Kategorie: / Reklama i Marketing

Agencja reklamowa GUFI Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Agencja reklamowa GUFI
5 / 5 2019-02-14

Solidna firma. Polecam serdecznie Jedyny minus jaki zauważyłam to czas oczekiwania, ale to może świadczyć że firma ma dużo zleceń. Życzę powodzenia i dziękuję za realizacje

5 / 5 2019-01-21

Firma reklamowa gufi zwróciła się do mnie listownie z propozycją wykonania kampanii reklamowej. Sceptycznie nastawiony zaryzykowałem i zrobiliśmy jak się okazało nie tak drogą akcje promującą warsztat. Wyniki akcji okazały się imponujące. Firma zwróciła się z prośbą o promowanie tych usług i to właśnie czynię. Polecam usługi świadczone przez firmę reklamową gufi.

2019-01-13

Firma wykonała dla mnie szyld nad sklep i reklam e na balkonie. Zostałam poproszona o wystawienie opinii więc wystawiam. Solidna firma i miła obsługa. Zamówione rzeczy były dostarczone w terminie

2018-12-30

Dodaję opinie gdyż uważam że warto wspierać i promować działalność firmy gufi i nie chodzi o same usługi reklamowe tylko o program w którym agencja pomaga ubogim. Dziś nie każdego stać na to żeby pomagać nie dlatego że ktoś nie ma pieniędzy tylko dlatego że każdy uważa że "to nie mój problem" Firma gufi realizuje kampanie reklamowe zgodnie z moimi oczekiwaniami a przede wszystkim pomaga wspierać ubogich a piszę to ponieważ sama byłam świadkiem jak Pan z firmy gufi zorganizował pomoc i zorganizował środki i kupił pralkę lodówkę i łóżko dla domu gdzie było to bardzo potrzebne

2018-12-14

Rad jestem że ktoś wymyślił taki portal gdzie są opinie o firmach. Zamówiłem w firmie (już z chęci zapomnienia o tych "fachowcach" nie wymienię nazwy) reklamę. Chodziło o wizytówki, kilka plakatów, naklejki na szybę samochodu. W tej stronie odnalazłem firme gufi i chwała Pany Bogu za to. Przemili ludzie, zero jakiegokolwiek kobinatorstwa. Zrobili mi baner na bramie naklejki na szyby i plakaty. Na wszystko czekałem tydzień. Nie wiem czy to długo czy nie ale jak byłem umówiny na rozmowę na godzinę 10 to spotkanie było o 10 a jak mieli wszystko dostarczyć w poniedziałek o 19 to o 19 byli pod demem. Bardzo mi się to podoba i podpisuję się pod pozostałymi opiniami. Firma reklamowa gufi na bank będzie przeze mnie reklamowana jak tylko pojawi się taka możliwość

5 / 5 2018-12-02

Jeśli szukają Państwo sprawdzonej firmy reklamowej, polecam agencję kreatywnego rozwoju Gufi. Solidni i uczciwi. Ode mnie wielki plus za to że oferują to co mają i mogą a nie wszystko jak niektórzy a później okazuje się, że są problemy z terminami. Firma gufi sprawdzona przeze mnie już 3 krotnie. Polecam

5 / 5 2018-11-09

Firma reklamowa gufi wydrukowala mi banery i ulotki. Tydzien pozniej okleili mi ladnie koparke i zrobili wizytowki. Wszystko na czas. Poprosili o opinie i ja dostali. Polecam

2018-08-16

Chętnie polecę firmę reklamową Gufi jako do usług reklamowych. Pani Anna w sposób skrupulatny podchodzi do obsługi Klienta. Bardzo miła współpraca.

5 / 5 2018-08-02

Firma świadczy usługi na wysokim poziomie. Ceny wysokie ale polecam

2018-07-24

Na początku miesiąca zgłosił się do mnie przedstawiciel Agencji Kreatywnego Rozwoju Gufi, który zaproponował mi udział w akcji mającej na celu pomoc osobie chorej. Idea była taka żeby zakupić produkty reklamowe a dochód ze sprzedaży miał być przeznaczony na wykupienie rehabilitacji chorego dziecka. (to na co się zdecydowałam to reklama na przyczepie ciągniętej przez samochód przez okres tygodnia, druk i kolportaż 20 000 ulotek i długopisy z nadrukiem mojego loga. ) Podsumowanie akcji jest takie: przyczepa reklamowa jeździła (bardzo mi się to podobało), ulotki zostały rozrzucone, długopisy otrzymała. Byłam ciekawa co z tą akcją charytatywną - kiedy zadzwoniłam okazało się że dziś jest przekazanie. Zaproponowano mi udział a ja skorzystałam. Faktycznie środki zostały przekazane na rzecz pokrycia kosztów rehabilitacji. Akcja i postawa agencji Gufi bardzo mi się podoba i zasługuje na uznanie i daleko idące poparcie.

2018-07-12

Szanowni Państwo. Zostałem poproszony w rozmowie o podzielenie się moją opinią na temat Agencji Gufi. Uznałem to miejsce za właściwe. Mam przyjemność współpracować z tą Agencją od dobrych 4 lat. Każdorazowo chwalę sobie kontakt i sposób przekazania informacji niezależnie od formy. W moim odczuciu dziś nie jest łatwo znaleźć kontrahenta godnego zaufania do którego grona z pewnością należy Agencja Gufi. Firma dotychczas realizowała na moją rzecz zlecenia w Krakowie, Kielcach i Sandomierzu.

5 / 5 2018-05-31

W podjęciu decyzji o wyborze firmy pomogły mi między innymi opinie z serwisu w których wystawiam ten komentarz o agencji Gufi. Przyznaję, dość sceptycznie podchodziłam do kwestii w oparciu o internetowe opinie ale zostałam miło zaskoczona. Wszystko co przeczytałam tutaj jest prawdziwe i za to dziękuję. Pani z firmy (chyba szefowa) wyraźnie pokazuje na każdym kroku że zależy jej na tym żebym była zadowolona. Firma przykłada dużą wagę do nie tylko poprawności wykonania zlecenia ale i tego żeby Klient zawsze wiedział co i jak. To bardzo ważne. Dowiedziałam się że to element budowania relacji i zgadzam się z tymi słowami. Na dużą uwagę i właściwie to powinno być na samym początku zasługuje fakt że firma gufi dość aktywnie wspiera akcje charytatywne i robią wiele dobrego. Nieopodal mojego miejsca zamieszkania mieszka rodzina która mieszka naprawdę w trudnych warunkach. W rozmowie poinformowałam Pana z firmy który u mnie był. Nie wiem czy to wiele czy nie wiele ale firma wysłała do mnie zabawki i plecaki dla dzieciaków i wykupiła obiady na świetlicy do końca roku szkolnego. Tu nie chodzi o pieniądze - chodzi o gest nie każdego na to stać.

5 / 5 2018-05-23

Na poczatku biezacego roku podpisalem z agencja gufi umowe na rozreklamowanie mojego sklepu. Firma wykonala dla mnie ulotki plakaty banery i kolportaz. Na co zwrocilem uwage: super kontakt, mila obsluga, bardzo uprzejmie. Wiem ze firma robi akcje i kupuje prezenty dla chorych dzieci a ja pochwalam taka inicjatywe. Da sie zaplacic karta i to tez plus. Minus ze trzeba wczesniej zaplacic.

2018-05-18

Szanowni Państwo, agencja reklamowy gufi to prawdziwy wzór solidności i jakości. Miły i regularny - ale nie natarczywy kontakt, solidność i zaangażowanie. Firma zaangażowała się w zlecenie bardziej niż myślałam. delikatne opóźnienie pracownika który roznosił ulotki ale to nie rzutuje na moją ocenę. Bardzo serdecznie polecam.

5 / 5 2018-05-17

Agencja kreatywnego rozwoju gufi prezentuje wysoki poziom usług. Zgłosiłam się do tej firmy ponieważ nie mogłam doczekać się na zamówione banery i kaseton świetlny z konkurencji. W firmie gufi kaseton i banery otrzymałam po 5 dniach tak jak zostało ustalone. Na uwagę zasługuję jeszcze obsługa klienta. Polecam firmę reklamową gufi

5 / 5 2018-04-22

Bardzo dziękuje i polecam doskonałą firmę reklamową gufi. Agencja reklamowa gufi za każdym razem staje na wysokości zadania. Firma wykonywała dla mnie kampanie zarówno w krakowie jak i w sosnowcu. Bardzo bardzo polecam

2018-03-11

Firma reklamowa gufi otrzymala zlecenie na wykonanie reklamy mojego sklepu zoologicznego. Transakcja nie budzila zadnych zastrzezen. Ponadto firma za czesc dochodu ze sprzedazy kupila artykuly szkolne tzn. Plecak, piornik, zeszyty komplet kredek, dlugopisy i olowki i przekazala je choremu dziecku z gminy. Jestem sceptycznie nadtawiona do takich akcji ale firma grzecznosciowo przekazala mi material video z akcji. Konkludujac uslugi reklamowe swiadczone przez agencje gufi sa na wysokim poziomie a ponadto firma pomaga chorym dzieciom i to sie chwali. Bardzo serdecznie polecam

2018-02-27

Wystawiam opinie na temat usług świadczonych przez Agencję reklamy gufi na jej prośbę. Firma zwróciła się do mnie z prośbą o ocenienie jej usług. Firma wykonała dla mnie 3 krotne plakatowanie na terenie Sosnowca. Dodatkowo firma wykonała usługę reklamy mobilnej tzn reklamowa moje sklepy na przyczepie reklamowej. Usługa wykonana za każdym razem solidnie i całkowicie zgodnie umową. Firma ma dość wysokie ceny ale na drugą usługę dostałem zauważalny rabat. Firma w mojej ocenie godna polecenia. Usługa świadczona na terenie miast Sosnowiec i Katowice

2018-01-27

Skorzystałam z usług Agencji gufi ponieważ otrzymana oferta wydała się być korzystna. Pracownik agencji przedstawił mi szczegóły oferty telefonicznie. Bardzo dobry i sympatyczny kontakt. Zdecydowałam się na zakup reklamy w postaci grafiki na stronę internetową banerów oraz wizytówek i ulotek. Na wszystko czekałam 4 dni tak jak Pan mi powiedział przez telefon. Wystawiam dobrą opinię o firmie. Firma poprosiła mnie o opinię jeśli to nie problem a dla mnie żaden. Miła współpraca

2018-01-12

Agencja reklamowa gufi zrealizowała dla mnie promocje sklepu w Katowicach i Krakowie. Wszystko odbyło się tak jak zakładała umowa. Z przyjemnością rekomenduje firmę reklamową Gufi jako solidnego i rzetelnego partnera biznesowego.

5 / 5 2017-11-18

Szanowni Państwo, Rekomenduje usługi świadczone przez Agencję Reklamy GUFI. Jak powszechnie wiadomo firma znana jest z tego z jaką anergią i zaangażowaniem wykonuje swoją pracę. Miło jest współpracować z osobami nie dość kompetentnymi toż uczciwymi. Zwłaszcza dziś kiedy wokół tyle kombinatorstwa i nowo powstałych firm prowadzonych przez pokolenie młodych biznesmanów. Firma Gufi wykonała dla mnie trzecią już reklamę firmy. Polecam z pełną odpowiedzialnością

2017-10-31

Z ludźmi robiącymi wszelkie reklamy jest tak, że albo są świeżo po szkole zakładają firmy i dużo opowiadają a mało mogą i wiedzą albo tak że dużo mogą, mają renomę i dwukrotnie wyższe ceny od konkurencji za TEN SAM produkt jak udało mi się zauważyć. W oparciu o opinię bratowej oraz Klientów z państwa serwisu zdecydowałam się na poproszenie o pomoc firmy gufi. Mając już porównanie w innych firmach mogę powiedzieć że ceny z pewnością są konkurencyjne ale to za co firma otrzymuje ode mnie 1000 punktów to kultura konsultanta, sposób prowadzenia rozmowy i dotrzymywanie danego słowa. Bardzo fajni ludzie.

2017-09-23

Szanowni Państwo, Z ogromną przyjemnością na życzenie wystawiam opinię na temat usług świadczonych przez Agencję Reklamową Gufi. Firma ta otrzymała zlecenie na oklejenie samochodów, założenia reklam odblaskowych na tył naczep oraz wykonanie koszulek z logiem dla pracowników. Współpraca pod żadnym kątem nie przebiegała niezgodnie z ustaleniami. Wszystkie prace wykonane zostały solidnie i w terminie. Z pełną świadomością rekomenduję usługi świadczone przez Agencję Reklamy gufi. Perz

5 / 5 2017-08-29

Zwrócono się do nas pisemnie z prośbą oceny wykonanej pracy podsumowując 11 wykonywanych zleceń reklamowych. Firma reklamowa Gufi zrealizowała zlecenia reklamowe polegające na dostarczeniu i przedstawianiu ofert handlowych w hurtowniach na terenie 8 miast w Polsce, dostarczeniu materiałów promocyjnych oraz wykonaniu projektów graficznych na opakowania palet i materiałów budowlanych. Współpraca w ramach której wykonanie były określone zlecenia przebiegała nienagannie. Firma na bieżąco dostarczała raporty z przebiegu realizacji. Szybki kontakt i czytelny sposób przekazu informacji stanowią dodatkowy atut firmy.

2017-08-11

Kolejna akcja reklamowa albo i kampania zakończona spektakularnym sukcesem. Panowie, dziękuję z całych SIŁ. Będę Panów polecał zawsze i wszędzie! Doskonała robota

5 / 5 2017-07-22

Szanowni Państwo. Opisuję tutaj jak wyglądała moja współpraca z agencją kreatywnego rozwoju gufi gdyż pan który wszystko ze mną ustalał poprosił mnie o to. Za namową zdecydowałam się zamówić w firmie gufi afisz na przyczepie reklamowej, ulotki i ich rozniesienie, wizytówki, naklejki na samochód i szyld. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Duży plus jest taki że firma zawsze robi wszystko tak jak sie umawiamy a i to samo jest z kontaktem jak mówili że zadzwonią o 15:30 to dzwonią o 15 30 a jak ulotki miały byc w czwartek o 17 to o 17 przyjechał Pan z firmy gufi i dał mi ulotki. Bardzo mi się to podobało. Z pewnością będe polecać firmę gufi i korzystac z usług reklamowych.

5 / 5 2017-07-14

Od 6 lat prowadzę sklep. Pierwszy raz zdecydowałam się opisać firmę z którą współpracowałam ponieważ również pierwszy raz miałam przyjemność współpracować z wykonawcą który dotrzymuje terminu i z którym to nie było żadnych problemów. Pierwsza kwestia - rozmowa. Podczas pierwszej nie tylko oferowano mi produkty ale przede wszystkim Pan wyjaśniał mi jaka jest różnica pomiędzy innymi produktami i sugerował wybór najtańszej a nie najdroższej formy, co było przeciwieństwem w odniesieniu do jednej firmy z Buska Zdroju z którą na szczęście już nie współpracuję. Po drugie - kontakt. Nie miałam problemu z dodzwonieniem się i nie czekałam 3 tygodnie na odpowiedź na wiadomość. Kompetencja i uczciwość. Bardzo szczerze polecam. Magdalena [dane osobowe]

Rzetelne opinie o Agencja reklamowa GUFI

Agencja reklamowa GUFI

Siedziba
-

WWW
http://gufi.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie