodatkowe cenne sugestie i porady. Wszystko zgodnie z umową. Nie mam się czego czepić :) Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-06-14

Polecam!

5 / 5 2017-06-03

super

2017-05-30

sprawnie, zgrabnie bez klopotow

5 / 5 2017-05-22

Wszytko super! Bardzo szybka realizacja zamówienia - 3 dni jestem pod wrażeniem ponieważ w innych sklepach na taki zlewozmywak trzeba było czekać bardzo długo. Kontakt telefoniczny bardzo dobry. Polecam!

5 / 5 2017-05-18

Polecam sklep, szybka wysyłka, dobry kontakt i dobre produkty.

5 / 5 2017-05-01

Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z opisem odpowiednio zabezpieczony do wysyłki. Pełen profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2017-04-28

Sklep jest ok

5 / 5 2017-04-14

Wszystko fajnie, sprawnie, szybko.

5 / 5 2017-04-11

Wszystko ok.

Rzetelne opinie o Agdstyle.pl

Agdstyle.pl

Siedziba
Warszawa / Ursus

WWW
http://www.agdstyle.pl

Email
[email protected]

Telefon
022 7535432

Komórka
502478866

Infolinia
-

Logowanie