Kategorie: / Dom

Aisko.pl Opinie Klientów

4.65/5.00 - ilość ocen: 65
opinie o Aisko.pl
5 / 5 2019-03-16

MOgę polecić każdemu. Szybka dotawa i alkomat w porządku.

5 / 5 2019-03-16

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Dostawa sprawna, towar dobrze zapakowany. Łatwo i przyjemnie. POLECAM.

2019-03-02

Bardzo dobry kontakt a zamówiony towar zgodny z opisem.

2 / 5 2019-02-28

Nie polecam, serwisanci przez telefon mają w nosie klienta, alkomat co 3-4 miesiące musi do nich wracać bo ciągle coś nie działa. Robią i wmawiają ludziom to co chcą, są mili tylko przy zakupie potem mają w garści klienta trzeba do nich wracać na naprawy, oni kasują człowieka na pieniądze, a czasem trzeba czekać nawet do 1 miesiąca aż znajdą przyczynę i go łaskawie naprawią. Mówię o alkomacie za około 2000 zł. Także jeśli ktoś ma wydać duże pieniądze na alkomat do używania a nie do trzymania w szafce (jak to panowie twierdzą że się psuje od używania, pytanie do czego ten śmieszny produkt się nadaję?) nie polecam tej firmy bo po roku na naprawy wydacie dużo pieniędzy.

2019-02-25

Bardzo dobry sklep, solidna obsługa experesowa dostawa, alkomat dokładny.

5 / 5 2019-02-09

Wspaniała obsługa, realizacja zamówienia superszybka. POLECAM.

5 / 5 2019-02-08

Zdecydowałam się na zakupy w tym sklepie dlatego, że szukany przeze mnie produkt był do wysyłki od ręki. Byłam informowana o każdym etapie transakcji. Uważam sklep za godny zaufania z miłą, fachową obsługą.Polecam

5 / 5 2019-01-25

szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-01-20

Trzy lata temu kupiłem w tym sklepie czujnik tlenku węgla Kiddle. Sposób realizacji zamówienia bez zastrzeżeń, szybko i sprawnie. Po 3 latach czujnik zaczął źle działać. Zgłosiłem swoje uwagi i polecono mi przesłanie czujnika do serwisu. Po 15 dniach otrzymałem nowy czujnik. Uważam załatwienie reklamacji za prawidłowe. Polecam ten sklep.Ryszard.

5 / 5 2019-01-19

Firma AISKO ARTUR JACKOWICZ SPÓŁKA JAWNA dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Pragniemy zaświadczyć o wysokiej klasie produktów z oferty firmy oraz o profesjonalizmie jej pracowników. Rekomendujemy również usługi serwisowe AISKO ARTUR JACKOWICZ SPÓŁKA JAWNA, które spełniają najwyższe standardy jakości.

2 / 5 2019-01-18

Nie polecam! Zakupiłem trzy sztuki, jedna została w domu reszta została rozdana w rodzinie. Przy pierwszej kalibracji został stwierdzony brak możliwości połączenia z urządzeniem a co za tym idzie alkomat można wyrzucić do śmieci. Nie doczytałem warunków gwarancji i oczywiście serwis mnie najnormalniej w świecie olał. Osoba dzwoniąca z serwisu chyba jest niezadowolona z życia i musi dać to odczuć rozmówcy.. po bardzo kiepskiej rozmowie otrzymałem informację że z jedną sztuką nic nie da się zrobić a za pozostałe 2 sztuki muszę zapłać 200zł. Być może łatwiej byłoby to przyjąć do wiadomości gdyby nie fakt że już raz miałem taką przygodę z tym serwisem.. co zakończyło się zakupem nowego alkomatu - NIESTETY w tej samej firmie.. Pozostaje mi poszukać innego produktu, bo jestem w 100% przekonany że pozostałe dwa również przestaną się komunikować...

2019-01-14

Alkomat - AlkoSaft S4 Ostrzegam przed kupowaniem i serwisowanie sprzętu w tej firmie. Gwarancja i bezpłatna kalibracja to FIKCJA.( Jak ktoś pisał) > AISKO to firma, która działa na zasadzie zapłać a później odwal się. Zakup odbył się bez problemów, przelew pieniędzy i przesyłka, wszystko O.K. Alkomatu używam oszczędnie tylko na następny dzień po spożyciu alkoholu na początku problem z uruchomieniem, zaczyna działać po kilkunastu próbach uruchomienia i zawsze wskazanie 0,00 ‰.Wysłałem na gwarancyjną kalibracje oczywiście zgłaszam problem i co? Problem pozostał, skasowany został tylko licznik no i 25zł za przesyłkę. Minęło kilka miesięcy ponownie wysłałem alkomat do serwisu AISKO na naprawę gwarancyjną, w między czasie firma zmieniła adres i alkomat ponad dwa tygodnie kursuje, jako list polecony pocztą Polską w mrozie -15*C i więcej. Mój kolejny koszt przesyłania za pośrednictwem poczty 3x7zł=21zł. W kontakcie telefonicznym nieuprzejmy wręcz bezczelny serwisant podniesionym głosem wmawia mi, że to moja wina. 1. Zbyt rzadko używam (było 30uruchomień) 2. Słabe baterie 1, 36V 3.Sam popsułem gdyż użyłem po bezpośrednim spożyciu alkoholu, po raz pierwszy wskazał 0,68‰ Zaproponowano mi, że Serwis może zrobić Kalibracje za 80zł+ 25zł przesyłka Pocztą Polską, Jak głupi z zaskoczenia zgodziłem się. Nigdy więcej nic nie kupię w Firmie AISKO i nie polecę nikomu.

5 / 5 2019-01-13

Mój kolejny zakup i jak poprzednio jestem bardzo zadowolony. Dobre ceny, kontakt znakomity i przesyłka przyszła na czas, Szczerze polecam.

5 / 5 2019-01-10

Na początku trochę bałam się zakupu w polskim sklepie internetowym. Tyle się czyta na necie o nieuczciwych sprzedawcach. Muszę przyznać, że ten sklep jest godny polecenia. Pełen profesjonalizm. Błyskawiczna realizacja zamówienia, świetny kontakt, miła obsługa, żadnych problemów z towarem. Oby więcej takich. Rewelacja!!!

2019-01-04

bycio dobro polecanto

5 / 5 2018-12-28

Polecam ten sklep. Szybka dostawa. Towar ok.

2018-12-23

Obsługa na wysokim poziomie nic dodać nic ująć

5 / 5 2018-12-22

Super sklep. Polecam

5 / 5 2018-12-14

Z ogromną przyjemnością polecam ten sklep ! Zamówienie realizowane jest błyskawicznie ! Towar SUPER !

2018-11-16

Nie mam zastrzeżen

2018-11-14

Zarówno w zakresie doradztwa, jak i w procesie realizacji zamówienia sklep wywiązał się bardzo dobrze.

5 / 5 2018-11-14

ok

5 / 5 2018-11-13

Bardzo szybka wysyłka, przedmiot wysokiej jakości... polecam w 100%....dziękuję i pozdrawiam:)

5 / 5 2018-11-10

W mojej ocenie szybka i sprawna realizacja zamówienia. Towar taki jak w opisie na stronie. Korzystam już drugi raz z usług sklepu i nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem zadowolony i polecam alkomat Alcoway..

2018-11-05

Nie wnoszę zastrzeżeń. Błyskawiczna dostawa, produkt wysokiej jakości.

5 / 5 2018-11-01

Ogólnie jestem bardzo zadowolona z zakupu. Przesyłka doszła w ciągu 1 dnia. Jedyna uwaga dotyczy zawiadomienia o przesyłce. Kurier powinien zadzwonić do klienta z wyprzedzeniem co najmniej godzinnym, nie 15 minutowym.

5 / 5 2018-11-01

Sklep godny polecenia. Realizacja szybka, bez problemów. Po raz kolejny jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-10-21

okej, polecam

2018-10-12

Kilka razy miałem przyjemność kupować u nich alkomaty i korzystać z serwisu. Zawsze byłem miło i fachowo obsłużony.

2018-10-09

Rewelacyjna obsługa, ekspresowa dostawa, jestem pod wrażeniem. Trzymajcie tak dalej!!!!!!!! Wesołych Świąt!!!!

5 / 5 2018-10-06

właściwie to nic nie można zarzucić więc polecam

2018-10-02

Transakcja bez zarzutu. Bardzo sprawna obsługa i kontakt ze sprzedawcą.

2 / 5 2018-09-25

nie polecam, po wysłaniu do naprawy gwarancyjnej powiedzieli że sprzęt ma zerwane plomby fabryczne a tak wogóle to nie jest u nich zakupiony.

2 / 5 2018-09-22

Nie polecam tej firmy nikomu. Pozytywne komentarze piszą sami, a na prawdę to jakość produktów b. słaba, klienta mają gdzieś, a serwis nie potrafi znaleść przyczyny awari i kosi kasę

2018-09-21

Zdecydownie wzorcowa tranzakcja. Towar best quality.

2018-09-18

AISKO Sp. J. jest kompetentną firmą posiadającą szeroką gamę produktów w swojej ofercie. Zamówienia są realizowane w sposób terminowy i zgodnie z ustalonymi procedurami. Pracownicy chętnie służą pomocą oraz udzielają dokładnych informacji na temat oferowanych towarów. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy i uważamy, że firma ta godna jest polecenia jako rzetelny i solidny partner handlowy.

5 / 5 2018-09-17

Polecamy firmę AISKO ARTUR JACKOWICZ SPÓŁKA JAWNA jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

2 / 5 2018-09-14

nie polecam , zakupiony sprzęt nie działa , dołączona karta od AISKO wskazuje że aby go uruchomić trzeba kilka razy rozgrzać sensor ( oryginalna na stronie producenta nic o tym nie mówi ) , alkomat można włączać nawet i 50 razy i tak nie działa a serwis twierdzi że to wina kalibracji którą zrobią odpłatnie .... bo wydmuchałem 4 promile !!!

2018-09-04

Niniejszym pismem potwierdzam, że firma AISKO Sp.J jest naszym dostawcą domowych detektorów tlenku węgla marki KIDDE od 2009r. Przy współpracy z AISKO Sp.J zamontowaliśmy blisko 300 szt. detektorów tlenku węgla marki KIDDE na zlecenie takich Zarządców jak: • Zarząd Budynków i Lokali Komunalnych w Szczecinie • Szczecińskie Centrum Renowacyjne w Szczecinie. Detektory te cieszą się także dużym powodzeniem wśród indywidualnych klientów. Detektory tlenku węgla KIDDE ce***e bardzo duża niezawodność działania, małe rozmiary i estetyczny wygląd, jednak ich najważniejszą zaletą jest zastosowanie sensora elektrochemicznego. Element ten (czujka) zapewnia urządzeniom marki KIDDE wysoką selektywność, redukując całkowicie liczbę fałszywych alarmów (tj. sygnałów alarmowych wywołanych oparami z farb czy lakierów). Dzięki temu urządzenia dystrybuowane przez firmę AISKO Sp.J doskonale nadają się do montażu w różnych pomieszczeniach gospodarstwa domowego. W związku z powyższym, a także na bazie Naszego doświadczenia, możemy otwarcie stwierdzić, iż detektory tlenku węgla KIDDE, model 900-0230 i model 900-0233, doskonale sprawdzają się przy detekcji tlenku węgla w pomieszczeniach domowych, zagrożonych jego emisją, tj. kuchnie, łazienki, pokoje z kominkiem, piecem kaflowym, przydomowe kotłownie wyposażone w odbiorniki gazowe czy węglowe, garaże itp., spełniając jednocześnie Europejskie Normy PN-EN 50291:2001.

2018-09-02

WIELKIE DZIĘKI ZA EXPRESOWĄ DOSTAWĘ.

2018-08-31

Firma Aisko Sp.J. dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Bardzo cenimy sobie tą firmę jako partnera handlowego. Aisko jest firmą rzetelną oraz uczciwą, zawsze wywiązującą się terminowo z umów. Z całą pewnością możemy polecić tę firmę jako partnera w biznesie.

5 / 5 2018-08-30

Dziękuję za szybką dostawę. Polecam ten sklep. Towar OK.

5 / 5 2018-08-08

Bardzo dobry kontakt,ekspresowa realizacja zamówienia,towar najwyższej jakości w świetnej cenie. Bardzo udane zakupy bez wychodzenia z domu. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tego sklepu. POLECAM INNYM

5 / 5 2018-07-24

Dziękuję za szybką naprawę mojego alkomatu. Super. Polecam.

5 / 5 2018-07-10

wszystko gra, polecam jak najbardziej

2018-07-09

Firma AISKO Artur Jackowicz Sp.J. dała się poznać jako rzetelny i wiarygodny partner w handlu. Potwierdzamy wysoką jakość oferowanych produktów oraz atrakcyjne, dostosowane do potrzeb klienta warunki współpracy. Szeroki asortyment, doświadczenie oraz wiedza techniczna dobrze wyszkolonej kadry pozwala nam polecić Aisko jako partnera w biznesie.

5 / 5 2018-06-01

polecam firmę, sprawnie załatwiony zakup alkomatu

5 / 5 2018-05-25

Polecam ,szybka obsługa.

2018-05-04

Fachowa obsługa. Przesyłka dotarła w terminie, towar zgodny z zamówionym w 100%. W przypadku jakiś problemów , lub niewiadomych można śmiało pytać sprzedawców. Odpisują zawsze.

5 / 5 2018-04-29

polecam

2018-04-18

Obsługa na wysokim poziome, dobry jakościowo towar.

2018-04-17

Nie kupujcie w tym sklepie! Zamówiłam tu zasilacz sieciowym i dostałam połamany we wszystkich miejscach gdzie znajdują się śrubki, po prostu zniszczony! Kto wysyła takie coś do klienta? Więc jakich pracowników zatrudniają w tym sklepie!? Zapłaciłam za coś, co nadaje się jedynie na śmietnik.

2018-04-12

Świetny sklep, godny polecenia.

2018-03-10

polecsm bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-02-21

Polecam za szybka dostawę, za to że opis na stronie jest zgodny z zamówieniem, za kulturalnych i miłych pracowników, za pełen profesjonalizm i bardzo dobrą znajomość branży, za ludzkie podejście do klienta, który nie ma pojęcia o alkomatach, za wysokiej jakości produkt. Polecam wszystkim klientom szukającym dobrego alkomatu. Dora.

5 / 5 2018-02-15

Full profesjonalnie. Kupiłem czujnik czadu oraz alkomat. Świetna jakość. Polecam.

3 / 5 2018-02-07

Uwaga, alkomat wymaga obowiązkowej kalibracji co 6 miesięcy, koszt jednorazowy 120 PLN. Podczas rozmowy przy zakupie nikt o tym nie informuje a na stronie istnieje enigmatyczna informacja o tym,iż co jakiś czas można dokonać kalibracji. Odradzam ten sklep, koszt kalibracji to rocznie 240 PLN gdy urządzenie kosztuje 230 PLN

2018-02-07

Tragedia, kalibracja oczywiście odpłatna. Czas i serwis masakra. Nie polecam

5 / 5 2018-01-27

Firma AISKO SP. J. dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Doceniamy w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników. Polecamy firmę jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

2018-01-16

Uprzejmie melduję, że transakcja przebiegła bez zarzutu.

5 / 5 2018-01-15

Sklep godny polecenia więc polecam.

5 / 5 2017-12-28

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna obsługa - po prostu wszysto OK . Polecam firmę Aisko.

5 / 5 2017-12-13

Szybka wysyłka, paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Świetny kontakt z handlowcem. Transakcja zakończona pełnym sukcesem, bez żadnych problemów. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-12-08

wszystko w porządku. polecam

5 / 5 2017-11-29

Błyskawiczna obsługa. Tylko gratulować jakości obsługi. Dziękuję i Polecam.

2017-11-28

Warto kupować w tym sklepie. Solidni, terminowi i uprzejmi.

5 / 5 2017-11-27

Szybko, zgodnie z opisem i elegancko :-)

2017-11-27

Od lat korzystam z usług ich serwisu i zawsze wszystko jest w porządku. Obsługa jest solidna i fachowa. Ostatnio zakupiłem kolejny alkomat na prezent dla brata. Fajną opcją jest możliwość darmowego kalibrowania alkomatu w ciągu dwóch lat!

5 / 5 2017-11-23

To już mój drugi zakup tutaj i drugi raz transakcja przebiegła bezproblemowo. Zakup realizowany był z tym samym handlowcem co wcześniej. Profesjonalnie i sprawnie. Kolejny alkomat też tutaj kupię.

2017-11-02

AISKO Artur Jackowicz Sp.J. jest firmą kompetentną, zlecenia wykonywane są zgodne z zamówieniem, w uzgodnionym terminie, pod fachowym nadzorem. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z tą firmą i uważamy, że godna jest polecenia jako rzetelny i solidny partner biznesowy.

5 / 5 2017-10-24

Z przyjemnością polecamy firmę AISKO Artur Jackowicz Spółka Jawna jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej. Nasza firma zaopatruje się w firmie Aisko w urządzenia pomiarowe, alkomaty, czujniki i detektory firmy Kidde oraz Radal. Na podstawie dotychczasowych doświadczeń we współpracy z firmą AISKO możemy zaświadczyć o wysokiej klasie wdrażanych produktów oraz profesjonalizmie jej pracowników.

5 / 5 2017-10-12

Polecam

5 / 5 2017-10-01

Zakup i dostawa alkomatu bez zastrzeżeń.Po wykonaniu kalibracji za ok.100 zł,alkomat zawsze wskazuje 0,00 ,obojętne co się pije kawe,herbatę czy też napoje alkoholowe.

2 / 5 2017-09-25

Nie polecam. Jak przyjdziesz kupić to oczywiście wszystko jest ok. Gorzej jak przyjdziesz z reklamacją lub kalibracją, która uwaga może kosztować nawet 450 zł. I czas oczekiwania jest bardzo duży ok. 2 tyg że łaskawie raczą zajrzeć. Dodatkowo alkomat nie wytrzymał nawet połowy pomiarów a koszt 1600 zł.

5 / 5 2017-09-20

polecam zakupy w tym sklepie

2017-09-08

Jedna z nielicznych firm dla których uczciwość i rzetelność jest droższa od pieniądza.

2 / 5 2017-09-07

nie polecam, wysłałem alkomat do naprawy gwarancyjnej odpisali że jest kupiony w innej firmie.

5 / 5 2017-09-05

BŁYSKAWICZNA DOSTAWA. SOLIDNIE ZAPAKOWANA. Z PRZYJEMNOŚCIĄ POLECAM TEN SKLEP.

5 / 5 2017-08-25

Bardzo dobra i szybka obsługa. Polecam!

5 / 5 2017-08-17

Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie, bardzo dobrej jakości produkt w niskiej cenie. Polecam każdemu.

5 / 5 2017-08-14

Firma AISKO gwarantuje szeroki zakres produktów, korzystne warunki cenowe, a także co dla nas istotne, szybkie, sprawne i terminowe dostawy zamówionego towaru. Nasze szczególne zadowolenie budzi szybka i profesjonalna obsługa zatrudnionych pracowników.To wszystko stawia firmę AISKO na wysokiej pozycji, a nam daje zadowolenie z dotychczasowej współpracy.

5 / 5 2017-08-01

Witam, Dziękuję za udaną transakację: szybką wysyłkę, świetne urządzenie, wspaniały kontakt. Zajrzę do Was jeszcze nie raz. Pozdrawiam: Basia P.

2017-07-14

DRAMAT. Przesłałem alkomat do kalibracji, po 6dniach od dostawy zadzwonił Pan i poinformował mnie że nie mogą obsłużyć tego alkomatu, z jakiegoś tam powodu - rozumiem i nie mam zastrzeżeń, mogłem zadzwonić i się upewnić. Problem w tym, że pan poinformował mnie również że będzie mógł go wysłać dopiero po tygodniu, bo nie ma czasu go zapakować w paczkę. O co chodzi? Nie wiem, ale nigdy nie polecę nikomu tego serwisu alkomatów, pewnie ze sprzedażą jest podobnie.

5 / 5 2017-06-15

Firma AISKO Sp.J. jest firmą solidną i kompetentną, wywiązującą się z zawartych umów i zawsze służącą pomocą. Jest to profesjonalny i rzetelny partner biznesowy. Aisko charakteryzuje się nowoczesnymi metodami współpracy, fachowością i otwarciem na klienta. Nasza dotychczasowa współpraca układa się bardzo dobrze z korzyścią dla obu stron.

2017-06-13

opinia jak najlepsza i tyle

5 / 5 2017-06-07

Aisko Sp.J. oferuje korzystne warunki równie ważne, szybkie, sprawne i terminowe dostawy zamówionego towaru. Polecamy współpracę z tą firmą wszystkim tym, którym zależy na wiarygodnych i solidnych dostawcach.

5 / 5 2017-06-04

Solidnie i terminowo. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-30

Super obsługa. Serwis na wysokim poziome. Miłe i kompetentne osoby tam pracują. Poprosiłem żeby skalibrowali mi alkomat od ręki, bo zależało mi na czasie. Nie robili żadnego problemu i jeszcze nic za to nie zapłaciłem!

5 / 5 2017-05-24

Super sklep, rzetelne informacje, świetny towar. Polecam

5 / 5 2017-05-15

Bardzo Polecam! Bardzo dobry kontakt. Fachowe doradztwo. Bardzo niskie ceny. Szybka dostawa. Produkt dokładnie taki jak chciałam kupić.

5 / 5 2017-04-26

sprawnie szybko profesjonalnie. polecam ten sklep

5 / 5 2017-04-21

Zamówienie złożyłam w środę wieczorem, w czwartek popołudniu przelałam pieniądze, a przesyłkę otrzymałam zaraz w piątek rano łącznie z bardzo sympatycznym gratisem. Firma działa bardzo szybko i rzetelnie.Warto ją polecić znajomym.Towar pierwszej klasy zapakowany bardzo bezpiecznie. Jestem bardzo zadowolona.Dziękuję.

5 / 5 2017-04-16

polecam

2017-04-10

dziekuje za udana tranzkcje

5 / 5 2017-04-04

Sprawnie i bardzo szybko załatwiona transakcja. Świetny kontakt na każdym etapie zamówienia.

2017-03-30

tranzakcja pszebiegła bez zarzutu

5 / 5 2017-03-29

Solidna firma. Dobra obsługa telefoniczna, szybki czas realizacji zamówienia i dogodny system płatności

Rzetelne opinie o Aisko.pl

Aisko.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.aisko.pl

Email
-

Telefon
0226663727

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie