Kategorie: / Dla Dzieci

Akupiszmi.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Akupiszmi.pl
5 / 5 2019-03-25

Szybka dostawa :) Polecam sklep. Ceny bardzo dobre i darmowa dostawa.

5 / 5 2019-03-01

Jestem mile zaskoczona szybkością zrealizowania mojego zamówienia.

5 / 5 2019-02-07

wszystko super

5 / 5 2019-01-29

Super

5 / 5 2019-01-27

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Paczka wysłana tego samego dnia w którym była zamawiana. Dostarczona na następny dzień. Dokładnie zapakowana, śmiało można kupować na prezent, mamy gwarancję że paczka dojdzie w nienaruszonym stanie:) Konkurencyjne ceny to też duży plus. Polecam ! Na pewno wrócę do tego sklepu :)

2019-01-20

Ogólnie w porządku, choć jeśli chodzi o zabezpieczenie paczki, to nie postarali się, gdyż pudełko z klocków lego było zgięte i na prezent niezbyt ładnie się prezentuje.

5 / 5 2019-01-20

Bardzo szybka dostawa

5 / 5 2019-01-12

szybko , sprawnie

2019-01-10

Sklep godny polecenia

2019-01-02

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-12-16

Szybka, darmowa wysyłka. Atrakcyjne ceny klocków Lego.

2018-12-04

Akupiszmi.pl -bardzo pozytywne wrażenia, sklep godny polecenia, brak problemów z zamówieniem z ich stron, realizacja błyskawiczna, cena rewelacyjna.

2018-11-26

Transakcja przebiegła błyskawicznie. Bez zarzutów. Jak jeszcze będę kupować lego to na pewno w tym sklepie.

2018-11-19

wszystko co najlepsze dobra obsługa telefoniczna i imejlowa

5 / 5 2018-11-04

szybko, sprawnie, nienagannie i w dobrej cenie, polecam.

5 / 5 2018-11-01

REWELACJA PREZENT DLA WNUCZKI DOTARŁ BŁYSKAWICZNIE POLECAM

5 / 5 2018-10-28

Bardzo pomyslna transakcja i ekspresowa. Goraco polecam!

5 / 5 2018-10-23

Blyskawiczna dostawa Towar rewelacja POLECAM W 100%

2018-10-16

bardzo pozytywnie

5 / 5 2018-10-09

przyznaje, że po raz pierwszy dokonałam zakupu w Państwa sklepie, ale szybkość realizacji zamówienia jest rewelacyjna, tym bardziej że przedmiotem dostawy były ulubione klocki mojego wnuczka, na które czekał bardzo krótko. dziękuję

2018-10-09

godny zaufania

5 / 5 2018-09-29

Wszystko ok.

2018-09-17

Kupuję regularnie klocki w tym sklepie i jeszcze nigdy się nie zawiodłam :-)

2018-09-09

Godny polecenia

5 / 5 2018-08-30

ok, bardzo szybka transkacja

5 / 5 2018-08-15

Korzystałem po raz pierwszy, przesyłka natychmiastowa, SZYBKI i PROFESJONALNY SERWIS !

2018-08-15

Jest o key

5 / 5 2018-08-14

Zdecydowanie polecam. Szybka i bardzo sprawna obsługa. Towar dostarczony następnego dnia po złożeniu zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-08-10

Bardzo szybka wysyłka. Lego najtańsze.

5 / 5 2018-08-07

Bardzo szybka realizacja zamówienia, najwyższe standardy.

5 / 5 2018-08-07

Szczerze polecam, błyskawiczna dostawa i doskonała jakość zapakowania przesyłki. pozdrawiam.

5 / 5 2018-07-31

Bardzo rzetelnie. Polecam.

5 / 5 2018-07-27

Wszystko super

2018-07-27

Zakup klocków dokonany bez problemów.

5 / 5 2018-07-09

Polecam.

5 / 5 2018-07-03

Super, super, super, syn jest szczęśliwy, a to chyba jest najlepsza ocena dla sklepu. Szukaliśmy tego modelu LEGO w innych sklepach i tu była najlepsza cena.

5 / 5 2018-06-25

Bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-06-24

Bardzo szybka realizacja zamówienia .Ceny dobre. Sklep godny polecenia.

2018-05-13

Błyskawiczna wysyłka. Towar dobrze zabezpieczony. Zdecydowanie mogę polecić ten sklep.

5 / 5 2018-05-12

szybka realizacja zamówienia. Ploecam

5 / 5 2018-05-11

bogaty asortyment, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-05-10

Wszydtko ok. Transakcja przebiegła szybko i bez problemów...

5 / 5 2018-05-10

cała transakcja przebiegła super sprawnie. Polecam!!!

5 / 5 2018-05-04

szybko, oryginalnie

5 / 5 2018-04-30

Wszystko ok, szybko zgodnie z zamówieniem:)

5 / 5 2018-03-10

Wszystko ok

2018-02-28

bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-02-11

Szybki zakup, szybka dostawa. Polecam!!!

5 / 5 2018-02-01

przesyłka ekspresowa. towar zgodny z opisem. polecam

5 / 5 2018-01-19

bardzo szybka obsługa klienta i wysyłka towaru. konkurencyjne ceny

5 / 5 2018-01-10

Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-04

Jak zawsze super

2017-12-29

Rewelacja

5 / 5 2017-12-22

Wszystko ok. Dobra i szybka obługa. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-12-19

Szybko, profesjonalnie. Sklep godny polecenia! Z całą pewnością zrobię tu jeszcze zakupy :)

5 / 5 2017-12-05

Drugi raz dokonałem zakupy w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolony i gorąco polecam. Ceny mają konkurencyjne i są perfekcyjny w tym co robią.

5 / 5 2017-11-25

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2017-11-19

szybka realizacja zamówienia, szybka wysyłka - łącznie okres oczekiwania od zamówienia 1 dzień - polecam

5 / 5 2017-11-19

Bez zastrzeżeń, szybko i zgodnie z zamówieniem, atrakcyjna cena

2017-10-22

Przesyłka błyskawiczna, zgodnie z opisem miała być następnego dnia, i była i to już o 10.00 rano !!! Dobrze zapakowane, zero kosztów przesyłki. Już poleciłam koleżankom :)

5 / 5 2017-10-15

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2017-10-12

polecam

5 / 5 2017-10-10

Rewelacja Polecam!!!

5 / 5 2017-10-08

klocki super córka bardzo zadowolona do tego w super promocji

2017-10-03

Bardzo dobry i solidny sklep. Zamówiłem dzieciom klocki LEGO jednego dnia, następnego odebrałem je od kuriera (bez kosztu przesyłki).

5 / 5 2017-09-30

wszystko ok profesjonalnie i bez problemów

5 / 5 2017-09-10

polecam

5 / 5 2017-08-30

Zamówiłam dwa piórniki. Oba zgodne z opisem i zdjęciem, takie o jakich moje dzieci marzyły. Bardzo szybka realizacja.

5 / 5 2017-08-22

Wszystko ok sprawna i szybka obsługa przesyłka dobrze zabezpieczona . Gorąco Polecam

5 / 5 2017-08-20

Polecam

5 / 5 2017-08-12

solidna firma, wszystko super i szybko

5 / 5 2017-07-14

Polecam sklep

5 / 5 2017-07-07

Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-06-21

Wszystko sprawnie, miło i szybko. Bez zarzutów

2017-06-13

pełna profeska, dostawa natychmiastowa

5 / 5 2017-06-06

polecam wszystkim

5 / 5 2017-06-03

Polecam. Szybka realizacja zamowienia. I jeszcze byla niespodzianka :)

2017-05-29

bardzo dobra współpraca, dziecko dostało prezent dokładnie w dniu urodzin

5 / 5 2017-05-24

Super transakcja, szybka dostawa polecam

5 / 5 2017-05-23

Najtaniej, szybka przesyłka, in post płatne przy odbiorze - świetna opcja. Polecam

2017-05-19

Sklep godny polecenia!!!

5 / 5 2017-05-02

Rewelacja ,po raz kolejny zamówiłam klocki dla syna i tak jak poprzednim razem było sprawnie i szybko . POLECAM .

5 / 5 2017-04-25

Wszystko super, pięknie zapakowane z miła karteczką w środku:)

5 / 5 2017-04-20

Polecam bardzo

5 / 5 2017-04-19

Super super super

2017-04-16

świetne ceny :)

5 / 5 2017-04-12

Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-04-09

Szybka (błyskawiczna) wysyłka. Najniższa cena na rynku! Do zamówienia - klocki Lego Elves - dodana została niespodzianka (mini zestaw lego), która bardzo uradowała córeczkę. Dziękuję. Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2017-04-07

Sprawnie, szybko, cena całkiem ok

2017-03-30

Dobrze przedstawione produkty, jasno i czytelnie.

Rzetelne opinie o Akupiszmi.pl

Akupiszmi.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.akupiszmi.pl

Email
[email protected]

Telefon
502 411 600

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie