Kategorie: / Odzież i obuwie

Albor.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Albor.pl
5 / 5 2019-02-12

Zaiste, bardzo sprawny kontakt i szybka realizacja zakończona wysokiej jakości naszywkami. Polecam.

5 / 5 2018-12-31

firma profesjonalna w 100% podejscie fachowe do kazdego klienta indywidualne. nie masowka jak w innych firmach tego typu. w kontakt wchodzilem z 4 firmami z wykonaniem. ta sie ceni za projekt jednak jakosc wykonania super, a i kilka poprawek bylo w cenie. material moglby byc troszke grubszy ale to jest maly szczegol polecam

5 / 5 2018-12-13

Współpraca bliska ideałowi. Profesjonalnie, ale po ludzku - nie masówka. Fajne podejście do klienta i wysoka jakość haftu, więc na pewno będę wracał

2018-12-13

Wysoka jakość usług, krótki czas oczekiwania, miła obsługa.

5 / 5 2018-11-29

szybka i fachowa obsługa

5 / 5 2018-09-08

Firma ALBOR zrealizowała zamówienie na flagę z aplikacją i haftem. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy.Flaga została wykonana bardzo starannie, zgodnie z uzgodnionym projektem. Dodatkowym atutem jest wysoka jakość tkaniny. Pełny profesjonalizm :) Oczywiście polecam:)

2018-07-24

Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie. Koszty nie były bardzo wysokie a jakoś bardzo dobra. Z pewnością będę polecał znajomym.

5 / 5 2018-07-19

Bardzo szybka i sprawna realizacja. Jesteśmy też bardo zadowoleni z jakości haftu na odzieży roboczej.

5 / 5 2018-07-08

Szybko zrealizowane zamówienie. Miał obsługa, która bardzo szybko odpowiadała na moje pytania. Firma godna polecenia!

5 / 5 2018-06-22

Pełen profesjonalizm. Wysoka jakość produktów. Jak dotąd nie mieliśmy żadnych problemów, a plakietki zamawiane w firmie Albor zawsze były robione terminowo. Gorąco polecam

5 / 5 2018-05-01

Firma Albor przygotowała dla nas odzież identyfikacyjną w wyznaczonym terminie, wszystkie konsultacje przebiegały sprawnie. Polecamy! Park Dzieje Murowana Goślina

5 / 5 2018-04-18

Wszystko super, polecam.

5 / 5 2018-03-13

Miła obsługa, szybka realizacja i dobry kontakt. Bezproblemowo. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-02-01

Sprawna obsługa i profesjonalizm

5 / 5 2017-09-20

Szybko, sprawnie i konkretnie. Polecam

5 / 5 2017-09-08

Super, jakość i szybkość, cena bardzo dobra - polecam!

5 / 5 2017-08-18

Super wykonany haft na koszulach reklamowych, szybka i sprawna realizacja. Super firma, polecamy !

5 / 5 2017-07-23

bardzo dobra obsługa, szybki kontakt. Polecam

5 / 5 2017-07-04

Ubrania bardzo dobrej jakości, haft również bardzo dobrze wykonany. Kontakt nie pozostawia nic do życzenia. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupionych ubrań jak i z obsługi.

5 / 5 2017-06-20

Bardzo miła obsługa, wysoki poziom haftów. Na każdym etapie mogłem liczyć na informację o moich haftach. Teraz chyba mają szczyt sezonu, bo realizacja przedłużyła się o kilka dni, o czym zostałem uprzedzony, ale to mój błąd - mogłem wcześniej się ogarnąć, a nie jak zwykle na ostatnia chwilę. ;) Polecam!

5 / 5 2017-04-20

Bardzo uprzejma obsługa, pięknie zrobiony haft . Polecam !!!!

Rzetelne opinie o Albor.pl

Albor.pl

Siedziba
Murowana Goślina

WWW
http://albor.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 8118825

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie