Kategorie: / Dom

Albaelektro.pl Opinie Klientów

4.88/5.00 - ilość ocen: 77
opinie o Albaelektro.pl
5 / 5 2019-03-06

Dostawa kabli i przewodów na czas, polecam!

5 / 5 2019-02-20

Doskonale zrealizowane zamówienie. polecam!

5 / 5 2019-01-19

Kolejne zakupy w tym sklepie i znowu super!

5 / 5 2019-01-16

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam :)

5 / 5 2019-01-11

Super oferta i realizacja, towar był na zamowienie ale warto było czekać! , dzięki i pozdrawiam panią Beatę :)

5 / 5 2019-01-02

wszystko ok,polecam

5 / 5 2019-01-01

Transakcja ok, ceny ok, no to polecam :)

5 / 5 2018-12-30

szybka dostawa kabli na budowę, profesjonalnie i tanio, polecam tą firmę!

2 / 5 2018-12-26

NIE POLECAM, zamówiłem w sklepie Plafony 05.12 i tego samego dnia zrobiłem przelew. Dzisiaj tj. 11.12 próbowałem się skontaktować ze sprzedającym dlaczego nie mam jeszcze towaru - dostałem informację, że ma jakieś tam problemy i towar może wyśle w środę (13.12) albo może zwróci pieniądze. Człowieka gonią terminy, umowy, a oni mówią że może mi wyślą,a jak nie to może oddadzą mi pieniądze, jeszcze pomyślą. Dosłownie olewka klienta, NIE POLECAM, ODRADZAM!!!!!!!! Dodatkowo dodam, że telefonu nie odbierają tylko kontaktują się jak dzieci przez SMS

2018-12-20

Transakcja przebiegła pomyślnie.

2018-12-14

Miła i konkretna obsługa, zamówienie paczka dotarła zgodna z zamówieniem, pozdrawiam

5 / 5 2018-12-13

Super korzystne ceny i szybka realizacja, polecam ten sklep!

5 / 5 2018-12-04

Dobre ceny i szybka realizacja zamówienia, dobrze zapakowana paczka, jestem zadowolona z obsługi i polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-15

transakcja dała pomyślnej rady, polecam :)

5 / 5 2018-10-31

POLECAM FIRMĘ ALBAELEKTRO JAKO SOLIDNEGO SPRZEDAWCĘ OSPRZĘTU ELEKTRYCZNEGO.

2018-10-19

Dosyć skomplikowane zamówienie zakończone pozytywnie, plus za elastyczność dla klienta-marudy!

5 / 5 2018-10-15

Kolejne zakupy w tym sklepie, i ponownie szybko i na temat! Polecam!

5 / 5 2018-10-15

transakcja przebiegła pomyślnie, polecam

2018-10-09

transakcja przebiegła pomyślnie :)

5 / 5 2018-10-09

Mega wzorowo, oryginalny towar i na czas! I mój klient także zadowolony, polecam!

2018-09-24

Duży wybór gniazdek tym bardziej dzięki za fachowe i trafne porady. Gniazdka już na ścianach i jest OK!

5 / 5 2018-09-23

Najlepsza hurtownia w Mieście !!!! Wszystko na 10 plus super kontakt, błyskawiczna realizacja wielki pozytyw Polecam :-)

5 / 5 2018-09-19

Transakcja przebiegła pomyślnie, bez uwag i polecam ten sklep!

5 / 5 2018-09-09

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, towar zgodny z opisem. POLECAM

5 / 5 2018-09-08

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam!

2018-08-28

wszystko ok!

3 / 5 2018-08-24

Zdecydowanie odradzam i ostrzegam. Zakupiłem w grudniu osprzęt Legrand. Po miesiącu przyszła część zamówienia ale inna niż zamawiałem. Prawie zerowy kontakt ze sklepem. Telefon oczywiście nie działa wcale; mail z odpowiedzią przychodzi raz na 2 tygodnie i sprzedawca udaje głupiego. Odesłałem towar na własny koszt z odstąpieniem od umowy. Sklep nie oddał pieniędzy. Teraz muszę tracić czas na pozew do sądu. Szkoda, że nie sprawdziłem sklepu na Opineo przed zakupem. Dodaję więc opinię dla tych co sprawdzą.

5 / 5 2018-08-23

Zamówiłem gniazdo Legrand z pazurkami aby sprawdzić jak działa sklep internetowy Po tygodniu przyszła przesyłka Gniazdo z jednym pazurkiem montażowym. Zero kontaktu e-mail i telefonicznego. Z takim podejściem do klienta nie jest to dobry sklep internetowy NIEPOLECAM!!!

5 / 5 2018-08-20

wszystko przebieglo super i towar i dostawa, gorąco polecam!

5 / 5 2018-08-10

Szybka dostawa zakupionych produktów, dobry kontakt i celne porady które zaoszczędziły nam zbędnych kosztów, polecam.

5 / 5 2018-08-04

Dostawa na palecie co jest dużym plusem, kable cięte z plombami i znowu plus, wszystko w porządku - polecam.

5 / 5 2018-08-02

Ponownie tutaj, i jak zwykle zadowolony! Przewody i aparatura OK, polecam!

5 / 5 2018-07-28

Wszystko ok, polecam!

5 / 5 2018-07-20

Dostawa kabla na bębnie i odbiór bębna idealnie o czasie, i o to chodzi! Na pewno skorzystam i polecam!

5 / 5 2018-07-20

Wszystko w porządku, sprzęt dotarł oryginalny i bardzo szybko. Polecam ten sklep!

2018-07-07

Solidny sprzedawca z dobrym asortymentem i sprawną obsługą

5 / 5 2018-06-22

Bardzo szybka przesyłka, towar bardzo dobrze zapakowany , towar w 100 % zadawalający. Polecam

5 / 5 2018-06-13

Szybko i na temat, polecam!

5 / 5 2018-06-08

miła obsługa, szybka dostawa zamówienia, wszystko w ok i polecam ten sklep

5 / 5 2018-05-31

Paczka z pstryczkami przyjechała szybko, wszystko ładnie zapakowane więc polecam ten sklep i pozdrawiam!

5 / 5 2018-05-16

zakupy oraz dostawa bez problemu, duży plus za dostawę gratis na paletach, polecam ten sklep!

5 / 5 2018-05-12

Cała transakcja na 5 z plusem, gorąco polecam ten sklep!

5 / 5 2018-04-30

transakcja przebiegła pomyślnie, polecam

5 / 5 2018-04-08

Stała współpraca na wysokim poziomie, zamówienia zawsze na czas w bardzo dobrych cenach, polecam! Tomasz

5 / 5 2018-04-07

wszystko ok polecam!

2018-04-05

tranzakcja oK!

5 / 5 2018-03-23

Kolejne zakupy i ponownie bez zarzutu, polecam sklep!

5 / 5 2018-03-21

wszystko ok

2018-03-19

Kolejne udane zakupy w sklepie i ponownie polecam!

5 / 5 2018-03-19

Wszystko OK! Precyzyjna dostawa kabli, odebrali bębny na swój koszt! Polecam!

5 / 5 2018-03-17

Szybki i tanio, przewody ucięte dokładnie na wymiar i z plombami, Polecam!

5 / 5 2018-03-15

wszystko ok

5 / 5 2018-03-14

Cały komplet Legrand oraz puszki dotarły na czas, i już są zamontowane, wszystko zagrało i jest OK! Polecam!

5 / 5 2018-03-04

Szybko i na temat, polecam.

5 / 5 2018-02-19

Wszystko oki, towar i obsługa, polecam.

2018-02-11

wszystko ok!

5 / 5 2018-02-03

wszystko ok, dobra i szybka dostawa

2018-02-01

pozytyw za sprawną dostawę kabla i odbiór bębna, to jest najwyższy poziom obsługi!

5 / 5 2018-01-24

Kolejne udane zakupy, polecam i pozdrawiam ekipę :)

2018-01-19

transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-01-19

Transakcja ok, towar oryginalny dobrze spakowany, szybko dostarczony, polecam!

5 / 5 2018-01-07

Wszystko OK, produkty oryginalne - szybka dostawa, polecam.

5 / 5 2017-12-30

wszystko ok

5 / 5 2017-12-25

zakupy ok, wszystko w porządku i na czas, polecam ten sklep

5 / 5 2017-12-07

Wszystko extra, i towar i dostawa! polecam!

2017-11-27

Opinia pozytywna, kontrahent godny polecenia innym ososbom

5 / 5 2017-11-07

Transakcja OK, polecam sklep,

2017-11-06

Zdecydowanie polecam,piękne kurtyny, super zapakowane!

5 / 5 2017-11-05

Zamówienie przeprowadzone sprawnie, polecam!

5 / 5 2017-10-25

transakcja ok, towar ok, czyli wszystko ok!

5 / 5 2017-10-17

Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie, kable na palecie i bębnie dostarczone gratis, i wszystko na czas! Takich firm więcej, polecam!

5 / 5 2017-10-11

wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-10-10

Zakupy pstryczków udane, szybko dostarczone czyli wszystko OK i polecam ten sklep.

1 / 5 2017-10-07

Dostarczono przewód U/UTP zamiast F/UTP, brak kontaktu telefonicznego, mail tylko czasami. Długi termin oczekiwania, brak konkretnej odpowiedzi w mojej sprawie ze strony sklepu. W końcu po otrzymaniu maila przewód kazano odesłać. Pieniążki oczywiście zostaną wpłacone po otrzymaniu zwrotu. Całe ryzyko zostaje na kliencie. Nie polecam.

5 / 5 2017-09-26

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam!

5 / 5 2017-09-08

Polecam sklep za bardzo dobry kontakt, szybkie odpisywanie na maila i co najważniejsze za sprawną realizację zamówienia!

5 / 5 2017-08-28

Transakcja przebiegła pomyślnie - polecam!

5 / 5 2017-08-23

Wszystko sprawnie i na temat, polecam!

2017-07-29

Wystawiają towar, który nie jest dostępny. Dodzwonić się nie mogłam na żaden telefon. Zwrot pieniędzy po kilku dniach.

2017-07-28

Po dwóch roboczych dniach od złożenia zamówienia, anulowano je z powodu braku towaru. Zamówienie było już opłacone. Najgorszy typ sprzedawcy, który sprzedaje towar, którego nie ma i nawet o tym nie wie.

5 / 5 2017-07-09

Wszystko w porządku, towar I klasa, szybka wysyłka. Ogólnie transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2017-07-09

Polecam sklep, szybka dostawa, oryginalny towar.

5 / 5 2017-06-12

Zakupy udane i szybko przysłane - polecam!

5 / 5 2017-06-09

Ok, polecam.

5 / 5 2017-06-06

tranzakcja ok, towar dobrej jakości i szybko dostarczony, polecam

5 / 5 2017-06-06

Kolejne udane zakupy, dostawa na czas i wszystko tak jak w zamówienie, polecam !

5 / 5 2017-06-04

Przydatne porady przy doborze gniazd antenowych, szybka dostawa , to i polecam ten sklep!

5 / 5 2017-05-23

Polecam firmę Albaelektro to rzetelny i godny zaufania partner.

5 / 5 2017-04-27

Ponowne i ponownie udane zakupy, jako stały klient szczerze polecam!

5 / 5 2017-04-20

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam!

5 / 5 2017-04-09

Profesjonalnie podejście i cierpliwość za co wielkie dzięki! Polecam ten sklep laikom takim jak ja :)

5 / 5 2017-04-02

szybko sprawnie wszystko ok .Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2017-03-31

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, wszystko bardzo profesjonalnie.

Rzetelne opinie o Albaelektro.pl

Albaelektro.pl

Siedziba
Nysa

WWW
http://albaelektro.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
696424675

Infolinia
-

Logowanie