Kategorie: / Odzież i Obuwie

Akrobatka.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Akrobatka.pl
2019-03-01

Sklep godny polecenia, wszystko fachowo wyjaśnione na stronie internetowej.

5 / 5 2019-03-01

Bardzo szybka mila obsluga .Polecam ten sklep z przyjemnoscia:-)

5 / 5 2019-02-27

Jest to mój pierwszy zakup w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona z towaru. Naprawde polecam

5 / 5 2019-02-24

Szybka dostawa, polecam.

2019-02-08

Można robić zakupy w ciemno. Nie ma żadnych trudności ze zwrotem i wymianą towaru. Miła i fachowa obsługa.

2018-12-17

Duży asortyment w sklepie. Przystępne ceny. Przyjaźnie opracowana strona. Fajny sklep.

5 / 5 2018-12-03

Z czystym sumieniem polecam. Nie jest to pierwszy mój zakup w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona.Obsługa klienta jest "dla klienta"( łatwy kontakt telefoniczny i mailowy.

5 / 5 2018-11-18

Duży wybór asortymentu doskonałej jakości.Obsługa szybka.Polecam.

5 / 5 2018-11-14

jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-11-03

SZYBKA WYSYŁKA , PODANA INFORMACJA O DOSTAWIE . BARDZO JESTEM ZADOWOLONA I Z BIELIZNY I Z OBSŁUGI.

5 / 5 2018-10-19

wszystko ok. jednak preferuję sklepy gdzie jest podany w kontaktach również nr telefonu, jest adres, mail ale jednak nr telefonu kontaktowego wskazany:-)

2018-10-16

Wszystko bardzo sprawnie. Bielizna najwyższej jakości.

5 / 5 2018-10-06

Wszystko bardzo ok _ cena, kontakt, szybkość dostawy

5 / 5 2018-10-04

Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-09-27

Bardzo mila i fachowa obsługa. Zakupy w takim sklepie to wielka przyjemność.Polecam wszystkim

5 / 5 2018-09-27

To już kolejny mój zakup w tym sklepie i jak zawsze jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim zarówno sklep, jaki i bieliznę. Dziękuję ;-)

5 / 5 2018-09-17

Dostawa szybka, jednak strój kąpielowy, który zakupiłam różni się od zamówionego. W opisie były ramiączka, a dostarczony ma wiąązanie na szyji.

5 / 5 2018-09-11

Wszystko OK, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-10

polecam bardzo profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-09-02

jestem zadowolona bo dostalam emaila z odpowiedzia na moje pytanie i to bardzo szybko

5 / 5 2018-08-29

bardzo szybko i profesjonalnie POLECAM

5 / 5 2018-08-19

ok

5 / 5 2018-08-04

Bardzo profesjonalny. Szybka dostawa.

2018-07-21

Może być.

5 / 5 2018-07-21

Bardzo szybka wysyłka ,towar zgodny z opisem Polecam

5 / 5 2018-07-18

Polecam zakupy w tym sklepie :) Towar zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-07-16

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-07-08

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.KOSTIUM SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA

2018-06-27

duży wybór, dobra jakość produktów

5 / 5 2018-06-20

szybko, dyskretnie i pozytywnie

2018-06-08

BARDZO DOBRA

5 / 5 2018-05-31

Bardzo dobra współpraca ze sprzedającym,sprawny kontakt mailowy. Transakcja przebiegła bez komplikacji. Polecam

5 / 5 2018-05-23

Dziekuję za blyskawiczną wysyłkę.Towar jak najbardziej zgodny z opisem-super.Wszystko ok!

5 / 5 2018-04-20

Profesjonalnie i szybko.Polecam

5 / 5 2018-04-19

ok

2018-04-11

Bardzo dobry kontakt z klientem

5 / 5 2018-04-07

Dziękuje. Bardzo szybka wysylka, zgodna z zamówieniem. Towar super. Napewno kiedys jeszcze skorzystam. Dziękuje.

2018-04-04

Bardzo fajny wybór, i ceny też dość dobre ;)

5 / 5 2018-03-23

TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA BARDZO SZYBKO, TOWAR ZGODNY Z OPISEM. POLECAM.

5 / 5 2018-03-21

Przesyłka ekspresowa, towar zgodny z opisem, POLECAM GORĄCO!!!!

5 / 5 2018-03-11

Sklep fajny, duży wybór, fajnie opisane dostepny asortyment. klient jest informowany na bieżąco o przesyłce.Polecam

5 / 5 2018-02-19

Bardzo miła obsługa, Bardzo dobry kontakt, Towar wysokiej jakości. Polecam.

5 / 5 2018-02-11

Bardzo dobry sklep. Polecam.

2018-02-01

godny zaufania

2018-01-30

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-01-29

Jestem zadowolona z zakupu. Miła i profesjonalna obsługa klienta.

5 / 5 2018-01-26

Mily kontakt, szybka realizacja transakcji, bez zadnych problemow.

5 / 5 2018-01-16

dokonałam zakupu w tym sklepie dopiero drugi raz, ale jak dotychczas jestem bardzo zadowolona,bardzo wysoki poziom obsługi klienta,szybka realizacja zamówień i towary bardzo dobrej jakości w przystępnych cenach polecam

5 / 5 2018-01-10

Sklep Świetny, duży wybór , towar odpowiada zdjęciom. Gorąco polecam

5 / 5 2018-01-08

SZYBKA PRZESYLKA , STROJ TAKI JAK NA ZDJECIU NAPRAWDE POLECAM JESTEM ZADOWOLONA

5 / 5 2018-01-02

Produkty zgodne z opisem w internecie. Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko. Polecam :)

5 / 5 2017-12-31

Polecam jak najbardziej zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-10

Szybka dostawa, towar bez zarzutu. Polecam.

2017-12-09

Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.

5 / 5 2017-12-02

SUPER PRODUKT,SZYBKA PRZESYŁKA,JESTEM BARDZO ZADOWOLONA

5 / 5 2017-11-28

Jestem bardzo zadowolona!!:))Wysylka szybka bez klopotu przy zamawianiu i towar idealny!Dziekuje bardzo!:)

5 / 5 2017-11-24

Jestem bardzo zadowolona.Towar bez zarzutu, przesyłka błyskawiczna. Nie ma również najmniejszego problemu z ewentualnym zwrotem towaru i zwrotem pieniędzy. Szczerze polecam!!!

5 / 5 2017-11-16

Gorąco polecam. wszystko sprawnie, bez żadnych problemów.

5 / 5 2017-11-04

super

5 / 5 2017-10-31

SPRAWNA,FACHOWA OBSŁUGA,SZYBKA REALIZACJA

2017-10-20

Duży wybór, realizacja zamówienia bez żadnych zastrzeżenień, jedyne do czego mozna sie przyczepić to ceny

5 / 5 2017-10-20

transakcja w 100% udana, polecam sklep

5 / 5 2017-10-19

Pełen pozytyw, super kontakt, towar zgodny z opisem. Polecam

2017-10-08

godny uwagi

5 / 5 2017-10-06

Polecam Sklep,szybka dostawa a towar bardzo dobry gatunkowo.

5 / 5 2017-09-30

Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja, towar zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolona !

2017-09-20

Godny uwagi

5 / 5 2017-09-16

polecam

5 / 5 2017-09-15

szybko,sprawne,super!!!

5 / 5 2017-09-13

Jestem bardzo zadowolona.Polecam ten sklep

5 / 5 2017-09-08

Bardzo dobry kontakt, kiedy wysłałam zapytanie do kilku sklepów z zapytaniem o towar, ten sklep odpowiedział mi najszybciej!Rzetelna obsługa i szybka wysyłka.Świetny sklep, mogę go polecić z czystym sumieniem!!!!

5 / 5 2017-09-05

SUPER!!!!!!!!!

5 / 5 2017-08-29

Gorąco polecam!

5 / 5 2017-08-23

wszystko jest ok, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2017-07-30

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Waszym sklepie, niskie ceny, szybka dostawa, towar całkowicie zgodny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2017-07-25

Polecam sklep innym sprzedającym. Posiada niestandardową i POPRAWNĄ rozmiarówkę damskiej bielizny, której nie znajdzie się w sklepach stacjonarnych. Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z opisem. Kupujący jest stale informowany o statusie zamówienia. Nie ma żadnego problemu ze zwrotem - z prawa zwrotu skorzystałam i pieniądze zwrócili błyskawicznie.

2017-07-09

Sprawna realizacja zamówienia. Informowanie na bieżąco o etapach realizacji przesyłki.

5 / 5 2017-07-06

Bardzo dobry sklep.Towar został dostarczony szybko i bez uszkodzeń i spełnił moje oczekiwania.

5 / 5 2017-07-01

Przesyłka przyszła bardzo szybko w ciągu 2 dni:)rozmiar biustonoszy był bardzo dobry jednak nie kierowałam się rozmiarami podanymi przy firmie GAIA bo by były za małe.Materiał jednego z biustonoszy mnie tylko rozczarowała, ale i tak nieźle:)

5 / 5 2017-06-19

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

2017-06-16

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-06-05

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka dostawa i bezproblemowy zwrot towaru. Jedyne zastrzeżenia mam do podanych wymiarów na stornie, zamówiony kostium w rzeczywistości okazał się większy o jeden rozmiar. Ogólnie oceniam pozytywnie;)

2017-05-13

bardzo duży wybór produktów i rozmiarów na pewno skorzystam jeszcze z tego sklepu

2017-05-10

bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-04-07

Polecam z czystym sumieniem;-)

5 / 5 2017-04-06

jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie - szybka realizacja zakupów, produkt zgodny z opisem. dziękuję.

2017-04-02

Bardzo udana transakcja. Towar zgodny z opisem krótki termin realizacji.

5 / 5 2017-03-31

Wszystko jak w najlepszym porządku. Pełen profesjonalizm i 100 % satysfakcji.

5 / 5 2017-03-26

Dostawa kompletna, szybko dostarczona. Jestem zadowolona z zakupu.

2017-03-26

Wszystko w porządku

Rzetelne opinie o Akrobatka.pl

Akrobatka.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://akrobatka.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie