Kategorie: / Książki

Akumuluj24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Akumuluj24.pl
5 / 5 2019-03-09

Solidny sklep, fachowa obsługa oraz szybka wysyłka.

5 / 5 2019-03-09

sprawnie, szybko i bez problemów

2019-03-07

Wszystko sprawnie,towar zgodny z opisem.

2019-02-27

Rzetelna, uczciwa usługa.

5 / 5 2019-02-21

szczerze polecam - współpraca bardzo dobra

2019-02-16

Bardzo dobry sklep, warty polecenia

5 / 5 2019-02-13

Bardzo profesjonalna obsługa, ciekawe i tanie tyuły

2019-02-09

BDB

5 / 5 2019-02-05

Bardzo dobry kontrahent. Polecam.

5 / 5 2019-02-03

Wszystko było ok

5 / 5 2019-01-13

polecam wszystkim :-)

2019-01-05

pełen profesjnalizm

5 / 5 2018-12-31

Potrzebowalem dokonac zmiany adresu wysylki. Zostalo to zrealizowane szybko i sprawnie.

2018-12-30

dobra oferta

5 / 5 2018-12-10

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-02

Szybka i przyjemna transakcja. Polecam

5 / 5 2018-11-26

Ekspresowa realizacja. Polecam.

5 / 5 2018-11-19

polecam sklep. obsługa miła, fachowa a towar dostarczony szybko.

5 / 5 2018-11-15

wszystko w jaknajlepszym porzadku, szybka wysylka towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-08

Ok

5 / 5 2018-10-17

Godna polecenia firma, wysyłka w bardzo szybkim czasie. Doskonały kontakt z sprzedającym, jasne regóły i zasady zakupu.

5 / 5 2018-10-09

szybka realizacja, tanio a książki dostarczone w dobrym stanie

2018-10-03

Aktualnie bardzo dobra

2018-09-04

niezawodna obsluga

5 / 5 2018-08-18

bardzo dobry sklep, polecam wszystkim

5 / 5 2018-07-29

Bardzo dobry sklep! Książkę dostałam w 2 dni, oczywiście w doskonałym stanie, ładnie zapakowaną. Naprawdę polecam wszystkim.

2018-07-27

Obsługa klienta na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-07-22

Polecam ich z czystym sumieniem. Są solidni!

5 / 5 2018-07-20

Transakcja przebiegła szybko i pozytywnie

5 / 5 2018-07-10

Wszystko OK i na czas

5 / 5 2018-07-09

W poniedziałek zamawiam, we wtorek mam książkę. Polecam!

2018-06-26

Sklep jak sklep, płatności, informacja o stanie transakcji jak trzeba. Niestety słabo zapakowana przesyłka. Koperta bąbelkowa nie chroni książek w rękach Poczty Polskiej, przydałby się kartonik.

5 / 5 2018-06-23

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2018-06-19

PROFESJONALIZM! POLECAM!

5 / 5 2018-06-09

Szybka realizacja zamówienia, profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-05-21

Jestem bardzo zadowolona z usług sklepu i chętnie będę korzystała z jego usług w przyszłości

2018-05-08

100% satysfakcji i zadowolenia :)

5 / 5 2018-05-01

kupiłem jednocześnie kilka książek i okazało się, że okazało się,że jedna z nich nie do końca jest tą,którą zamawiałem;uważam jednak, że omyłka wystąpiła przypadkowo, gdyż zarówno zamawiana książka jak i dostarczona róznią się jedynie drugim członem tytułu; duży plus za duży wybór interesujących mnie książęk i szybką wysyłkę

5 / 5 2018-04-27

Profesjonalny i solidny.

5 / 5 2018-04-23

Szybka realizacja i dobrze zapakowany produkt.

5 / 5 2018-03-20

Szybko otrzymałem książkę, dobrze zapakowana, polecam

5 / 5 2018-03-07

Wszystko w jak najlepszym porządku. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-02-12

oceniam sklep naprawdę wysoko z uwagi na bardzo przejrzystą formę i łatwość zakupu. Dostawa towaru w umówionym terminie. Zamówiony towar zgodny z dokonanym wyborem. Super

5 / 5 2018-02-08

Dobry sklep,szybka wysylka,dobry kontakt,bardzo polecam.

5 / 5 2018-02-07

każdy etap transakcji szybki i bezproblemowy. szybka reakcja na zapytanie.

5 / 5 2018-02-05

transakcja udana, polecam

5 / 5 2018-01-27

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Szybka i sprawna dostawa, przesyłka dobrze zabezpieczona i książki OK. Naprawdę polecam wszystkim

5 / 5 2018-01-26

Polecam!

5 / 5 2018-01-21

Super obsługa. I książka po trzech dniach w łapkach. Można polecać!

5 / 5 2018-01-16

Polecam wytrawnym jak i początkującym graczom giełdowym! Ceny w porządku, szybka wysyłka... no nie mam się do czego przyczepić:)

2018-01-07

Najniższa cena. Najszybsza wysyłka

5 / 5 2018-01-07

Bardzo szybka realizacja zamówienia; produkt zgodny z opisem, super kontakt ze sprzedawcą; polecam w 100%.

5 / 5 2017-12-29

Miły i rzeczowy kontakt i co najważniejsze natychmiastowa wysyłka. Polecam!

5 / 5 2017-12-23

W Akumuluj24 znalazłem po dobrej cenie, książkę, której nie było w innych miejscach. Dostawa szybka. Chętnie wróce tam.

2017-12-18

Bogaty asortyment, dobre ceny. Dwa "drobne" minusy: 1. Nie na możliwości dostawy przez paczkomaty 2. Nie ma w serwisie info o stanie realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-12-18

Wszystko super, ekspresowa wysyłka, polecam!

5 / 5 2017-12-16

Bardzo dobry i szybki kontakt z klientem. Około tygodnia czekałam na paczkę, ale była bardzo dobrze zapakowana i dotarła bez uszkodzeń.

5 / 5 2017-12-12

Super sklep. Bardzo szybka wysyłka, dobre ceny.

5 / 5 2017-11-13

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tej księgarni, ceny jak nigdzie indziej!

2017-11-04

Bardzo wysokiej jakości obsługa, błyskawiczna przesyłka i szeroki asortyment.

5 / 5 2017-10-23

Polecam sklep w 100%, szybko dostarczone książki, ładnie zapakowane, w dobrym stanie, cieszę się z zakupu dokonanego w tym sklepie :)

2017-10-20

b.dobry sklep, warty polecenia!

5 / 5 2017-10-18

Wszytsko OK, szybka wysyłka, dobrze zapakowana.

2017-10-12

sklep warty polecenia, wszystko w porządku

5 / 5 2017-10-06

Polecam. Rzetelna firma.

5 / 5 2017-10-02

Szybki zakup, szybka realizacja, dobry kontakt, wszystko w porządku

5 / 5 2017-09-29

Księgarnia wywarła na mnie bardzo dobre wrażenie: doskonały kontakt ze sprzedawcą telefoniczny i mailowy, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-09-28

Świetny sklep, naprawdę warty polecenia! Obsługa, czas dostawy i jakość dostarczonej książki na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim

2017-09-08

Świetna obsługa, w miarę tanie książki, poleciłbym wszystkim znajomym

5 / 5 2017-09-04

Szybko i w przyzwoitej cenie. Polecam

5 / 5 2017-09-03

Opinia pozytywna. Przesyłka bez przeszkód w idealnym stanie została przesłana b. szybko.

5 / 5 2017-09-02

Miła i sprawna obsługa. Wyrozumiałość sprzedawcy. To tylko niektóre z jego zalet. Polecam w 100%.

5 / 5 2017-08-07

sklep ok.godny polecenia ale koszty wysyłki duże jak to w Polsce.Paczka wysłana przez Pocztę Polską szła kilka dni ale wiadomo jak działa nasza poczta.

5 / 5 2017-07-21

wszystko, szybko i sprawnie

5 / 5 2017-07-01

polecam;)

5 / 5 2017-06-28

Jestem zadowolony z zakupów dokonanych w tym sklepie. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Dużym zaskoczeniem było dla mnie to, że po nieudanej próbie dodzwonienia się do sklepu, sami do mnie oddzwonili. Duży plus za taką praktykę. Gorąco polecam tą księgarnię.

5 / 5 2017-06-18

świetna obsługa, szybka przesyłka, duży wybór, książki dobrze zapakowane, warto!

5 / 5 2017-06-13

sklep w porządku, jestem zadowolona z zakupów ;)

5 / 5 2017-06-03

Bardzo profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka, naprawdę polecam.

2017-05-27

Bogata oferta, bezpieczeństwo, błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2017-05-14

Cena książki dobra . Polecam

5 / 5 2017-05-03

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. polecam!

5 / 5 2017-04-30

Dobry sklep, polecam

5 / 5 2017-04-18

szybka obsługa, sprawnie i bez problemów.

2017-04-16

Bardzo dobra opinia

5 / 5 2017-04-07

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie. Błyskawiczna dostawa, troska w wypadku wątpliwości adresowych. A przede wszystkim najniższa cena.

5 / 5 2017-04-07

szybko, sprawnie, w ciągu 2 godz. od momentu dokonania przelewu przesyłka była do odebrania

5 / 5 2017-03-26

Bardzo szybka wysyłka i miła obsługa. Polecam!

5 / 5 2017-03-26

Szybka realizacja, polecam!

Rzetelne opinie o Akumuluj24.pl

Akumuluj24.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.akumuluj24.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
511 974 074

Infolinia
-

Logowanie