Kategorie: / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci

Agugu.com.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 139
opinie o Agugu.com.pl
5 / 5 2019-03-20

Sklep na wysokim poziomie, kupuję już kolejny raz i jestem bardzo zadowolona. Ubranka bardzo dobre jakościowo, ekspesowa dostawa. Polecam szczerze ten sklepik.

5 / 5 2019-03-18

Łatwo, szybko, miło.

5 / 5 2019-03-18

Gorąco polecam sklep agugu. Realizacja po prostu błyskawiczna - w poniedziałek o 9 złożyłam zamówienie, o 10.20 zamówienie zostało przyjęte do realizacji, o 13.20 zostało wysłane, a w środę listonosz przyniósł przesyłkę!!!

5 / 5 2019-03-11

Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2019-03-11

Duża oferta, łatwy kontakt, po wpłacie stosownej kwoty bardzo szybko paczka dotarła na miejsce. Polecam!

5 / 5 2019-03-10

super fajne ciuszki

2019-03-08

świetny wybór, świetny kontakt- i zawieruszona gdzieś pomiędzy wierszami serdeczność :)

5 / 5 2019-03-08

sprawnie i szybko,dobry kontakt ze sprzedawcą.Polecam

5 / 5 2019-03-05

Ubranka zakupione w tym sklepie są przepiękne, bardzo dobre gatunkowo, mają żywe kolory, które nie blakną po praniu. Przesyłka również w tempie ekspresowym. Obsługa MEGA sympatyczna. Polecam ten sklep w czystym sumieniem.

5 / 5 2019-03-02

Szybka realizacja i wysyłka, sprawna obsługa. Towar zgodny z opisem i zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2019-03-01

Polecam

5 / 5 2019-02-26

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność, szybka dostawa, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym POLECAM!

5 / 5 2019-02-26

Jestem bardzo, bardzo zadowolona z zakupów:)

5 / 5 2019-02-16

Polecam, bardzo szybko wysłany zamówiony towar !

2019-02-09

Jest bardzo dobry.

5 / 5 2019-02-08

jestem zadowolona ze sklepu :-)

5 / 5 2019-02-03

Bardzo sprawna szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-01-27

Błyskawiczna transakcja. Super ciuszki zgodne w 100% z opisem. POLECAM!!!

5 / 5 2019-01-15

bardzo fachowa współpraca, szybka realizacja zamówienia - towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2019-01-12

kolejny raz super zakupy, tym razem ciepłe kolorowe welurki. polecam wszystkim.

5 / 5 2019-01-10

Z satysfakcją po raz kolejny robię zakupy w tym sklepie.Polecam;)

5 / 5 2019-01-09

szybka wysyłka, dobrze zapakowana, bluzki i body bardzo dobrej jakosci. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-12-24

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.Sprzedawca naprawdę godny polecenia.

5 / 5 2018-12-21

Same superlatywy, szybka wysyłka, sprawne wyszukiwanie na stronie, dobrej jakosci ubrania, miła kompetentna obsługa. Polecam!

2018-12-19

Rewelacyjny sklep. Towar zgodny z opisem i bardzo szyba dostawa.

5 / 5 2018-12-18

Bardzo sympatyczna obsługa, szybka wysyłka, ubranka dobrej jakości. Gorąco polecam !

5 / 5 2018-12-16

Bardzo miły i szybki kontakt, towar extra napewno jeszcze skorzystam i gorąco polecam

5 / 5 2018-12-15

Ubranka gatunkowo super, obsługa super, dostawa błyskawiczna. Godne polecenia.

5 / 5 2018-12-14

Pierwszy raz zamawiałam ubranka ze sklepu internetowego. Jestem pozytywnie zaskoczona szybkością realizacji oraz jakością produktu. Ubranka są przepiękne. Mam nadzieję, że dzidzia urodzi się w takim rozmiarze, aby mogła nacieszyć się wszystkimi ślicznymi ubrankami. Na pewno zamówię więcej w przyszłości.

5 / 5 2018-11-26

Niskie ceny, bardzo szybka realizacją zamówienia.

5 / 5 2018-11-24

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Ubranka bardzo ładne. Ogólnie polecam i sama z pewnością ponownie dokonam tu zakupów.

5 / 5 2018-11-24

Szybko, sprawnie i przede wszystkim b.miło :) Polecam :)

5 / 5 2018-11-20

Dostawa jak zawsze ekspresowa, a ubranka ładne i dobrej jakości. Polecam!!!

5 / 5 2018-11-16

Błyskawiczna realizacja, przystępne ceny, darmowa dostawa od sensownego progu kwotowego, na bieżąco przekazywane informacje o zmianie statusu zamówienia, no i oczywiście śliczne ubranka polskich firm. Gorąco polecam!!!

2018-11-13

wszystko na najwyższym poziomie. Od pierwszego do ostatniego kliknięcia myszką.

2018-11-11

Sprawna wysyłka, b. dobry kontakt ze sprzedawcą, towar bardzo dobrej jakości i w przystępnej cenie. 100% zadowolenia.

5 / 5 2018-10-21

Polecam :) ubranka pierwsza klasa, super jakość, przesyłka błyskawicznie do mnie dotarła. Jestem w pełni zadowolona ;)

5 / 5 2018-10-20

Szybka wysyłka, towar dobrej jakości.

2018-10-20

wspaniała obsluga

5 / 5 2018-10-18

Polecam gorąco, sprawne i szybkie zakupy. Błyskawiczna przesyłka, ubranka świetnej jakości, dokładnie takie jak w opisach.

2018-10-16

bardzo dobra obsługa,ładne ubranka

2018-10-09

bardzo dobra

2018-10-04

Zamówienie złożone w poniedziałek w Dniu Darmowej Dostawy, w środę było już do odbioru. Jeśli chodzi o zamówienie, nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-09-26

Świetny kontakt, bardzo szybka przesyłka. Towar bardzo dobrej jakości. Polecam.

5 / 5 2018-09-25

Polecam sklep agugu.com.pl. Bardzo szybka przesyłka, ciuszki dobrej jakości!!!

5 / 5 2018-09-25

Bardzo fajne ubranka. Korzystam z oferty tego sklepu już kolejny raz. Polecam.

5 / 5 2018-09-23

Polecam

2018-09-22

Kolejne zakupy, i zadowolenie, dostalismy bonus w postaci wysyłki na koszt sklepu-uważność obsługi wyłapała nasze zagapienie-dostaliśmy dodatkowe śpioszki. Dziekujemy.

5 / 5 2018-09-20

Dobra cena,ładne ubranka,fantastyczne napisy,napewno jeszcze cos kupie i POLECAM!!!

5 / 5 2018-09-19

Doskonała obsługa, błyskawiczna wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-09-09

Jak zwykle wszystko super: wysoka jakość- szybka dostawa :)

5 / 5 2018-09-08

Robię zakupy po raz kolejny w tym sklepie, i teraz już mogę potwierdzić jakość kupionych ubranek: są bardzo dobre i co ważne mimo już wielokrotnego prania nadal wyglądają bardzo ładnie. Porównywałam ceny z innych sklepów, i agugu ma najtaniej! Polecam wszystkim, bo naprawdę warto!

5 / 5 2018-09-01

Bardzo jestem zadowolona, polecam :)

5 / 5 2018-08-30

Życzliwość, uczciwość, do tego profesjonalizm w każdym calu i dobre ceny świetnego towaru. Brawo!

5 / 5 2018-08-24

Kolejne zamówienie do którego realizacji nie można mieć zastrzeżeń. Polecam sklep. Rewelacyjna obsługa. Wysokiej jakości towary

5 / 5 2018-08-22

polecam

5 / 5 2018-08-21

Solidny, profesjonalny,

5 / 5 2018-08-17

dobrze zorganizowany. łatwy w obsłudze sklep internetowy. bardzo szybka dostawa

5 / 5 2018-08-04

Błyskawiczna realizacja zamówienia, obsługa sklepu w pełni profesjonalna, ubranka prześliczne:) Gorąco polecam ten sklep!!

5 / 5 2018-08-03

Bardzo mila obsluga.Szybko realizuja zamowienie.Towar zgodny z zamowieniem i bardzo ladny.Chetnie polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2018-07-31

Polecam gorąco sklep agugu. Realizacja błyskawiczna. Zamówiony kocyk i ubranka cudowne :) gatunkowo bardzo dobre ! Będę do Was wracać! Dziękuję za tak sprawną obsługę!

5 / 5 2018-07-29

Już kolejny raz kupuję w Agugu i jestem bardzo zadowolona. Bardzo sympatyczna obsługa, towar dobrej jakości, ciekawy asortyment. Szybko rozwiązaliśmy, dzięki otwartości pracownika mały problem i wszystko poszło ekspresem

5 / 5 2018-07-29

Super sklepik, polecam gorąco - dostawa błyskawiczna, jakość ubranek bardzo dobra!

5 / 5 2018-07-27

Szybka realizacja zamówienia, wysoka jakość produktu, przystępne ceny.

5 / 5 2018-07-24

ładne ciuszki, sprawna obsługa, dobre ceny.. polecam

5 / 5 2018-07-14

Bardzo szybka realizacja zamówienia (już następnego dnia otrzymałam paczkę). Ubranka śliczne, zgodne z opisem, bardzo dobrej jakości. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-07-13

Polecam każdemu - rodzicom, rodzinie, znajomym, ... - Ubranka dobrej jakości, zgodne z opisem, szybka dostawa, obsługa bardzo miła i rzeczowa. Ważne - możliwość zmiany zamówienia już po jego zatwierdzeniu. W razie wątpliwości kontaktują się bezpośrednio z klientem.

5 / 5 2018-07-07

Wszystko szybko, sprawnie. Dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka dostawa. Zdecydowany pozytyw.

2018-06-28

Jak zawsze transakcja udana!

2018-06-26

Bardzo pozytywne zaskoczenie! Przyjaciółka ma córeczkę, kupiłam jej bony, aby mogła wybrać według potrzeb małej. bezproblemowa transakcja, udany prezent!

5 / 5 2018-06-25

Cudne rzeczy w bardzo dobrym gatunku zostały przesłane w rewelacyjnym tempie/ szczególnie zasługuje na pochwałę fakt, że dzięki obsłudze tej firmy dokupiłam 2 komplecik, mimo iż w momencie składania zamówienia nie było go w magazynie.Z wielką przyjemnością zrobię tam jeszcze zakupy i polecam innym ten sklep. Pozdrawiam

5 / 5 2018-06-14

ładne, kolorowe, mięciutkie ubranka, do tego szybka dostawa. dziekuję i polecam.

2018-06-10

Serdecznie polecam. Błyskawiczna przesyłka, przemiły kontakt, towar dobrej jakości.

5 / 5 2018-05-23

bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-05-21

Rewelacyjny kontakt, obsługa i błyskawiczna wysyłka. Produkty świetne w dobrej cenie. Polecam wszystkim i sama będę korzystać wielokrotnie.

5 / 5 2018-05-16

Błyskawicznie, towar zgodny z zamówieniem, zapakowane doskonale-nic dodać nic ująć! Polecam :-)

5 / 5 2018-05-15

super szybko i sprawnie polecam

5 / 5 2018-05-03

Doskonały kontakt ze sprzedawcą , świetny wyrób, szybka realizacja .Gorąco polecam ten sklep!

5 / 5 2018-04-24

Po złożeniu zamówienia okazało się, że nie ma dresu w wybranym przeze mnie kolorze. Właścicielka zadzwoniła osobiście z przeprosinami (!) i zaproponowała inny - droższy, bez dopłacania różnicy. Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka - po prostu rewelacja!

5 / 5 2018-04-13

w 100% profesjonlanie: dokładnie, szybko, towar wysokiej jakosci. Polecam szczerze.

2018-04-06

Godny polecenia

5 / 5 2018-04-03

Ciuszki świetne,śliczne i rzeczywiście ładniejsze niż na zdjęciu :) Polecam ! Już zamówiłam kolejne rzeczy . Obsługa bardzo miła :)

5 / 5 2018-03-26

Bardzo miła obsługa, szybka realizacja, ubranka z dobrych materiałów. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-03-24

B.dobre jakościowo ubranka.Szybka dostawa.Polecam :)

5 / 5 2018-03-20

Świetny sklep, śliczne ubranka :)) gorąco polecam :)

5 / 5 2018-03-15

Sklep oceniam bardzo pozytywnie. Błyskawiczna wysyłka, dobra organizacja. Super, polecam.

2018-03-15

Ekspresowa obsługa, byłam naprawdę pozytywnie zaskoczona, kiedy rano, następnego dnia po złożeniu zamówienia otrzymałam swoją paczkę. Produkty bardzo dobrej jakości, a przede wszystkim nie odbiegające od opisu na stronie.

5 / 5 2018-03-15

Super ubranka, bardzo dobre jakościowo, szybki czas realizacji, szczerze polecam.

5 / 5 2018-03-12

Wzorowa współpraca, zamówienie zrealizowane szybko,kolorowe, ładne ciuszki. W pełni profesjonalny sklep. Dziękujemy za bon na kolejne zakupy- na pewno skorzystamy.

2018-03-06

kolejne zakupy i zadowolenie. Ładne wzory, trwale ubranka. Warto tu kupowac:)

5 / 5 2018-03-05

Gorąco polecam! Szybko i solidnie!!!

5 / 5 2018-03-05

Super polecam :)

5 / 5 2018-02-23

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zawartość przesyłki zgodna z zamówieniem. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-02-23

Profesjonalna firma. W tym sklepie zrobiłam już dwa razy spore zakupy dla mojego synka. Jestem w pełni usatysfakcjonowana jakością towaru i obsługą.

5 / 5 2018-02-10

ubranka sliczne i b szybka wysylka polecam!!

5 / 5 2018-01-28

ładne bawełniane ubranka, sprawna wysyłka, przystępne ceny. Polecam wszystkim szukającym ciuszków dla swoich pociech.

5 / 5 2018-01-23

w pełni profesjonalne podejście do klienta, fachowa porada, szybka wysyłka, ubranka-1 klasa. POLECAM!!

5 / 5 2018-01-21

obsługa bardzo mila,szybko zrealizowane zamówienie,ubranka przepiękne,cóż ocena sklepu AGUGU ode mnie na 6 z plusem:)

5 / 5 2018-01-13

Super, jak zawsze! Profesjonalnie, kulturalnie, szybko. Polecam!!!

5 / 5 2018-01-13

Sprawnie, przyjemnie i z gratisem. Dobra jakosc ubranek i wysoki poziom obslugi. Polecam.

5 / 5 2018-01-11

Szybka i sprawna transakcja. Towar w 100% zgodny ze zdjeciami na stronie www. POLECAM!

5 / 5 2018-01-07

jestem zadowolona z zakupu,przesyłka wysłana szybko

5 / 5 2017-12-31

sliczne ubranka, szybka wysylka, pomocna obsługa sklepu. dziekuje i polecam ten sklepik..

5 / 5 2017-12-26

Jak zawsze jestem zadowolona z zakupow tym sklepie internetowym. Ubranka sa gatunkowo dobre,ceny przystepne :-)

2017-12-19

Ekspresowa realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-12-18

Miło, szybko i bezproblemowo, polecam :)

2017-12-12

Rewelacyjna obsługa,fantastyczny kontakt, Wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-12-10

Super produkty, świetna obsługa, natychmiastowa realizacja zamówienia. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-12-09

szybka realizacja zamówienia, ubranka dobre gatunkowo

5 / 5 2017-12-09

Polecam, godny zaufania

5 / 5 2017-12-08

szczerze polecam ten sklep :) pozdrawiam

2017-12-07

Brdzo dobra obsługa i dobra jakość produktów.

5 / 5 2017-12-07

Obsluga i jakosc ubranek rewelacja! Moich chlopcow ubieram juz tutaj od 4 lat. Jestem na prawde bardzo zadowolona. Polecam goraco!

5 / 5 2017-12-03

szybka i profesjonalna obsługa,bardzo miła, dobra jakość produktów

2017-11-29

Wspaniały sklep,piękne towary przyjemnie w takim sklepie kupować.To jest właśnie to czego oczekujemy od sprzedajacych.

5 / 5 2017-11-13

polecam sklep, szybka wysyłka zamówienia; ubranka są przecudne, gatunek materiałów z których są wykonane naprawdę bardzo dobrej jakości no i co najważniejsze moje dziecko było zachwycone!!

5 / 5 2017-11-13

Miło, sprawnie i szybko - jak zwykle! Polecam!

5 / 5 2017-11-12

Bardzo szybka dostawa. Jakość ubranek też rewelacyjna. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-11-11

Bardzo polecam.Bardzo dobra jakość towaru i miła współpraca.

5 / 5 2017-11-06

Zaskakująco szybka przesyłka- w ciagu 18 godzin, ubranka-rewelacja, bardzo kolorowe,w praniu nie tracą koloru i fasonu. A maluch wygląda przebojowo.Brawo!

5 / 5 2017-10-30

Najfajniejszy sklep internetowy jaki znam :) Przesympatyczna obsługa i błyskawiczne tempo realizacji zamówienia. Oferowane ubranka są znakomitej jakości i mają całkiem atrakcyjne ceny....Bardzo lubię i polecam zakupy w Agugu :)

5 / 5 2017-10-27

Przesyłka zrealizowana szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-10-22

Szybka realizacja, miła obsługa, polecam.

5 / 5 2017-10-20

polecam!

5 / 5 2017-10-17

Szybko, sprawnie, super obsługa, ubranka jakościowo super

5 / 5 2017-10-14

Dobrej jakości ubranka, szybko wysłane, niedrogie. Kupuję tu od dawna i szczerze polecam nie tylko mamom:)

5 / 5 2017-10-13

jestem bardzo zadowolona z zakupow w sklepie agugu. szybka realizacja zamowienia, towary zabezpieczone i odpowiednio zapakowane. sklep ma w swojej ofercie wysokiej jakosci ubranka dzieciece polskiej produkcji za przystepna cene. mozna by zwiekszyc oferte ubran dla starszych dzieciaczkow od 98 cm wzwyz ;)

5 / 5 2017-10-09

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Sklep warty POLECENIA!!!

5 / 5 2017-10-06

bardzo fajny sklepik, pierwszy z któego skorzystałam ale szybko zrealizowali zamówienie, na pewno jeszcze coś zamówię dla swojego dzidziusia

5 / 5 2017-10-05

Szybko, profesjonalnie. POLECAM :)

5 / 5 2017-09-26

świetny sklep,wszystko szybko sprawnie,fachowa obsługa, dziękuję pięknie

2017-09-26

Towar przyslany ekspresowo, zgodnie z zamowieniem.

5 / 5 2017-09-19

Przesyłka ekspresowa, jakość produktów bardzo dobra, wszystko zgodne z opisem. Polecam ten sklep bardzo bardzo gorąco... I na uwagę zasługuje duża serdeczność sprzedawcy. Zakupy u Pani to sama przyjemność :) Pozdrawiam

5 / 5 2017-09-16

Bardzo dobry i szybki kontakt, wysoka jakość sprzedawanych produktów - sklep warty polecenia :-)

5 / 5 2017-09-12

Super sklep. Towary dobrej jakości i bardzo fachowa obsługa.

2017-09-08

Opinia bardzo dobra ale asortyment moglby byc bogatszy.

5 / 5 2017-09-08

Jestem bardzo zadowolona jakością zakupionych ubranek.Współpraca ze strony sklepu bardzo pozywna. Już planuję kolejne zakupy.Polecam

5 / 5 2017-09-07

Sklep posiada ciekawy asortyment. Można łatwo znaleźć ubrania (pogrupowane są wg rodzaju i rozmiaru). Ciekawa i radosna grafika strony. I szybka obsługa, łatwy kontakt.

2017-08-25

Bardzo fachowa obsługa.

5 / 5 2017-08-24

Przede wszystkim jest to uczciwa firma, a to dzisiaj rzadkość. Poza tym cenie sklep za szybkość realizacji zamówień a także za jakość produktów ( w moim przypadku są to ubranka dla dzieci).

5 / 5 2017-08-14

Bardzo dziękuję za szybką dostawę. Jestem bardzo zadowolony z towaru (wysoka jakosc), który nabyłam. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-10

w 100% polecam. otrzymane produkty zgodne z zamówieniem, mięciutkie, kolorowe, po praniu-nadal bez zarzutu. Do tego ceny przyzwoite, dostaliśmy bon na zakupy z którego skorzystamy!Dziękuję za miła obsługę.

5 / 5 2017-08-09

kolejne zakupy podczas akcji promo- wyslka gratis, do tego książeczka, a ubranka jak zwykle super!! dziekujemy, wszystkiego dobrego!

5 / 5 2017-08-06

Bardzo miły kontakt, ekspresowa przesyłka a ubranka śliczny i bardzo dobrej jakości. Szczerze polecam!

2017-07-25

Przyjemnie robić zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-20

Jestem bardzo zadowolony.na pewno skorzystam jeszcze z usług tego sklepu.

5 / 5 2017-07-19

Szybko, solidnie, miło. Polecam! Super! Kolejny raz już robie zakupy w tym sklepie. Ponownie jestem bardzo zadowolona :) Brawo!!!

2017-07-07

godny polecenia

5 / 5 2017-07-05

Sklep godny polecenia! Bardzo miły i profesjonalny kontakt.

5 / 5 2017-07-04

Bardzo szybka realizacja przesyłki. Polecam :)

5 / 5 2017-06-28

Bardzo szybka realizacja zamowienia. Ubranka bardzo dobrej jakosci. W rzeczywistosci jeszcze ladniejsze niz na zdjeciach. Na pewno kolejne ubranka dla naszego Malenstwa zakupie takze w tym sklepie internetowym. Znalazlam w nim rzeczy, ktore byly niedostepne w innych miejscach.Juz zareklamowalam ten sklep kolezankom. Goraco polecam!!!

5 / 5 2017-06-15

Jestem zachwycona jakością ubranek i szybkością przesyłki. Bardzo polecam ten sklep wszystkim rodzicom. Ja na pewno tu niedługo wrócę na zakupy :)

5 / 5 2017-06-15

Szybka realizacja zamówienia, bardzo miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-06-04

Sklep godny polecenia:) profesjonalna obsługa, bardzo dobra jakość produktów, ekspresowa wysyłka, wszystko w najlepszym porządku:)

5 / 5 2017-06-04

To nie moje pierwsze i na pewno nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-05-31

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep dla dzieci. Kupiłam body bardzo dobrej jakości w niskiej cenie. Przesyłka błyskawiczna. Polecam.

5 / 5 2017-05-30

Wszystko w porządku, szybka wysyłka, miła sprzedająca, jak najbardziej polecam. Napewno wróce jeszcze raz :)

5 / 5 2017-05-19

rewelacyjny!! polecam wszystkim, miła uprzejma obsługa :-)

5 / 5 2017-05-16

bardzo szybka realizacja zamowienia, zadzwoniłem, paczka była następnego dnia. Kupiłem strój kibica dla wnuka. Bardzo ładny. Polecam profesjonalny sklep.

5 / 5 2017-05-14

Zamówienie zrealizowane w błyskawicznym tempie. Rewelacja! polecam. Towar bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2017-05-13

jestem bardzo zadowolona, wysoka jakość produktów, bardzo krótki czas oczekiwania

5 / 5 2017-04-30

Profesjonalna obsługa, szybko wysłane produkty,dobra jakość ubranek i są jeszcze ładniejsze niż na zdjeciu. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-04-18

super sklep , super obsługa .

5 / 5 2017-04-17

Gorąco polecam. Sklep rewelacja,ubranka prześliczne. Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Polecam z czystym sumieniem.

2017-04-01

duży wybór towarów, przyjazny dla klienta

Rzetelne opinie o Agugu.com.pl

Agugu.com.pl

Siedziba
Gdynia

WWW
http://www.agugu.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
0505923843

Komórka
0505923843

Infolinia
-

Logowanie