Kategorie: / AGD

Agemedia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.73
opinie o Agemedia.pl
1 / 5 2020-07-20

Naciągacze, brak wysyłki towaru. Zero kontaktu.

5 / 5 2019-12-17

Jestem zadowolony z zakupu, szybka realizacja zamówienia. Towar otrzymałem szybciej, niż było podane na stronie. Dziękuję :)

2019-12-06

Zamówiłem towar 2 października, nr zamówienia 2639352 . Do dziś ani towaru ani kasy. Zawiadamiam odpowiednie organy.

2019-11-12

Zamówienie: 2639345, zostało opłacone ale nigdy nie otrzymałem ani towaru ani pieniądzy które wplaciłem na konto firmy.

5 / 5 2019-03-04

Szybko, sprawnie, tak jak być powinno :)

5 / 5 2019-01-29

Szybko, sprawnie, Jestem zadowolony (to już trzeci zakup) :) Goraco polecam!!!!!

2 / 5 2019-01-21

Zdecydowanie nie polecam i odradzam transakcje z tym sprzedawcą. Miesiąc temu kupiłem towar wpłata w ciągu kilku godzin do dzisiaj anie pieniędzy ani towaru. Maile nie odpowiadają telefon milczy i już się zmienił na inny. Wezwanie do wydania towaru wysłane listem poleconym wczoraj wróciło nieodebrane. Zgłaszam sprawę na policję OSZUSTWO

5 / 5 2019-01-11

Nic dodać, nic ująć - SUPER SPRZEDAWCA!

5 / 5 2018-11-23

Kupiłem, Zapłaciłem, Otrzymałem ! Trzeba chcieć więcej ? _ Jest OK - POLECAM!!!! - Dziekuję,

5 / 5 2018-10-02

Super Sprzedawca !!!! Wszystko OK :)

5 / 5 2018-05-24

SUPER SKLEP, SUPER SPRZEDAWCA, CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ ?

5 / 5 2018-03-25

Kupiłam urządzenie wielofunkcyjne firmy EPSON, i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Szybka i bezpłatna dostawa. Polecam,

1 / 5 2018-01-21

Wysoka jakość obsługi polega na tym że od trzech miesięcy jest Z E R O kontaktu ze sklepem. Jest to sklep który NIE ma żadnego towaru przyjmuje pieniądze i nic nie wysyła - bo nie ma. A pozytywne opinie pisze jego właściciel Paweł A. Sokolski. Sklep nie uczestniczy w żadnym programie typu ceneo a gdy pojawiają się negatywne opinie to wysyła żądanie ich usunięcia jak to miało miejsce na stronie "sklepy24" gdzie "Sklep AGEMEDIA.pl nie wyraził zgody na publikację w serwisie Sklepy24.pl opinii internautów o swoich usługach." to cytata ze strony "sklepy 24". Telefon podany na stronie sklepu jest fikcyjny. Na moje maile nie dostałem ani jednej odpowiedzi. List wysłany pocztą wrócił nieodebrany. To właśnie jest ta wysoka jakość obsługi.

1 / 5 2017-12-18

Złożyłem zamówienie 26 wrz 2018 , zero kontaktu telefonicznego na emalie odpowiada automat. Naciągacie !!! Zgłaszam sprawę na policje

2017-12-12

Zamówiłem zapłaciłem czekam 3 miesiące na zwrot gotówki czego chcieć więcej?

5 / 5 2017-11-14

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, wysoka jakość obsługi !!! Polecam

2017-09-03

OSZUŚCI..towar kupiony i opłacony 04.08.2018 ..do dnia dzisiejszego ani towaru ani pieniędzy. Najpierw podany tylko kontakt Skype, który milczy teraz pojawił się numer telefonu ale to niczego nie zmienilo, na e-maile też nikt nie odpowiada.Wyslalam listem poleconym wezwanie do wydania towaru lub zwrot pieniędzy..list nie zostal odebrany i wraca do mnie. PROSZĘ UWAŻAĆ NA TEN SKLEP

5 / 5 2017-05-26

Szybko, sprawnie i oczywiście zgodnie z zamówieniem. Sklep stanął na wysokości zadania, pełny profesjonalizm.

1 / 5 2017-05-12

Wszystko co poniżej napisano jest prawdą. Oszuści przyjmują pieniądze i nie wysyłają towaru. Nawet przesyłają dla zmylenia maila że zwracają pieniądze, tylko po to by nie zgłaszać na policji oszustwo. (takiego maila otrzymałem 36 dni temu oczywiście bez zwrotu pieniędzy). ZERO kontaktu telefon 24 godziny na dobę (!!) zajęty lub niedostępny. Na maila nie odpowiadają. Pisemne wezwanie do zwrotu pieniędzy za potwierdzeniem odbioru nie odbierają. Sprawę oddam do sądu ale jeżeli jest więcej poszkodowanych to oprócz tego zgłoszę na policji uzasadnione podejrzenie popełnienia przestępstwa. Jeżeli Was również w ten sposób oszukano napiszcie swoją opinię by ostrzec innych i pokazać skalę ich działań.

Rzetelne opinie o Agemedia.pl

Agemedia.pl

Siedziba
-

WWW
http://agemedia.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie