Kategorie: / Dom

Albumyfoto.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.82
opinie o Albumyfoto.pl
5 / 5 2019-03-15

Wszystko super :)

5 / 5 2019-03-12

BARDZO POLECAM! Świetny kontakt, rewelacyjnie szybka przesyłka oraz dobrze zapakowany towar wszystko na 6+!! :))

4 / 5 2019-03-05

Bardzo fajny sklep.Polecam.

5 / 5 2019-02-27

Super miła obsługa, szybka wysyłka i świetny towar.

5 / 5 2019-02-02

Szybka realizacja, miła obsługa. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-18

Polecam!

5 / 5 2019-01-16

Bardzo dobry sklep. Polecany przez znajomych. Duży wybór produktów. Jestem bardzo zadowolony. Dziękuję za bardzo udaną transakcję. Pozdrawiam

4 / 5 2019-01-12

Bardzo profesjonalnie!

5 / 5 2019-01-08

Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Przesyłka dociera następnego dnia po zaksięgowaniu wpłaty. Towar taki, jak w opisie i naj zdjęciach. Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2019-01-05

Profesjonalnie i szybko załatwiona transakcja. Album dostarczony w idealnym stanie, bez zagięć.

5 / 5 2018-12-29

bardzo dobry sklep, szczerze polecam zakupy

4 / 5 2018-12-07

zadowolona z zakupu, produkt dostałam dokładnie taki jaki chciałam, bez opóźnień jeżeli chodzi o dostawę do domu.

5 / 5 2018-12-03

Rewelacyjny sklep, szybko, tanio. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Dziękuję i pozdrawiam

5 / 5 2018-11-30

Szybka dostawa,produkt zgodny z opisem.Polecam!!!

5 / 5 2018-11-24

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Produkt dostarczony prawie natychmiast. Cztery powiadomienia z informacja gdzie jest moja przesyłka. Album dostarczony w stanie nienaruszonym. Takich sklepów powinno byc wiecej.

5 / 5 2018-11-22

bardzo sprawny

5 / 5 2018-11-16

Polecam sklep albumyfoto.pl , albumy bardzo ładne, dobrze wykonane, zgodne z opisem, szybka realizacja zamówienia, jeden koszt przesyłki niezbyt wygórowany. Jestem zadowolona, jeśli będzie okazja to chętnie coś jeszcze zamówię.

5 / 5 2018-11-12

Zakup szybki, prosty i bez problemów. Naprawdę polecam.

5 / 5 2018-10-16

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-10-16

Wszystko sprawnie, szybko i rzetelnie, serdecznie polecam.

5 / 5 2018-09-29

Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt ze sprzedającym, towar b.dobrze zapakowany, polecam

5 / 5 2018-09-19

Bardzo fajny sklep.

5 / 5 2018-09-13

Błyskawiczna obsługa zamówienia. Towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam zakupy w sklepie albumyfoto.pl

5 / 5 2018-09-03

To już 5 album na zdjęcia kupiony w tym sklepie, jak zwykle wszystko w porządku - towar zgodny z opisem, eksperesowa wysyłka.

5 / 5 2018-07-31

Polecam, szybka wysyłka, bardzo dobry towar

4 / 5 2018-07-28

Pozytywna.

5 / 5 2018-07-13

Przemiła obsługa I super szybka wysyłka

5 / 5 2018-06-22

Przesyłka dotarła bardzo szybko, była bardzo dobrze zabezpieczona i zapakowana. Jakość albumu oceniam na zadawalającą. Dostałam to czego oczekiwałam.

5 / 5 2018-06-22

Produkt wysokiej jakości, sprawna realizacja zamówienia, szybka dostawa. Gorąco polecam !

5 / 5 2018-06-16

Polecam zakupy w tym sklepie. Towar bardzo dobrej jakości, bardzo dobrze zapakowany, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-06-11

Bardzo dobra

5 / 5 2018-06-10

Super Towar, ekspresowa wysyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem... G O R Ą C O P O L E C A M ! ! !

5 / 5 2018-06-07

pozytywnie

4 / 5 2018-05-26

szybko i bez żadnych problemów

5 / 5 2018-05-18

Zdjęcie albumu na stronie okazało się bardzo dokładne i dostałam produkt jaki chciałam. Chociaż brakowało mi oferty albumów w innej szacie- kwiatowe i jednolite matowe. Fachowo zapakowane zamówienie dotarło bardzo szybko. Jestem zadowolona.

5 / 5 2018-05-14

To moje 3 zakupy w tym sklepie i dotąd byłam bardzo zadowolona :)

5 / 5 2018-05-11

Sklep super!!!

5 / 5 2018-05-07

Szybka realizacja zamówienia, album piękny - zgodny ze zdjęciem i opisem. Bardzo dobrze zapakowana przesyłka. Polecam!

5 / 5 2018-04-29

Bardzo dobra obsługa, super kontakt ze sklepem. Polecam.

5 / 5 2018-04-27

Wszystko w najlepszym porządku, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i dobrze zapakowany. Polecam.

5 / 5 2018-04-23

Albumy bardzo dobrej jakości. Zakup towaru i transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-04-16

POLECAM :)

5 / 5 2018-04-06

Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany. Polecam!

5 / 5 2018-04-05

przejrzyste strony, wszystko ładnie opisane

5 / 5 2018-03-22

Polecam

4 / 5 2018-02-26

Kolejny bardzo dobry zakup. Doceniają klienta. Polecam

4 / 5 2018-02-23

Szybka i fachowa realizacja:) Polecam

4 / 5 2018-02-05

swietny sklep

3 / 5 2018-02-03

Spoko

5 / 5 2018-01-23

szybka dostawa. łatwy sposób zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-01-23

bardzo dobra

4 / 5 2018-01-23

album super, szybka dostawa :)

5 / 5 2018-01-16

Godny polecenia

5 / 5 2018-01-08

Album śliczny, bardzo porządnie wykonany. Przesyłka ekspresowa. Jestem baardzo zadowolona.

5 / 5 2018-01-03

Niezwykle szybka przesyłka. Albumy przepiękne, solidnie zapakowane. Polecam!

5 / 5 2017-12-14

wszystko na najwyższym poziomie, polecam

5 / 5 2017-12-13

Wszystko na 6+, Szybka wysyłka, świetny towar w dobrej cenie, miły kontakt. POLECAM ten sklep.

5 / 5 2017-12-05

tranzakcja bez problemu, dostawa bez problemu, produkt zgodny z opisem/obrazkami

5 / 5 2017-11-29

Świetny towar w przystępnej cenie. Szybka wysyłka. Jestem w pełni zadowolona.

5 / 5 2017-11-26

Super sklep miły kontakt telefoniczny błyskawiczna przesyłka albumy ładne zgodne z opisem. Polecam sklep w 100%!

5 / 5 2017-11-12

Super album w dobrej cenie. Miła obsługa i szybka realizacja zamówienia.

4 / 5 2017-11-05

Strona łatwa w obsłudze i przejrzysta, duży wybór

5 / 5 2017-10-20

Wszystko na najwyższym poziomie tak trzymać!

3 / 5 2017-10-16

ok

5 / 5 2017-10-07

Album piękny, realizacja szybka. Polecam :)

5 / 5 2017-09-22

Bardzo fajny sklep, wszystko do kompletu co potrzebne znalazłam na miejscu. Konkurencyjne ceny, miły kontakt i szybka realizacja zamówienia. Ogólnie spoko :-)

5 / 5 2017-09-14

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-09-06

Szybka wysyłka !!

5 / 5 2017-09-03

Polecam!!!

5 / 5 2017-08-30

szybko, super, zgodnie z opisem :)

5 / 5 2017-08-30

Bardo szybka transakcja, towar zgodny z opisem, bardzo dobrej jakości. Polecam serdecznie

5 / 5 2017-08-18

Ok

5 / 5 2017-08-13

Polecam!

4 / 5 2017-08-01

Wszystko pięknie i kolorowy lecz przez złe zapakowana paczkę produkt przyjechał lekko uszkodzony. Zadrapanie na skórze od czoła albumu.

5 / 5 2017-08-01

Polecam :)))

5 / 5 2017-07-29

Wszystko ok. Towar bardzo dobry jakościowo, dobrze zapakowany, szybko dostarczony. Polecam!

5 / 5 2017-07-15

Polecam sklep i album zakupiony w albumyfoto. Bardzo szybka przesyłka, kontakt telefoniczny również bez zarzutów. Polecam ten sklep internetowy!

5 / 5 2017-07-09

Polecam, Henzo to sprawdzona solidna firma albumów do zdjęć kupuje jak tylko kończy mi się poprzedni:) jestem b.zadowolona

5 / 5 2017-07-07

Solidna firma !!!

5 / 5 2017-06-25

Transakcja przebiegła błyskawicznie. Sklep godny polecenia ;-) Pozdrawiam

5 / 5 2017-06-10

Błyskawiczna wysyłka. produkty zgodne ze zdjęciami i opisem. Cena adekwatna. Polecam.

5 / 5 2017-05-18

Szybko i konkretnie.Bardzo polecam.

5 / 5 2017-05-17

wszystko super , szybka wysyłka

5 / 5 2017-05-08

Szybko sprawnie, bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-05-05

Z czystym sumieniem polecam ten sklep, szybka i bezproblemowa wysyłka. Albumy bardzo ładne i w przystępnej cenie.

5 / 5 2017-05-01

Szeroki asortyment i przyzwoite ceny.

5 / 5 2017-04-30

Albumy przepiękne. Zamówienie realizowane ekspresowo. Polecam serdecznie

4 / 5 2017-04-30

Skorzystałam z oferty sklepu. Posiadają duży wybór albumów. Dostarczony album zgodny z opisem.

5 / 5 2017-04-16

Wszystko ok, ekspresowa wysyłka

5 / 5 2017-04-14

bardzo fajnie i szybko, dobrej jakosci produkty

Rzetelne opinie o Albumyfoto.pl

Albumyfoto.pl

Siedziba
Łomża

WWW
http://www.albumyfoto.pl

Email
[email protected]

Telefon
602 798 898

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie