Kategorie: / Dom / Pozostałe

Akademiasnu.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Akademiasnu.pl
5 / 5 2019-03-24

Polecam!

5 / 5 2019-02-13

Sklep poleciła mi przyjaciółka i od razu się w nim zakochałam. Świetni ludzie i profesjonalne podejście do klienta!!!

5 / 5 2019-02-09

Oby takich sprzedawców było więcej, Rewelacyjny kontakt ze sprzedawcą, wysyłka szybka, towar idealnie zapakowany. Polecam.

5 / 5 2019-01-24

Cudowny sklep z cudownymi sprzedawcami. Aż chce się robić zakupy!!! Po prostu super!!!!

5 / 5 2019-01-18

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2019-01-01

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-12-30

Sprzedawca polecił materac Venus multipocket LXI. Materac jest dla mnie i mojej żony bardzo wygodny. Polecam kupującym własnie ten materac.

2018-11-21

Drugie zakupy w tym sklepie i również udane. Miły upominek do materaca.

5 / 5 2018-11-14

Transakcja przebiegła pomyślnie. Wzorowy kontakt i pomoc ze strony sprzedawców. Polecam!!

5 / 5 2018-11-06

Solidna firma, towar zgody z opisem, błyskawiczna wysyłka, pełen profesjonalizm. Jednym słowem współpraca IDEALNA. Zdecydowanie wszystkim polecam. Bardzo dziękuję i pozdrawiam :)))

5 / 5 2018-11-05

Wszystko związane z zamówieniem zgodne w 100%. Polecam.

5 / 5 2018-11-05

świetny kontakt i szybka dostawa

5 / 5 2018-10-29

Sprzedawcy pomogli wybrać materac oraz stelaże. Duży plus dla stelaży które były zmontowane, i wystarczyło włożyć je do łóżka. Szybka realizacja zamówienia dużym atutem.

5 / 5 2018-10-28

sklep ok

5 / 5 2018-10-18

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcami. Szybko i fachowo podchodzą do tematu. Kurier dostarczył przesyłkę dzień po nadaniu. Polecam!

5 / 5 2018-10-16

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sprzedającego!

2018-10-08

Sympatyczny kontakt z miłą babeczką :) Fachowa pomoc w wyborze materaca. Przesyłka kurierska błyskawiczna.

5 / 5 2018-10-07

Ok

5 / 5 2018-09-29

Wszystko zgodnie z ustaleniami, miło, sprawnie i szybko.Dziękuję. POLECAM

5 / 5 2018-08-28

Jestem zadowolony.

5 / 5 2018-08-22

Wszystko OK

5 / 5 2018-08-21

Transakcja przebiegła pomyślne. Polecam serdecznie!

5 / 5 2018-08-01

Gorąco polecam sklep. Kontakt rewelacyjny, dostawa błyskawiczna. Duży pozytyw.

5 / 5 2018-07-29

Polecam sklep! Firma bardzo szybko i fachowo dostarczyła mi zamawiany towar. Przesyłka była dobrze zabezpieczona. Miły kontakt! 10+ :)

5 / 5 2018-07-28

Szybka dostawa. polecam

2018-07-23

Rewelacyjna obsługa klienta

5 / 5 2018-07-23

Sklep rzetelny, mimo problemu z dostawą, niesolidnym kurierem, transakcja załatwiona przez sklep profesjonalnie, reklamacja przyjęta wraz z zadośćuczynieniem. Kontrahent godny zaufania i polecenia. Towar zgodny z opisem.

2018-07-11

Załatwienie sprawy tak jak trzeba!

5 / 5 2018-07-10

Kontakt i pomoc dzięki sympatycznej osobie. Dodatkowo udzielony rabat, w dodatku szybki czas realizacji. Materac dostarczony przez kuriera, który pomógł wnieść materac na 2 piętro.

5 / 5 2018-07-06

Produkt zgodny z opisem. Miły kontakt. Polecam

5 / 5 2018-07-04

Obsługa na solidnym poziomie. Materace wygodne. Polecam kupującym.

5 / 5 2018-07-03

Zakupy przebiegły bez żadnych zastrzeżeń ;) Polecam

5 / 5 2018-07-01

Bardzo dobry kontakt. Przesyłka dobrze zapakowana. Polecam

2018-06-30

Dobra

5 / 5 2018-06-23

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam kupującym!

5 / 5 2018-06-23

Polecam obsługę sklepu. Szybki termin realizacji zamówienia, zgodny z informacją na stronie. Opcja płatności przy odbiorze darmowa. Śmiało polecam!

5 / 5 2018-06-14

Szybko ,towar Ok - czyli bardzo dobrze .

2018-06-08

Towar dostarczony przez sklep. Panowie byli pomocni na tyle iż pomogli wnieść na piętro materac.

5 / 5 2018-05-11

Dziekuje serdecznie za udane zakupy. Brak problemu ze zwrotem, wymiana prawie natychmiastowa. Polecam

5 / 5 2018-05-05

Wszystko w najlepszym porządku, towar zgodny z opisem, szybka transakcja, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, zdecydowanie POLECAM :)

5 / 5 2018-05-04

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-05-02

polecam sklep!

5 / 5 2018-04-14

Profesjonalna obsługa, fachowa pomoc w podjęciu decyzji o wyborze rodzaju produktu.

5 / 5 2018-04-01

Brawo.brawo,brawo-rewelacyjna ,uprzejma,kulturalna,profesjonalna obsługa.Jestem meeeeega zadowolona.Od początku aż do końca realizacja zamówienia przebiegała komfortowo i sympatycznie.Przemiłe babeczki w kontakcie telefonicznym,przemiły pan dostarczający materac pod wskazany adres.Bez wahania polecę moim znajomym tą firmę mało tego już ją polecam.

5 / 5 2018-03-23

Polecam.dobry kontakt.Towar zgodny z oczekiwaniem.trochę długi czas oczekiwania,ale uprzedzono o tym.

5 / 5 2018-02-19

Wszystko w porządku. Polecam ten sklep.

2018-02-09

Bardzo sprawna obsługa.

5 / 5 2018-02-08

Wszystko OK

2018-02-06

Bardzo dobry

5 / 5 2018-01-26

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Gorąco polecam sprzedawcę.

5 / 5 2018-01-19

Bardzo dobry kontakt. Pozdrawiam super sprzedawców! :)

5 / 5 2018-01-17

Obsługa bardzo sympatyczna. Materac dotarł bardzo szybko. Dziękuje i pozdrawiam!

5 / 5 2018-01-15

polecam

2017-12-14

To już moje drugie zakupy w tym sklepie. Również tym razem sie nie zawiodłam. Sprzedawczynie podchodzą do klientów bardzo pozytywnie. Pomagają wybrać odpowiedni materac, stelaż - mają bardzo duży wybór więc samemu ciężko coś wybrać :) Zamówienie zostało zrealizowane szybciutko, ich magazyn musi być naprawdę duży :))

5 / 5 2017-12-03

szybko i miło fachowa obsługa

2017-11-22

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, który udziela rzetelnych informacji odnośnie produktu. Dzięki temu mogłem wybrać odpowiedni materac dla siebie i żony. Materac dotarł do nas następnego dnia. Firma wysłała swojego kierowcę, który wniósł nam materac za co jestem mu bardzo wdzięczny. Oby więcej takich firm, które tak dbają o klienta.

5 / 5 2017-11-05

Dostawa firmowym transportem. Realizacja zamówienia terminowa. Polecam

5 / 5 2017-11-04

Bardzo dobra obsługa. Polecam sklep

5 / 5 2017-10-30

Ok

5 / 5 2017-10-25

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.Towar zgodny z deklarowanym.

5 / 5 2017-10-18

Sprzedający naprawdę dba o klienta i o ostateczne dostarczenie przesyłki. Rzadko kiedy trafia się taki sprzedający POLECAM i ja na pewno jeszcze skorzystam i polecę znajomym.

5 / 5 2017-10-12

Bardzo dobra pomoc w wyborze materaca. Przesyłka dostarczona przez samochód firmowy, dzięki czemu Panowie pomogli wnieść materace. Polecam niezdecydowanym.

5 / 5 2017-10-05

Szybka realizacja zamówienia, co mnie bardzo mile zaskoczyło.

2017-09-17

Miły kontakt telefoniczny. Termin dostawy zgodnie z informacją na stronie.

5 / 5 2017-09-16

Sprzedający sympatyczny i fachowy. Towar który był na zamówienie dotarł zgodnie z terminem. Gratis do materaca super prezentem!

5 / 5 2017-09-16

dostawa ekspres ,towar zgodny z zamówieniem -polecam

5 / 5 2017-09-14

Tak powinny wyglądać zakupy w sieci! Zamawiam jednego dnia, kolejnego otrzymuje informacje o wysyłce i planowanej dostawie. Kurier dostarcza materac bardzo starannie zabezpieczony przed uszkodzeniem. Super.

5 / 5 2017-09-05

Realizacja zamówienia odbyła się w zawrotnie szybkim tempie. Towar został zamówiony około godziny 23.00, następnego dnia rano konsultantka zadzwoniła iż transport jest planowany tego samego dnia. Tak też się stało. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Gorąco polecam każdemu!

5 / 5 2017-09-01

Sklep fachowo podchodzi do klienta, aż do momentu kiedy kupujący otrzyma towar. Polecam

2017-08-19

Wszystko w porządku, sympatyczny kontakt telefoniczny. Przewoźnik pomógł wnieść i rozpakować towar aby sprawdzić czy wszystko w porządku.

5 / 5 2017-08-11

Dobry kontakt i szybkie dostarczenie towaru. Polecam

2017-08-10

Transakcja przebiegła na bardzo wysokim poziomie. Całe zamówienie zostało dostarczone firmowym transportem. W dodatku kierowca nie był sam i Panowie pomogli wnieść łóżko, stelaże i materac na piętro. W szczególności im należy się pochwała!

5 / 5 2017-08-06

ok

5 / 5 2017-07-29

Polecam sprzedającego! szybka dostawa!

5 / 5 2017-06-29

Bardzo dobry kontakt oraz rewelacyjny gratis do materaca! Polecam!

2017-06-26

Dostawa kurierem na następny dzień od złożenia zamówienia. Sprawny kontakt. Osoby sprzedające na odpowiednim miejscu. Potrafią pomóc i wybrać odpowiedni materac. Dziękuje

5 / 5 2017-05-19

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam kontaktować się telefonicznie aby uzyskać poradę w kwestii doboru materaca.

2017-05-13

wzorowy

5 / 5 2017-04-23

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam sklep!

2017-04-21

Jestem bardzo mile zaskoczony zakupami w tym sklepie. Poziom zaangażowania sprzedawcy po zakupie, jakość zapakowania przesyłki czy termin realizacji zamówienia - REWELACJA. Dzięki bardzo! :)

5 / 5 2017-04-19

Zamówienie realizowane szybko, obsługa bardzo miła.

5 / 5 2017-04-11

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

2017-04-09

Wszystko w najlepszym porządku. Miłe babeczki w kontakcie telefonicznym :)

5 / 5 2017-03-27

Z całą przyjemnością wystawiam pierwszą pozytywną opinie dla tego sklepu. Obsługa bardzo fachowo poleciła mi materac. Jestem z niego bardzo zadowolony. Materac dotarł starannie zapakowany dzięki czemu dotarł w idealnym stanie. Polecam

Rzetelne opinie o Akademiasnu.pl

Akademiasnu.pl

Siedziba
Przytkowice

WWW
http://www.akademiasnu.pl

Email
[email protected]

Telefon
505-424-474

Komórka
505-424-474

Infolinia
-

Logowanie