Kategorie: / Hobby

Alembik.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Alembik.eu
5 / 5 2019-03-22

Bardzo szybka przesyłka.Polecam

2019-03-21

Podoba mi się wysoki poziom obsługi w tym sklepie.

5 / 5 2019-03-19

Wszystko w jak największym porządku :) szybko i miło

5 / 5 2019-03-16

Pełen profesjonalizm, zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność wiedzą o co chodzi!!!

5 / 5 2019-03-16

Niesamowicie duży asortyment dzięki czemu moje piwo nie zawsze jest takie samo. Polecam!

5 / 5 2019-03-08

polecam

2019-03-03

Nic tylko można polecać, żeby wszystkie sklepy tak działały.

2019-03-02

Bardzo miła obsługa. Towar kupiony doszedł w całości.

5 / 5 2019-02-22

Byłem, zobaczyłem, kupiłem, Polecam!

5 / 5 2019-02-15

Sprawna realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem i starannie zapakowany. Polecam.

5 / 5 2019-02-15

sklep na plus, ceny konkurencyjne, polecam

5 / 5 2019-02-06

Profesjonaliści

5 / 5 2019-01-30

Super sklep,świetny towar,normalne ceny

2019-01-29

Dobra obsługa która naprawdę zna się na rzeczy posiada naprawdę dużą wiedzę w tematach wina. Asortyment nie też nie mały. P O L E C A M !

5 / 5 2019-01-24

Polecam profesjonalną obsługę tego sklepu.

5 / 5 2019-01-24

Podoba mi się ten sklep, bardzo dobra obsługa. Polecam sklep nawet znajomym.

5 / 5 2019-01-22

Szybka wysyłka, natomiast zaadresowana na pocztę 30 km od miejscowości na którą była zamawiana. Domyślam się, że nie było w tym złej woli, tylko usługa "odbiór w placówce poczty" mogła nie być dostępna w lokalnym oddziale, ale brak komunikacji w tej sprawie i postawienie przed faktem dokonanym rozczarowuje.

5 / 5 2019-01-15

Ciekawy asortyment. Każdy znajdzie coś dla siebie - ja znalazłem i polecam.

5 / 5 2019-01-15

Szybka wysyłka i wszystko porządnie zapakowane. Nawet Najbardziej wkurzony kurier raczej nie uszkodziłby zawartości paczki. Polecam.

5 / 5 2019-01-14

Szybko, sprawnie, dobrze zabezpieczona przesyłka.Polecam

5 / 5 2019-01-08

wszystko ok

5 / 5 2019-01-04

Dobry sklep, bardzo szybka wysyłka!

2019-01-02

Bardzo dobry sklep. Nastepnego dnia mam towar w domu.

5 / 5 2019-01-02

Fajna obsługa dało się szybko dogadać polecam.

5 / 5 2018-12-29

Solidnie. Wysokiej jakości produkty. Obsługa rewelacyjna. Polecam.

5 / 5 2018-12-28

Super sklepik asortyment trochę skromny ale nie da się każdemu dogodzić

5 / 5 2018-12-24

Zamówienie przyszło szybko na drugi dzień, sklep ma duży asortyment.

5 / 5 2018-12-08

Świetnie zaopatrzony, a do tego fachowa obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-12-05

Wszystko jak należy, dobry kontakt, towar zgodny z opisem i dobrze zapakowany. Polecam sklep.

5 / 5 2018-11-27

Szybko, sprawnie, tanio, profesjonalnie.

5 / 5 2018-11-26

Szeroki asortyment akcesoriów do produkcji piwa. Polecam.

5 / 5 2018-11-24

Błysawiczna obsługa gorąco polecam

5 / 5 2018-11-21

Tanie słody polecam :-)

5 / 5 2018-11-03

Super sklep, super obsluga

2018-11-01

Niesamowity wybór i konkretna porada.

2018-10-27

Bardzo dobra :-) w niedziele zamawiam tacie akcesoria do wina, w poniedziałek juz miałam inf. o wysyłce. We wtorek była na miejscu. Zamówienie się zgadzało. Krótko mówiąc fachową obsluga.

5 / 5 2018-10-26

sklep ok, polecam. Szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2018-10-22

100% polecam ten sklep.Bez problemowo.

5 / 5 2018-10-18

Dobry sklep, miła obsługa która posiada doświadczenie, polecam.

5 / 5 2018-10-16

Szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam.

5 / 5 2018-10-13

Super obsługa, która umie doradzić.

5 / 5 2018-10-09

Wszystko ok. Towar dostałem po trzech dniach. Jeszcze do nich wrócę. Polecam!

5 / 5 2018-10-08

Bardzo polecam

5 / 5 2018-10-02

Bardzo szybka transakcja. Świetny kontakt.Ekspresowa przesyłka

5 / 5 2018-09-29

Bardzo dobry polecam.

5 / 5 2018-09-28

Wszystko ok dobry sklep.

2018-09-25

Duży asortyment, jest w czym wybierać, strona działa sprawnie, zamówienie dostałem po 2 dniach.

5 / 5 2018-09-14

Sympatyczna obsługa, posiadająca dużą wiedzę produktach które posiadają, jak dla mnie ok.

2018-09-11

Wszystko mają co potrzebowałam i dobre doradztwo. ;)

5 / 5 2018-09-10

Duży asortyment polecam.

5 / 5 2018-08-20

Spory asortyment i szybka realizacja zamówienia. Polecam!

2018-08-14

Zatrzymało mi się wino spanikowała zadzwoniłam po poradę otrzymałam, zakupiłam co mi doradzono wino ruszyło :-) Dziękuje :*

5 / 5 2018-08-11

Mają wszystkie zioła do nalewek które potrzebuje, Bardzo polecam.

5 / 5 2018-08-09

Dobry sklep. Polecam dobrze zapakowana paczka i szybka przesyłka.

5 / 5 2018-08-03

sklep ok

5 / 5 2018-07-31

Polecam sklep. Super zaopatrzenie. Paczkę otrzymałem na następny dzień.

5 / 5 2018-07-31

Niesamowicie szybka wysyłka, towar elegancko spakowany. Polecam!

5 / 5 2018-07-28

super termin i dostawa

5 / 5 2018-07-25

duży wybór towarów w dobrej cenie, bardzo dobra obsługa i szybka wysyłka. Nic dodać nic ująć

5 / 5 2018-07-24

Pełny profesjonalizm. Świetny kontakt ze sklepem, a co najważniejsze szybka wysyłka. Polecam zakupy w tym sklepie.

2018-07-23

dobra

5 / 5 2018-07-23

Polecam ten sklep znajomym dobra porada i wszystko co potrzeba i TANIO!

5 / 5 2018-07-14

Porada przy zakupie na +6 polecam sklep.

5 / 5 2018-07-08

Wszystko szybko, sprawnie i bezproblemowo

5 / 5 2018-06-23

Drożdże szybko przybyły paczka dobrze zapakowana nic się nie rozwaliło

5 / 5 2018-06-20

Taki wybór to dawno nie miałem, destylator doszedł w całości ładnie zapakowany POLECAM.

5 / 5 2018-06-03

Profesjonalna obsługa, ekspresowa wysyłka, sklep Alembik jest niezawodny i dysponuje bardzo dobrymi artykułami.

5 / 5 2018-06-01

Duży wybór szybka dostawa dobrze zapakowane

2018-05-30

Duży wybór dobra obsługa.

5 / 5 2018-05-29

Doskonały sprzęt do warzenia piwa i wina, duży wybór zaprawek. Dla mnie rewelacja - polecam!

5 / 5 2018-05-29

Polecam sklep szybka dostawa, dobra obsługa klienta

5 / 5 2018-05-27

zakupy i kontakt ze sklepem ok polecam

5 / 5 2018-05-27

Wino, Wina i Impreza, wszystko co do wina mają więc wszystkim polecam.

5 / 5 2018-05-25

Rewelacja, duży asortyment. Jestem zadowolona z zakupu.Polecam.

2018-05-24

Dobry sklep z dużym asortymentem.

5 / 5 2018-05-20

Obsługa rewelacja, wszystkiego można się dowiedzieć. Polecam.

5 / 5 2018-05-20

Podoba mi się fachowa obsługa tego sklepu. Polecam!

2018-05-15

Dobra jakość produktów oraz obsługi.

5 / 5 2018-05-11

Super.

5 / 5 2018-05-10

Super jakość i szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt. Dziękuję i pozdrawiam

5 / 5 2018-05-02

Pewnie nie raz zrobię tu zakupy. Super ceny, i super jakość towaru.

5 / 5 2018-04-23

Dobry sklep, robiłam małe zamówienie i nawet szybko zostało zrealizowane. Polecam.

5 / 5 2018-04-22

Szybkie zakupy, polecam ich.

2018-04-21

Podoba mi się ten sklep, robiłem duże zamówienie nie dość że fajny gratis dostałem to jeszcze zniżkę. :-)

2018-04-16

Niezłe ceny mają, oraz miłą obsługę.

5 / 5 2018-04-15

Szybko i sprawnie!

5 / 5 2018-04-03

Polecam

5 / 5 2018-03-21

Super sklep, można odnaleźć szybko co potrzeba w dodatku niskich cenach.

5 / 5 2018-03-20

Rewelacja. Polecam.

2018-03-18

Szybcy są dostałem paczkę na drugi dzień w dodatku mają niskie ceny.

5 / 5 2018-03-08

Towar zgodny z opisem doskonały kontakt i szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-03-01

Fachowa obsługa, oraz spory asortyment dzięki czemu mogłem wyjść z opresji i uratować moje wino polecam.

5 / 5 2018-02-18

Super sklep ze sprzętem do domowego wyrobu…Mają tutaj wszystko. Polecam.

5 / 5 2018-02-15

Niesamowicie wielki wybór połączony z fachową obsługą polecam.

5 / 5 2018-02-01

miła obsługa, dobra jakość towaru. polecam.

5 / 5 2018-01-31

Mają dużo ładnych buteleczek na prezenty i nie tylko. Polecam

5 / 5 2018-01-28

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Polecam.

5 / 5 2018-01-26

Super szybko dostałam towar mimo drobnych problemów z stroną :-)

5 / 5 2018-01-23

Polecam wszystkim rzetelna obsługa.

5 / 5 2018-01-05

Super obsługa. Zamówienie doszło w całości, paczka była dobrze zabezpieczona.

2017-12-28

Przejrzysta prezentacja artykułów

2017-12-23

Dobry sklep.

5 / 5 2017-12-18

Super. miły Pan w obsłudze. paczka dobrze zapakowana

2017-12-18

Nie ma w Krakowie lepszego sklepu!

5 / 5 2017-12-18

Dobre ceny i szybka obsługa. Polecam

2017-12-14

Bardzo duży wybór asortymentu. przesyłkę dostałem na drugi dzień. Obsługa dobra.

5 / 5 2017-12-07

polecam

2017-11-30

Bardzo dobra

2017-11-26

Świetny sklep nie tylko dla krakowskich piwowarów. Dobrze zaopatrzony i z miłą obsługą. Szkoda tylko, że nie można jeszcze płacić kartą.

5 / 5 2017-11-25

Polecam sklep, bardzo dobry.

5 / 5 2017-11-24

dobra cena, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-11-22

Polecam sklep ma wszystko co potrzeba.

2017-11-21

idealny

5 / 5 2017-11-15

Bez zarzutu. Kontakt dobry, towar dobrze zapakowany. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-11-14

Duży asortyment, i niskie ceny, przynajmniej jak chodzi o moją okolice. Polecam!

5 / 5 2017-10-27

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Miła i kulturalna obsługa oraz profesjonalna pomoc.

5 / 5 2017-10-26

Mają wszystko do produkcji alkoholi, polecam!

5 / 5 2017-10-25

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamowieniem. Jestem jak najbardziej zadowolony

5 / 5 2017-10-24

Sklep super! Bardzo dobrze zapakowana paczka, oraz szybka dostawa, przesyłkę dostałam na drugi dzień!

5 / 5 2017-10-23

Super, gorąco polecam

5 / 5 2017-10-15

Dobry sklep polecam, wszystko mają co trzeba.

5 / 5 2017-10-12

Strasznie szybko dostałam paczkę, dosłownie na drugi dzień od zamówienia. Paczka dotarła cała.

5 / 5 2017-10-01

Duży wybór akcesoriów. Towar solidnie zapakowany. Polecam.

5 / 5 2017-09-30

profesjonaliści

2017-09-29

Bardzo podoba mi się ten sklep, ma duży asortyment i mały czas oczekiwania na realizacje zamówienia.

2017-09-22

dobra

2017-09-20

Wino zrobione w domu to po prostu coś wspaniałego.

5 / 5 2017-09-17

super

5 / 5 2017-09-15

Super obsługa naprawdę polecam i pozdrawiam:-) Asortyment nie mały, wszytko to co potrzeba do produkcji alkoholu w domu mają.

2017-08-19

Dobra pomoc przy doborze potrzebnych mi artykułów.

5 / 5 2017-08-01

Polecam sklep, szybko realizują zamówienia, oraz posiadają duży asortyment.

5 / 5 2017-07-31

Profesjonalnie, szybko, sprawnie i miło.

2017-07-29

Jak najbardziej pozytyw. Wszystko dotarło. Wermucik już zabutelkowany.. Jeśli będziecie w Bydgoszczy zapraszam na degustację -:). Dzięki i pozdrawiam.

5 / 5 2017-07-28

Sklep jak najbardziej Ok. Wszystko sprawnie szybko itd. Jedyną wadą pozostaje sposób zapakowania zamówionych przeze mnie słodów.

2017-07-22

sklep nowoczesny o szerokim asortymencie

5 / 5 2017-07-16

szybka i tania dostawa przesyłka OK!polecam

2017-07-15

Niesamowicie wielki wybór dodatkowo dobra porada w sprawie mojego wina. solidna 6!

5 / 5 2017-07-14

Wszystko ok sklep poecam

5 / 5 2017-07-02

super!

5 / 5 2017-06-28

Są super! Towary wysokiej jakości, a wysyłka była naprawdę błyskawiczna. Nie ma problemu z kontaktem, potrafią doradzić klientowi. Polecam.

5 / 5 2017-06-08

Polecam., szybko, sprawnie kompetentnie

5 / 5 2017-06-07

Super sklep z unikalnym asortymentem towarów

5 / 5 2017-06-01

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Szybka wysyłka. Polecam.

2017-05-11

Dobra obsługa, zrobiłem zamówienie po chwili okazało się ze muszę parę rzeczy dodać, nie było z tym problemu. Bardzo mi się spodobał ten sklep.

5 / 5 2017-05-08

Jak na razie wszystko super, koncentrat wina doszedł bardzo szybko, był z lekkimi zaciekami, ale to wina producenta bo plomby producenta były nieruszone. Najważniejsze jest że przyszło wszystko szybko i dobrze zapakowane. A wino już pracuje 4 dni !! :D mój merlot będzie wyśmienity :)

5 / 5 2017-05-05

Bardzo fajny sklep. Obsługa na poziomie. Polecam

2017-05-05

dobry

5 / 5 2017-04-30

Jak zwykle bardzo szybka realizacja zamówienia.

2017-04-28

Rewelacja!!!!

2017-04-27

Spory asortyment, dobra obsługa, a paczka zapakowana bezpiecznie.

5 / 5 2017-04-05

Polecam sklep, duży asortyment oraz profesjonalna porada. Paczka dotarła po 2 dniach od zamówienia więc naprawdę szybko.

5 / 5 2017-04-01

Godny polecenia sklep, wszystko bardzo szybko załatwiane.

5 / 5 2017-04-01

ten wybór... niesamowicie wielki asortyment polecam!

5 / 5 2017-04-01

Mają konkurencyjne ceny koncentratów do produkcji win markowych ale nie tylko. Jestem zadowolony z obsługi, kontaktu sprzedawcy z kupującym. Polecam

Rzetelne opinie o Alembik.eu

Alembik.eu

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.alembik.eu

Email
[email protected]

Telefon
607 317 327

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie