Kategorie: / Odzież i Obuwie

Akardo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.75
opinie o Akardo.pl
5 / 5 2019-03-21

Najlepsze buty w jakich chodziłem :)

5 / 5 2019-03-21

Świetnie wykonane obuwie, bardzo przyjaźnie zapakowana paczka, szybka wysyłka.

4 / 5 2019-03-17

Dla mnie super buty kupuję tylko w Akardo :)

5 / 5 2019-03-13

Transakcja szybka, przyjemna, buty zgodne z opisem i dobrej jakości.

5 / 5 2019-03-13

Jakość, przez którą tu wracam.

4 / 5 2019-03-05

Obuwie tej marki jest świetnej jakości i niezwykle wygodne. Zdecydowanie polecam je każdemu. Jednak trzeba uważać na rozmiary - według standardów polskich, buty tej marki są zazwyczaj większe o około 2 rozmiary niż zwykle (np. jeśli noszę rozmiar 46, musiałem zamówić rozmiar 44).

4 / 5 2019-03-05

Buty są świetnej jakości i naprawdę wygodne. Zdecydowanie polecam je innym. Jednak należy uważać na rozmiary, ponieważ zgodnie z polskimi standardami, buty są zazwyczaj większe o około 2 rozmiary niż zwykle. Przykładowo, jeśli noszę rozmiar 46, to musiałem zamówić 44.

5 / 5 2019-02-27

super butki w super cenie, bardzo polecam :)

4 / 5 2019-02-19

Produkt znakomitej ,jakości rekompensuje długie oczekiwanie.

5 / 5 2019-02-13

Polecam

5 / 5 2019-02-06

Obsługa zamówienia przebiegała bardzo sprawnie, ale niestety nie jestem całkowicie zadowolona z samych butów. Miałam na myśli konkretne buty - zamszowe, wiązane botki na niskim słupku. Odczułam bardzo silne usztywnienie pięty, które spowodowało niejednokrotnie obtarcia. Dopiero po zakupie wkładek udało mi się rozwiązać ten problem. W przypadku innych butów nie napotykam takich trudności.

4 / 5 2019-01-31

Fajnie

5 / 5 2019-01-21

Super jakoś.

5 / 5 2019-01-21

Polecam.

5 / 5 2019-01-13

Piękne, solidnie wykonane, super wygodne buty :)

5 / 5 2019-01-03

Dobre i Wygodne buty. Polecam.

4 / 5 2018-12-28

Spoko

5 / 5 2018-12-24

ok

5 / 5 2018-12-21

Super kontakt ze sprzedawcą, transakcja przebiegała bardzo sprawnie

4 / 5 2018-12-20

To tu są moje buty

5 / 5 2018-12-19

Polecam!

5 / 5 2018-12-05

Jak zawsze super

5 / 5 2018-11-28

Buty piękne i wygodnie, zwracają uwagę w towarzystwie więc jest komu polecać. Kubuś Puchatek pakował, bardzo urocze ;)

5 / 5 2018-11-27

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-11-24

Bardzo polecam,wysoka jakość.

4 / 5 2018-11-22

Jestem zadowolony z zakupu, buty wysokiej jakości, realizacja zamówienia w wyznaczonym terminie. Polecam

5 / 5 2018-11-19

Super

5 / 5 2018-11-18

Bardzo dobrej jakości buty. POLECAM

5 / 5 2018-11-11

super obsluga , jakosc towaru na najwyzszym poziomie.

5 / 5 2018-11-04

Super!!!

5 / 5 2018-10-30

Buty marki AKARDO to doskonałe obuwie w bardzo atrakcyjnej cenie. Jedyną rzeczą, którą można by poprawić, jest lepsze ocieplenie butów zimowych, jednak jest to nieduża kwestia, która nie ma żadnego wpływu na ogólną jakość usług świadczonych przez markę. Kiedy będę potrzebował kolejnej pary butów, na pewno będę brać pod uwagę produkty AKARDO jako pierwsze.

5 / 5 2018-10-24

jestem bardzo zadowolony, zarówno z przesyłki jak i produktu

4 / 5 2018-10-13

Świetnie wykonane i elegancko zapakowane obuwie :)

5 / 5 2018-10-03

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-27

100% zadowolenie, buty najwyższej jakości

4 / 5 2018-09-19

Generalnie ok.

5 / 5 2018-09-14

Złożyłem zamówienie w ciągu jednego dnia, a już następnego dnia rano otrzymałem paczkę. To niesamowite! Ze względu na terminowość, ta firma zasługuje na 10 punktów więcej w tej skali!

5 / 5 2018-08-26

Musiałem kupić nowe buty, ponieważ były za duże. Otrzymałem jedynie jedną parę z dwóch zamówionych, więc coś jest nie tak z numeracją, ponieważ zawsze rozmiar 45 pasuje mi idealnie. Jednak pomimo mojego opóźnienia, wymiana butów przebiegła szybko i w bardzo miłej atmosferze. Obsługa była doskonała!

5 / 5 2018-08-26

Musiałem zmienić buty, ponieważ były znacznie za duże. Zamówiłem dwie pary, ale tylko jedna miała błędny rozmiar numeru (zawsze noszę rozmiar 45 i wszystko w porządku). Mimo mojej opieszałości, wymiana przebiegła szybko i w bardzo miłej atmosferze. Obsługa była świetna!

5 / 5 2018-08-19

Świetny sklep, świetne buty - jestem bardzo zadowolony :)

5 / 5 2018-08-17

Polecam. Wszystko w najlepszym porządku. Obuwie dobrej jakości, obsługa na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-08-10

Polecam.

5 / 5 2018-08-06

Obsługa klienta jest bardzo profesjonalna, a produkty są wysokiej jakości. Musiałem zwrócić jedną parę butów ze względu na niewłaściwe rozmiary, ale nie było żadnych problemów ani niedogodności. Gorąco polecam i na pewno zamówię więcej butów.

5 / 5 2018-08-06

Obsługa klienta na najwyższym poziomie, produkt o doskonałej jakości. Musiałem zwrócić jedną parę ze względu na zły rozmiar, jednak nie napotkałem żadnych problemów. Gorąco polecam i na pewno zamówię jeszcze inne buty.

5 / 5 2018-07-26

Zamawianie z sklepu Akardo to naprawdę fantastyczne przeżycie. Wszystko od momentu złożenia zamówienia do dostawy jest idealne, jak w moich najpiękniejszych marzeniach. Obsługa doskonale radzi sobie z przyjęciem zamówienia i zrealizowaniem dostawy, a zwłaszcza wymianą w przypadku nieodpowiedniego rozmiaru. Cały proces jest bezproblemowy i sprawia mi ogromną satysfakcję. Nie mogę nie wspomnieć o jakości butów, które są wyjątkowo doskonałe, a ich cena jest również bardzo przystępna. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-07-25

Porządne buty. Szybka.dostawa. Kupilam dwie pary baleriny bez i biel

5 / 5 2018-07-23

Wszystko szybko i sprawnie, buty bardzo dobrze wykonane. Szczerze polecam

5 / 5 2018-07-21

bardzo dobrze

4 / 5 2018-07-19

Buty dobre jakościowo, wykonane z porządnej skóry, prezentujące się nawet ładniej na żywo niż na zdjęciu.

5 / 5 2018-07-15

Kontakt jest naprawdę świetny, bez względu na to, czy jest to przez e-mail czy Facebook. Nie ma nachalnego wciskania butów, nawet pomimo naszych obaw. Zamiast tego jesteśmy zachęcani do wypróbowania i przetestowania. Towar ma bardzo dobrą jakość i widać, że jest wykonany ręcznie. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-07-15

Bardzo miły kontakt. Bez nachalnego narzucania coś, niezależnie czy jest to wiadomość e-mailowa czy na Facebooku. Zachęcają do spróbowania i wypróbowania. Towar jest bardzo wysokiej jakości. Widać, że został wykonany ręcznie. Gorąco polecam.

4 / 5 2018-07-02

Doskonale uszyte, materiał dobrej jakości, szybki transport.

5 / 5 2018-06-25

asdfg

5 / 5 2018-06-20

Bezproblemowa obsługa i realizacja zamówienia. Produkt dojechał cały, bardzo dobrze zabezpieczony do transportu. Brak problemów.

5 / 5 2018-06-11

Najfajniejszy sposób opisu paczki ;)

4 / 5 2018-06-10

Rewelacyjna obsługa, buty dobrej jakości

5 / 5 2018-06-06

Super wygodne buty

4 / 5 2018-06-04

Towar zgodny z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-05-31

Super

5 / 5 2018-05-30

Jestem zadowolona z obsługi

5 / 5 2018-05-28

Polecam dobry sklep .Wszystko bez problemów

5 / 5 2018-05-23

Te buty są bardzo dobrze zrobione i absolutnie piękne. Uwielbiam spędzać czas spacerując w nich razem i nie mogę się już doczekać wiosny, chociaż będę musiał(-a) się z nimi na jakiś czas rozstać... :)

5 / 5 2018-05-23

Buty są wykonane bardzo dobrze i mają niezwykłą urodę. Bardzo lubię chodzić razem z nimi i nie mogę się już doczekać wiosny, bo będę musiała na pewien czas się od nich rozstać... :)

5 / 5 2018-05-15

Kolejny raz jestem zadowolony z zakupów przeprowadzonych w tym sklepie

5 / 5 2018-05-13

Super !

5 / 5 2018-05-10

Wszystko super

5 / 5 2018-05-04

Butki eleganckie, materiał prestiżowy, wykonanie fachowe - nic tylko kupować, zakładać i świat ten zwiedzać :D

5 / 5 2018-04-29

Dostawa była szybka, a kontakt z sprzedawcą bardzo dobry. Niemniej jednak nie spodziewałam się, że rozmiary męskiego obuwia są tak bardzo zawyżone. Chociaż informacja na ten temat była dostępna na stronie, świadomie zdecydowałam się złożyć zamówienie. Pozostałe aspekty zamówienia było bez zarzutu!

5 / 5 2018-04-29

Dostarczenie było szybkie, komunikacja była dobra. Jednak nie przypuszczałam, że numeracja butów męskich będzie tak dużo przesadnie wyższa. Chociaż informacja na ten temat jest dostępna na stronie. Świadomie zdecydowałam się złożyć zamówienie. Reszta produktów jest bez zarzutu!

5 / 5 2018-04-26

Spoko buty

4 / 5 2018-04-23

Wszystko elegancko

5 / 5 2018-04-19

Kolejny moj zakup w akardo. Jakość najlepsza! Dopracowane w kazdym szczegole buty, w koncu nie mam otarc na stopach. Oby tak dalej!

5 / 5 2018-04-07

wszystko ok !!!!! polecam w 100%

5 / 5 2018-04-07

Super!! Polecam sprzedawcę

5 / 5 2018-03-30

Buty świetnej jakości, dobrze wykonane, rozmiar taki jak podany na stronie. Kolejny plus to polska produkcja. Na pewno wrócę do tego sklepu.

5 / 5 2018-03-24

Jestem pozytywnie zaskoczony. W tej samej cenie dostępne są ładne i solidne buty, jednak rzadko spotyka się takie, które wykonane są z tak wysokiej jakości materiałów. Skóra jest piękna i trwała, a buty są bardzo wygodne. Ogólnie wszystko jest świetne.

5 / 5 2018-03-24

Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony. W tej konkretnej kwocie jest możliwość zakupu ładnych i trwałych butów, jednak rzadko spotyka się takie, które są wykonane z tak wysokiej jakości materiałów. Bardzo podoba mi się mocna skóra, z której są zrobione. Buty są również wygodne. Ogólnie wszystko jest na duży plus.

5 / 5 2018-03-19

Buty świetnej jakości, dobrze wykonane, rozmiar taki jak podany na stronie. Kolejny plus to polska produkcja. Na pewno wrócę do tego sklepu.

5 / 5 2018-03-16

Świetny sklep, świetne buty - jestem bardzo zadowolony :)

5 / 5 2018-03-15

Bardzo dobra firma, bardzo sprawna i szybka przesyłka, super kontakt, a nalepka na opakowaniu ze słonikiem wzbudziła we mnie uśmiech od ucha do ucha :)

4 / 5 2018-03-11

Buty są fantastyczne, wykonane specjalnie dla klienta, co spowodowało pewne opóźnienie w dostawie. Mimo to, warto mieć cierpliwość, ponieważ ich jakość jest doskonała, a cena jest rozsądna.

5 / 5 2018-03-07

rewelacyjne buty, pięknie i solidnie wykonane czas realizacji, jak na produkcję na zamówienie - super! (kilka dni roboczych) polecam !

5 / 5 2018-02-21

Zakupy w sklepie Akardo oceniam bardzo dobrze.

5 / 5 2018-02-17

Błyskawiczna wysyłka, przepiękne buty, niebywale starannie wykonane. Kolejne i wszystkie buty kupię już tylko tutaj

5 / 5 2018-02-09

Wygodne i eleganckie

5 / 5 2018-02-09

Bardzo dobre buty, miła obsługa.

5 / 5 2018-02-08

Bardzo dobra obsługa, spersonalizowane pakowanie, polecam serdecznie

4 / 5 2018-02-02

Wszystko ok - trochę trwało ale zgodnie z terminem. Pudełka były nieco pogniecione - tutaj mogłoby być lepiej.

5 / 5 2018-02-01

Kolejny zakup z akardo i poraz kolejny towar wyśmienity. Polecam.

5 / 5 2018-01-28

Wszystko świetnie. Pozdrowienia da Kuby, który spakował paczkę i się podpisał! :)

4 / 5 2018-01-27

Buty super! Świetnie wyglądają i są wygodne. Jedno zastrzeżenie: jak na buty zimowe, mają trochę zbyt cienką podeszwę. Sklep, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-01-16

Świetne buty i wspaniała obsługa ,polecam wszystkim !!!

5 / 5 2018-01-08

Profesjonalna obsługa. Bardzo dobre buty

5 / 5 2018-01-04

Polecam

4 / 5 2018-01-02

Kolejny mój zakup w Akardo i na pewno nie ostatni. Towar wysokiej jakości warto poczekać.

3 / 5 2017-12-31

Mimo długiego oczekiwania na przesyłkę uważam, że warto zamawiać tutaj. Wiem, że przygotowanie butów od podstaw zajmuje dużo czasu, ale mam nadzieję, że posłużą mi przez długi czas. Jestem zwolennikiem wspierania polskich produktów i firm, ponieważ często próbuje się je bagatelizować na świecie. Kontynuujcie swoją rzetelną pracę, a wcześniej czy później będzie ona doceniona. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-12-20

Bardzo precyzyjne wykonanie zamówienia i doskonała obsługa klienta, a same buty są przepiękne, wykonane z najwyższą starannością i niezwykle wygodne od chwili, gdy je założysz :) Gorąco polecam wszystkim.

5 / 5 2017-12-20

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo sprawie, a obsługa klienta była wspaniała. Buty, które otrzymałem, są piękne, wykonane z wysoką jakością i naprawdę wygodne już od pierwszego dnia noszenia :) Gorąco polecam je wszystkim.

5 / 5 2017-12-17

To jest moja kolejna para kupionych butów od Akardo więc to już mówi samo za siebie. Planuje też w niedalekiej przyszłości kupić kolejne.

5 / 5 2017-12-17

Bardzo dobra jakość towaru.

5 / 5 2017-12-13

Jestem bardzo miło zaskoczony sposobem, w jaki zostały zapakowane buty. Podkreślono, że zostały one wykonane specjalnie dla mnie na zamówienie. Oprócz tego, buty są wygodne i prezentują się pięknie. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-12-13

Bardzo mnie pozytywnie zaskoczył sposób, w jaki zostały zapakowane buty. Podkreślono, że zostały one wykonane na zamówienie specjalnie dla mnie. Buty są wygodne i estetycznie wyglądające. Gorąco polecam je innym.

4 / 5 2017-12-09

Cudowne, wygodne buty, wspaniale zapakowane, bardzo sympatyczna obsługa! Dziękuję!

5 / 5 2017-12-01

Super sklep, ekspresowa usługa i butki w bardzo dobrej jakości

4 / 5 2017-11-29

Wspaniałe buty, precyzyjna ręczna robota, świetna komunikacja ze sprzedającym. Najlepsza rzecz, poza butami - list od sprzedającego.

5 / 5 2017-11-28

Super sklep, ekspresowa usługa i butki w bardzo dobrej jakości

5 / 5 2017-11-27

Bardzo profesjonalny sklep i buty zachwycają wyglądem i jakością

5 / 5 2017-11-17

Wysoka jakość

5 / 5 2017-11-13

Profesjonalna obsługa Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-11-12

Kolejny udany zakup w AKARDO. Dobra jakość, dobra cena. Na prawdę polecam.

5 / 5 2017-11-11

Super !

5 / 5 2017-11-07

100% profeska. Polecam

5 / 5 2017-11-06

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam

4 / 5 2017-11-05

Starannie wykonane, wysokiej jakości obuwie, do tego polskie :) miła obsługa klienta, szybkie odpowiedzi na pytania. Serdecznie polecam :)

5 / 5 2017-10-31

Super.

5 / 5 2017-10-26

Buty w świetnej jakości, mimo, że zamawiałem przed samymi świętami dotarły przed pierwszą gwiazdką, Absolutnie polecam !

5 / 5 2017-10-16

Buty są świetne! Bardzo ładne, wygodne i starannie wykonane! Dostawa bardzo szybka!

5 / 5 2017-10-14

Doskonałe buty, najwygodniejsze, jakie kupiłam do tej pory! Obsługa na najwyższym poziomie, dbałość o klienta i indywidualne podejście. Polecam!

5 / 5 2017-10-11

Wszystko bardzo dobrze!

4 / 5 2017-10-10

SUPER FIRMA

4 / 5 2017-10-04

Buty rewelacyjne, świetna jakość i wygoda.

5 / 5 2017-09-30

Jestem zachwycona!

5 / 5 2017-09-26

Całkowicie niedzisiejsze standardy obsługi w całkowicie pozytywnym tego słowa znaczeniu. Mój nowy i odtąd jedyny sklep z butami :-)

4 / 5 2017-09-25

Fajne,wygodne i solidne buty

5 / 5 2017-09-16

Bardzo ok

4 / 5 2017-09-16

Super produkt

5 / 5 2017-09-08

Przesyłka bardzo sympatycznie zapakowana, buty super!

5 / 5 2017-09-02

AKARDO - robisz to dobrze!

4 / 5 2017-08-31

Niestety nie do końca jestem zadowolona z zakupu. Buty nie są wygodne. Płacąc taką cenę oczekiwałam lepszej jakości.

4 / 5 2017-08-28

Dobrej jakości buty za rozsądną cenę.

4 / 5 2017-08-28

Godne polecenia duże rozmiary

5 / 5 2017-08-24

Buty, które miałam, były naprawdę najlepsze. Obsługa, z którą się kontaktowałam, była niezwykle sympatyczna. Buty były pięknie zapakowane i dostępne w przystępnej cenie, niezależnie od swojej jakości. Gorąco polecam je WSZYSTKIM i zachęcam swoją rodzinę oraz znajomych do zakupu :)

5 / 5 2017-08-24

Te buty są najlepsze spośród wszystkich, które miałam. Obsługa jest niezwykle sympatyczna i miła w kontakcie. Oprócz tego, buty zostały pięknie zapakowane i są w przystępnej cenie, biorąc pod uwagę ich jakość. Gorąco polecam je wszystkim i zachęcam moją rodzinę oraz przyjaciół do zakupu :)

4 / 5 2017-08-22

Buty dobrej jakości.

5 / 5 2017-08-13

Bardzo polecam. Super jakość!

5 / 5 2017-08-08

Profesjonalna obsługa. Bardzo wygodne i porządnie wykonane buty.

5 / 5 2017-08-02

Polecam ! WYSOKA JAKOŚĆ OBSŁUGI JAK I TOWARU

5 / 5 2017-07-31

Wszystko O.K.

5 / 5 2017-07-27

Wszystko super

4 / 5 2017-07-25

Produkt jest dobry, nie było żadnych trudności z złożeniem zamówienia. Jednak podczas realizacji nie otrzymałem żadnych aktualizacji dotyczących postępu zamówienia. Mimo że umowa mówiła o oczekiwaniu na produkt przez 2 tygodnie, po upływie jednego tygodnia można już było wysłać przypomnienie. Mimo drobnych braków w obsłudze klienta, zamówienie jest nadal realizowane.

4 / 5 2017-07-06

Dobra jakość, dobra obsługa. Polecam.

4 / 5 2017-07-04

Polecam serdecznie, kolejne buty na wiosnę na pewno też zamówię tutaj :)

5 / 5 2017-07-02

Piękne i wygodne buty od polskiego producenta, dodatkowo nie czekałam na nie bardzo długo :)

5 / 5 2017-06-21

Super, dzięki bardzo. Buty wspaniałe. Obsługa cudowna. Dzięki i polecam tego sprzedawcę każdemu.

5 / 5 2017-06-03

Jeszcze raz zrobiłem zakupy w Akardo i po raz kolejny jestem naprawdę zadowolony. Wszystko było doskonałe, począwszy od obsługi aż po ostateczny produkt - buty były niesamowite, tak jak zawsze. Zdecydowanie polecam to miejsce swoim znajomym, ale także każdemu innemu.

5 / 5 2017-06-03

Już kolejny raz robiłem zakupy w sklepie Akardo i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Zarówno obsługa, jak i finalny produkt, czyli buty, są rewelacyjne. Bardzo chętnie polecam ten sklep moim znajomym i nie tylko.

5 / 5 2017-05-27

Profesjonalizm w obsłudze i szybkości wysłania zamówienia. Towar wysokiej jakości

5 / 5 2017-05-24

Jestem zachwycona!

4 / 5 2017-04-30

Super!

5 / 5 2017-04-30

Świetny sklep z świetnymi butami

5 / 5 2017-04-28

Polecam zakupy w tym sklepie. Świetna jakość!

4 / 5 2017-04-21

Czas oczekiwania długi, ale zgodny z umową. Byłamtego świadoma od samego początku.

5 / 5 2017-04-16

Dobra jakość za rozsądną cenę.

5 / 5 2017-04-16

Super sklep

5 / 5 2017-04-14

Super jakoś.

5 / 5 2017-04-12

Szybka fajna obsługa i wysokiej jakości obuwie.

4 / 5 2017-04-10

Buty są wygodne i atrakcyjne. Jednak rozmiar butów jest lekko zawyżony. Mój rozmiar to 42, a buty oznaczone jako 42 mają właściwie rozmiar 42,5. Niestety, podeszwa mogłaby być lepsza, ponieważ potrafi rysować podłogę.

5 / 5 2017-04-05

Sero super jestem pod wrażeniem

Rzetelne opinie o Akardo.pl

Akardo.pl

Siedziba
Wadowice

WWW
http://akardo.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
+48 12 444 69 08

Logowanie