Kategorie: / Ogród / Dom

Aledyskont.pl Opinie Klientów

4.42/5.00 - ilość ocen: 74
opinie o Aledyskont.pl
5 / 5 2019-03-22

Bardzo pozytywne mogę ocenić całą transakcję. Przesyłka mimo znacznych gabarytów dotarła dużo szybciej niż się spodziewałam. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2019-03-12

Bardzo sprawna obsługa.

5 / 5 2019-02-27

Bardzo dobry sklep, nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2019-02-11

Polecam :)

4 / 5 2019-01-31

Towar zgodny z opisem Polecam.

4 / 5 2019-01-25

OK

5 / 5 2019-01-19

sklep rewelacyjnie zaopatrzony! polecam

5 / 5 2019-01-03

Polecam!

5 / 5 2018-12-30

Jestem zadowolona z realizacji zamówienia, szybko, sprawnie, wątpliwości i pytania załatwiłam telefonicznie.

5 / 5 2018-12-26

Polecam zakupy w tym sklepie. Naprawdę warto! Transakcja bezproblemowa pod każdym względem.

5 / 5 2018-11-27

Szybka wysyłka, niska cena! Polecam!

4 / 5 2018-11-24

świetny, niedrogi

4 / 5 2018-11-17

wszystko ok

5 / 5 2018-11-07

Transakcja zrealizowana sprawnie i szybko.

4 / 5 2018-11-03

Sprawnie i szybko. Polecam.

4 / 5 2018-10-30

Transakcja przebiegła bez problemów. Jedyne co sklep mógłby poprawić to czas wysyłki. Mimo tego - polecam.

4 / 5 2018-10-25

Profesjonalna obsługa. Towar na miejscu... jak najbardziej polecam...

4 / 5 2018-10-19

Sklep godny polecenia

4 / 5 2018-10-19

Udało się po kilku e-mailach ustalić poszukiwany przeze mnie typ narzędzia, co wymagało pewnego wysiłku od przyjmujących zamówienie. Narzędzie już działa ku mojemu zadowoleniu.

5 / 5 2018-10-11

Polecam

5 / 5 2018-09-05

Sklep godny polecenia. Szybka obsługa. Reagują na pytania e-mailem.

5 / 5 2018-09-05

Dobrze zaopatrzony sklep, ceny konkurencyjne, bardzo dobra obsługa.

4 / 5 2018-08-24

Nie mam uwag, wszystko ok.

3 / 5 2018-08-15

sklep opóźnia realizację zamówień, powodem może być brak towaru na stanie magazynowym, sklep nie powiadamia klientów o opóźnieniu realizacji zamówienia

5 / 5 2018-08-13

Kupiłem 4 noże Fiskars i listwę magnetyczną do zamocowania Towar całkowicie zgodny z opisem, bardzo starannie zapakowany. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-06-05

Niskie ceny!

5 / 5 2018-05-31

Polecam

5 / 5 2018-05-29

Bardzo szybka wysyłka i realizacja zamówienia .Sklep godny polecenia .

5 / 5 2018-05-12

Niskie ceny!

5 / 5 2018-05-03

Kupiłem świetną kosiarkę, której nigdzie nie było, ale Pan ze sklepu ściągnął mi ją specjalnie dla mnie - w mega szybkim tempie.

4 / 5 2018-03-20

Pierwszy raz kupowałam w tym sklepie i mogę go polecić każdemu. Duży wybór w różnych cenach, miła obsługa i szybka dostawa. Na pewno będę tu kupować ponownie!

5 / 5 2018-03-07

Super

1 / 5 2018-03-05

Kupiłem w tym sklepie bidon dla dziecka. Po 10 dniach napisałem mail z zapytaniem co z tym bidonem? Napisano mi, że bidonu nie ma i nie będzie. Widać, że ten sklep sprzedaje towar, którego nie posiada w magazynie :(

5 / 5 2018-02-26

Dobre ceny, szbka realizacja

5 / 5 2018-02-16

Sprawna wysyłka. Towar w porządku dotarł cały i zdrowy. Brak zastrzezen

4 / 5 2018-02-14

super

4 / 5 2018-02-13

Polecam.

5 / 5 2018-02-09

polecam.szybko misprawnie

4 / 5 2018-02-08

Wszystko OK

4 / 5 2018-02-05

jestem zadowolona

3 / 5 2018-01-14

To moje pierwsze zamówienie w tym sklepie. Wzięłam 2 rzeczy z wyprzedaży/promocji (ostatnie sztuki). Po zamówieniu i opłaceniu niestety dostałam informację, że produkt ostanie wysłany dopiero po 2 tygodniach gdyż trzeba go sprowadzić z innego sklepu. Akurat wtedy nie robiło mi to zbyt dużej różnicy ale gdybym chciała dać zakup jako prezent to już nie byłoby fajnie. Szkoda więc, że taka informacja nie pojawiła się na stronie produktu, bo czas oczekiwania jest jednak istotny. Poza tym mankamentem obsługa była ok, korespondencja ze sklepem również. Po wysłaniu przesyłka dotarła następnego dnia i co było miłym zaskoczeniem była naprawdę solidnie zapakowana z wielką dbałością o produkty. Tak więc ocenę wystawiam 4 na 5.

5 / 5 2018-01-12

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam!

4 / 5 2018-01-10

Sprawnie, szybko i bezproblemowo. Polecam

4 / 5 2017-12-06

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-06

Bardzo polecam

4 / 5 2017-11-13

Nie mam zastrzeżeń do realizacji zakupu. Reklamacja spowodowana uszkodzeniem w transporcie została załatwiona bezproblemowo.

4 / 5 2017-11-06

PROFESJONALNY SKLEP , OBSŁUGA NA WYSOKIM POZIOMIE, SZYBKA WYSYŁKA. POLECAM!

5 / 5 2017-11-03

Pozytywna

5 / 5 2017-10-21

Polecam goraco

4 / 5 2017-10-11

jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Polecam

5 / 5 2017-10-10

Transakcja przebiegłą pomyślnie. POLECAM !

4 / 5 2017-10-01

Pierwszy raz robiłem zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony , produkty zamówiłem przez telefon na infolinii , sklep posiada bardzo bogatą ofertę produktów renomowanych firm : Fiskars , Gardena czy Leifheit , za dwa dni przywitał mnie kurier z moim zamówieniem wszystko było oryginalnie zapakowane przesyłka była solidnie zabezpieczona , faktura Vat dotarła na maila , szczerze mogę polecić ten sklep wszystkim oby więcej takich

4 / 5 2017-09-25

Bardzo profesjonalna obsługą, informacje o kolejnych etapach zamówieniach bardzo przejrzyste i aktualizowane. Polecam

5 / 5 2017-08-21

Bardzo dobra

4 / 5 2017-08-15

Polecam.

5 / 5 2017-08-13

Doskonały sklep. Jestem bardzo zadowolony z kolejnego zakupu. Świetny asortyment, doskonała obsługa i błyskawiczna wysyłka. Polecam w 100%

5 / 5 2017-08-02

Na sklep w necie natrafiłam przypadkiem. Najpierw zamowilam szczotke kauczukową a nastepnie odkurzacz do mycia szyb. super sklep!! polecam

4 / 5 2017-07-27

Bardzo polecam

5 / 5 2017-07-18

zamówiony towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-18

extra sklep

5 / 5 2017-06-30

Bardzo wiarygodny i szybki

5 / 5 2017-06-23

Bardzo dobry. Wszystko dokładne z opisem . Polecam

5 / 5 2017-06-04

Podejrzanie niska cena, ale towar i szybkość dostawy ok.

4 / 5 2017-05-24

godny polecenia

3 / 5 2017-05-20

Towar sprawnie dobrze zapakowany, gorzej z towarem. Zakupiłem w ramach promocji stolik i dwa krzesła na balkon z ratanu. Po rozpakowaniu i montażu stolika okazało że jedno ramię z otworem , do którego montuje się blat stolika nie pasuje do bolca w blacie stolika , różnica wynosi około 2 cm . Ramię jest wykonane z rurki o średnicy około 20 mm połączone z pozostałymi nogami stolika na sztywno krzyżakiem wszystko jest to oplecione ratanem , więc dociągnięcie otworu do bolca około 2 cm jest bez uszkodzenia ratanu niemożliwe , spawacz łącząc to w całość spaprał robotę. Blat stolika jest przykręcony trzema śrubami , czwarte ramię jest w wyniku tej fuszerki poniżej blatu około 2 cm i oddalone od bolca również około 2 cm . Usterka powstała u producenta stolika , winą sklepu jest brak kontroli technicznej nad przyjmowanym do sprzedaży towarem. Stolik co prawda stoi i można na nim postawić filiżankę herbaty ale czy szanujący się sklep może sprzedawać taki wadliwy technicznie towar.

4 / 5 2017-05-13

Bardzo udane zakupy w super cenie. Polecam.

4 / 5 2017-05-12

Zamówienie otrzymałam w szybkim czasie, towar zgodnie z opisem. Miła i pomocna obsługa.

1 / 5 2017-05-11

UWAGA na ten sklep zamówiłem pompę przysłali pękniętą. Czekałem ponad miesiąc na rzekome rozpatrzenie reklamacji .W koncu po grożbach zgłoszenia sprawy na policje dostałem nową. Straciłem czas a ceny u nich wcale nie są najniższe i uwaga ceneo gdzie ten sklep widnieje umywa ręce, jak zwykle klient zostaje sam ze swoim problemem.

5 / 5 2017-05-07

Błyskawicznie, zgodnie z zamówieniem. Polecam !

5 / 5 2017-05-04

transakcja przebiegła szybko, towar świetnej jakości, dobry kontakt ze sklepem, polecam!

5 / 5 2017-05-02

Wszystko ok. Bardzo szybka realizacja i błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2017-05-02

szybko sparwnie łatwy kontakt

4 / 5 2017-04-15

Dobry sklep. Dobre zakupy.

4 / 5 2017-04-03

tanio szybko i solidnie

Rzetelne opinie o Aledyskont.pl

Aledyskont.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.aledyskont.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie