Kategorie: / Pozostałe

Ale.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.75
opinie o Ale.pl
5 / 5 2019-03-20

Nie spodziewałam się takiego profesjonalizmu. Bardzo polecam, jestem milo zaskoczona.

5 / 5 2019-03-20

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2019-03-19

Niezawodny i precyzyjny. Zamowienie dostarczone we weskazanym terminie, a faktura dotarła dzień po na maila. Super!

5 / 5 2019-03-16

Pomimo majówki towar dotarł i to całkiem sprawnie

5 / 5 2019-03-10

Ten sprzedawca naprawdę troszczy się o klienta. Kontakt 100% pozytywny

5 / 5 2019-03-07

Zdecydowałam się na zakup tabletu dla mojej córki w tym sklepie. Ona jest niezwykle zadowolona z tego zakupu, a osobiście mogę śmiało polecić ten sklep ze względu na niskie ceny i szybką dostawę. Poprosiłam o wysłanie produktu w tym samym dniu i nie było żadnych trudności - z tego powodu chciałabym jeszcze raz podziękować.

5 / 5 2019-03-07

Właśnie kupiłam córce tablet w tym sklepie. Moja córka jest bardzo zadowolona, a ja osobiście mogę śmiało polecić ten sklep ze względu na niskie ceny i szybką wysyłkę. Poprosiłam o wysłanie produktu tego samego dnia i nie było z tym żadnego problemu, więc jeszcze raz chciałabym podziękować.

5 / 5 2019-02-28

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2019-02-24

Bardzo dobry i solidny sklep. Bardzo polecam

5 / 5 2019-02-23

Sklep bardzo przyjazny dla klienta, zarówno przy doradztwie jak i realizacji zamówienia.

5 / 5 2019-02-18

Sklep przyzwoity, przed zakupem jest możliwość kontaktu i porady u sprzedającego.

5 / 5 2019-02-13

Wspaniała obsługa i szybka realizacja. Zdecydowanie sklep wart polecenia

5 / 5 2019-02-11

Gorąco zachęcam do skorzystania z tego sklepu - jest to moje jednoznaczne zalecenie. Pracownicy są nie tylko bardzo kompetentni, ale również bardzo przyjacielscy. Zamówienia są realizowane w ekspresowym tempie, a zakupione produkty są starannie zabezpieczone i oryginalnie zapakowane.

5 / 5 2019-02-01

Żadnych przykrych niespodzianek. Polecam sklep każdemu

5 / 5 2019-01-29

Towar był u mnie w wyznaczonym terminie. Wszystko zgodnie z opisem.

5 / 5 2019-01-23

Przed złożeniem zamówienia miałem parę pytań dotyczących technologii użytej w produkcie i czasu potrzebnego na jego realizację. Otrzymałem profesjonalne odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Zdecydowałem się złożyć zamówienie i nie żałuję tej decyzji. Wszystko jest w porządku.

5 / 5 2019-01-23

Zanim złożyłem zamówienie, miałem kilka pytania technicznych dotyczących produktu i czasu jego wykonania. Otrzymałem profesjonalne odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Ostatecznie zdecydowałem się na zamówienie i nie żałuję tej decyzji. Produkt jest satysfakcjonujący.

5 / 5 2019-01-17

Po przejrzeniu ofert kilku sklepów, zdecydowałem się na zakupy w Ale.pl. Jest to moje pierwsze zamówienie tutaj, ale nie ostatnie, ponieważ warto regularnie sprawdzać ich oferty. Czasami można tam znaleźć bardzo interesujące ceny, a nawet najtańsze na rynku.

5 / 5 2019-01-17

Po przejściu przez propozycje różnych sklepów zdecydowałem się na Ale.pl. To pierwszy raz, kiedy robię tu zakupy, ale przypuszczam, że nie będzie to ostatni. Warto regularnie sprawdzać, ponieważ czasami pojawiają się tam naprawdę interesujące oferty, a czasem są nawet najtańsze na rynku.

5 / 5 2019-01-13

Zamówienie otrzymane, wszystko bez zarzutu. Zdecydowanie polecam :)

0 / 5 2019-01-10

Na początku chciałbym przestrzec nowych klientów, że ten sklep nie jest świadomy tego, czym właściwie handluje. Otrzymałem produkt, który nie spełniał opisanego w nim opisu. Co więcej, nie zwrócili mi całej kwoty za odesłaną przesyłkę.

5 / 5 2019-01-07

Produktu nie było na stanie, ale Pan ze sklepu zadzwonił i pomógł dobrać nowy, który dotarł szybko i sprawnie - bardzo polecam sklep każdemu!

5 / 5 2019-01-06

Transakcja okazała się miła i bardzo profesionalna. Zdecydowanie polecił bym ten sklep moim znajomym.

5 / 5 2019-01-03

Wszystko bardzo profesjonalnie i szybko - więcej takich sklepów i obsługi!

5 / 5 2018-12-29

Mogę polecić sprzedawcę, bo proces zakupu był prosty, wysyłka szybka, a towar zgodny z oczekiwaniami.

4 / 5 2018-12-24

Wszystko dobrze, dostałem przesyłkę dnia następnego.

5 / 5 2018-12-03

Pan Łukasz to prawdziwy dżentelmen, pomógł mi zanieść drukarkę do samochodu. Polecam gorąco!

5 / 5 2018-11-20

Jeszcze do niedawna nie słyszałem o takim sklepie. Teraz nie dość, że go poznałem, to myślę o kolejnych zakupach w Ale.

5 / 5 2018-11-11

Bardzo dobry sklep

4 / 5 2018-11-09

Nie ma się do czego przyczepić. Na każdym etapie zakupu żadnych problemów. Polecam

5 / 5 2018-11-02

W porządku. Zamówiłem, zapłaciłem i dzięki dogodnej lokalizacji punktu odbioru szybko miałem towar w swoich rękach.

5 / 5 2018-10-30

Bardzo dobra obsługa, sprawna wysyłka. Nie ma się do czego przyczepić

5 / 5 2018-10-30

Zdecydowanie szybko i sprawnie! Bardzo polecam

5 / 5 2018-10-21

Zadowolony

1 / 5 2018-10-19

Nie polecam tego sklepu, ponieważ stosują oni nieuczciwy sposób reklamy poprzez umieszczanie produktów po znacznie niższych cenach w wyszukiwarkach cenowych, ale faktycznie tych produktów nie ma. Zamiast nich oferują rzeczy o gorszej jakości lub znacznie droższe. To najchamsze reklamowanie, z jakim spotkałem się w ostatnim czasie. Niestety, zapomniałem o tym i teraz nie wiem, jak długo będę musiał czekać na zwrot pieniędzy, które przelałem na ich konto.

5 / 5 2018-10-14

Samsung sprawuje się idealnie. Kosztował trochę ale opłaciło się. Polecam :)

5 / 5 2018-10-07

Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń - sprawnie i bezproblemowo.

5 / 5 2018-10-06

Decydującym czynnikiem w moim wyborze zakupu był atrakcyjny koszt produktu. Skontaktowałem się telefonicznie, aby sprawdzić, czy towar jest dostępny. Profesjonalna pomoc potwierdziła moje wątpliwości! Proces zrealizowania zamówienia przeszedł bardzo szybko. Jestem zadowolony/a z tej decyzji.

5 / 5 2018-10-06

Skuszenie mnie do kupna produktu było niską ceną. Dlatego zadzwoniłem, aby się dowiedzieć, czy towar jest dostępny. Kompetentne porady pomogły mi rozwiać wątpliwości! Wykonanie zamówienia okazało się niezwykle szybkie. Jestem zdecydowanie zadowolony.

4 / 5 2018-10-04

Zamówiłem pewną rzecz i rozmawiałem z Panem przez telefon. Powiedział Pan, że paczka powinna przybyć na następny dzień, ale ostatecznie dostarczono ją dopiero po dwóch dniach (uważam, że to spowodowane było błędem kuriera). Poza tym, wszystko było w porządku!

4 / 5 2018-10-04

Poprosiłem o zakup tego przedmiotu, a Pan telefonem zapewnił mnie, że przesyłka powinna dotrzeć na następny dzień. Niestety, ostatecznie dostarczono ją dopiero po dwóch dniach (według mnie z winy kuriera). Poza tym, wszystko jest w porządku!

5 / 5 2018-10-02

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-10-01

Zakupy nie sprawiły mi żadnego problemu, a sprzedawca profesjonalnie podszedł do klienta. Polecam

5 / 5 2018-09-26

Bardzo porządny sklep z dobrym i nowym sprzętem - dla mnie bomba!

5 / 5 2018-09-23

Wszystko poszło niezwykle sprawnie, a obsługa sklepu jest na wysokim poziomie. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-09-12

Błyskawicznie otrzymałem przesyłkę. Super sklep.

5 / 5 2018-09-09

Jestem bardzo zadoeolony z jakości obsługi w sklepie. Polecam :-)

5 / 5 2018-09-05

Od bardzo dawna kupuję przez internet i cieszy mnie fakt trafienia na sklep, który tak dobrze się wszystkim zajmuje :) Polecam bardzo mocno!

5 / 5 2018-09-03

Sklep sprawdzony, funkcjonujący zgodnie z rynkowymi standardami.

5 / 5 2018-08-26

Zdecydowanie pomyślnie. Wszystko na 5/5 - polecamm.

5 / 5 2018-08-21

Szybko, profesjonalnie i bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2018-08-10

Gdy wszystko przebiega zgodnie z założeniami, to po prostu należy sklep pochwalić. Bez problemów od etapu zamówienia do realizacji. Zatem Polecam;)

5 / 5 2018-07-31

Wszystko jest w doskonałym stanie. Zamówienie zostało szybko dostarczone, obsługa była miła, a towar znajduje się w nieuszkodzonym oryginalnym opakowaniu i jest zaopatrzony w polską instrukcję obsługi. Gorąco polecam robienie zakupów w tym sklepie.

1 / 5 2018-07-23

Szybka realizacja, miły kontakt, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-07-08

Sklep realizuje zamówienia w sposób sprawny i szybki.

5 / 5 2018-06-25

Bardzo dobre podejście do klienta, miła obsługa i błyskawiczna realizacja. Nawet kurier był miły :D Polecam!

5 / 5 2018-06-25

Bardzo dobry i sprawdzony sklep. Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-06-21

Bardzo miła obsługa, sprawna wysyłka. Nie ma się do czego przyczepić.

5 / 5 2018-06-17

Bardzo dobra obsługa i wszystko przeszło szybko i sprawnie.

1 / 5 2018-06-16

Zamówiłam i uregulowałam płatność za dwa tusze drukarkowe - jeden w kolorze oraz drugi w kolorze czarnym. Jednak otrzymałam tylko ten czarny. W celu rozwiązania tej sprawy w sposób przyjazny dla obu stron, napisałam wiadomość e-mail. Po upływie dwóch dni dostarczono mi fakturę, na której widnieją oba tusze. Nie jestem zadowolona z tego doświadczenia i nie polecam.

1 / 5 2018-06-16

Zakupiłam i uregulowałam opłatę za dwa tusze do drukarki - jeden kolorowy i jeden czarny. Niestety, otrzymałam tylko ten czarny. Aby rozwiązać tę kwestię w sposób pokojowy, wysłałam wiadomość e-mail. Po upływie dwóch dni otrzymałam fakturę, na której widnieją oba tusze. Nie polecam tej sytuacji.

5 / 5 2018-06-16

Szybko i bez przeszkód

5 / 5 2018-06-15

Rewelacyjny sklep. Perfekcyjne podejście do Klienta, błyskawiczna wysyłka. Polecam.

1 / 5 2018-05-25

Nie polecam robienia zakupów w tym konkretnym sklepie, ponieważ ceny na ich stronie internetowej są nieprawidłowe. Kiedy dokonałem płatności za moje zamówienie, przedstawiciel sklepu skontaktował się ze mną i powiedział, że cena nieaktualna. Zaproponował mi albo dopłatę 400 zł różnicy, albo zwrot pieniędzy. Przed tem zamówieniem skontaktowałem się telefonicznie w celu sprawdzenia dostępności towaru i złożenia zamówienia, ale z obsługi nie zwrócono uwagi na cenę towaru w tym etapie. To pierwszy raz, kiedy coś takiego mi się zdarzyło, więc ostrzegam przed tym sklepem.

5 / 5 2018-05-17

Sprzedawca okej

5 / 5 2018-05-12

Dobry sklep z szybka realizacja

5 / 5 2018-05-05

Moje zakupy były udane, przesyłka dotarła szybko, a potwierdzenie zakupu dostałem od razu przez e-mail. Byłem miło zaskoczony, gdy otrzymałem telefon, informujący mnie, że zamówienie jest już gotowe do odbioru w sklepie.

5 / 5 2018-05-05

Moje zakupy były bezproblemowe, przesyłka dotarła szybko, a potwierdzenie zakupu dostałem od razu przez e-mail. Bardzo miło mnie zaskoczył telefon, w którym poinformowano mnie, że moje zamówienie jest gotowe do odbioru w sklepie.

5 / 5 2018-05-05

Drukarka dotarla szybko i była dobrze zabezpieczona.

5 / 5 2018-04-28

Sprawnie zrealizowane zamówienie, nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-04-28

Bardzo szybka dostawa, na drugi dzień towar był u mnie. Zakupy bezproblemowe.

5 / 5 2018-04-26

Szybko, dobrze i sprawnie. Polecam zakup w sklepie

5 / 5 2018-04-25

Produkt dotarł bez szwanku na następny dzień po złożeniu zamówienia

5 / 5 2018-04-15

Cały proces przebiegł zgodnie z planem. Złożyłem zamówienie i miałem pełną komunikację ze sprzedawcą, a już następnego dnia otrzymałem przesyłkę - zupełnie nową i zapakowaną fabrycznie. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-04-15

Wyjątkowo zadowolony jestem z zakupów na ale.pl. Wszystko sprawnie i szybko, a towar taki, jaki w opisie. Polecam serdecznie sklep ale.pl

5 / 5 2018-04-15

Miła obsługa (telefoniczna i stacjonarna) oraz szybka realizacja. Polecam bardzo

5 / 5 2018-04-06

Sprawnie na każdym etapie realizacji zakupu-od zamówienia do odbioru. Sklep jak najbardziej warty polecenia.

5 / 5 2018-03-25

Polecam sklep za dobrą współpracę z klientem

4 / 5 2018-03-05

Zamówienie miało być na następny dzień, ale przyszło po dwóch dniach. Poza tym żadnych zażaleń

5 / 5 2018-03-03

Szybka realizacja, miły kontakt, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-03-01

Profesjonalna obsługa i bardzo szybka realizacja zamówienia, jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-02-18

Szybko, sprawnie, miło i przyjemnie. Sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-02-07

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2018-01-22

Niesamowicie profesjonalny sklep! Szybka wysyłka, genialny kontakt! Tego potrzeba w internetach!

5 / 5 2018-01-08

Pozytywnie zaskoczony realizacja i kontaktem ze strony sklepu. Bardzo polecam

5 / 5 2018-01-07

Przesyłka dotarła na następny dzień

5 / 5 2018-01-06

Super obsługa, wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie :)

5 / 5 2018-01-03

Bardzo profesjonalna obsługa, a towar dotarł bez żadnej skazy. Polecam

4 / 5 2017-12-15

pozytywna

5 / 5 2017-12-09

Nie myślałem że tak szybko otrzymam przesyłkę. Ogromne zaskoczenie, oczywiście na plus.

5 / 5 2017-11-24

Błyskawicznie otrzymałem towar, a wszystko było zgodne z opisem, dlatego z czystym sumieniem mogę polecić sklep innym.

5 / 5 2017-11-19

Szybka realizacja. Wszystko w porządku

5 / 5 2017-11-08

Szybko, profesjonalnie. Polecam serdecznie

5 / 5 2017-10-31

Podczas zakupu nie było konieczności tworzenia konta, a po zakończeniu transakcji otrzymałem pełne informacje dotyczące mojego zamówienia na moją skrzynkę mailową. Dostarczenie zamówienia nastąpiło już następnego dnia. Zdecydowanie polecam tę usługę.

5 / 5 2017-10-30

Wczoraj zamowilem kolo 9 a dzis juz dostalem towar kolo 14 :) wszystko super i znalazlem ten sklep z ceneo bo najtaniej mi wyszukalo obudowe do kompa. Polecam!

5 / 5 2017-10-27

Bardzo dobry kontakt, świetna lokalizacja i sprzęt nowy bez śladu używania - czyli wszystko się zgadza!

5 / 5 2017-10-27

Obsługa super, kontakt bez zarzutów, jakość sprzętu pierwsza klasa. Krótko i na temat :D

5 / 5 2017-10-26

Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Polecam

5 / 5 2017-10-23

Przesyłka dotarła błyskawicznie.

5 / 5 2017-10-13

Odbiór osobisty w punkcie, miła obsługa, towar oryginalnie zapakowany. Plusik ode mnie :)

5 / 5 2017-10-12

Zakupy przebiegły pomyślnie

5 / 5 2017-09-28

Parę tygodni temu nabyłam u nich telefon inteligentny. Jestem niezwykle usatysfakcjonowana. Urządzenie działa bez zarzutu, nie ma żadnych zacinających się momentów, a obszar zasięgu jest doskonały, gdyż w moim poprzednim telefonie był to prawdziwy dramat. Serdecznie go polecam.

5 / 5 2017-09-28

Kilka tygodni temu nabyłam u nich telefon komórkowy. Jestem niezwykle usatysfakcjonowana. Urządzenie działa perfekcyjnie, bez żadnych zacięć, a zasięg jest doskonały - w przeciwieństwie do mojego poprzedniego telefonu, który sprawiał mi wiele problemów. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-09-26

Fajnie, że wszystko się udało jeszcze przed świętami! Szybka i profesjonalna obsługa! Bardzo polecam!

5 / 5 2017-09-22

Porządny sklep z porządną obsługą! Więcej takich w internetach!

5 / 5 2017-09-17

Bardzo sprawna realizacja i sprzęt dokładnie taki, jaki chciałem. Polecam

5 / 5 2017-09-16

Wszystko poszło tak, jak pójść powinno - szybko i sprawnie. Bardzo polecam

5 / 5 2017-09-15

Szybka dostawa, przesyłka zapakowana bezpiecznie.

5 / 5 2017-09-07

Jestem w szoku, że zlecone zamówienie można zrealizować w tak prosty i szybki sposób! Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-09-06

Zdecydowanie sklep godny polecenia

5 / 5 2017-09-04

Realizacja zamówienia bardzo szybka, tablet zapakowany bardzo dobrze. polecam

5 / 5 2017-09-04

Szynko, solidnie i bez opóźnień. Bardzo profesjonalnie

5 / 5 2017-09-03

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-21

Polecam ;)

5 / 5 2017-08-21

Kto kupuje przez internet wie, jakie problemy może stwarzać sklep. W przypadku ale.pl takie zajście nie ma miejsca :) Bardzo polecam!

5 / 5 2017-08-14

Sklep godny zaufania, zakupy przebiegły pomyślnie.

5 / 5 2017-08-09

Wszystko sprawnie, szybko i bez problemów. Na duży plus fachowe doradztwo. Polecam

5 / 5 2017-08-03

Dostałem swoje zamówienie na następny dzień

5 / 5 2017-07-28

Jestem nastawiony dość sceptycznie do internetowych zakupów, ale tutaj nie mam do czego się przyczepić :)

5 / 5 2017-07-25

Wystawiam pozytywną opinię, bo skoro cała transakcja została przeprowadzona pozytywnie, to czemu nie? Polecam

5 / 5 2017-07-19

Wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Polecam

0 / 5 2017-07-17

W tym sklepie zamówiłem sprzęt, który upewniłem się o jego dostępności przez telefon przed dokonaniem zapłaty. Czekałem na przesyłkę przez tydzień, ale nie otrzymałem faktury VAT, którą prosiłem w uwagach. Mimo wielu próśb i form kontaktu nie otrzymałem odpowiedzi, a opcja oddzwonienia również nie działa. Nie polecam tego sklepu.

1 / 5 2017-07-11

Osoba, od której kupiłem rzecz, nie miała jej w sprzedaży. Tranzakcja została anulowana, a ja musiałem czekać prawie 2 tygodnie, aby otrzymać zwrot pieniędzy. Dodatkowo, nie otrzymałem odpowiedzi na moje maile. Zdecydowanie nie polecam tego sprzedawcy!

1 / 5 2017-07-11

Nie mogę polecić tego sklepu. Zdecydowałam się na niego, ponieważ był jednym z niewielu, który oferował natychmiastową wysyłkę. Niestety, towar został wysłany dopiero po kilku dniach bez żadnej informacji, a co więcej - BEZ OPAKOWANIA! Zakupiona drukarka została wysłana tylko w fabrycznym kartonie, który można znaleźć na półce sklepowej, bez żadnego zabezpieczenia. Na pudelku umieszczono jedynie naklejkę kurierską.

4 / 5 2017-07-10

Zakupy przebiegły pomyślnie

5 / 5 2017-07-06

Za profesjonalne podejście do klienta należy się celujący jak i powtórna wizyta, tak właśnie zrobiłem dzisiaj ;) Polecam serdecznie sprzedającego

5 / 5 2017-06-01

Jestem pozytywnie zaskoczony jakością obsługi oraz szybkością realizacji zamówienia. Naprawdę świetny sklep!

5 / 5 2017-05-31

Sprzęt dotarł cały, a sam proces od zakupu do otrzymania sprzętu wyniósł 2 dni. Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2017-05-30

Ważne jest, aby być zainteresowanym ofertami różnych sklepów i nie bezmyślnie przepłacać za produkty w popularnych i komercyjnych sklepach. Jestem dobrą ilustracją tego podejścia. Natrafiłem na atrakcyjną promocję i skorzystałem z niej. Same korzyści. Gorąco polecam. ;)

5 / 5 2017-05-30

Ważne jest, aby uważnie przeglądać oferty różnych sklepów i nie płacić bezmyślnie więcej, tylko dlatego że produkt jest dostępny w znanym i popularnym sklepie. Jednak mam świetny przykład, który dobrze ilustruje tę zasadę. Natknąłem się na atrakcyjną promocję i skorzystałem z niej. Było to korzystne pod wieloma względami. Szczerze polecam ;)

5 / 5 2017-05-27

Zamówienie jak i dostawa przebiegły bez większych problemów. Ogólnie jestem zadowolony.

5 / 5 2017-05-26

Towar zgodny z opisem oraz przesyłka niemal natychmiastowa. Bardzo polecam

5 / 5 2017-05-20

Udane zakupy

5 / 5 2017-05-12

Zakupy zakończyły się pomyślnie i najważniejsze, że etui które kupiłem jest doskonałe. Polecam :)

5 / 5 2017-05-02

Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Tak trzymać Panowie!

5 / 5 2017-04-24

wszystko super! Szybko i sprawnie, świetny kontakt. Polecam :)

5 / 5 2017-04-22

Szybko potrzebowałem tuszu przed weekendem, a zamówienie złożyłem w czwartek i na następny dzień było u mnie. Sprawnie i szybko, polecam!!

5 / 5 2017-04-19

Zamówiłem w środę rano i już w czwartek zapukał do mnie kurier z przesyłka. Bardzo polecam

5 / 5 2017-04-18

Towar zgodny z opisem. Dobry jakościowo

5 / 5 2017-04-17

Gdybym miał milion monet to chętnie wydał bym go w tym sklepie, przesympatyczni ludzie i towar jak opisano taki był. Polecam

5 / 5 2017-04-15

Obsługa i czas realizacji na najwyższym poziomie. Grzechem byłoby nie polecić takiego sklepu :)

5 / 5 2017-04-04

Sprzęt wysokiej klasy, z pewnością będę robić u nich jeszcze zakupy.

5 / 5 2017-03-31

Jakiś czas temu zakupiłem tu komputer, który do dziś ma się bardzo dobrze. Bez żadnych wątpliwości dokonałem kolejnego zamówienia. Wszystko ok.

Rzetelne opinie o Ale.pl

Ale.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://ale.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 290 77 77

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie