Kategorie: / Motoryzacja

Alejaopon.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Alejaopon.pl
2019-03-23

Bardzo dobry kontakt.

2019-03-15

Sklep przystępny dla ludzi.

5 / 5 2019-03-14

Bardzo dobry Sprzedający, polecam !

5 / 5 2019-03-12

ok

5 / 5 2019-03-02

bardzo szybko i fachowo. towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-03-01

Solidny sprzedawca oferujący dobre ceny. Polecam

2019-02-24

WSZYSTKO W NAJLEPSZYM PORZADKU

5 / 5 2019-02-19

Szybko i profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2019-02-18

CENA,CZAS DOSTAWY I KONTAKT OK.ALE NA BOGA JEŚLI PYTAM GDZIE JEST OPONA WYPRODUKOWANA I SŁYSZĘ W JAPONII,A PRZYCHODZI OPONA MADE IN CHINA TO JA MAM W NOSIE TAKICH KONSULTANTÓW.

5 / 5 2019-02-06

Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-28

Zakupy w sklepie Aleja opon robiłem poraz pierwszy a na sklep trafiłem poszukująć najlepszej oferty . Zaskoczyła mnie dbałość o zaowolenie klienta. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i sprawnie. Otrzymałem fakturęoraz worki na koła a poszukiwane opony były mimo promocyjnej ceny bez wad i z rocznika 2014. Jestem zadowolony z obsługi. jedna sugestia dla sprzedawcy aby była możliwość wprowadzania korekt do zamówienia aktualnie nie ma takiej możliwośći na stronie internetowej.

5 / 5 2019-01-22

Witam super obsluga,szybko dostarczony towar,zgodny z opisem,allergowicz godny polecenia,przepraszam za zwłokę :-)

5 / 5 2019-01-13

Pozytywna, szybko udzielana informacja, oferty w kilku wariantach, POLECAM

5 / 5 2019-01-08

profesjonalna obsługa - polecam

5 / 5 2018-12-09

Ok

5 / 5 2018-11-27

OK

2018-11-27

dobra robota

5 / 5 2018-11-18

Bardzo szybka obsługa oraz wysyłka kurierem Polecam

2018-11-17

Najlepsze ceny

5 / 5 2018-11-09

Wszystko w jak najlepszym porzadku. Towar zgodny ze specyfikacją w wyszyłka bardzo szybka, POLECAM

5 / 5 2018-10-26

Bardzo dobry sklep. Pełen profesjonalizm i jakość usług godna polecenia.

5 / 5 2018-10-20

Super Sklep.Gorąco polecam.

5 / 5 2018-10-05

Zakupy szybko i sprawnie, polecam

2018-09-22

Zamówiony produkt dotarł nieco później niż przewidywany czas dostawy umieszczony przy produkcie. Brałem pod uwagę mały poślizg, ale potem zawalił jeszcze kurier i zamiast czwartku opony montowałem we wtorek. Po dokonaniu zamówienia i niezwłocznej zapłaty pierwsza informacja o realizacji zamówienia i planowanej dostawy nastąpiła dopiero po 2 dniach. W sumie nic strasznego się nie stało - towar dotarł, cena bardzo dobra ale jednak mały stres był.

5 / 5 2018-09-21

świetna transakcja opony super naprawdę serdecznie polecam szybko sprawnie i wysoka jakość towaru

5 / 5 2018-08-28

super

5 / 5 2018-08-03

szybka, solidna realizacja zamowienia

5 / 5 2018-07-16

Bardzo dobry kontakt, towar jak w opisie, szybka wysyłka .POLECAM!

5 / 5 2018-07-14

pozytywna

5 / 5 2018-07-03

Polecam. Szybko bez problemu otrzymałem zamówiony towar. Jedyny minus to to, że przy przeglądaniu ofert widniała przesyłka gratis. Jednak przy finalizacji zamówienia okazało się, że kurier jest normalnie płatny.

5 / 5 2018-06-16

Super polecam towar zgodny z opisem szybka dostawa naprawde warto polecam

5 / 5 2018-05-30

Wszystko OK.

5 / 5 2018-05-24

Szybka realizacja, niskie ceny

5 / 5 2018-05-24

ok

2018-05-22

bardzo dobrze

2018-05-02

godny polecenia

5 / 5 2018-04-30

Profesionalna obsługa, szybka dostawa, polecam wszystkim.

5 / 5 2018-04-11

Polecam serdecznie!

2018-04-09

Godny polecenia

5 / 5 2018-04-01

Obsługa miła i sprawna. Szybka wysyłka. Towar dobrej jakości w niskiej cenie.

2018-03-30

wzorowa obsługa

5 / 5 2018-03-15

Wszytko OK szybko i sprawnie

5 / 5 2018-03-02

Super polecam

5 / 5 2018-02-27

Wszystko w porządku. Polecam ten sklep!!!

2018-02-06

ok.

5 / 5 2018-02-03

Polecam za szybkie załatwienie

5 / 5 2018-02-02

Towar wysłany błyskawicznie. POLECAM !!

5 / 5 2018-01-20

Transakcja przebiegała wzorowo. Polecam.

5 / 5 2018-01-01

Ekspresowa wysyłka, oponki dotarły do mnie w nienaruszonym stanie, gorąco polecam!

2017-12-20

OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-12-17

Wszystko OK polecam wszystkim

5 / 5 2017-12-09

POLECAM

5 / 5 2017-12-07

Gorąco polecam ten sklep. Profesjonalna obsluga. Blyskawiczna wysylka. Oponki byly u mnie następnego dnia.

5 / 5 2017-11-28

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka realizacja zamówienia, otrzymujesz dokładnie to za co zapłaciłeś. Polecam ten sklep wszystkim, którzy chcą szybko i bez problemów otrzymać swój wymarzony produkt.

2017-11-05

dobry

2017-11-01

warto zrobić tam zakupy

5 / 5 2017-10-30

ok

2017-10-27

pozytyw. maly zgrzyt , bledy nas stronie, mam nadzieje ze poprawione

5 / 5 2017-10-22

Wszystko ok.

5 / 5 2017-10-12

dobra i szybka dostawa 48 godz.

5 / 5 2017-10-05

Transakcja w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-10-01

Wszystko bardzo sprawnie szybko miło i przyjemnie. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-09-24

Wszystko w porządku. Polecam

5 / 5 2017-09-14

Bardzo miła i fachowa obsługa. Polecam wszystkim.

2017-09-13

bardzo dobra

5 / 5 2017-09-08

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam !

2017-09-07

dobry kontakt ze sprzedawcą, godny polecenia

5 / 5 2017-08-28

Bardzo dobra obsługa i szybka realizacja zamówienia. Polecam

2017-08-21

Wszystko w porządku.Firma godna polecenia

5 / 5 2017-08-18

Wszystko super! szybko i sprawnie sprzedawca - pozytywnie nastawiony na klienta, o wszystkim można się dogadać!

5 / 5 2017-08-17

Wszystko Ok.Profesjonalna obsluga i krotki czas reazlizacji zamowienia.Polecam

5 / 5 2017-08-15

Nie stosują sie do godzin umówionych za to duzy minus. ogolnie ok polecam

5 / 5 2017-08-14

bardzo dobry sklep, transakcja bez zarzutu, polecam

5 / 5 2017-08-12

Bardzo szybka dostawa. Opony prawie dopiero zeszły z taśmy produkcyjnej. Miały 2 miesiące. Duży pozytyw.

5 / 5 2017-08-07

super

5 / 5 2017-07-19

Szybka dostawa! Dobrze zapakowany towar. Ogólnie miło i przyjemnie. Polecam

2017-07-02

Na 10 punktów przyznaje 20

5 / 5 2017-05-28

Kolejny zakup opon w tym SKLEPIE - kolejne 100% zadowolenia. Ekspresowe przyjęcie zamówienia i ekspresowa wysyłka. Oponki odebrałem następnego dnia od złożenia zamówienia. Polecam tego sprzedawcę - dziękuję.

5 / 5 2017-05-23

ok

5 / 5 2017-05-19

W 100 % polecam klienta bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2017-05-01

opony zamówiłem o 14, a następnego dnia o 9 były już u mnie! Polecam!

5 / 5 2017-04-30

Profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2017-04-28

WSzystko Ok! OPONY Zgodne z opise, szybka wysylka, 100% satysfakcji. Pozdrawiam

5 / 5 2017-04-25

Produkt (opony zimowe) w bardzo konkurencyjnej cenie, profesjonalne podejście do oczekiwań klienta, szybka wysyłka towaru, dobry kontakt z obsługą. Jestem bardzo zadowolony z usług tego serwisu z chęcią wrócę po komplet opon letnich :)

5 / 5 2017-04-19

W pełni profesjonalna obsługa szybka dostawa i miły kontakt. Polecam!

5 / 5 2017-04-18

bardzo szybka dostawa i przystępne ceny

2017-04-04

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-03-31

Doskonały kontakt z obsługą sklepu, doradzili, sprawnie zrealizowali zamówienie. Polecam!

5 / 5 2017-03-30

Dobry kontakt, szybko i tanio.

5 / 5 2017-03-26

bardzo miła i rzetelna obsługa konkurencyjne ceny szybka dostawa zgodna z zamówieniem polecam naprawdę warto

Rzetelne opinie o Alejaopon.pl

Alejaopon.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://www.alejaopon.pl

Email
[email protected]

Telefon
85 8746071

Komórka
793-28-81-81

Infolinia
801 000 117

Logowanie