Kategorie: / Komputery i Internet

Airmax Internet Opinie Klientów

4.83/5.00 - ilość ocen: 12
opinie o Airmax Internet
5 / 5 2021-04-22

Serdecznie polecam i bardzo dziękuję za wsparcie od strony technicznej, dzięki firmie Airmax doskonale działają usługi z publicznym adresem ip, z systemami takimi jak Satel, Hikivision, Grenton, Loxone i innymi, jako elektryk i automatyk serdecznie polecam, dział techniczny posiada super fachową wiedzę a obsługa jest bardzo miła i pomocna, wszystkim będę polecał, łącze działa dobrze, ping 10ms, publiczne ip, czego więcej chcieć :)

5 / 5 2021-01-19

Nie można się było spodziewać po regionalnej firmie, że posiadają taki sprzęt. Internet symetryczny 900/900 Mbps śmiga aż miło popatrzeć. Używam internetu Airmax od ponad roku i teraz zdecydowałem się napisać opinie. Wysyłam duże pliki graficzne do mojej firmy, ponieważ pracuje zdalnie z domu. Internet działa bez zarzutu jedyna odnotowana przerwa przez mój system to 5 min braku internetu w ciągu całego roku. Na wstępie chciałbym pochwalić monterów, którzy podczas dołożenia usługi multiroom nie rzucili kabli na ziemię, tylko wszystko ładnie pochowali po wcześniejszej próbie przeciągnięcia kabli w istniejącym peszlu- niestety był załamany... Oby więcej takich Polskich firm, które tak podchodzą do biznesu.

5 / 5 2021-01-12

Mija mi właśnie okres dwuletniej umowy na Internet+TV i po sprawdzeniu ofert innych dostawców i opinii rodziny, znajomych na temat pewnego dużego dostawcy, którego brałem pod uwagę stwierdzam, że zostaje z Airmax. Przez 2 lata żadnych awarii, nawet krótkich, nalicze zero, uważam że jest to Internet NIEZAWODNY. Do tego symetryczne łącze 900/900, w tej cenie na próżno szukać. W dobie nauki i pracy zdalnej nie zawiódł, przy jednoczesnym obciążeniu szkoła+szkoła+Netflix+Gra Online. Dla studentów, graczy i każdego kto potrzebuje stabilnego szybkiego dostępu do Internetu POLECAM !

5 / 5 2020-09-11

Długo szukaliśmy dobrego internetu okazało sie że lokalni dostawcy oferują bardzo dobre usługi: http://speedomat.pl/results/137qafq.png Internet bardzo szybki bez najmniejszych przerw czy strat pakietów. Praca zdalna monitoring dzieci gry filmy .Wszystko działa bardzo dobrze. Polecamy firmę Airmax

5 / 5 2020-09-04

Trafiliśy na dużo pozytywnych opini o tej firmie dlatego też zdecdydowaliśmy się na podłączenie, aż nasza lokalizacja nie dawała wiele innych opcji to nie trzebabyło długo czekać, możemy jedynie potwierdzić, że faktycznie wiele się sprawdza, 1. szybkie podłaczenie 2. bardzo stabilne łącze 3. cena akceptowalna na tle konkurencji jeśli idzie o stosunek jakości do ceny to genialny wybór 4. bardzo dobry kontakt telefoniczny. Również polecamy !

5 / 5 2020-08-19

Łacze dostarcza do naszej firmy Airmax od 2 miesięcy, wcześniej korzystaliśmy z wnetu, jakośc ich najnowszego rozwiązania faktycznie spełnia nasze oczekiwania, VPN między oddziałami działa jak w sieci lokalnej, nie ma opóźnień. Łacze jest Stabilne, szybkości deklarowane w pełni osiągalne nawet ok 10% więcej. Operatr na 6+. Kontakt z BOK jest na bardzo wysokim poziomie, nie to co u poprzedniego peratora. Bez 2 zdań najlepsza mozliwa jakość z jaką mieliśmy do czynienia.

5 / 5 2020-02-21

Już prawie rok na pewno nic nie zmieniamy bardzo dobry internet. Stabilny szybki w dobrej cenie. Poleciliśmy znajomym którzy również zadowoleni. Pozdrawiamy Airmax

4 / 5 2020-02-20

Operator godny polecenia, dobra prędkość za dobre pieniążki. Polecam

4 / 5 2020-02-14

dobry stabilny net. dobre i przyjazne biuro obslugi klienta. cena mogla by byc nizsza.

5 / 5 2020-02-13

Dziękuję za szybkie podłączenie światłowodu, prędkości 1Gb/s nigdy nie miałem okazji wcześniej testować, co prawda ciężko to wykorzystać, ale jestem pod ogromnym wrażeniem tak szybkiego łącza, polecam!

Rzetelne opinie o Airmax Internet

Airmax Internet

Siedziba
-

WWW
www.airmax.pl

Email
[email protected]

Telefon
71 717 05 30

Komórka
-

Infolinia
71 717 05 30

Logowanie