Kategorie: / Motoryzacja

Akumeo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.93
opinie o Akumeo.pl
5 / 5 2019-03-25

ZROBIONE TO CO OFEROWALI ;TOWAR I DOSTAWA NA CZAS POD DRZWI

5 / 5 2019-02-24

Szybko i sprawnie,polecam

5 / 5 2019-02-21

super sprzedawca

5 / 5 2019-02-15

Wszystko jak trzeba szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-02-15

Aku po zalaniu działa bez ładowania tak jak w opisie. 30 min i start. Super

5 / 5 2019-01-23

Rewelacyjna .profesjonalna obsługa.Szybkość realizacji.

5 / 5 2019-01-08

Kupiłem akumulator na akumeo.pl i z czystym sumieniem polecam ten sklep- ekspresowa wysyłka, fachowa pomoc w doborze oraz atrakcyjne ceny. Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2019-01-04

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-12-16

Polecam w 100 %. Szybko,sprawnie,bezproblemowo.Współpraca na najwyższym poziomie.:)

4 / 5 2018-11-29

Szybko, sprawnie, bez żadnego problemu.

5 / 5 2018-11-20

wszystko ok

5 / 5 2018-11-20

Dostawa z dnia na dzień.Perfekcja we wszystkim.Rzadko spotykane.Gorąco polecam

5 / 5 2018-11-13

Bardzo miła obsługa,

4 / 5 2018-11-07

Profesjonalna obsługa , towar otrzymałem lecz kurier nie zgłosił się po zużyty akumulator

4 / 5 2018-11-06

Bardzo fajna transakcja. Przesylka była szybka i bezproblemowa. Polecam ten sklep innym!

5 / 5 2018-11-03

Kupiłem akumulator NIUTON i jestem zadowolony jak do tej pory. Bardzo dobra cena oraz szybka wysyłka. Sklep akumeo- jak mówi tak robi i to mi się podoba-mogę polecić z czystym sumieniem innym. Na pewno powtórzę zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-28

Super

5 / 5 2018-10-08

szybka dostawa i oryginalne produkty. polecam

5 / 5 2018-10-05

10/10

5 / 5 2018-09-24

Bardzo dobry sklep polecam

5 / 5 2018-08-23

dobra firma

5 / 5 2018-08-20

Dobra jakość w dobrej cenie, szybko i profesjonalnie, polecam!

5 / 5 2018-08-17

Najszybszy zakup w moim życiu :-). Expresowa przesyłka, towar super jakości, wszystko porządnie zapakowane. Bardzo gorąco polecam!!

4 / 5 2018-08-12

Bardzo szybko, sprawnie. Duży wybór akumulatorów. Odczuwalny profesjonalizm firmy. - także dzięki możliwości konsultacji

5 / 5 2018-08-09

Profesjonalna obsługa polecam ten sklep.

5 / 5 2018-08-07

Polecam

5 / 5 2018-08-02

Polecam każemu ... Super obsługa. Anna

5 / 5 2018-08-01

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-24

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-13

Świetna obsługa. Nie ma na co narzekać. Jak najbardziej wszystko ok. Polecam w 100%!

5 / 5 2018-07-06

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-07-02

Polecam! Szybko i solidnie. Towar porządnie zapakowany.

5 / 5 2018-07-02

profesjonalna obsługa ,szybka wysyłka, polecam

5 / 5 2018-07-01

szybko tanio i sprawnie

5 / 5 2018-06-22

Zgodnie z opisem

4 / 5 2018-06-22

Udany zakup , jestem zadowolony!

5 / 5 2018-05-26

super

5 / 5 2018-05-20

Jest OK będę tu kupował i polecał sklep.

5 / 5 2018-05-11

szybkosci realizacja zamowienia i jakosc produktow

5 / 5 2018-05-08

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-04-26

dobry sklep

5 / 5 2018-04-15

dobry sklep

5 / 5 2018-04-12

Polecam, jestem zadowolony.

5 / 5 2018-04-08

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-04-08

perfekcyjna realizacja zamówienia !

5 / 5 2018-04-07

super na 5

5 / 5 2018-03-30

Szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-03-23

Profesjonalny sklep ,który dba o klienta, szczerze polecam. Bardzo duży wybór akumulatorów.

5 / 5 2018-03-09

Obsługa bardzo dobra, przesyłka szybka. Co do samego towaru to czas pokaże czy akumulator zasługuje na polecenie, ale sklep jak najbardziej.

5 / 5 2018-02-24

polecam wszystko ok

5 / 5 2018-02-20

Bardzo miła i kompetentna obsługa. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem, polecam!

5 / 5 2018-02-04

POLECAM, SUPER OBSŁUGA

5 / 5 2018-01-22

Super

5 / 5 2018-01-21

Godny polecenia sprzedawca.!!!!!Z takimi dostawcami mozna wspolpraowac.

5 / 5 2018-01-20

Jestem zadowolony z tej firmy

5 / 5 2018-01-11

Świetny kontakt , konkurencyjne ceny i szybka solidnie zapakowana dostawa , a na dodatek możliwość oddania starego akumulatora . Polecam !

4 / 5 2018-01-04

mega szybko, mega sprawnie

5 / 5 2017-12-18

Szybko i sprawnie!;)

5 / 5 2017-12-12

Sklep godny polecenia , zobaczymy żywotność towaru ....

5 / 5 2017-11-28

Wszystko OK

5 / 5 2017-11-20

Polecam ten sklep- wszystko na najwyższym poziomie- nawet kobieta może sama kupić akumulator ;)

5 / 5 2017-11-19

Wszystko OK

5 / 5 2017-11-17

Wszystko na najwyższym poziomie ,polecam w 100%

5 / 5 2017-11-15

Polecam

5 / 5 2017-11-01

Polecam akumulator voltmaster. I sprzedawcę Akumeo.

5 / 5 2017-09-11

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, produkt zgodny z oczekiwaniami.. Polecam

5 / 5 2017-08-31

Polecam , kupiłem akumulator Nituon 74Ah jestem bardzo zadowolony.Szybka wysyłka oraz atrakcyjna cena. Sklep potrafi rzetelnie doradzić w doborze produktu.

5 / 5 2017-08-10

Miałam swój zakupu tutaj i z pewnością moim przypadkiem i obsługą mojej osoby pokazaliście Państwo pełen profesjonalizm oraz bardzką dobrą jakość sprzedaży itp. Jeśli ja lub moi znajomi w przyszłości będą planowali zakupy tak z pewnością to Państwa Firma będzie realizować je. Polecam!

5 / 5 2017-08-02

Profesjonalna i szybka obsługa.

5 / 5 2017-07-24

Szybka Dostawa.

5 / 5 2017-07-13

Wszystko OK!

5 / 5 2017-07-13

Potrzebowałem na szybko akumulatora, kupiłem w tym sklepie, był na drugi dzień. Produkt zgodny z opisem- jestem zadowolony.Na pewno powtórzę zakupy.

5 / 5 2017-07-08

wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów.

5 / 5 2017-07-07

Polecam tego sprzedawce

5 / 5 2017-07-02

Super.

5 / 5 2017-06-02

Wszystko na wysokim poziomie- oby więcej takich sklepów w internecie .Polecam

5 / 5 2017-05-05

Profesjonalne wykonanie usługi.

5 / 5 2017-04-28

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-04-27

Super

5 / 5 2017-04-19

Sklep super. Ale polecam zmianę firmy kurierskiej.

5 / 5 2017-04-12

Profesjonalne doradztwo, bardzo szybka transakcja!

5 / 5 2017-04-08

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-03-26

Świetna obsługa klienta, pouczenie o przysługujących prawach (zwrot, reklamacja), szybka przesyłka i bardzo dobrze zabezpieczona. Zdecydowanie polecam

Rzetelne opinie o Akumeo.pl

Akumeo.pl

Siedziba
-

WWW
http://akumeo.pl

Email
[email protected]

Telefon
536 587 886

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie