Kategorie: / Motoryzacja

Agromax.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Agromax.pl
5 / 5 2019-01-28

Miesiąc temu zakupiłem General Grabber AT2 - pięć sztuk. Jakość obsługi sklepu perfekcyjna pod każdym względem.... Opony świeżutkie, tegoroczne, spisują się znakomicie.... Polecam wszystkim kontakt z agromax.pl !

2018-12-03

Opony At2 zamówiłem via mail. Następnego dnia kontakt telefoniczny i potwierdzenie ze strony sklepu. W wyznacznym terminie przesyłka z niespodzianką (dostałem prezent dla mojej teściowej - gustowna torebka nawet trafili w ulubiony kolor :)

5 / 5 2018-10-18

Bardzo miła i profesjonalna obsługa . szybka wysyłka , towar zgodny z zamówieniem . Polecam zakupy w tym sklepie.

2018-10-15

WIELKI POZYTYW

2018-09-27

W niedzielę złożone zamówienie, w poniedziałek potwierdzone telefonicznie, opony w środę u mnie. Do tego najniższa cena. Nic dodać, nic ująć. Z przyjemnością skorzystam ponownie z usług agromax.pl

5 / 5 2018-07-21

Jestem pozytywnie zaskoczony szybkością dostawy towaru, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, produkt zgodny z opisem i przede wszystkim tan. Na pewno będę jeszcze korzystał z oferty sklepu....

2018-02-07

Bardzo miła obsługa.

5 / 5 2018-01-14

solidnie i szybko

2017-12-31

bardzo miła obsługa

5 / 5 2017-10-27

Szybka wysyłka, z dostępnością nie ma problemów. Polecam!

5 / 5 2017-08-23

Polecam firmę. Bardzo dobry kontakt i błyskawiczna przesyłka.

5 / 5 2017-07-15

zamówiłem oponki Grabber TR. Szybko, sprawnie, miło.

5 / 5 2017-06-27

Szybka i sprawna obsługa ... wysyłka w ciągu 24h. Towar zgodny z opisem. Rewelacyjny kurier ...

5 / 5 2017-05-25

Super kontakt ze sprzedającym. Szybka przesyłka. opony zgodne z zamówieniem. POLECAM

5 / 5 2017-05-19

Zakupiłem komplet opon do RX4 GRABBER UHP 215/6516.Jestem b.zadowolony z opon jak i obsługi.Towar zgodnie z zamówieniem w ustalonym terminie i pod wskazany adres dostarczyła Siódemka.POLECAM

Rzetelne opinie o Agromax.pl

Agromax.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.agromax.pl

Email
[email protected]

Telefon
0 61 84 89 701

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie