Kategorie: / Odzież i Obuwie

Akardo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.74
opinie o Akardo.pl
5 / 5 2019-03-21

Najlepsze buty w jakich chodziłem :)

5 / 5 2019-03-21

Świetnie wykonane obuwie, bardzo przyjaźnie zapakowana paczka, szybka wysyłka.

4 / 5 2019-03-17

Dla mnie super buty kupuję tylko w Akardo :)

5 / 5 2019-03-13

Transakcja szybka, przyjemna, buty zgodne z opisem i dobrej jakości.

5 / 5 2019-03-13

Jakość, przez którą tu wracam.

4 / 5 2019-03-05

Obuwie doskonałej jakości i bardzo wygodne. Zdecydowanie polecam. Uwaga na rozmiary - zgodnie z polskimi normami buty są większe średnio o 2 rozmiary, niż zwykle (noszę 46, a musiałem zamówić 44).

5 / 5 2019-02-27

super butki w super cenie, bardzo polecam :)

4 / 5 2019-02-19

Produkt znakomitej ,jakości rekompensuje długie oczekiwanie.

5 / 5 2019-02-13

Polecam

5 / 5 2019-02-06

Obsługa zamówienia bardzo sprawna, niestety z samych butów (zamszowych, wiązanych botków na niskim słupku) nie jestem do końca zadowolona. Pięty są bardzo mocno usztywnione i nie raz mnie obtarły, pomogło dopiero kupno wkładek. W innych butach nie mam takiego problemu.

4 / 5 2019-01-31

Fajnie

5 / 5 2019-01-21

Super jakoś.

5 / 5 2019-01-21

Polecam.

5 / 5 2019-01-13

Piękne, solidnie wykonane, super wygodne buty :)

5 / 5 2019-01-03

Dobre i Wygodne buty. Polecam.

4 / 5 2018-12-28

Spoko

5 / 5 2018-12-24

ok

5 / 5 2018-12-21

Super kontakt ze sprzedawcą, transakcja przebiegała bardzo sprawnie

4 / 5 2018-12-20

To tu są moje buty

5 / 5 2018-12-19

Polecam!

5 / 5 2018-12-05

Jak zawsze super

5 / 5 2018-11-28

Buty piękne i wygodnie, zwracają uwagę w towarzystwie więc jest komu polecać. Kubuś Puchatek pakował, bardzo urocze ;)

5 / 5 2018-11-27

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-11-24

Bardzo polecam,wysoka jakość.

4 / 5 2018-11-22

Jestem zadowolony z zakupu, buty wysokiej jakości, realizacja zamówienia w wyznaczonym terminie. Polecam

5 / 5 2018-11-19

Super

5 / 5 2018-11-18

Bardzo dobrej jakości buty. POLECAM

5 / 5 2018-11-11

super obsluga , jakosc towaru na najwyzszym poziomie.

5 / 5 2018-11-04

Super!!!

5 / 5 2018-10-30

Znakomite buty za bardzo dobrą cenę. Jedyny rzeczą, którą bym poprawił jest większe ocieplenie butów zimowych jednak jest to do usprawnienia i nie wpływa w żaden sposób na jakość usług świadczonych przez markę jako całość. Buty z AKARDO będą brane pod uwagę jako pierwsze kiedy będę potrzebował każdej kolejnej pary obuwia.

5 / 5 2018-10-24

jestem bardzo zadowolony, zarówno z przesyłki jak i produktu

4 / 5 2018-10-13

Świetnie wykonane i elegancko zapakowane obuwie :)

5 / 5 2018-10-03

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-27

100% zadowolenie, buty najwyższej jakości

4 / 5 2018-09-19

Generalnie ok.

5 / 5 2018-09-14

Zamówienie zrobiłem jednego dnia, paczkę dostałem już następnego dnia rano. Niesamowite! Za terminowość należałoby się w tej skali 10 punktów więcej!!!

5 / 5 2018-08-26

Buty musiałem wymienić, gdyż były znacznie z duże (1 para z 2 zamówionych, więc coś nie tak jest z numeracją, bo zawszę 45 jest OK na mnie). Mimo mojej opieszałości wymiana przebiegła sprawnie i w bardzo sympatycznej atmosferze. Obsługa na medal!

5 / 5 2018-08-19

Świetny sklep, świetne buty - jestem bardzo zadowolony :)

5 / 5 2018-08-17

Polecam. Wszystko w najlepszym porządku. Obuwie dobrej jakości, obsługa na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-08-10

Polecam.

5 / 5 2018-08-06

Profesjonalne podejście do klienta, wyrób bardzo dobrej jakości. Zwracałem jedna parę bo nie trafiłem z rozmiarem - brak jakichkolwiek niedogodności. Polecam i na pewno jeszcze nie jedne buty zamówię.

5 / 5 2018-07-26

Całość zamówienia ze sklepu Akardo przebiega na takim poziomie na jakim można sobie wymarzyć. Przyjęcie do realizacji dostawa a w szczególności wymiana po nie trafionym rozmiarze. Wszystko bez najmniejszych problemów. O jakości obuwia nie będę wspominał bo buty są rewelacyjnie wykonane a cena przystępna :) Polecam

5 / 5 2018-07-25

Porządne buty. Szybka.dostawa. Kupilam dwie pary baleriny bez i biel

5 / 5 2018-07-23

Wszystko szybko i sprawnie, buty bardzo dobrze wykonane. Szczerze polecam

5 / 5 2018-07-21

bardzo dobrze

4 / 5 2018-07-19

Buty dobre jakościowo, wykonane z porządnej skóry, prezentujące się nawet ładniej na żywo niż na zdjęciu.

5 / 5 2018-07-15

Kontakt bardzo dobry. Czy to meilowy, fb. Bez nahalnego wciskania butów mimo obaw. Zachęcenie do wypróbowania, przetestowania. Bardzo dobra jakość towaru. Widać, że robiony ręcznie. Polecam

4 / 5 2018-07-02

Doskonale uszyte, materiał dobrej jakości, szybki transport.

5 / 5 2018-06-25

asdfg

5 / 5 2018-06-20

Bezproblemowa obsługa i realizacja zamówienia. Produkt dojechał cały, bardzo dobrze zabezpieczony do transportu. Brak problemów.

5 / 5 2018-06-11

Najfajniejszy sposób opisu paczki ;)

4 / 5 2018-06-10

Rewelacyjna obsługa, buty dobrej jakości

5 / 5 2018-06-06

Super wygodne buty

4 / 5 2018-06-04

Towar zgodny z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-05-31

Super

5 / 5 2018-05-30

Jestem zadowolona z obsługi

5 / 5 2018-05-28

Polecam dobry sklep .Wszystko bez problemów

5 / 5 2018-05-23

Buty są solidnie wykonane i bajecznie piękne. Uwielbiam nasze wspólne wędrówki i już nie czekam z utęsknieniem na wiosnę, bo będę musiała się z nimi rozstać na jakiś czas... :)

5 / 5 2018-05-15

Kolejny raz jestem zadowolony z zakupów przeprowadzonych w tym sklepie

5 / 5 2018-05-13

Super !

5 / 5 2018-05-10

Wszystko super

5 / 5 2018-05-04

Butki eleganckie, materiał prestiżowy, wykonanie fachowe - nic tylko kupować, zakładać i świat ten zwiedzać :D

5 / 5 2018-04-29

Szybka dostawa, dobry kontakt. Nie spodziewałam się jednak, że numeracja obuwia męskiego jest aż tyle zawyżona. Co prawda jest info na ten temat na stronie. Świadomie złożyłam zamówienie. Reszta bez zarzutu!

5 / 5 2018-04-26

Spoko buty

4 / 5 2018-04-23

Wszystko elegancko

5 / 5 2018-04-19

Kolejny moj zakup w akardo. Jakość najlepsza! Dopracowane w kazdym szczegole buty, w koncu nie mam otarc na stopach. Oby tak dalej!

5 / 5 2018-04-07

wszystko ok !!!!! polecam w 100%

5 / 5 2018-04-07

Super!! Polecam sprzedawcę

5 / 5 2018-03-30

Buty świetnej jakości, dobrze wykonane, rozmiar taki jak podany na stronie. Kolejny plus to polska produkcja. Na pewno wrócę do tego sklepu.

5 / 5 2018-03-24

jestem bardzo miło zaskoczony. w tej cenie można kupić ładne buty, solidne...itd. ale rzadko zdarza się żeby buty w tej cenie były wykonane z tak dobrych materiałów. Fajna mocna skóra. buty wygodne. wszystko na wielki plus

5 / 5 2018-03-19

Buty świetnej jakości, dobrze wykonane, rozmiar taki jak podany na stronie. Kolejny plus to polska produkcja. Na pewno wrócę do tego sklepu.

5 / 5 2018-03-16

Świetny sklep, świetne buty - jestem bardzo zadowolony :)

5 / 5 2018-03-15

Bardzo dobra firma, bardzo sprawna i szybka przesyłka, super kontakt, a nalepka na opakowaniu ze słonikiem wzbudziła we mnie uśmiech od ucha do ucha :)

4 / 5 2018-03-11

Buty są super, robione na zamówienie, więc dostarczenie przesyłki trochę trwało. Warto jednak czekać, ponieważ jakość jest wysoka, a buty mają rozsądną cenę.

5 / 5 2018-03-07

rewelacyjne buty, pięknie i solidnie wykonane czas realizacji, jak na produkcję na zamówienie - super! (kilka dni roboczych) polecam !

5 / 5 2018-02-21

Zakupy w sklepie Akardo oceniam bardzo dobrze.

5 / 5 2018-02-17

Błyskawiczna wysyłka, przepiękne buty, niebywale starannie wykonane. Kolejne i wszystkie buty kupię już tylko tutaj

5 / 5 2018-02-09

Wygodne i eleganckie

5 / 5 2018-02-09

Bardzo dobre buty, miła obsługa.

5 / 5 2018-02-08

Bardzo dobra obsługa, spersonalizowane pakowanie, polecam serdecznie

4 / 5 2018-02-02

Wszystko ok - trochę trwało ale zgodnie z terminem. Pudełka były nieco pogniecione - tutaj mogłoby być lepiej.

5 / 5 2018-02-01

Kolejny zakup z akardo i poraz kolejny towar wyśmienity. Polecam.

5 / 5 2018-01-28

Wszystko świetnie. Pozdrowienia da Kuby, który spakował paczkę i się podpisał! :)

4 / 5 2018-01-27

Buty super! Świetnie wyglądają i są wygodne. Jedno zastrzeżenie: jak na buty zimowe, mają trochę zbyt cienką podeszwę. Sklep, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-01-16

Świetne buty i wspaniała obsługa ,polecam wszystkim !!!

5 / 5 2018-01-08

Profesjonalna obsługa. Bardzo dobre buty

5 / 5 2018-01-04

Polecam

4 / 5 2018-01-02

Kolejny mój zakup w Akardo i na pewno nie ostatni. Towar wysokiej jakości warto poczekać.

3 / 5 2017-12-31

Pomimo długiego czasu oczekiwania na towar sądzę, iż warto jest tutaj zamawiać. Przygotowanie butów od podstawy musi potrwać. Mam nadzieje,że pochodzę w nich długo. Staram się wspierać nasze rodzime polskie produkty oraz firmy dlatego, że na świecie próbuje się im umniejszyć. Działajcie dalej porządnie, a będzie to docenione prędzej czy później. Polecam.

5 / 5 2017-12-20

Bardzo sprawna realizacja zamówienia i wspaniałe podejście do klienta, a same buty - piękne, świetnie wykonane i bardzo wygodne od pierwszego założenia :) Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-12-17

To jest moja kolejna para kupionych butów od Akardo więc to już mówi samo za siebie. Planuje też w niedalekiej przyszłości kupić kolejne.

5 / 5 2017-12-17

Bardzo dobra jakość towaru.

5 / 5 2017-12-13

Bardzo pozytywnie zaskoczony bylem formą opakowania. Podkreślono fakt zakupu butów wykonanych na zamówienie specjalnie dla mnie. Buty wygodne i ładnie wyglądające. Polecam.

4 / 5 2017-12-09

Cudowne, wygodne buty, wspaniale zapakowane, bardzo sympatyczna obsługa! Dziękuję!

5 / 5 2017-12-01

Super sklep, ekspresowa usługa i butki w bardzo dobrej jakości

4 / 5 2017-11-29

Wspaniałe buty, precyzyjna ręczna robota, świetna komunikacja ze sprzedającym. Najlepsza rzecz, poza butami - list od sprzedającego.

5 / 5 2017-11-28

Super sklep, ekspresowa usługa i butki w bardzo dobrej jakości

5 / 5 2017-11-27

Bardzo profesjonalny sklep i buty zachwycają wyglądem i jakością

5 / 5 2017-11-17

Wysoka jakość

5 / 5 2017-11-13

Profesjonalna obsługa Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-11-12

Kolejny udany zakup w AKARDO. Dobra jakość, dobra cena. Na prawdę polecam.

5 / 5 2017-11-11

Super !

5 / 5 2017-11-07

100% profeska. Polecam

5 / 5 2017-11-06

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam

4 / 5 2017-11-05

Starannie wykonane, wysokiej jakości obuwie, do tego polskie :) miła obsługa klienta, szybkie odpowiedzi na pytania. Serdecznie polecam :)

5 / 5 2017-10-31

Super.

5 / 5 2017-10-26

Buty w świetnej jakości, mimo, że zamawiałem przed samymi świętami dotarły przed pierwszą gwiazdką, Absolutnie polecam !

5 / 5 2017-10-16

Buty są świetne! Bardzo ładne, wygodne i starannie wykonane! Dostawa bardzo szybka!

5 / 5 2017-10-14

Doskonałe buty, najwygodniejsze, jakie kupiłam do tej pory! Obsługa na najwyższym poziomie, dbałość o klienta i indywidualne podejście. Polecam!

5 / 5 2017-10-11

Wszystko bardzo dobrze!

4 / 5 2017-10-10

SUPER FIRMA

4 / 5 2017-10-04

Buty rewelacyjne, świetna jakość i wygoda.

5 / 5 2017-09-30

Jestem zachwycona!

5 / 5 2017-09-26

Całkowicie niedzisiejsze standardy obsługi w całkowicie pozytywnym tego słowa znaczeniu. Mój nowy i odtąd jedyny sklep z butami :-)

4 / 5 2017-09-25

Fajne,wygodne i solidne buty

5 / 5 2017-09-16

Bardzo ok

4 / 5 2017-09-16

Super produkt

5 / 5 2017-09-08

Przesyłka bardzo sympatycznie zapakowana, buty super!

5 / 5 2017-09-02

AKARDO - robisz to dobrze!

4 / 5 2017-08-31

Niestety nie do końca jestem zadowolona z zakupu. Buty nie są wygodne. Płacąc taką cenę oczekiwałam lepszej jakości.

4 / 5 2017-08-28

Dobrej jakości buty za rozsądną cenę.

4 / 5 2017-08-28

Godne polecenia duże rozmiary

5 / 5 2017-08-24

Najlepsze buty jakie miałam. Najsympatyczniejsza obsługa z jaką miałam okazję kontaktować się. Pięknie zapakowane i stosunkowo do jakości niedrogie. Polecam WSZYSTKIM i namawiam rodzinę i znajomych :)

4 / 5 2017-08-22

Buty dobrej jakości.

5 / 5 2017-08-13

Bardzo polecam. Super jakość!

5 / 5 2017-08-08

Profesjonalna obsługa. Bardzo wygodne i porządnie wykonane buty.

5 / 5 2017-08-02

Polecam ! WYSOKA JAKOŚĆ OBSŁUGI JAK I TOWARU

5 / 5 2017-07-31

Wszystko O.K.

5 / 5 2017-07-27

Wszystko super

4 / 5 2017-07-25

Dobry produkt, nie było problemów z zamówieniem, podczas czasu realizacji brakowało informacji zwrotnej, kiedy się czeka na produkt 2 tygodnie (zgodnie z umową) można po tygodniu już wysłać przypomnienie, że a i owszem zamówienie jest realizowane :) ale to szczegół w kwestii "obsługi klienta"

4 / 5 2017-07-06

Dobra jakość, dobra obsługa. Polecam.

4 / 5 2017-07-04

Polecam serdecznie, kolejne buty na wiosnę na pewno też zamówię tutaj :)

5 / 5 2017-07-02

Piękne i wygodne buty od polskiego producenta, dodatkowo nie czekałam na nie bardzo długo :)

5 / 5 2017-06-21

Super, dzięki bardzo. Buty wspaniałe. Obsługa cudowna. Dzięki i polecam tego sprzedawcę każdemu.

5 / 5 2017-06-03

Po raz kolejny zrobiłem zakupy w Akardo i po raz kolejny jestem bardzo zadowolony, od obsługi aż po produkt końcowy, buty jak zwykle rewelacyjne. Zdecydowanie polecam wśród znajomych i nie tylko.

5 / 5 2017-05-27

Profesjonalizm w obsłudze i szybkości wysłania zamówienia. Towar wysokiej jakości

5 / 5 2017-05-24

Jestem zachwycona!

4 / 5 2017-04-30

Super!

5 / 5 2017-04-30

Świetny sklep z świetnymi butami

5 / 5 2017-04-28

Polecam zakupy w tym sklepie. Świetna jakość!

4 / 5 2017-04-21

Czas oczekiwania długi, ale zgodny z umową. Byłamtego świadoma od samego początku.

5 / 5 2017-04-16

Dobra jakość za rozsądną cenę.

5 / 5 2017-04-16

Super sklep

5 / 5 2017-04-14

Super jakoś.

5 / 5 2017-04-12

Szybka fajna obsługa i wysokiej jakości obuwie.

4 / 5 2017-04-10

Buty wygodne, ładne. Rozmiarówka zawyżona. Noszę 42 i buty mają wg metki rozmiar 42, ale to 42,5. Podeszwa mogłaby być lepsza - ta niestety potrafi rysować podłogę.

5 / 5 2017-04-05

Sero super jestem pod wrażeniem

Rzetelne opinie o Akardo.pl

Akardo.pl

Siedziba
Wadowice

WWW
http://akardo.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
+48 12 444 69 08

Logowanie