Kategorie: / Pozostałe

Aleks.home.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Aleks.home.pl
2019-03-20

Wielki wybór zabawek

5 / 5 2019-03-16

Wzorowa obsługa jak i realizacja zamówienia. Polecam!

5 / 5 2019-03-03

Co tu pisać. Jak najwięcej takich sklepów. Wszystko jak najbardziej ok na 10

5 / 5 2019-02-13

Rewelacyjny sklep, polecam.

5 / 5 2019-02-07

Wszystko OK

5 / 5 2019-01-30

Pozytywna

2019-01-25

Duży wybór zabawek w przystępnej cenie. Punkt odbioru zlokalizowany w Czechowicach w dogodnym miejscu.

5 / 5 2018-12-18

Polecam sklep. Trochę miałem obawy, że działają w subdomenie home.pl a nie własnej ale pozytywne oceny mnie przekonały. Wysyłka szybka. Towar dobrze zabezpieczony. Miło i przyjemnie.

2018-12-02

Bardzo dobry sklep

2018-11-30

Wszystko zgodnie z opisem. Sklep godny polecenia.

2018-11-18

Solidna.towar zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-11-10

Wszystko w porządku. Polecam!

5 / 5 2018-11-07

Polecam, wszystko w porządku

5 / 5 2018-10-28

przejrzyste opisy produktów,solidne marki,szybka realizacja zamówienia,polecam

2018-10-27

Usluga fachowa, bardzo mile panie, wysylka ekspresowa. Ubranka bardzo ladne, kolorowe i do tego z bardzo dobrej bawelny.

5 / 5 2018-10-25

Jestem bardzo zadowolona z usług sklepu Aleks, sprawna i dobra współpraca.

5 / 5 2018-10-25

Wszystko szybko idealnie :)

2018-10-22

Bardzo dobry sklep, rzetelna obsługa, bardzo duży wybór, bardzo dobre ceny.

2018-10-19

zakupy dokonane sprawnie. W opisie towaru brak wymiarów klocków, liczby klocków w opakowaniu, opisu opakowania (czy pudełko papierowe czy plastik)

5 / 5 2018-10-17

Wszystko super, bez zarzutu, bardzo dobry sklep. Towar w konkurencyjnej cenie, dotarł w idealnym stanie. Polecam!!

5 / 5 2018-10-17

Szybka dostawa, towar dobrze zapakowany. Polecam

2018-10-13

Transakcja bezproblemowa, godny polecenia.

5 / 5 2018-10-05

Polecam ten sklep

2018-10-02

Rewelacyjny sklep! Można liczyć na świetną, fachową pomoc. A sama realizacja doręczenia bezproblemowa i co najważniejsze w idealnym stanie na czas! Dziękuję :)

2018-09-30

Pozytywna, wyczerpujące informacje o wybranym produkcie

2018-09-21

Realizacja błyskawiczna. Produkt zgodny z opisem, nieuszkodzony. Trochę mają drogo, ale produkt, który chciałam mieli tylko oni.

5 / 5 2018-09-18

Szybko i sprawnie, towar zgodny z zamówieniem.

2018-09-07

P O L E C A M !!!!!

5 / 5 2018-08-29

ok

5 / 5 2018-08-13

Bardzo szybko i sprawnie zamówienie zostało zrealizowane.

5 / 5 2018-08-13

ok

5 / 5 2018-08-02

Super transakcja sprawna, szybka i fachowa. Wszystko dobrze opakowane i zabezpieczone. Polecam

2018-07-27

Solidny sprzedawca.

5 / 5 2018-07-08

Szybka dostawa, towar dobrze opakowany. POLECAM!

2018-07-02

Lubię kupować w tym sklepie ze względu na przystępne ceny, czytelny opis oferty produktów i błyskawiczną realizacje zamówienia.

5 / 5 2018-06-22

Doskonała obsługa i błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-06-02

Bardzo szybko i przyjemnie!

5 / 5 2018-06-02

Polecam.

5 / 5 2018-05-11

Polecam Towar dokładnie taki jak na zamówieniu, szybka dostawa

5 / 5 2018-05-07

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam

2018-05-06

Bardzo dobra realizacja, przyjemny kontakt.

5 / 5 2018-04-11

Świetna obsługa, bardzo szybko i sprawnie!!! Polecam.

5 / 5 2018-04-09

Profesjonalnie i szybko! Polecam ten sklep wszystkim internautom. Ja na pewno pozostanę ich stałym klientem:)

5 / 5 2018-04-03

Jestem bardzo zadowolona , szybko i solidnie! Serdecznie polecam!!!

5 / 5 2018-04-02

szybka obsługa

5 / 5 2018-03-31

OK. Polecam.

5 / 5 2018-03-19

polecam

2018-03-15

Zamówionego produktu nie było na stanie, co wydłużyło dostawę o ponad tydzień. Sklep zrehabilitował się wysyłając towar kurierem pomimo wcześniej uzgodnionego odbioru osobistego.

2018-03-07

ALEKS

5 / 5 2018-03-02

Błyskawiczna wtstłka, polecam

5 / 5 2018-02-21

Polecam ,szybko i solidnie

2018-02-09

Bardzo sprawny przebieg zakupów. Dogodne formy płatności i dostarczania przesyłek.

2018-02-07

Świetny sklep. Robię tu zakupy nie pierwszy raz i zawsze obsługa pierwsza klasa!

2018-02-04

W porządku

2018-02-01

przejrzysty układ artykułów; niskie ceny

5 / 5 2018-01-25

Szybka wysyłka i miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-01-10

szybko i solidnie

2018-01-07

Transakcja przebiegła bez problemów

5 / 5 2018-01-06

Na uwagę zasługuje fachowa pomoc telefoniczna jaką uzyskałem na temat produktu - w tym aspekcie sklep wyprzedza większość konkurencji. Realizacja zamówienia bez najmniejszych uwag. Szybko i tanio.

5 / 5 2018-01-04

Tanio szybka wysylka

5 / 5 2017-12-21

Jestem bardzo zadowolona, szybka realizacja zamówienia, na bieżąco informacja o statusie przesyłki. Kurier DHL, towar zgodny z zamówieniem. POLECAM

5 / 5 2017-12-19

polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2017-12-14

"Super pozytyw-szybko-sprawnie-idealnie - polecamy dziękujemy

2017-12-02

wszystko w porzadeczku

2017-12-01

bez zastrzeżeń miła obsługa

2017-11-14

bardzo dobra jakość produktu :))

5 / 5 2017-11-14

Profesjonalna obsluga i udana tranzakcja. POLECAM

5 / 5 2017-11-13

Super!!!!

5 / 5 2017-11-03

Bardzo szybka realizacja zamówienia, pomimo ze to okres przedswiateczny

5 / 5 2017-10-31

Jak zwykle super szybko i super profesjonalnie ☺ polecam ☺

5 / 5 2017-10-30

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Bardzo szybka wysyłka towaru

2017-10-30

profeska

2017-10-17

Rewelacyjny sklep

5 / 5 2017-10-14

Błyskawiczna realizacja zamówienia, towar dostarczony zgodnie z zamówieniem , z przyjemnością polecam ten sklep.

5 / 5 2017-10-11

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, najniższa cena na rynku i błyskawiczna przesyłka :) Polecam!!!

5 / 5 2017-10-08

Super sklep

5 / 5 2017-10-07

Transakcja przebiegła bezproblemowo. Polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2017-09-25

produkt zgodny z opisem, szybka dostawa

5 / 5 2017-09-11

Świetny sklep. Szybko i bardzo rzetelnie!

5 / 5 2017-09-03

Wszystko ok

2017-08-19

Bardzo dobra

2017-08-07

sklep godny polecenia, miła obsługa

5 / 5 2017-08-07

Wszystko ok, bardzo szybka wysyłka przed świętami.

5 / 5 2017-08-06

Dobre ceny. Szybka wysyłka, osoba po drugiej stronie słuchawki bardzo pomocna. Z pewnością tu wrócę.

5 / 5 2017-08-05

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2017-07-14

Od kilku lat robię zakupy w tym sklepie. Jestem zadowolona z obsługi, szybkości realizowania zamówień.

5 / 5 2017-07-05

Sklep jak najbardziej godny polecenia. Wszystko poszło szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-06-23

Wszystko super!

2017-06-18

solidnie, terminowo

5 / 5 2017-06-17

Bardzo sprawna obsługa, szybki kontakt i realizacja zamówienia bez zarzutu. Polecam

5 / 5 2017-06-14

dobry kontakt , bez problemu zmiana zamówienia , polecam

5 / 5 2017-06-05

Świetna jakoś i super ceny. To moj pierwszy zakup w tym sklepie ale na pewno będę stałym klientem)))

2017-05-26

godny polecenia

5 / 5 2017-05-20

Polecam, doskonały kontakt ze sprzedawcą i szybka przesyłka.

5 / 5 2017-04-07

ok

Rzetelne opinie o Aleks.home.pl

Aleks.home.pl

Siedziba
Zabrzeg

WWW
http://aleks.home.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
696447451

Infolinia
-

Logowanie