Kategorie: / Ogród / Dom

Agrometal-karcher.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Agrometal-karcher.pl
2019-03-15

oceniam, ze to jeden z najlepszych sklepow internetowych!!!

2019-02-28

Pozytywna.

5 / 5 2019-02-09

Przede wszystkim bardzo przystępna cena towaru, po drugie zgodnie z reklamą produkt był dostarczony w 24 godziny po otrzymaniu zapłaty. jestem zadowolony ze sklepu i chętnie będę korzystał w przyszłości

5 / 5 2019-02-07

Wyśmienity kontakt i bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Produkt zgodny z opisem.

2019-01-09

Expresowa wysyłka!miła i profesionalna obsługa.

5 / 5 2018-12-02

Wszystko szybko i sprawnie bez problemów. Polecam ten sklep

2018-12-02

Bezproblemowa tranzakcja.

5 / 5 2018-11-21

Szybko sprawnie - wszystko ok!!!

5 / 5 2018-11-20

Szybko i Sprawnie. POLECAM!!!!!!

5 / 5 2018-11-19

ok

5 / 5 2018-10-30

kontakt bardzo dobry, wysyłka ekspresowa, gorąco polecam zakupy w Agrometal.

2018-10-28

Sprawna transakcja i wysyłka. Wszystko tak jak być powinno.

5 / 5 2018-10-13

Trzeba było trochę pogonić (po 4 godzinach od złożenia zamówienia) ale wszystko poszło bardzo sprawnie. Towar błyskawicznie dotarł do mnie cały i zgodny z opisem. Jak będę potrzebował myjki ciśnieniowej to napewno zakupie w tym sklepie. POLECAM

5 / 5 2018-09-26

wszystko przebiegło pomyślnie...polecam

5 / 5 2018-09-01

Polecam ten sklep,dostałam najlepszą ofertę cenową i przesyłkę w ekspresowym tempie. Wszystko OK. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-08-26

Szybka wysyłka oraz pełne info o realizacji.

5 / 5 2018-08-23

Polecam

2018-08-19

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-08-18

super sklep

5 / 5 2018-08-09

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-07-20

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-27

Bardzo dobry kontakt, sprawna realizacja zamówienia,towar bez zastrzeżeń. Polecam firmę!

5 / 5 2018-06-04

Wszystko w porządku. Polecam

2018-05-29

sklep godny polecenia 100% ;)

2018-05-28

perfekcyjna obsługa

5 / 5 2018-05-16

wszytko ok. sprzęt zamówiłem w piątek, doszedł we wtorek. miałem również okazję rozmawiać przez telefon z panem pracującym w sklepie, rozmowa przebiegła szybko i rzeczowo. jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-05-05

SZybko, sprawnie i bez problemów.

5 / 5 2018-04-26

pozytywna,szybka i fachowa konsultacja telefoniczna

5 / 5 2018-04-25

Sklep w jak najlepszym porządku. Wszystko szybko zorganizowane i paczka 2 dni po zamówieniu u mnie w domu.Nic tylko polecić:)

5 / 5 2018-04-24

Bardzo dobry kontakt, fachowa obsługa i szybka realizacja zamówienia. polecam

5 / 5 2018-04-02

Bardzo dobry sklep polecam

5 / 5 2018-03-30

szybka wysylka, dobry kontakt ze sprzedajacym.

5 / 5 2018-03-27

szybko, sprawnie i kulturalnie.zdecydowanie polecam

2018-03-21

Bardzo dobry kontakt i bardzo dobra obsługa klienta.

5 / 5 2018-03-19

POLECAM, TOWAR PIERWSZA KLASA, ZACHĘCAM DO KUPOWANIA U TAK PROFESJONALNYCH LUDZI. DZIĘKUJE BARDZO

5 / 5 2018-02-13

Szybko skompletowane zamówienie. Dobrze zapakowane. Miły kontakt.

5 / 5 2018-02-11

wszystko tak jak w opisie, dobry kontakt,szybka realizacja,polecam

5 / 5 2018-02-07

POLECAM!!!

5 / 5 2018-02-05

wszystko ok

2018-01-29

Godny polecenia

5 / 5 2018-01-05

szybka sprawna transakcja miła obsługa polecam!!!!!

5 / 5 2017-12-31

polecam

5 / 5 2017-11-14

Przesyłka szybko do mnie dotarła jednak dostawa zgodnie z opisem w 24h to jednak ściema.

5 / 5 2017-10-28

Bardzo miła i fachowa obsługa,rewelacyjna cena. Po raz drugi kupiłem sprzęt, jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-10-27

Słownie terminowo dobra cena ok

5 / 5 2017-10-13

Jest OK. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa.

5 / 5 2017-10-11

polecam ten sklep,szybka realizacja zamowienia

2017-10-09

Bardzo sprawna i miła obsługa, w ciągu 24 godzin towar był u mnie w domu.

5 / 5 2017-10-06

Bardzo dobra, miałem przypadek reklamacji wszystko poszło od ręki i bez problemów, polecam.

5 / 5 2017-10-04

Wszystkim polecam. Towar zgodny z opisem. Transakcja przebiegła bardzo szybko.

5 / 5 2017-09-20

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Expresowa realizacja zamówienia. Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-09-04

Dobry kontakt,szybka realizacja,polecam

5 / 5 2017-09-04

rewelacja obsługa ok przesyłka ok głęboko polecam

5 / 5 2017-08-27

polecam

5 / 5 2017-08-23

Pierwszy raz kupuje w tym sklepie. Obsługa rewelacyjna , czas dostawy ekspresowy. Polecam

5 / 5 2017-08-23

Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-08-20

Świetny Sprzedawca! Szybko i bezproblemowo. Polecam!

5 / 5 2017-08-07

wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-07-18

Kupowalem myjke Karcher 2.400 X-Range Szybka dostawa (platnosc przy odbiorze). Bez najmniejszego problemu. Polecam sklep!

5 / 5 2017-06-28

Polecam zakupy w tym sklepie,szybko sprawnie i bez problemów,kontakt telefoniczny i fachowość na najwyższym poziomie,polecam wszystkim zainteresowanym zakupy (choćby ze względu na ceny produktów).

5 / 5 2017-05-31

Kontakt ze sklepem jest bardzo dobry. Obsługa profesjonalna i rzetelna. Towar dojechał zgodnie z opisem i w uzgodnionym terminie.

5 / 5 2017-05-22

super personel

5 / 5 2017-04-30

POLECAM BARDZO!!!

5 / 5 2017-04-29

Miła obsługa, fachowe doradztwo. Szybko sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-04-25

Produkt zgodny z opisem. Transakcja zrealizowana bezproblemowo. Polecam sklep agrometal-karcher

5 / 5 2017-04-10

Ogólnie - SUPER SKLEP ! Świetny kontakt , dobre ceny - polecam zdecydowanie .

2017-04-02

towar dostępny od ręki

Rzetelne opinie o Agrometal-karcher.pl

Agrometal-karcher.pl

Siedziba
Ostrołęka

WWW
http://agrometal-karcher.pl

Email
[email protected]

Telefon
29 642 50 22

Komórka
660 483 131

Infolinia
-

Logowanie