Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD

Aksen.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Aksen.pl
5 / 5 2019-03-16

Szybkość realizacji ekspresowa, rozmowa-zamówienie wtorek, dostawa środa. Miła obsługa. Doskonała cena. W moim przypadku wszystko OK. Polecam.

5 / 5 2019-03-02

sklep godny polecenia wszystko szybko sprawnie bardzo dobry i mily kontakt z pracownikami a dla ludzi narzekajacych na czas realizacji od zamowienia: warto mimo skladania zamowienia w internecie uzyc telefonu aby potwierdzic zamowienie i samemu sie zainteresowac a nie nic nie zrobic a potem narzekac

5 / 5 2019-02-24

Dobry kontakt ze sklepem, szybka przesyłka, towar dobrze zapakowany, polecam zakupy w tym sklepie

2019-02-19

konkretnie, nawet przy zwrocie towaru rzetelna kompleksowa obsługa i do tego b. miła

5 / 5 2019-02-16

polecam, w dniu 25 lipca składam zamówienie, i następnego dnia pralka jest u mnie, super zapakowana,bez uszkodzeń kontakt ze sklepem miły i rzeczowy polecam zakupy.

5 / 5 2018-12-14

Wszystko w jak najlepszym porządku, towar dotarł ekspresowo w ciągu jednego dnia. Paczka odpowiednio zabezpieczona, a nie była mała bo zawierała pralko-suszarkę. Polecam!!!!

5 / 5 2018-11-20

Polecam ich sklep, zakupiłem sprzęt i paczkę miałem za niecałe 48h. Szybko, sprawnie a towar dobrze zabezpieczony. Ceny też mają konkurencyjne. Ogólnie to jestem zadowolony i być może jeszcze będę miał okazję tu coś kupić. Pozytyw.

5 / 5 2018-09-11

Firma uczciwa,odpowiedzialna,solidna.Polecam wszystkim.Zamawiałam zmywarkę i okap,towar solidnie zabezpieczony.

5 / 5 2018-07-14

Bardzo szybka realizacja zamówienia, miły kontakt telefoniczny oraz e-mailowy. Polecam pełen profesjonalizm. Widać, że firmie zależy na kliencie :) pozdrawiam.

5 / 5 2018-02-27

Szybki kontakt i przesyłka świetnie opakowana, czegoż chcieć więcej ? :)

5 / 5 2018-01-10

Pełny profesjonalizm, niesamowita szybkość obsługi, wczoraj w południe zamówiłem zmywarkę, dziś o 12 miałem ją w domu.

5 / 5 2017-12-21

Bardzo dobry kontakt, pracownicy sklepu bardzo rzetelni. Przesyłka błyskawiczna. W 100% polecam

5 / 5 2017-10-09

W moim przypadku REWELACJA. Zamówiłem kino domowe SAMSUNG HT-BD1255(nowość) w piątek 15.01. w południe, kurier z towarem był u mnie w poniedziałek 18.01. ok. 10.oo. Zastanawiająca jest tylko GWAŁTOWNA ZMIANA CENY: - moja cena piątkowa 1.888zł z dostawą, - dziś (poniedziałek) już 2.295zł+dostawa.

5 / 5 2017-07-17

szybko, sprawnie, bez żadnych problemów - polecam

5 / 5 2017-04-21

Polecam , dobra cena , oficjalna dystrybucja , szybka wysyłka , szybka odpowiedź na mejle .

Rzetelne opinie o Aksen.pl

Aksen.pl

Siedziba
Zamość

WWW
http://www.aksen.pl

Email
[email protected]

Telefon
0801 4 AKSEN

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie