Kategorie: / Firmy kurierskie

AIN Kurier Opinie Klientów

średnia ocen: 4.43
opinie o AIN Kurier
5 / 5 2019-03-10

bardzo uprzejmy i miły

4 / 5 2019-03-05

fachowa obsługa pomoc przy rozładunku

4 / 5 2019-02-13

kurier szybko dostarczyl przesylke

5 / 5 2019-02-12

Przesyłka została dostarczona w deklarowanym terminie, fajny kontakt z kurierem. Ogółem podoba mi się.

4 / 5 2019-02-10

Transakcja przebiegła pomyślnie , kurier odebrał paczkę tego samego dnia, strona kuriera bardzo intuicyjna .

5 / 5 2019-01-29

bardzo ok. Dzwonił, ja nie odebrałam ----przyszedł do drzwi ----miły

5 / 5 2019-01-21

Kurierzy działający za pośrednictwem ain kurier działają solidnie, nie mam żadnych uwag.

1 / 5 2019-01-21

Super!

3 / 5 2019-01-20

bez żadnego problemu, jednak nie otrzymałam telefonicznego powiadomienia o przyjeżdzie kuriera mimo, że dysponowałam moim telefonem

3 / 5 2019-01-20

dobra

5 / 5 2019-01-16

Profesjonalny, terminowy, uczynny, miły.

4 / 5 2019-01-09

odbiór na poczcie

5 / 5 2019-01-05

Kurier zdążył na czas, paczka terminowo drugiego dnia dostarczona.

4 / 5 2018-12-31

dobra

4 / 5 2018-12-26

pozytywna

5 / 5 2018-12-26

wszystko dobrze, pełna obsługa, szybka dostawa

4 / 5 2018-12-25

Odnośnie brokera - bez zastrzeżeń , wszystkie paczki zlecone bez problemów, strona jasna i czytelna . Odnośnie kurierów - szkoda iż nie ma bezpośredniego kontaktu do kuriera - DPD mogło by popracować pod tym kątem pod klienta . Pozdrawiam bardzo miłe Panie z biura ;)

5 / 5 2018-12-23

Doskonały Kontakt, Znakomicie

5 / 5 2018-12-17

sprawny

5 / 5 2018-12-17

miły,sympatyczny.

4 / 5 2018-12-11

Polecam ten portal.Profesjonalna obsługa na wysokim poziomie

5 / 5 2018-12-09

dobry szybki

4 / 5 2018-12-08

nie miałam z nim kontaktu bo przyjechał do sklepu

5 / 5 2018-12-07

Wszystko ok.

4 / 5 2018-12-01

Był bardzo miły i pomógł przynieść duże opakowanie do domu.

5 / 5 2018-11-28

Świetna obsługa - miła i profesjonalna. Paczka dotarla następnego dnia

4 / 5 2018-11-20

dobra,byli na czas i moglam sprawdzic moj towar w obecnosci kuriera bez pospiechu.

5 / 5 2018-11-20

bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-11-20

REWELACJA

5 / 5 2018-11-20

SUper

5 / 5 2018-11-20

bardzo dobry

5 / 5 2018-11-14

Ok

1 / 5 2018-11-12

Bardzo dobry. Kurier zadzwonił do mnie wcześniej i poinformował że jedzie z przesyłką.

5 / 5 2018-11-07

REWELACJA!!!!

4 / 5 2018-10-25

tak jestem zadowolona

3 / 5 2018-10-17

spokojny, kulturalny

5 / 5 2018-10-15

miły, kontaktowy, uśmiechnięty

1 / 5 2018-10-15

Nie znam tego kuriera. Nigdy z niego nie korzystałem.

4 / 5 2018-10-05

Bardzo miła , szybka dostawa,

3 / 5 2018-09-30

chłopak do wziecia

5 / 5 2018-09-25

Miły, uprzejmy, pomocny

4 / 5 2018-09-23

super polecam

5 / 5 2018-09-23

Nie pamiętam z jakiej firmy ale naprawdę był miły i uprzemy.

4 / 5 2018-09-19

bardzo szybka dostawa i dobrze zapakowane produkty

5 / 5 2018-09-09

ok

4 / 5 2018-09-05

Szybko, sprawnie i bezproblemowo.

5 / 5 2018-08-29

OK

5 / 5 2018-08-25

Bardzo dobra

3 / 5 2018-08-21

ok.

5 / 5 2018-08-21

Świetny

4 / 5 2018-08-16

Sympatyczny człowiek.

4 / 5 2018-08-16

Szybko i bez problemowo.

4 / 5 2018-08-14

polecam

4 / 5 2018-08-13

dobra

4 / 5 2018-08-12

bez zarzutu

5 / 5 2018-08-11

wspaniała współpraca

4 / 5 2018-08-06

Firma kurierska wywiązuje się z obowiązków. Polecam

1 / 5 2018-08-03

1 to i tak za dużo.Ain Kurier należał do firmy Cloud Logistics. Firmy,która ogłosiła upadłość i ma długi wśród swoich partnerów biznesowych. Chcieli ratować zysk z Aina,dlatego teraz właścicielem portalu jest Ain Group- spółka założona 29 maja. Dotychczasowy prezes nigdzie nie widnieje. Można ? Można. Chcecie to wspierajcie ludzi,którzy wykorzystali swoich przewoznikow. Tylko patrzeć jak odejdą osoby z działu obsługi klienta.

4 / 5 2018-08-01

ogólnie OK

5 / 5 2018-08-01

Błyskawiczny

5 / 5 2018-07-29

Polecam tą firmę kurierską, musieli podjeżdzać 2 razy bo raz pilnie mi coś wypadło i nie udało mi się być na umówioną godzinę. Kurier zachował cierpliwośc i nie było problemu.

5 / 5 2018-07-17

Dostawa przebiegła bez zarzutu, materac został dostarczony w nienaruszonym stanie. Polecam

5 / 5 2018-07-16

Dobry kontakt z kurierem, możliwość dogadania się i szybka i tania przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-07-07

Wszystko OK

4 / 5 2018-06-07

kurier solidny i uprzejmy

4 / 5 2018-06-02

polecam

4 / 5 2018-06-01

Polecam

5 / 5 2018-05-26

Najlepsza platforma!!! Zawsze dostępna obsługa klienta. Kompetentna, pomocna i pomagająca rozwiązywać problemy.

5 / 5 2018-05-21

Wzorowo.

5 / 5 2018-05-18

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Obsługa bez zarzutów.

5 / 5 2018-05-15

kurier o umówionej godzinie

5 / 5 2018-05-11

Dostawa przebiegła pomyślnie, bez problemów i szybko a to było dla mnie najważniejsze. Polecam i pozdrawiam.

4 / 5 2018-05-11

Nie mam zastrzeżeń. Dostałam przesyłkę na czas. Polecam.

5 / 5 2018-05-09

Usługi wykonywane są rzetelnie i profesjonalnie. :-)

4 / 5 2018-05-04

Kurier nie umawiał się ale był dość wcześnie i z tego względu nie musiałam długo na niego czekać.

3 / 5 2018-04-27

do kuriera nie mam zastrzeżeń ale do długości oczekiwania na pobranie to tak

3 / 5 2018-04-20

Bez opóźnień tylko przedział czasowy oczekiwania na dostawę 8 godzin pełna dniówka ale to wszyscy kurierzy tak określają.

4 / 5 2018-04-19

Bardzo dobry

5 / 5 2018-04-17

Kurier bardzo miły,kontaktowy/

4 / 5 2018-04-15

super

4 / 5 2018-04-04

Tak.......

4 / 5 2018-03-29

kurier grzeczny, kompetentny

4 / 5 2018-03-28

Szybka i sprawna obsługa,konkurencyjne ceny, wiele możliwości wysyłania paczek Polecam korzystanie z usług Ain Kurier

5 / 5 2018-03-24

Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-03-23

Wszystko na najwyższym poziomie jak zawsze

5 / 5 2018-03-15

transakcja przebiegła pomyślnie, kurier co prawda trochę się spóźnił ale zdążył odebrać paczkę tego samego dnia.

4 / 5 2018-03-15

Super!

5 / 5 2018-03-08

jak zawsze - bezproblemowo, polecam

5 / 5 2018-02-28

Wszystko bez zazrutów.

4 / 5 2018-02-28

Dobra współpraca, szybkie reagowanie na problemy, dobra cena

5 / 5 2018-02-28

Nie wiem jaki to był kurier, prawdopodobnie pracownik sklepu, ale wykonał zadanie bez zarzutu.

5 / 5 2018-02-11

Bardzo dobry kontakt.

4 / 5 2018-02-07

Super ! :-D

5 / 5 2018-02-02

ok

2018-01-22

ZADZWONIL PRZYWIOZL ZOSTAWIL.

4 / 5 2018-01-18

Bardzo miła współpraca. Pomoc na każdym kroku. Polecam każdemu.

4 / 5 2018-01-16

Ok

5 / 5 2018-01-11

super obsługa

4 / 5 2018-01-11

Bardzo dobry

5 / 5 2017-12-30

Błyskawiczna przesyłka, profesjonalnie zapakowana i dostarczona zgodnie z umową

5 / 5 2017-12-27

Profesjonalnie! POLECAM !

5 / 5 2017-12-25

POLECAM TEGO PRZEWOŹNIKA

4 / 5 2017-12-24

Dobra

5 / 5 2017-12-23

Dobrze, szybko i tanio. Przesyłka dostarczona w nienaruszonym stanie. Polecam

4 / 5 2017-12-20

pozytywna

5 / 5 2017-12-06

Polecam!

4 / 5 2017-12-05

Bardzo sprawna dostawa.

5 / 5 2017-12-03

Dostarczono paczkę w umówionym terminie.Polecam

5 / 5 2017-11-30

Fachowa obsługa, bardzo dobry kontakt, szybkie i terminowe transporty.

5 / 5 2017-11-26

profesjonalnie i szybko

5 / 5 2017-11-24

Ok

5 / 5 2017-11-23

ok.

5 / 5 2017-11-09

Bardzo uprzejmy pan

3 / 5 2017-10-26

Kurier jest w porządku. Długi okres oczekiwania na zwrot na rach. bankowy pobrania za przesyłkę

5 / 5 2017-10-25

bardzo dobra

4 / 5 2017-10-21

MIŁA PROFESJONALNA OBSŁUGA

4 / 5 2017-10-14

miły i sympatyczny

5 / 5 2017-10-08

super usługa

4 / 5 2017-10-04

Sympatyczny ,kompetentny.pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-10-03

Dostarczono paczkę w umówionym terminie.Polecam

5 / 5 2017-10-01

Odbiór własny

5 / 5 2017-09-25

Świetna współpraca

5 / 5 2017-09-25

okej

3 / 5 2017-09-24

Bez zastrzeżeń.

4 / 5 2017-09-20

Ostatnio poprzez tę firmę wysyłałem paletę, wszystko poszło sprawnie. Firma bardzo poprawiła kontakt - szybko odpowiada na pytania, za co duży plus. Ogólnie polecam

5 / 5 2017-09-05

kulturalny

5 / 5 2017-09-03

Sympatyczny i profesjonalnie pochodzi do swojej pracy.

5 / 5 2017-08-31

Jest OK

5 / 5 2017-08-29

Super! Szybka dostawa, dobra cena!

4 / 5 2017-08-26

Polecam AIN

5 / 5 2017-08-23

Przesyłka dotarła szybko, dobrze zorganizowana firma. Cały czas był kontakt-polecam

4 / 5 2017-08-21

krótko i konkretnie: wszystko ok. dziekuje.

4 / 5 2017-08-20

szybka dostawa,urzejmość

5 / 5 2017-08-14

Wiem, ze wybralem wysyke kurierska. Bardzo dobra.

4 / 5 2017-08-11

jest ok

4 / 5 2017-08-10

Szybki system zamawiania, pomoc w każdej nietypowej sytuacji

5 / 5 2017-08-10

Sprawnie i profesjonalnie

4 / 5 2017-08-08

Polecam

5 / 5 2017-08-06

Z dostawy tak z ankiety NIGDY WIĘCEJ

5 / 5 2017-08-04

Odpowiedzialny

5 / 5 2017-07-31

Ok

4 / 5 2017-07-30

Bardzo miły pan, szkoda tylko, że paczkę pod nieobecność klienta chciał zostawić pod drzwiami.

4 / 5 2017-07-29

Super

5 / 5 2017-07-14

Wszystko było idealnie

5 / 5 2017-07-14

Mogłem bez problemu dogadać się z kurierem, cały czas był pod telefonem, przesyłka szybko do mnie dotarła. Polecam

5 / 5 2017-07-02

Kurier ok dobry kontakt.

5 / 5 2017-07-01

REWELACJA

5 / 5 2017-06-15

Bardzo dobry. Kurier zadzwonił do mnie wcześniej i poinformował że jedzie z przesyłką.

5 / 5 2017-06-10

Profesjonalnie

5 / 5 2017-06-04

Co do kuriera...podane były godz. w których byłam w domu ale się nie zastosował do nich... paczki odebrałam na poczcie wolała bym aby następnym razem zwrócił uwagę co pisze na paczce a była informacja dla kurjera.

5 / 5 2017-05-27

super

4 / 5 2017-05-26

wszystko ok

5 / 5 2017-05-17

Dobra

5 / 5 2017-05-16

kurier o godzinie uzgodnionej telefonicznie polecam

5 / 5 2017-05-12

Wszystko OK. Dobry kontakt z kurierem

4 / 5 2017-05-10

ok

4 / 5 2017-04-30

komunikatywny

5 / 5 2017-04-28

wszystko bardzo sprawnie. Zamówiłam kuriera przez system AINKurier. Skorzystałam z oferty firmy Fedex. Kurier odebrał paczkę zgodnie z ustalonymi godzinami odbioru a odbiorca otrzymał ją już następnego dnia

5 / 5 2017-04-27

miły, uczynny

4 / 5 2017-04-27

Szybko, sprawnie, dobrze zapakowana i zabezpieczona przesyłka. Kurier był pod telefonem, dało się bez problemu dogadać. Polecam.

5 / 5 2017-04-22

bardzo dobry

5 / 5 2017-04-18

ok

4 / 5 2017-04-15

Miły i konkretny.

5 / 5 2017-04-03

ok.

Rzetelne opinie o AIN Kurier

AIN Kurier

Siedziba
Warszawa, Kraków,

WWW
http://www.ainkurier.pl

Email
[email protected]

Telefon
48 22 300 52 08

Komórka
+48 884 890 631

Infolinia
-

Logowanie