Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Zdrowie I Uroda / Biuro / Dom / Gry

Alamomarket.pl Opinie Klientów

4.73/5.00 - ilość ocen: 22
opinie o Alamomarket.pl
5 / 5 2019-02-10

POLECAM WSZYSTKIM

5 / 5 2019-02-02

Przesyłka szybka, towar zgodny z opisem, możliwość sprawdzenia przesyłki w dowolnym momencie.

5 / 5 2019-01-23

Sprawna i szybka transakcja.

5 / 5 2019-01-21

Super

5 / 5 2019-01-15

Bardzo szybka obsługa miły kontakt , towar świetnej jakości. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu naprawde warto!!!

2019-01-06

Fatalny sklep. 23.04. złożyłem zamówienie za cenę ponad 2000 PLN i opłaciłem je kartą. Pomimo wielokrotnych interwencji mailowych - bo telefonu firma nie ma! - towaru nie otrzymałem i po trzech tygodniach zamówienie anulowałem. Zwrot pieniędzy otrzymałem po ponad dwóch tygodniach i wielu ignorowanych przez sklep interwencjach mailowych.

2018-12-30

wysylka towaru praktycznie w dniu wplatym towar otrzymalem kolejnego dnia, towar bez zarzutu, mila obsluga.

2018-12-24

Pieniądze wysłałem i od prawie trzech tygodni nie mogę doczekać się towaru , i zasłaniają się tym że mają miesiąc na realizację , kpina z klienta .

2018-11-28

Błyskawiczna przesyłka. FANTASTCZNA CENA !!! zdecydowanie POLECAM!!

5 / 5 2018-09-10

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji. Cały czas widoczne informacje o statusie przesyłki. Żadnych problemów. Polecam każdemu.

5 / 5 2018-09-03

Zamówienie zrealizowano szybko. Towar odpowiada opisowi, dobrze zapakowany, z fakturą i gwarancją. Polecam.

2 / 5 2018-08-26

Po 10 dniach od złożenia zamówienia dostałam wiadomość, że produkt jest niedostępny i zamówienie zostało anulowane. Wchodzę na stronę Alamo Market i produkt jest dostępny - z takim czymś się jeszcze nie spotkałam. Wcześniej napisałam emaila, ale nie było żadnej odpowiedzi. Całe szczęście że wybrałam opcję za pobraniem i nie muszę czekać na zwrot pieniędzy. Zdecydowanie nie polecam sklepu.

5 / 5 2018-08-24

pierwszy raz kupywałem w tym sklepie i jestem pod wrażenim super sklep

2018-08-09

Transakcja błyskawiczna, towar zgodny z opisem, serdecznie polecam

5 / 5 2018-05-31

Wysyłka szybko i bezproblemowo. Mogę polecić z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-04-22

super produkt, swietny na imprezy na tarasie ale i w domu. w bardzo dobrej cenie, kupilam takze dla kolezanki na prezent - wysylka bardzo szybka, ogolnie polecam!

5 / 5 2018-04-04

Witam! Ciesze sie ze wybrale ten sklep choc mialem watpliwosci ktore byly spowodone mala liczba komentarzy i brakiem nr tel. Kontakt droga mailowa szybki, wysylka natychmiastowa towar pierwszy sort.Polecam i dziekuje za transakcje

5 / 5 2018-04-01

Bardzo kompetentny sprzedający. Wysłałem zapytanie do kilku sklepów handlujących tymi lodówkami i tylko w tym sklepie dostałem "od reki" odpowiedź. Innym nie zależało. Towar w stanie idealnym dostałem na drugi dzień po zamówieniu. Szczerze polecam.

2018-03-25

jakość obsługi ze strony sklepu-bez zarzutu.

5 / 5 2018-02-19

Uwaga na ten podejrzany sklep! Na serwisie aukcyjnym podpisują się - "najwyzszajakosc" - ta nazwa to już szczyt bezczelności! Sprzedawca nie dość, że sprzedawał towar, którego nie posiadał, to chyba zapomniał w ogóle o całej transakcji. Dopiero po tygodniu po moim mailu przeprosił i z zaproponował szybką wysyłkę ale już wolałem zwrot pieniedzy (wpłaconych tuż po zakupie, konto w tym samym banku, więc przelew dotarł od razu). Mimo zapewnień, że zwróci wpłatę, pieniądze nadal nie wpłynęły, sprzedawca przestał odpowiadać, oczywiście podany telefon jest nieczynny. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!

5 / 5 2018-01-31

Godny polecenia, bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-12-19

Wzorowa transakcja! Polecam

2017-12-10

Bardzo dobry sklep!

5 / 5 2017-11-21

pozytywna

5 / 5 2017-09-30

Szybko, sprawnie i na temat.

2 / 5 2017-09-24

ZDECYDOWANIE OPINIA NEGATYWNA. Na towar, z którego w końcu zrezygnowałam czekałam 3 tygodnie. A na zwrot pieniędzy już drugi tydzień i pewnie jeszcze długa droga do zakończenia FATALNEJ transakcji. Nikomu nie polecam. W innym sklepie ten sam artykuł w tej samej cenie miałam na drugi dzień. To zupełna kpina z klienta. A wystarczy napisać brak w magazynie. Dostawa po miesiącu! Albo wcale :)

2017-09-19

Zdecydowanie polecam, bardzo dobry kontakt i obsługa. Klient jest na bieżąco informowany o statusie swojego zamówienia. Towar zgodny z opisem, bardzo dobrej jakości. Iakie zakupy to czysta przyjemność.

2017-09-06

Sprawny i nowy sprzet dopasowany do kieszeni

5 / 5 2017-06-05

OK

5 / 5 2017-05-25

Wszystko w najlepszym porządku.Gorąco polecam ten sklep internetowy.

5 / 5 2017-05-20

bardzo dobre produkty w cenie przystępnej.polecam

2017-05-10

nie ma podanego nr tel. kontakt z nimi tylko meilowo- ale UWAGA melie mają brzmienie jak meil automatyczny!!!! o zwrot pieniędzy błagałam. odesłali po ponad miesiącu!!!! najgorsze jest to że na str internetowej jest że produkt dostępny a po 2 tyg. łaskawie przyszedł meil że nie ma tego produktu. potem długa trwała batalia o zwrot pieniędzy!!!!!!! znaczy pisałam i pisałam malie a oni odsyłali wiadomości witamy, przepraszamy za opóźnienia żegnamy!!!!!

2017-05-01

Ogólnie, OK

Rzetelne opinie o Alamomarket.pl

Alamomarket.pl

Siedziba
Lublin

WWW
http://www.alamomarket.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie