Kategorie: / Książki

Agile.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o Agile.com.pl
5 / 5 2019-03-16

Dobra jakość. Szybka dostawa zgodna z zamówieniem. POLECAM !!!

5 / 5 2019-02-27

Transakcja na najwyższym poziomie-POLECAM!

5 / 5 2019-02-26

Wszystko w porządku. Polecam!

2019-02-20

Towar zgodny z opisem i bardzo dobrze zapakowany. Bardzo miła obsługa i błyskawiczna dostawa. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep. Tak trzymać!!!

2019-02-07

Totalna żenada. Dwutomowa książka zamówiona miesiąc przed świętami najpierw dotarła jako drugi tom, potem dowiedzieliśmy się że jak nam się śpieszy to możemy sobie przyjechać osobiście, po miesiącu dostaliśmy... jeszcze raz drugi tom... kontakt beznadziejny, 1000 telefonów i maili. Z daleka od tych ściemniaczy!!!!

2019-02-07

Niskie ceny oraz możliwość osobistego odbioru skusiły mnie do kolejnego zakupu w Agile. I kolejny raz jestem naprawdę miło zaskoczony. Oby więcej takich sklepów.

5 / 5 2019-02-07

Polecam zakupy w Agile- tanio, szybko i bezproblemowy odbiór osobisty... Można zdobyć nawet trudno dostępne pozycje;)

5 / 5 2019-02-05

Bardzo dobry sklep, polecam

2019-01-25

Kupuję od roku nigdy nie miałem żadnych problemów.

5 / 5 2019-01-16

Bardzo dobry kontakt mailowy ze sklepem. Sympatyczny punkt odbioru w Warszawie. Gorąco polecam tę księgarnię!

5 / 5 2018-12-26

Rewelacja, polecam gorąco ten sklep!!

5 / 5 2018-12-05

polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-28

szybka przesyłka, niskie ceny..polecam sklep w 100%

2 / 5 2018-11-21

Nie polecam tym, dla których ważna jest szybkość i sprawność obsługi klienta. Pieniądze wysłane w poniedziałek zostały zaksięgowane dopiero w środę, a przesyłka nadana w piątek. Nijak to się ma do zawartej w Regulaminie §6 §6 Procedury realizacji zamówień, z której wynika zupełnie inny czas realizacji. Nawet korespondencja nie pomaga w przyspieszeniu. Przepraszają i dalej robią swoje. Podsumowując: ODRADZAM I NIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-11-17

Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonej transakcji. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-11-08

Jestem bardzo zadowolona z zakupów u Państwa. Na pewno jeszcze skorzystam z Waszych usług.Sklep przy ul.Siennej jest zachęcającym, przyjemnym, klimatycznym miejscem.Dziękuję

5 / 5 2018-10-31

jestem zadowolona z jakości usługi

2018-10-27

Zdecydowanie polecam!

2018-10-12

jak zwykle wszystko w porządku...

5 / 5 2018-10-12

bardzo polecam księgarnię Agile. wszystko przebiegło bardzo sprawnie, byłam informowana o tym, na jakim etapie jest zamówienie, szybka i dobrze zapakowana przesyłka. polecam, polecam, polecam!

2018-10-11

Ogólnie na plus, choć u mnie realizacja trwałą dość długo (około 2 tygodni)- pracownicy przeoczyli wpłatę.

5 / 5 2018-10-10

Jestem bardzo zadowolona - obsługa szybka i sprawna. Zofia z Katowic

2018-10-05

sklep naprawdę godny polecenia,mam spore porównanie ponieważ korzystałam z wielu sklepów internetowych. Ceny również bardzo konkurencyjne.

5 / 5 2018-09-22

co tu napisać, w myślach się gubię..... ;) jak dotąd bez zarzutu a i punkt odbioru po zmianie miejsca odnaleziony w mig :D kontakt na 6! ja tam polecam wokół :)

5 / 5 2018-09-21

polecam i dziękuje :)

5 / 5 2018-09-15

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka, gorąco polecam.

2018-09-13

naturalnie bez zarzutu :)))

2018-09-11

oczywiście wszystko bez zarzutu!

5 / 5 2018-08-24

W porządku. Polecam

5 / 5 2018-08-21

ok

5 / 5 2018-08-19

Wyjątkowy asortyment, niedostępny w innych księgarniach. Profesjonalnie.

5 / 5 2018-08-18

Szybko i sprawnie. Ekstra kontakt

5 / 5 2018-08-08

Gorąco polecam:)) Konkurencyjne ceny, szybkość zamówienia, przemiła obsługa....rewelacja:))

5 / 5 2018-08-05

szybko, sprawnie, OK

5 / 5 2018-07-26

super

5 / 5 2018-07-25

szybko, sprawnie i bezproblemowo -czyli tak jak lobię najbardziej. Naprawdę polecam.

5 / 5 2018-07-14

Sklep bardzo ciekawy, przystępne ceny, podczas przeglądania ofert innych księgarni internetowych zauważyłam, że agile jest jedną z "tańszych księgarni. Przesyłka także szybka, towar według opisu, całkiem nowy. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-07-08

Wszystko w jak najlepszym porządku !!! Polecam !!!

5 / 5 2018-07-02

Jak zawsze super szybko i super tanio:)! Baaaardzo polecam tę księgarnię!!!!

2018-07-01

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie

5 / 5 2018-06-28

Wzorowa obsługa, czas realizacji zamówienia błyskawiczny. POLECAM !!!

5 / 5 2018-06-24

Szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja

5 / 5 2018-06-22

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2018-06-06

szybko, sprawnie, bezproblemowo

5 / 5 2018-05-21

Jestem zadowolony z usług księgarni Agile, podobnie jak poprzednim razem, realizacja zamówienia przebiegła szybko i bez zakłóceń. Zamówiłem książki we wtorek, zapłaciłem i tego samego dnia wieczorem dostałem potwierdzenie, że pieniądze dotarły i zamówienie jest realizowane. W czwartek wieczorem dostałem informację, że książki czekają do odbioru w kawiarni Mesita przy ulicy Żelaznej. Książki w punkcie odbioru były bardzo starannie zapakowane i przekazane przez bardzo sympatyczną Panią. Polecam usługi księgarni Agile

5 / 5 2018-05-16

szybko, wygodnie, bez problemów, polecam

5 / 5 2018-05-11

Przede wszystkim sklep ma najlepsze ceny. Transakcja OK, ale pod jednym warunkiem - jeśli komuś się nie spieszy, bo na towar czekałem około tygodnia. Jednak sklep polecam i przy najbliższej okazji kupowania książek zajrzę tu na pewno.

5 / 5 2018-04-24

Bezproblemowo, szybko, sprawnie. Jak najbardziej polecam :)

5 / 5 2018-04-18

Szybko, z pełną informacją, i z możliwością odbioru osobistego w ciekawym miejscu. Polecam!

5 / 5 2018-03-19

szybko, sprawnie i solidnie

5 / 5 2018-03-17

Zamówienie zostało szybko zrealizowane, książki były dobrze zapakowane i dostarczone kurierem. Niestety kilku książek nie było w magazynie mimo, że na stronie WWW były dostępne, ale sklep zaproponował kilka opcji i doszliśmy do porozumienia. Generalnie polecam zakupy w tym sklepie.

2018-03-12

jak zwykle bez zarzutu :)

5 / 5 2018-02-17

Polecam , szybko, dobry kontakt, wszystko jak należy

2 / 5 2018-02-13

Nie polecam – z powodu kiepskiej obsługi w przypadku reklamacji. Kupiłem serię książek dla dziecka. Po otwarciu przesyłki okazało się, że dwie z trzech były uszkodzone w takim miejscu, że sprzedawca nie był w stanie tego stwierdzić - nie winię go za uszkodzenie. Zgłosiłem problem telefoniczne i zostałem poproszony o odesłanie książek (na swój koszt!). Otrzymałem zapewnienie, że zostaną wymienione, na czym mi szczególnie zależało. Dla pewności wysłałem również maila z fotką uszkodzenia. Po TYGODNIU oczekiwania otrzymałem odpowiedź, że „niestety nie mamy już tej pozycji i proponujemy zwrot pieniędzy.” Ostatecznie książki zostawiłem, bo dziecko nie mogło doczekać się czytania. Ale niesmak pozostał. W tej księgarni raczej nic już nic nie kupię.

5 / 5 2018-02-13

Polecam robienie zakupów w tym sklepie, szybka wysyłka i do tego tanio.

5 / 5 2018-02-13

Przejrzysta strona sklepu, informacja na każdym etapie zamówienia, szybka wysyłka. Ocena POZYTYWNA!

5 / 5 2018-01-29

Przesyłkę otrzymałam szybko, niestety na fakturę czekam juz ponad 10 dni.

5 / 5 2018-01-11

Bardzo dobry sklep. Niskie ceny. Szybka dostawa! polecam

2018-01-02

świetnie układająca się współpraca, zamówienia realizowane w mig! skorzystam na pewno jeszcze nie raz :)

5 / 5 2017-12-04

Bardzo dobry sklep! Konkurencyjne ceny, szybka dostawa, łatwy odbiór osobisty - POLECAM!

3 / 5 2017-12-03

Odradzam wszystkim!!. Złożyłem zamówienie czekałem 2 tygodnie po czym zamówienie zostało przez nich anulowane bez słowa wyjaśnienia a do chwili obecnej nie otrzymałem wpłaconych pieniędzy. W dziale kontakt na stronie jest tylko email i kontakt z obsługą jest żaden.

5 / 5 2017-12-01

Szybko i bezproblemowo

5 / 5 2017-11-21

Polecam sklep Agile, szybka realizacja, dobra obsługa.

5 / 5 2017-11-17

dostawa zgodnie z zamówieniem, polecam

5 / 5 2017-11-03

Jestem fanem tego sklepu, a książki odbieram osobiście w uroczym miejscu. Szybka realizacja zamówień, bogaty wybór tytułów, korzystne ceny.

5 / 5 2017-10-27

Wspaniały sklep,w najbliższym czasie znów będę korzystał z oferty tego kontaktu internetowego.Polecam wszystkim chętnym !!

5 / 5 2017-10-21

wszystko świetnie, szybko, tanio i dobry kontakt, polecam

5 / 5 2017-10-18

szybko, tanio, wygodnie

5 / 5 2017-10-14

Super sklep. Szybka realizacja zamówienia. Konkurencyjne ceny książek. Na pewno jeszcze będę tam kupować.

5 / 5 2017-10-13

Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem.

2 / 5 2017-09-25

Fatalny sklep internetowy. Na jakąkolwiek informację o moim zamówieniu czekałam tydzień od zapłaty, po czym okazało się, że nie mają całości zamówienia. Pierwsza część została dostarczona ponad tydzień od zapłaty, a całość zamówienia 2 tygodnie od zapłaty... Ale najgorszy jest brak komunikacji w sprawie zamówienia. Na stronie nie ma podanego telefonu, więc jedynym sposobem kontaktu jest formularz kontaktowy, przez który odpowiadają z dużym opóźnieniem, a nie do 24h, jak twierdzą i to po kilku zapytaniach. Nie wysyłają też papierowej faktury. Nie polecam..

2017-09-21

Wszystko świetnie

2017-09-10

PERFECTO! jak zwykle :))

2017-09-08

Wszystko bardzo w porządku.

5 / 5 2017-09-01

świetny kontakt, przesyłka bez zastrzeżeń, możliwość rozdzielenia przesyłki, gdy brakuje książek w magazynie na koszt sklepu, co nie opóźnia otrzymania choć części zamówienia(+),dziękuję i polecam

5 / 5 2017-08-31

super szybka przesyłka i przede wszystkim niskie ceny.Polecam w 100% i na pewno wrócę ponownie

5 / 5 2017-08-09

Jestem bardzo zadowolona! szybko,miło,profesjonalnie! polecam wszystkim!

5 / 5 2017-08-08

szybko i sprawnie-polecam

5 / 5 2017-08-03

Generalnie opinia pozytywna, kupowałam już kilka razy i do tej pory byo bardzo dobrze. To konkretne zamówienie które oceniam trochę się wydłużało w porównaniu z poprzednimi, bowiem przez kilka dni widniało jako "niekompletne", ale i tak będe korzystać i mam nadzieje na szybki powrót opcji "odbiór osobisty".

5 / 5 2017-08-03

Polecam! Bardzo przejrzysta strona, dzięki czemu łatwo można złożyć zamówienie. Informują o etapach zamówienia. Książka przyszła dobrze zabezpieczona i bardzo szybko. Jestem zadowolona i polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-31

polecam

5 / 5 2017-07-16

Sklep polecam, szybka wysyłka, miła obsługa :)

5 / 5 2017-07-12

polecam ten sklep.

2017-07-11

Bogaty wybór i sprawna realizacja. Dołączam do grona stałych klientów.

5 / 5 2017-07-10

Bardzo polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-04

Towar dostałam szybko, niestety nie otrzymałam faktury

5 / 5 2017-07-01

Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-06-27

Szybka obsługa i b.dobra komunikacja.

5 / 5 2017-06-24

To już moje kolejne zakupy. Wszystko bezproblemowo. Szybko, tanio i sympatycznie:)

5 / 5 2017-06-23

Punktem wyjścia dla mnie była cena. Tu wypadło najtaniej. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie więc bez obaw będę zaglądał tu częściej. Polecam!

2017-06-22

Wszystko jak w zegareczku!!!

5 / 5 2017-06-22

Dobra obsługa i szybki czas realizacji zamówienia. POLECAM !!!

2017-06-16

Jak zwykle wszystko tip-top

2017-06-03

Zdecydowanie polecam. Na każdym etapie rzetelna troska o klienta.

5 / 5 2017-05-10

Szybka dostawa, zgodna z zamówieniem. Przemiły punkt odbioru osobistego w kawiarni.

5 / 5 2017-05-05

Spora kolekcja pozycji do wyboru. Szeroki wachlarz możliwości transportu i odbioru towaru. Bardzo przystępne ceny! Ogólnie same plusy - super księgarnia!

5 / 5 2017-04-18

bardzo mily kontakt!super obsluga!!!!polecam

5 / 5 2017-04-10

bardzo szybka realizacja zamówienia, najniższa cena jaką znalazłam. Polecam

Rzetelne opinie o Agile.com.pl

Agile.com.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.agile.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie