Kategorie: / Biuro

Alarmycentrum.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Alarmycentrum.pl
5 / 5 2019-03-21

Bardzo polecam :)

5 / 5 2019-03-19

To był mój pierwszy zakup w Alarmycentrum.pl Transakcja była zrealizowana bardzo szybko i zgodnie z oczekiwaniami. Dostarczony towar wysokiej jakości, idealnie zapakowany i szybko dostarczony. Sklep udostępnia informację o stanie realizacji, więc w każdym momencie wiadomo "na czym się stoi". Polecam ten sklep.

5 / 5 2019-03-05

Bardzo kompetentni i elastyczni pracownicy sklepu z którymi można się dogadać w każdej kwestii. Bardzo szybka i rzetelna obsługa i wysyłka.

2019-03-04

BARDZO DOBRA

5 / 5 2019-03-01

Bardzo dobry sklep.Polecam!

5 / 5 2019-02-22

POLECAM

5 / 5 2019-02-21

Sklep rzetelnie i szybko załatwił moje zamówienie. Polecam.

2019-02-20

Wszystko w porządku

5 / 5 2019-02-10

Szybka dostawa, wszystko gra

5 / 5 2019-02-03

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, dobry kontakt.

2019-01-28

Nie mama zastrzeżeń

5 / 5 2019-01-27

Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-27

Przed dokonaniem zakupu potwierdziłem dostępność towaru telefonicznie. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2019-01-24

Szybka przesyłka, zawartość zgodna z podawanym stanem na stronie. Jestem zadololona

2019-01-16

o.k

5 / 5 2019-01-14

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja, DUŻY POZYTYW.....

5 / 5 2019-01-07

Szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-12-16

wszystko super,sprawnie szybko i profesjonalnie)

5 / 5 2018-12-11

wszystko ok bardzo dobra współpraca polecam

5 / 5 2018-11-29

Wszystko było ok. Zakupiony towar-zgodny z opisem dotarł bardzo szybko.

5 / 5 2018-11-21

od zamówienia do odbioru upłynęło 3 godziny- polecamOdbiór własny

2018-11-15

Rewelacja !!!! Błyskawiczna obsługa zlecenia, świetny kontakt.

2018-11-12

Solidna firma

2018-11-07

wszystko sprawnie i na temat

5 / 5 2018-10-30

Towar odbierałem osobiście. Miła obsługa. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-10-24

Szybka realizacja zlecenia, towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Wszystko jak należy. Dodatkowo miłym zaskoczeniem była fachowa pomoc działu technicznego. Polecam

2018-10-22

Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt ze sprzedawca.

2018-09-07

Dobra obsługa. Plecam

5 / 5 2018-09-05

Bardzo profesjonalna obsługa. Towar odbierałem osobiście. Bardzo szybki czas realizaciji. Polecam

5 / 5 2018-08-27

ok

5 / 5 2018-08-24

Niby wszystko ok, przesyłka szybka i sprawna, ale dostaję teraz prawie codziennie mail z prośbą o opinię o sklepie. Opinia była by wzorowa, gdyby nie ten spam.

5 / 5 2018-08-23

Szybka realizacja zamówienia. Pozytywna opinia.

5 / 5 2018-08-19

Polecam

2018-07-25

Hmmm... Nie wiem co mam napisać, bo ustalałem telefonicznie, że chcę zapłacić z góry przez payU, a odebrać sobie smartfon po kilkunastu dniach i poinformowano jest, że mogę tak zrobić, po czym po dokonaniu zakupy takiej opcji płatności nie było. Chodziło mi o otrzymanie faktury w formie elektronicznej w dniu zakupu. Sklep podczas owych rozmów telefonicznych wycofywał się z transakcji. Dopiero po kilku kolejnych telefonach i rozmowie z kierownikiem, który nawet wcześniej nie chciał podejść do telefonu. W końcu otrzymałem fakturę e-mailem, ale ile się musiałem udenerwować i musiałem zapłacić za przesyłkę, choć pierwotnie umawiałem się na odbiór osobisty i w ten sposób oferta sklepu już nie była taka konkurencyjna.

5 / 5 2018-07-24

Sklep super ekspresowy z niskimi cenami i miłą obsługą.

5 / 5 2018-07-17

Szybko rzeczowo.

5 / 5 2018-07-02

polecam, super kontakt, wysyłka błyskawiczna

5 / 5 2018-06-18

Przystępna cena produktu, zakupy w sklepie przebiegły bezproblemowo, towar został szybko wysłany, byłam na bieżąco informowana o statusie zamówienia. Polecam.

2018-06-15

OK.

5 / 5 2018-05-25

Zamówienie bardzo szybko zrealizowane. Nieproblematyczny sklep, dobry kontakt, wzorowy zakup.

2018-05-10

dobra

5 / 5 2018-04-30

Błyskawiczna transakcja. Polecam!

5 / 5 2018-04-29

pierwsze zakupy w tym sklepie ale myślę że jest ok i w przyszłości na pewno skorzystam ponownie

2018-04-17

Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna obsługa.

5 / 5 2018-04-12

Jestem bardzo zadowolona z obsługi i jej jakości. Sympatyczny kontakt telefoniczny, miła i sprawna obsługa.

5 / 5 2018-02-13

Szybka dostawa do domu! Przesyłka w 100% taka jak na stronie internetowej! POLECAM

5 / 5 2018-02-04

Zamówienie zrealizowane szybko, nawet bardzo, zgodne z opisem, świetna cena- przynajmniej tego art., który kupowałem. W 100% sklep profesjonalny, godny zaufania- polecam.

5 / 5 2018-02-01

bardzo szybko i profesjonalnie. Zakupiłem z odbiorem osobistym - wszystko ok

2018-01-20

Oki

5 / 5 2018-01-18

pozytywna

2018-01-14

dobry

5 / 5 2018-01-14

Gorąco polecam !!!

5 / 5 2018-01-13

polecam

5 / 5 2018-01-12

Przed dokonaniem zakupu potwierdziłem dostępność towaru telefonicznie. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecam tego sprzedawcę.

2018-01-11

Towar ok! konntakt ze sprzedającym suuuper!

5 / 5 2018-01-02

Szybka dostawa i zgodność produktu, super :)

2017-12-30

Wszystko zostało zrealizowane zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2017-12-25

Szybka i sprawna obsługa. Profesjonalnie zabezpieczona przesyłka.

2017-12-23

wielki pozytyw

5 / 5 2017-12-22

szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia

2017-12-16

spoko & wporzo :)

5 / 5 2017-12-13

Niestety straciłem ok. tygodnia na zakup elementu, który był zamieszczony na stronie sklepu jako dostępny, po wysłaniu kolejnych dwóch zamówień otrzymywałem informację:"przyjęte do realizacji, już za chwilkę wysyłamy towar :)", a po ok. godzinie informację: "Status Twojego zamówienia został zmieniony. Aktualny status to: anulowane". Dopiero po kilku telefonach do sklepu dowiedziałem się, że tego elementu sklep nie posiada na stanie.

5 / 5 2017-12-06

Realizacja zamówienia przebiegła profesjonalnie, polecam

2017-11-28

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-11-20

Szybka transakcja, bez problemów

5 / 5 2017-10-05

Solidnie i szybko w działaniu...

5 / 5 2017-09-28

Szybko sprawnie i tanio ,a to sie liczy -polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2017-09-21

W Waszej firmie OVERMAX kupilem juz wiele rzeczy ; telefon vertis-overmax, rejestrator jazdy, tablet solution 10II, ANTYWIRUS ESET NOD 32 i chyba drukarke canon pixma mg 4250, bede jeszcze musia kupic program printershare. Kupowalem w dwoch sklepach i jestem bardzo zadowolony.Teraz jestem na wakacjach i nie mysle o zakupach. Pozdrawiam Andrzej

2017-09-01

Tak Jack powinno NYC. Czyli dobrze

2017-08-29

Wszystko w porzadku, godny polecenia

5 / 5 2017-08-25

Przesyłka dotarła bardzo szybko i sprawnie, paczka była w 100 procentach zgodna z opisem. Polecam ten sklep i Pozdrawiam Artur

2017-08-23

Wiarygodny sprzedawca. Dobry kontakt mailowy i telefoniczy.

5 / 5 2017-08-01

Sklep godny polecenia. Przesyłka dostarczona szybko, sprzęt ok.

5 / 5 2017-07-21

ok

5 / 5 2017-07-10

OK... będę tam kupować. Nazwa wpada w ucho, konkretna i profesjonalna obsługa... Zawsze odbieraja telefon, mają czas na każdą rozmowę i pytania. Polecam.

2017-07-05

SKLEP JAK I CENY W PORZĄDKU. MOŻE TYLKO PANOWIE Z OBSŁUGI TROCHĘ ZBYT MAŁOMÓWNI (JEŚLI TO KOMUŚ PRZESZKADZA).

5 / 5 2017-07-03

Sprawnie szybko bezproblemu

5 / 5 2017-06-03

Szybko i bez problemu :)

2017-05-28

sklep nowy bardzo ładnie urządzony

5 / 5 2017-05-28

Cała transakcja przebiegła błyskawicznie. Polecam!

5 / 5 2017-05-27

szybko i sprawnie

5 / 5 2017-05-26

Polecam

5 / 5 2017-05-25

Polecam

2017-05-12

W porządku, dobry kontakt .

5 / 5 2017-05-12

Pozytywna, sprawnie szybko, zgodnie z ustaleniami. Polecam.

2017-05-06

Sklep godny polecenia

2017-05-05

Doskonały kontakt i błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2017-05-01

Obsługa na dobrym poziomie. Zamówienie zrealizowane bez problemów. Polecam.

5 / 5 2017-05-01

Jest ok, szybko, sprawnie, dokładnie.

5 / 5 2017-04-29

szybko i sprawnie

5 / 5 2017-04-27

Polecam SPrzedawcę, towar za wcześnie oceniać. Pierwsze wrażenie bardzo dobre

2017-04-24

produkt zgodny z opisem,

Rzetelne opinie o Alarmycentrum.pl

Alarmycentrum.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.alarmycentrum.pl

Email
[email protected]

Telefon
221003450

Komórka
669-200-844

Infolinia
-

Logowanie