Kategorie: / Dom / Pozostałe

Akademiasnu.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Akademiasnu.pl
5 / 5 2019-03-24

Polecam!

5 / 5 2019-02-13

Sklep poleciła mi przyjaciółka i od razu się w nim zakochałam. Świetni ludzie i profesjonalne podejście do klienta!!!

5 / 5 2019-02-09

Oby takich sprzedawców było więcej, Rewelacyjny kontakt ze sprzedawcą, wysyłka szybka, towar idealnie zapakowany. Polecam.

5 / 5 2019-01-24

Cudowny sklep z cudownymi sprzedawcami. Aż chce się robić zakupy!!! Po prostu super!!!!

5 / 5 2019-01-18

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2019-01-01

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-12-30

Sprzedawca polecił materac Venus multipocket LXI. Materac jest dla mnie i mojej żony bardzo wygodny. Polecam kupującym własnie ten materac.

2018-11-21

Drugie zakupy w tym sklepie i również udane. Miły upominek do materaca.

5 / 5 2018-11-14

Transakcja przebiegła pomyślnie. Wzorowy kontakt i pomoc ze strony sprzedawców. Polecam!!

5 / 5 2018-11-06

Firma jest godna zaufania, jej produkty są zgodne z opisem, wysyłka jest bardzo szybka, a obsługa całkowicie profesjonalna. Podsumowując, nasza współpraca była idealna. Zdecydowanie polecam tę firmę wszystkim. Bardzo dziękuję i pozdrawiam :)))

5 / 5 2018-11-06

To bardzo solidna firma, która dostarcza towar zgodny z opisem i wysyła go w ekspresowym tempie. Całość odbywa się w pełnym profesjonalizmie. W skrócie, nasza współpraca była idealna. Zdecydowanie polecam tę firmę wszystkim. Bardzo dziękuję i pozdrawiam! :)))

5 / 5 2018-11-05

Wszystko związane z zamówieniem zgodne w 100%. Polecam.

5 / 5 2018-11-05

świetny kontakt i szybka dostawa

5 / 5 2018-10-29

Pracownicy sklepu pomogli w wyborze materaca i stelaży. Warto docenić, że stelaże były już złożone i wystarczyło je tylko umieścić w łóżku. Szybkie zrealizowanie zamówienia to duży plus.

5 / 5 2018-10-29

Sprzedawcy udzielili pomocy w wyborze materaca oraz stelaża. Na szczególną pochwałę zasługują stelaże, które były już zmontowane i wystarczyło je tylko umieścić w łóżku. Szybkie zrealizowanie zamówienia stanowiło dużą zaletę.

5 / 5 2018-10-28

sklep ok

5 / 5 2018-10-18

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcami. Szybko i fachowo podchodzą do tematu. Kurier dostarczył przesyłkę dzień po nadaniu. Polecam!

5 / 5 2018-10-16

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sprzedającego!

2018-10-08

Sympatyczny kontakt z miłą babeczką :) Fachowa pomoc w wyborze materaca. Przesyłka kurierska błyskawiczna.

5 / 5 2018-10-07

Ok

Rzetelne opinie o Akademiasnu.pl

Akademiasnu.pl

Siedziba
Przytkowice

WWW
http://www.akademiasnu.pl

Email
[email protected]

Telefon
505-424-474

Komórka
505-424-474

Infolinia
-

Logowanie