Kategorie: / Komputery i Internet

Airmax Internet Opinie Klientów

4.93/5.00 - ilość ocen: 31
opinie o Airmax Internet
5 / 5 2022-11-20

Co by nie mówić, to stosunek ceny do jakości tego internetu jest nadzwyczaj korzystny. Za stosunkowo niewielkie miesięczne opłaty dostaję szybkie łącze, z którego mogę korzystać do woli.

5 / 5 2022-09-08

Pierwsza firma, która w mojej lokalizacji była w stanie zapewnić mi internet o rozsądnej prędkości nie pobierając za to monstrualnych opłat

5 / 5 2022-05-01

usługa

Nie wtopiłem pieniędzy w niepewną usługę, internet działa jak powinien!

5 / 5 2022-05-01

internecik

Internet pracuje bez ustanku 24 godziny 7 dni w tygodniu. Lubię to, że pracując mam świadomość, że internet nie przestanie działać podczas jakiegoś kluczowego momentu.

5 / 5 2022-02-12

Airmax internet

Jakoś tak wyszło, że wziąłem od nich internet. Co prawda na próbę, na okres testowy, ale jest naprawdę dobrze. I airmax internet opinie OK!

5 / 5 2022-02-11

Chciałem podłączyć nowy internet do domu bo ten który miałem dotychczas nie starczał mi już na nic. Jeden telefon do firmy i internet po krótkim czasie miałem już u siebie do przetestowania. Sprawuje się nieźle!

5 / 5 2022-02-10

Od kilku miesięcy z powodzeniem użytkuję ten internet i nie zaobserwowałem dotychczas niczego niepokojącego. Ja akurat korzystam z internetu głównie wieczorem, pory, w której oprócz mnie mnie internet użytkuje tysiące innych użytkowników i nie odczułem spadków prędkości. Jestem wdzięczny, że firma tak dobrze świadczy usługi. Polecam za całokształt!

5 / 5 2022-02-05

airmax internet

Brałem internet na próbę od różnych dostawców i nigdzie nie było tak dobrze jak tutaj. Rozumiem, że mieszkając na wiosce internet może nie być tak szybki jak w mieście, ale to co mi oferowały inne firmy było chyba żartem. Zamiast internetu, który jako tako nadawałby się do użytku, miałem internet, który nie pozwalał nawet na odwiedzanie stron, nie mówiąc już o filmach czy grach. Pierwsza firma, która dostarczyła działający internet to Airmax i jestem jej klientem do dziś.

5 / 5 2022-02-03

Wróciłem niedawno z zagranicy i musiałem ogarnąć kilka spraw. Pomijając sprawy rodzinne chciałem na szybko załatwić sobie do domu jakiś internet. Po krótkich poszukiwaniach zdecydowałem się na Airmax. Trafiłem w dziesiątkę, mam nadzieję, że wszystkie firmy w kraju tak działają!

5 / 5 2022-01-29

airmax internet

Mnie jako klienta, a przynajmniej mnie osobiście nie interesuje nic innego, niż to czy internet nie przerywa. Mówiąc wprost interesuje mnie tylko czy działa. Warunek spełniony, internet działa, lepiej niż nawet wcześniej przypuszczałem, że będzie działać. Jak tak ta firma będzie utrzymywać jakość usług to będą mieli mnóstwo klientów, a ja zostaję na dłużej.

5 / 5 2022-01-27

Jestem już wieloletnim klientem u tego dostawcy internetu i jak dotychczas miałem zero problemów. Internet praktycznie zawsze jest i działa tak jak powinien, czyli szybko. Nie przypominam sobie żadnych przestojów w działaniu. Każdemu życzę takiego internetu.

5 / 5 2021-11-07

Żadnych problemów z internetem

5 / 5 2021-11-06

AirMAX INTERNET

Pierwsza firma, która dostarczyła mi działający internet!

5 / 5 2021-10-24

Najlepszy dostawca usług internetowych, po poprzednich przygodach z innymi firmami wiem, że z tym zostanę na dłużej!

5 / 5 2021-10-23

airmax Internet

Internet działa jak błyskawica

5 / 5 2021-09-25

Internet od tej firmy spełnił moje oczekiwania, działa szybko i nie muszę się martwić stabilnością. Działa nieprzerwanie!

5 / 5 2021-09-23

Internet hula, aż miło. Lagi w grze to dla mnie przeszłość!

5 / 5 2021-04-22

Serdecznie polecam i bardzo dziękuję za wsparcie od strony technicznej, dzięki firmie Airmax doskonale działają usługi z publicznym adresem ip, z systemami takimi jak Satel, Hikivision, Grenton, Loxone i innymi, jako elektryk i automatyk serdecznie polecam, dział techniczny posiada super fachową wiedzę a obsługa jest bardzo miła i pomocna, wszystkim będę polecał, łącze działa dobrze, ping 10ms, publiczne ip, czego więcej chcieć :) Cieszę się że są o airmax internet opinie inne także pozytywne.

5 / 5 2021-01-19

Nie można się było spodziewać po regionalnej firmie, że posiadają taki sprzęt. Internet symetryczny 900/900 Mbps śmiga aż miło popatrzeć. Używam internetu Airmax od ponad roku i teraz zdecydowałem się napisać opinie. Wysyłam duże pliki graficzne do mojej firmy, ponieważ pracuje zdalnie z domu. Internet działa bez zarzutu jedyna odnotowana przerwa przez mój system to 5 min braku internetu w ciągu całego roku. Na wstępie chciałbym pochwalić monterów, którzy podczas dołożenia usługi multiroom nie rzucili kabli na ziemię, tylko wszystko ładnie pochowali po wcześniejszej próbie przeciągnięcia kabli w istniejącym peszlu- niestety był załamany... Oby więcej takich Polskich firm, które tak podchodzą do biznesu.

5 / 5 2021-01-12

Mija mi właśnie okres dwuletniej umowy na Internet+TV i po sprawdzeniu ofert innych dostawców i opinii rodziny, znajomych na temat pewnego dużego dostawcy, którego brałem pod uwagę stwierdzam, że zostaje z Airmax. Przez 2 lata żadnych awarii, nawet krótkich, nalicze zero, uważam że jest to Internet NIEZAWODNY. Do tego symetryczne łącze 900/900, w tej cenie na próżno szukać. W dobie nauki i pracy zdalnej nie zawiódł, przy jednoczesnym obciążeniu szkoła+szkoła+Netflix+Gra Online. Dla studentów, graczy i każdego kto potrzebuje stabilnego szybkiego dostępu do Internetu POLECAM !

5 / 5 2020-09-11

Długo szukaliśmy dobrego internetu okazało sie że lokalni dostawcy oferują bardzo dobre usługi: http://speedomat.pl/results/137qafq.png Internet bardzo szybki bez najmniejszych przerw czy strat pakietów. Praca zdalna monitoring dzieci gry filmy .Wszystko działa bardzo dobrze. Polecamy firmę Airmax

5 / 5 2020-09-04

Trafiliśy na dużo pozytywnych opini o tej firmie dlatego też zdecdydowaliśmy się na podłączenie, aż nasza lokalizacja nie dawała wiele innych opcji to nie trzebabyło długo czekać, możemy jedynie potwierdzić, że faktycznie wiele się sprawdza, 1. szybkie podłaczenie 2. bardzo stabilne łącze 3. cena akceptowalna na tle konkurencji jeśli idzie o stosunek jakości do ceny to genialny wybór 4. bardzo dobry kontakt telefoniczny. Również polecamy !

5 / 5 2020-08-19

Łacze dostarcza do naszej firmy Airmax Opole internet od 2 miesięcy, wcześniej korzystaliśmy z wnetu,  jakośc ich najnowszego rozwiązania faktycznie spełnia nasze oczekiwania, VPN między oddziałami działa jak w sieci lokalnej, nie ma opóźnień. Łacze jest Stabilne, szybkości deklarowane w pełni osiągalne nawet ok 10% więcej. Operatr na 6+. Kontakt z BOK jest na bardzo wysokim poziomie, nie to co u poprzedniego peratora. Bez 2 zdań najlepsza mozliwa jakość z jaką mieliśmy do czynienia. Airmax internet opinie u nas ma rewelacyjną.

5 / 5 2020-02-21

Już prawie rok na pewno nic nie zmieniamy bardzo dobry internet. Stabilny szybki w dobrej cenie. Poleciliśmy znajomym którzy również zadowoleni. Pozdrawiamy Airmax

4 / 5 2020-02-20

Operator godny polecenia, dobra prędkość za dobre pieniążki. Dobre ma airmax internet opinie. Polecam

4 / 5 2020-02-14

dobry stabilny net. dobre i przyjazne biuro obslugi klienta. cena mogla by byc nizsza. poza tym w porządku airmax internet opinie są i nie mam uwag.

5 / 5 2020-02-13

Dziękuję za szybkie podłączenie światłowodu, prędkości 1Gb/s nigdy nie miałem okazji wcześniej testować, co prawda ciężko to wykorzystać, ale jestem pod ogromnym wrażeniem tak szybkiego łącza, polecam!

5 / 5 2020-02-10

solidny dostawca, szybki internet, polecam

5 / 5 2020-02-10

Z usług firmy AirMAX Opole internet korzystam na codzień w firmie, jakość jest na bardziej niż zadowalającym poziomie, jako studio projektujące strony www wymagamy bardzo dobrego łącza, stabilnego z dużym uploadem, firma AirMAX spełnia nasze oczekiwania w 100% i airmax internet opinie też zasługuje na pozytywną,  jak najbardziej polecam!

Rzetelne opinie o Airmax Internet

Airmax Internet

Siedziba
-

WWW
www.airmax.pl

Email
[email protected]

Telefon
71 717 05 30

Komórka
-

Infolinia
71 717 05 30

Przedsiębiorstwo AirMAX Internet powstało w odpowiedzi na rosnące wymagania klientów biznesowych wobec dostawcy firmowego Internetu – którym duzi, międzynarodowi operatorzy nie są w stanie sprostać.

Jesteśmy polskim operatorem, który usługi świadczy na najwyższym, europejskim poziomie. Dostarczamy Internet dla biznesu oraz wiele innych rozwiązań telekomunikacyjnych. Naszym flagowym produktem jest szybki i niezawodny światłowód we Wrocławiu.

Transfery na rekordowym poziomie 10 Gb (lub nawet większym), bezpłatne okresy testowe, elastyczne i partnerskie podejście do współpracy oraz atrakcyjne ceny pozwalają nam od lat – z powodzeniem - konkurować z największymi operatorami na krajowym rynku. Posiadamy bezpośrednie wpięcie w globalne magistrale światłowodowe oraz zapewniamy znikomy ping w Polsce i za granicą. Dla klienta Airmax Internet oznacza gwarancję ciągłości i płynności pracy.

Co oferujemy?

Oferujemy zaawansowane produkty i usługi, dopasowane do indywidualnych potrzeb komunikacyjnych odbiorców biznesowych i instytucjonalnych - niezależnie od ich formy prawnej, wielkości i profilu działalności. Klienci mogą liczyć na nasze pełne zaangażowanie i wsparcie w skonfigurowaniu optymalnej oferty.

Specjalizujemy się przede wszystkim w:

  • dostawie Internetu,
  • dzierżawie łączy,
  • usługach głosowych,
  • usługach hostingowych,
  • kolokacjach serwerów (zapewniamy profesjonalną opiekę nad serwerem lub grupą serwerów).

Jak dbamy o bezpieczeństwo w Airmax Internet?

W celu zapewnienia pełnej ochrony, stabilności i niezawodności pracy sieci teleinformatycznej Airmax Internet:

  • wdrożyliśmy inteligentny system nadzoru, który błyskawicznie identyfikuje potencjalne zagrożenie, likwidując lub minimalizując jego negatywne skutki;
  • zatrudniamy wyłącznie wykwalifikowanych inżynierów i doświadczonych techników;
  • bezustannie podejmujemy działania profilaktyczne, które pozwalają zapobiegać awariom;
  • opracowaliśmy procedury bezpieczeństwa, które określają sposób postępowania na wypadek wystąpienia nagłych i niespodziewanych zdarzeń;
  • uruchomiliśmy telefoniczną pomoc techniczną dla klientów.

Jak wspieramy klientów?

Stałego, kompetentnego wsparcia od pierwszego dnia współpracy udziela Dział Techniczny, który składa się z naszych najlepszych inżynierów. Nie praktykujemy automatycznych infolinii czy wirtualnych asystentów. Klient nie czeka bez końca na połączenie z wolnym konsultantem ani nie rozmawia z maszynami. Pracownicy DT szczegółowo odpowiadają na pytania i pomagają rozwiązywać problemy. Posługują się przyjaznym językiem, zrozumiałym także dla osób niezwiązanych z branżą IT. Każdy może liczyć na szybkie uzyskanie odpowiedzi. Zadzwoń i sprawdź sam/sama.

Jak przebiega współpraca?

Współpracę rozpoczyna 2-tygodniowy, całkowicie bezpłatny i niezobowiązujący okres testowy. W przypadku pełnej satysfakcji z użytkowania łączy AirMAX internet w firmie, podpisujemy umowę i podłączamy Internet. Rezygnacja z usługi w okresie testowania nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami.

Jak wygląda zasięg w AirMAX Internet?

AirMAX Internet jest dostępny nawet w trudnych lokalizacjach, gdzie często występuje problem z zasięgiem. Zapewniamy stabilność i dostępność łączy w wielu polskich miastach – zwłaszcza na Dolnym Śląsku oraz błyskawiczne podłączenie do dowolnego lokalu. Podpisywana z klientem umowa SLA (Service Level Agreement) gwarantuje niezmiennie wysokie standardy świadczenia usług przez cały okres współpracy.

Zainteresowanych ofertą Airmax internet prosimy o kontakt. Porozmawiamy o potrzebach telekomunikacyjnych i stworzymy ofertę dopasowaną do indywidualnych wymagań.

Logowanie