Kategorie: / Dom / Pozostałe

Akcila.sklep.pl Opinie Klientów

4.86/5.00 - ilość ocen: 79
opinie o Akcila.sklep.pl
1 / 5 2021-01-22

Nie polecam firmą/osobą którym zależy na czasie. Pomimo dobrego kontaktu telefonicznego, sprawdzenie dostępności towaru trwa wieki po czym okazuje się że nie ma na stanie.

5 / 5 2019-03-22

Polecam

5 / 5 2019-03-18

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-03-08

Super produkt, super kontakt POLECAM

5 / 5 2019-03-03

Transakcja przebiegla pomyslnie. Szybka dostawa i dobrze zapakowany produkt. Produkt zgodny z opisem. Jestem zadowolona.

5 / 5 2019-02-20

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Mam poważne zastrzeżenia do kuriera: mimo podanych godzin odbioru przesyłki nie dostosował się do nich, nie poiformował -przecież mamy telefony-że jest pod domem, tylko zostawił awizo z możliwością odbioru w PUNKCIE. Nasuwa się pytanie; po co zamawiać przesyłkę kurierem? Nie wspomnę, że w przypadku dużej przesyłki (był to dywan) odbiór z punktu był dla mnie uciążliwy.

5 / 5 2019-02-03

Polecam.duży wybór zarówno jeśli chodzi o wzory jak i rozmiary. Szybka dostawa. Dziękuję.

5 / 5 2019-01-19

Obsługa miła i profesjonalna, szybka przesyłka z możliwością odbioru w sklepie, polecam

5 / 5 2019-01-09

Polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybki termin realizacji zamówienia.

5 / 5 2019-01-05

Dwa razy zamawiałem i dwa razy miałem wykładzinkę po 2 dniach.

5 / 5 2018-12-05

Bardzo szybka transakcja, szybka dostawa, miła obsługa, towar zgodny z opisem, będę polecać wszystkim znajomym ten sklep.

5 / 5 2018-11-29

Profesjonalna obsługa Polecam

5 / 5 2018-11-25

Polecam

5 / 5 2018-11-20

Dywan rewelacyjny, kontak ze sprzedającym bardzo dobry, przesylka expresowa. Polecam

4 / 5 2018-11-08

Wszystko w porządku

4 / 5 2018-10-25

Super

5 / 5 2018-10-04

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-10-01

Super

5 / 5 2018-10-01

wszystko ok polecam.

5 / 5 2018-09-23

profesjonalna i szybka obsługa polecam

2018-09-23

Bardzo przykro mi to pisać ale zamówiłem rolkę o szerokości 150, otrzymałem 148, oczywiście zamieszczona informacja na stronie tolerancja nie działa w wzwyż a tylko w dół !!! jeżeli tak t.j. 4cm!!! Zakupiłem wykładzinę która nie spełniła w jakikolwiek sposób naszych wymagań! Różnica 2 cm to "przepaść"!!! A szanowny sklep powinien o tym dobrze wiedzieć!!! A w dodatku wykładzina przyszła postrzępiona z każdej strony! Oczywiście sklep nie widzi problemu.

4 / 5 2018-09-23

Polecam.

5 / 5 2018-09-10

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-08-27

. profesjonalna obsługa szybka realizacja zamówienia.polecam.

5 / 5 2018-08-14

Wszystko sprawnie i szybko. Polecam.

5 / 5 2018-08-06

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność

5 / 5 2018-08-06

Transakcja przebiegła pomyślnie!

5 / 5 2018-07-28

Profesjonalne podejście do tematu. Polecam

5 / 5 2018-07-08

super!

5 / 5 2018-06-29

Jestem barfzo zdowolona, polecam wszystkim.

5 / 5 2018-06-20

Towar bardzo dobrej jakości, obsługa bardzo miła, pomocna, wyrozumiala i cierpliwa, bardzo szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-06-18

Polecam !!!!

5 / 5 2018-06-04

Jestem bardzo zadowolony. 5 gwiazdek, to za mało

5 / 5 2018-05-23

Transakcja przeprowadzona szybko, sprawnie, bezproblemowo; towar zgodny z opisem i fotografiami. Polecam!

5 / 5 2018-04-19

Polecam tego sprzedawcę

5 / 5 2018-04-12

jestem zadowolona i z zakupionego towaru i obsługi.

5 / 5 2018-04-12

Szybka obsługa klijenta.Towar zapakowany konkretnie.Spełnił moje oczekiwania.Sklep godny polecenia pozdrawiam.Napewno jeszcze skorzystam.

5 / 5 2018-03-31

Z kolejnego już zakupu jestem bardzo zadowolona. Sprzedający godny zaufania i polecenia. Super!!!!!!

5 / 5 2018-03-30

To nasz kolejny zakup i wszystkie były bardzo udane! Wykładzina rewelacyjna! Gruba, gęsta i piękna. Dodatkowo ekspresowa wysyłka, towar zapakowany jak należy i dostarczony jak należy. Fajne promocje, duży wybór. Sklep - pierwsza klasa! Polecam!

5 / 5 2018-03-21

wszystko super, polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-03-15

Polecam zakupy, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-03-04

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-02-23

Polecam w 100%

5 / 5 2018-02-14

Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo, polecam!

5 / 5 2018-02-13

Udany zakup, polecam

5 / 5 2018-02-08

Jest Ok

5 / 5 2018-02-04

fajna wykładzina za niewielka cene. Polecam

5 / 5 2018-01-18

polecam

5 / 5 2018-01-06

Polecam tego sprzedawcę. Byłam bardzo zadowolona przede wszystkim z tego jak świetnie był przygotowany produkt do wysyłki

5 / 5 2018-01-04

Profesjonalna obsługa, jestem w 100 % zadowolona. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-16

Transakcja przebiegła szybko, bezproblemowo, szczerze polecam.

5 / 5 2017-12-11

Szybko, bardzo sprawnie, odpowiednie opakowanie towaru na wysyłkę.

5 / 5 2017-11-17

Szybko solidnie bez uwag

5 / 5 2017-11-01

Wzorowa obsługa, szybka przesyłka, towar dobrej jakości. To już mój 4 zakup w tej firmie więc z czystym sumieniem mogę wszystkim polecać!

5 / 5 2017-10-18

Jestem mega pozytywnie zaskoczony szybkością wysyłki. Dywanik przycięty i obrobiony pod wymiar został wysłany już następnego dnia! Sam produkt jak najbardziej OK. POLECAM!!!

5 / 5 2017-09-27

Pridukty zgodnie z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-09-22

Bardzo szybko i sprawnie przebiega cała transakcja

3 / 5 2017-09-17

Kontakt ze sklepem bardzo dobry, ale pomysł na złożenie wykładziny w kosteczkę do wysyłki fatalny.

5 / 5 2017-09-16

super sklep towar i wysyłka bez zarzutów.

5 / 5 2017-09-15

serdecznie polecam

4 / 5 2017-09-11

Dywan owszem tani, ale jakby niedorobiony, źle wykończony na krawędziach i z pęczkami wystającymi z obszycia. Nie wiem, czy cena powoduje taką jakość czy po prostu trafiłem na nieudany egzemplarz. Do piwnicy się nadaje. Kolor za to mi pasuje i dywan jest naprawdę ładny, ale gdyby nie krawędzie byłoby pełne zadowolenie.

5 / 5 2017-09-08

wszystko ok

5 / 5 2017-09-07

Zamowienie ztealizowane szybko towarzgodny z opisem polecam

5 / 5 2017-09-05

Polecam. Ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2017-09-03

Polecan

5 / 5 2017-08-31

Bardzo szybka i sprawna dostawa. Produkt zgodny z zamówieniem. jestem zadowolona

5 / 5 2017-08-29

Profesjonalna obsługa.Polecam

5 / 5 2017-08-12

Bardzo szybka przesyłka. Duży plus za szeroki wybór kolorów i rozmiarów wykładzin!

5 / 5 2017-08-10

Wszystko super, bardzo atrakcyjna promocja urodzinowa.

5 / 5 2017-07-22

Godni polecenia

5 / 5 2017-07-20

Bardzo dobra i szybka usługa

5 / 5 2017-07-08

Szybka realizacja zamowienia, dywan taki jak oczekiwalam. Polecam

5 / 5 2017-07-07

Chodniczek bardzo ładny . Szybka przesyłka

5 / 5 2017-06-20

POLECAM

4 / 5 2017-06-19

dobra

5 / 5 2017-06-01

Profesjonalna obsługa.Polecam

5 / 5 2017-05-21

Wszystko szybko i profesjonalnie, polecam

5 / 5 2017-05-20

kupuję często w tym sklepie,towar i sprzedawca ok

5 / 5 2017-05-05

Obsługa i towar bez zarzutu. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-04-01

Sprawnie

Rzetelne opinie o Akcila.sklep.pl

Akcila.sklep.pl

Siedziba
Lublin 62

WWW
http://akcila.sklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
661-88-17-74

Komórka
665551025

Infolinia
-

Logowanie