Kategorie: / Ogród

Agro-metal.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Agro-metal.com.pl
5 / 5 2019-03-07

W sklepie Agro-Metal kupiłem skuter Kymco Nexxon 50. Realizacja profesjonalna, transport bez zarzutu w umówionym terminie, motorower również bez żadnych wad. Dziękuję, polecam.

5 / 5 2019-03-01

Polecam gorąco. Pełny profesjonalizm.

2019-02-26

bardzo dobry

5 / 5 2019-02-24

Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2019-02-02

wszystko super na 100%

5 / 5 2019-01-22

SZYBKO I SPRAWNIE

2019-01-17

Wszystko sprawnie i w porządku

5 / 5 2019-01-12

Polecam wszystko przebiegało sprawnie i szybko. Duża i bezproblemowa pomoc w reklamacji produktu.

5 / 5 2018-12-28

Dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-12-24

ok

5 / 5 2018-11-28

Wszystko super świetny kontakt i doradztwo.Polecam

2018-11-11

Wystawiają produkt do sprzedaży, którego faktycznie nie posiadają na stanie,magazynie.

2018-11-01

Transakcja przebiegła sprawnie. T.owar zgodny z opisem

5 / 5 2018-10-27

ok

5 / 5 2018-10-26

OK

2018-10-24

problemy z reklamacją w przypadku otrzymania uszkodzonego artykułu.

5 / 5 2018-10-24

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Obsługa profesjonalna. Przesyłka dotarła szybko. Polecam.

5 / 5 2018-10-18

100 %pewne zakupy towar dotarł w pełni sprawny jestem bardzo zadowolony z zakupów

5 / 5 2018-10-16

WSZYSTKO OK

2018-10-03

Rzetelna i fachowa obsługa,

5 / 5 2018-09-14

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecam !!!

5 / 5 2018-09-07

Przesyłka szybsza niż 24H. Towar Ok. POLECAM

5 / 5 2018-09-06

Muszę powiedzieć, że chyba po raz pierwszy zostałem tak szybko i sprawnie obsłużony. Gorąco polecam ten sklep :)

2018-08-27

wbrew wpisowi do zakupu nie doszło, gdyż towar nie był dostępny pomimo informacji o dostępności.

5 / 5 2018-08-15

zadowalający opis towaru na stronie, zgodny z rzeczywistością, kontakt ze sklepem ok.

5 / 5 2018-08-13

super

5 / 5 2018-08-05

Pełen profesjonalizm.Na pewno zrobię tu jeszcze zakupy

5 / 5 2018-08-01

świetna obsługa ,bardzo szybka dostawa, warto tam kupować

5 / 5 2018-07-08

sklep jest ok. dobre porozumiewanie z pracownikami dogodne wyjaśnienie o przedmiocie zakupionego towaru . Trochę opóźniona dostawa .

2018-07-01

Dostawa w terminie, towar zapakowany bardzo dobrze.

5 / 5 2018-06-30

super.

5 / 5 2018-06-27

Super szybko i przyzwoita cena , towar dobrej jakośći POLECAM

5 / 5 2018-06-26

Wydawało mi się, iż trochę się przedłuża czas od zapłaty do potwierdzenia przez sklep zapłaty. Wysłałam maila, bardzo szybko dostałam odpowiedź, iż zapłata dotarła i towar zostanie w tym samym dniu wysłany. Przesyłkę otrzymałam następnego dnia rano. Dla mnie sklep godny polecenia, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, co się niestety nieczęsto zdarza. Polecam

2018-06-07

bardzo dobry kontakt miła obsługa

5 / 5 2018-06-06

super zakupy tylko jeden minus nie dostałem instrukcji w języku polskim

5 / 5 2018-06-02

Dobra obsługa,szybka realizacja zamówienia,doskonała jakość zapakowania przesyłki.Bardzo polecam .

2018-05-25

Godny polecenia!

5 / 5 2018-05-14

Szybko i sprawnie. Dobry kontakt i konkurencyjne ceny. Jednym słowem polecam

2018-05-01

Bez szału

5 / 5 2018-04-26

profesjonalna obsługa

2018-04-24

dobra

5 / 5 2018-04-23

Naprawdę polecam

2018-04-07

Rewelacja udzielą odpowiedzi na każde zadane pytani.

2018-04-02

Ok :)

2018-03-23

Transakcja przebiegła pomyślnie, nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-03-18

Bardzo sprawnie i profesjonalnie. Dostałem nawet więcej niż zamawiałem - był dostępny droższy model kominka do rozpalania grilla i za cenę tańszego miałem ten droższy.

5 / 5 2018-03-16

sklep jest ok. dobre porozumiewanie z pracownikami dogodne wyjaśnienie o przedmiocie zakupionego towaru . Trochę opóźniona dostawa .

5 / 5 2018-03-15

Zakup został zrealizowany b.szybko i terminowo

5 / 5 2018-03-15

Super obsługa ! Towar otrzymałam w ekspresowym tempie! Każdy etap sprzedaży i wysyłki poprzedzony mailem informacyjnym. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2018-02-28

Świetna i szybka obsługa. Polecam

2018-02-23

Sprawna obsługa. Pozytywnie.

5 / 5 2018-02-12

Sklep godny polecenie. Bezproblemowy kontakt. Expresowa przesyłka. POLECAM i dziękuję

5 / 5 2018-02-01

Pozytywna

5 / 5 2018-01-30

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2018-01-17

Duży pozytyw. Bardzo dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2017-12-15

super jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-11-08

Bardzo rzeczowa, szybka obsługa . Świetny kontakt, także telefoniczny.

5 / 5 2017-11-01

Sklep ok. Godny polecenia.

5 / 5 2017-10-30

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, wyczerpujące telefoniczne dodatkowe informacje o produkcie, towar zapakowany doskonale, na prawdę polecam sklep.

5 / 5 2017-10-21

Transakcja w sumie udana choć z małym falstartem (okazało sie,że oferowanej kosiarki nie było w magazynie ?!) ale Sklep stanął na wysokości zadania. Przedstawiciel sklepu (uprzejmy, komunikatywny, pomocny)zaproponował kosiarkę innej firmy o porównywalnych parametrach, zaoferował atrakcyjną cenę i odpowiedział na wszystkie pytania (bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny). Przyjąlem ofertę i następnego dnia kosiarka (w stanie idealnym) dotarła do domu.Poza małą wpadką z nieaktualną ofertą duży plus za szybką reakcję przedstawiciela Sklepu.Tak się buduje wiarygodność firmy.Polecam.

5 / 5 2017-10-15

szybko dostarczony produkt z polecenia sprzedawcy

2017-10-11

bardzo dobra

2017-10-04

wszystko w jak najlepszym porządku

2017-10-01

oceniam sklep pozytywnie

5 / 5 2017-09-27

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-09-22

naprawdę polecam super sklep :)

5 / 5 2017-09-18

Super - polecam!

5 / 5 2017-09-01

Bardzo dobry kontakt z doradcami.Bardzo sprawnie zrealizowana transakcja. Polecam.

5 / 5 2017-08-29

Sklep super. Polecam!

5 / 5 2017-08-17

obsługa klienta bez zarzutu ocena towaru, kontakt- wszystko na 5+ polecam

2017-08-16

Słabe pakowanie zakupionych przedmiotów. Towar wysłany wyłącznie w opakowaniu producenta, co przy zakresie w jakim traktuje je sortownia kurierska i sam kurier jest równoznaczne z poniszczeniem i zgnieceniem fabrycznego opakowania.

5 / 5 2017-08-11

super szybka wysylka, towar zgodny z opisem POLECAM

5 / 5 2017-07-28

Towar przyjechał następnego dnia. Polecam!

5 / 5 2017-07-26

Pierwszy raz kupowałam coś w tym sklepie i jestem zadowolona. Polecam.

2017-07-24

Jest o.k.

5 / 5 2017-07-14

Zdecydowanie polecam ,towar zgodny z opisem ,szybki kontakt z obsługą,dobra nawigacja po sklepie online i pewna dostawa kurierem UPS .

5 / 5 2017-07-01

polecam

5 / 5 2017-06-24

Jedyny sklep, który oferuje sprzedaż tej marki przez internet. Polecam zakupy w tym sklepie. W przyszłości na pewno skorzystam jeszcze z ich usług.

5 / 5 2017-06-21

kontant ze sklepem bardzo dobry, troche opóźnienia w wysłaniu, ogólnie polecam

2017-06-19

Błyskawiczna przesyłka. Serdecznie dziękuję!

2017-06-16

Kompetentna obsługa, bez uwag.

2017-06-07

b.dobra

5 / 5 2017-06-05

Profesjonalna i miła obsługa Dostawa w terminie ,przesyłka (kosiarka) zapakowana w stanie idealnym Bardzo polecam

5 / 5 2017-05-27

Bardzo miłe i kompetentne doradztwo, konkretni ludzie.Polecam :)

2017-04-29

Jak najbardziej pozytywna

2017-04-29

Realizacja błyskawiczna,produkt idealnie zapakowany.

5 / 5 2017-04-22

super,polecam

5 / 5 2017-04-20

Sklep godny polecenia, doskonały kontakt, profesjonalny doradca - sprzedawca. Szybka wysyłka.

5 / 5 2017-04-08

Zakup osuszacza Master DH720 przebiegł nadspodziewanie sprawnie i szybko. Towar zamówiłem w niedzielę, przelew wykonałem w poniedziałek a już we wtorek był u mnie. Na bieżąco mailowo byłem informowany o statusie realizacji mojego zamówienia. Z czystym sumieniem mogę polecić sklep Agro-metal. Szybko, tanio i solidnie.

5 / 5 2017-04-05

szybko i elastycznie(jak czegos,nie maja to dosyłają na własny koszt w pózniejszym terminie).

Rzetelne opinie o Agro-metal.com.pl

Agro-metal.com.pl

Siedziba
Ostrołęka

WWW
http://agro-metal.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
(029) 643-81-57

Komórka
604-284-876

Infolinia
-

Logowanie