Kategorie: / Komputery i Internet

Airmax Internet Opinie Klientów

4.89/5.00 - ilość ocen: 18
opinie o Airmax Internet
5 / 5 2021-11-07

Żadnych problemów z internetem

5 / 5 2021-11-06

Pierwsza firma, która dostarczyła mi działający internet!

5 / 5 2021-10-24

Najlepszy dostawca usług internetowych, po poprzednich przygodach z innymi firmami wiem, że z tym zostanę na dłużej!

5 / 5 2021-10-23

Internet działa jak błyskawica

5 / 5 2021-09-25

Internet od tej firmy spełnił moje oczekiwania, działa szybko i nie muszę się martwić stabilnością. Działa nieprzerwanie!

5 / 5 2021-09-23

Internet hula, aż miło. Lagi w grze to dla mnie przeszłość!

5 / 5 2021-04-22

Serdecznie polecam i bardzo dziękuję za wsparcie od strony technicznej, dzięki firmie Airmax doskonale działają usługi z publicznym adresem ip, z systemami takimi jak Satel, Hikivision, Grenton, Loxone i innymi, jako elektryk i automatyk serdecznie polecam, dział techniczny posiada super fachową wiedzę a obsługa jest bardzo miła i pomocna, wszystkim będę polecał, łącze działa dobrze, ping 10ms, publiczne ip, czego więcej chcieć :)

5 / 5 2021-01-19

Nie można się było spodziewać po regionalnej firmie, że posiadają taki sprzęt. Internet symetryczny 900/900 Mbps śmiga aż miło popatrzeć. Używam internetu Airmax od ponad roku i teraz zdecydowałem się napisać opinie. Wysyłam duże pliki graficzne do mojej firmy, ponieważ pracuje zdalnie z domu. Internet działa bez zarzutu jedyna odnotowana przerwa przez mój system to 5 min braku internetu w ciągu całego roku. Na wstępie chciałbym pochwalić monterów, którzy podczas dołożenia usługi multiroom nie rzucili kabli na ziemię, tylko wszystko ładnie pochowali po wcześniejszej próbie przeciągnięcia kabli w istniejącym peszlu- niestety był załamany... Oby więcej takich Polskich firm, które tak podchodzą do biznesu.

5 / 5 2021-01-12

Mija mi właśnie okres dwuletniej umowy na Internet+TV i po sprawdzeniu ofert innych dostawców i opinii rodziny, znajomych na temat pewnego dużego dostawcy, którego brałem pod uwagę stwierdzam, że zostaje z Airmax. Przez 2 lata żadnych awarii, nawet krótkich, nalicze zero, uważam że jest to Internet NIEZAWODNY. Do tego symetryczne łącze 900/900, w tej cenie na próżno szukać. W dobie nauki i pracy zdalnej nie zawiódł, przy jednoczesnym obciążeniu szkoła+szkoła+Netflix+Gra Online. Dla studentów, graczy i każdego kto potrzebuje stabilnego szybkiego dostępu do Internetu POLECAM !

5 / 5 2020-09-11

Długo szukaliśmy dobrego internetu okazało sie że lokalni dostawcy oferują bardzo dobre usługi: http://speedomat.pl/results/137qafq.png Internet bardzo szybki bez najmniejszych przerw czy strat pakietów. Praca zdalna monitoring dzieci gry filmy .Wszystko działa bardzo dobrze. Polecamy firmę Airmax

Rzetelne opinie o Airmax Internet

Airmax Internet

Siedziba
-

WWW
www.airmax.pl

Email
[email protected]

Telefon
71 717 05 30

Komórka
-

Infolinia
71 717 05 30

Logowanie