Kategorie: / Dom / Pozostałe

Alena-firany.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.50
opinie o Alena-firany.pl
1 / 5 2021-09-21

Nie polecam firmy. W cechach produktów opisują, że firan nie trzeba będzie pracować, że można przyczepić je na żabki. Jednak nie można - firanę muszę prasować po każdym praniu, natomiast przy każdym poruszeniu firany odpinają mi się kilku żabek. Po kontakcie z firmą pani uznała reklamację za niezasadną ponieważ "nie wymaga prasowania" nie oznacza że będą proste. Jak dla mnie coś co nie wymaga prasowania - nie wymaga prasowania ponieważ nie jest pogniecione.

5 / 5 2019-03-15

polecam

5 / 5 2019-03-14

Profesjonalne wykonanie zamówienia. Polecam

5 / 5 2019-03-11

Szybka profesionalna obsługa towar zgodny z opisem polecam

5 / 5 2019-03-06

Szybko tanio, profesjonalnie

4 / 5 2019-02-16

Bogata oferta, wysoka jakość wykonania zamowienia

4 / 5 2019-02-15

Firma godna polecenia.

5 / 5 2019-01-30

Polecam.

4 / 5 2019-01-24

transakcja szybka i przyjemna ,towar zapakowany dobrze ,realizacja zamówienia mogła by być szybsza ,będę wracać do tego sklepu i jak najbardziej polecam ten sklep

5 / 5 2019-01-10

Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi klienta jak i o szybkość realizacji . Wykonanie i obszycie również na piatkę . Dokonałam również ponownego zakupu . Polecam

5 / 5 2019-01-10

Dziękuję, wszystko w porządku. Polecan

5 / 5 2019-01-08

Jest ok

4 / 5 2019-01-03

Super sklep. Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia. Firanki ładnie obszyte.

5 / 5 2018-12-26

Jestem bardzo zadowolona, polecam

5 / 5 2018-12-21

Godne polecenia

5 / 5 2018-11-15

Profesjonalna obsługa, polecam w 100%.

5 / 5 2018-10-30

przesyłka bardzo szybka , zasłony śliczne polecam sklep

5 / 5 2018-10-25

ok wszystko

5 / 5 2018-10-22

Wszystko super! Polecam

5 / 5 2018-10-20

Transakcja szybka i przyjemna ,za obsługę i informację dała bym szóstkę ale niema,paczka dobrze zapakowana ,jak najbardziej polecam ten sklep

4 / 5 2018-10-15

polecam

4 / 5 2018-10-05

Towar zgodny z opisem,wysoka jakosc wykonanej uslugi

4 / 5 2018-09-22

Dobry kontakt, panie z obsługi dobrze doradzają w sprawie zakupu, informacje rzetelne. Czas wysyłki troszkę długi ale to był okres przedświąteczny, więc rozumiem. Jakość firan ok. Polecam

5 / 5 2018-09-17

Super...

5 / 5 2018-09-01

zgodnie z opisem bardzo szybka dostawa polecam

5 / 5 2018-08-27

Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta. Szybka realizacja.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 / 5 2018-08-12

Produkt zgodny z zamówieniem. W 100% polecam.

5 / 5 2018-08-08

Super produkt, bardzo dobra jakość obsługi klienta

4 / 5 2018-07-23

Jestem bardzo zadowolona najbardziej z kontaktu telefonicznego i ze udało się w tak expresowym tempie zrealizować zamówienie i wysyłkę Bardzo dziękuje raz jeszcze

5 / 5 2018-06-26

Dowiedziałem się od znajomej o możliwości dokonania zakup. Jestem bardzo zadowolony z miłej, szybkiej obsługi oraz otrzymania wyczerpującej informacji telefonicznej.

4 / 5 2018-06-20

Szczerze polecam zakupy w ALENA Firany.

5 / 5 2018-06-18

Firma godna polecenia

5 / 5 2018-06-10

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-05-16

Polecam z czystym sumieniem i na pewno skorzystam jeszcze.

4 / 5 2018-05-03

wszystko ok

4 / 5 2018-04-29

Polecam zakup w sklepie. Firana bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2018-04-04

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy szybkie sprawny Polecam

5 / 5 2018-03-25

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-03-19

Profesjonalnie i bardzo,bardzo szybko.

5 / 5 2018-03-15

Profesjonalne, szybko i miło.

3 / 5 2018-02-17

Obsługa profesjonalna, choć długo czekałam na przesyłkę.

4 / 5 2018-02-11

Polecam wszystkim super sklep internetowy

4 / 5 2018-02-07

Firanki są bardzo ładne

5 / 5 2018-02-03

Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta. Szybka realizacja.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-01-26

super sklep z profesjonalna obsługą. polecam :)

4 / 5 2018-01-23

Zasłony super, starannie uszyte i zapakowane, czas oczekiwania około 10 dni roboczych.

5 / 5 2018-01-22

Profesjonalna usługa. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-01-15

Polecam !

4 / 5 2018-01-02

Profesjonalna obsługa.Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.Polecam wszystkim .

4 / 5 2017-12-31

Usługa zrealizowana zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2017-12-24

Profesjonalna obsługa, transakcja przebiegła bez zarzutu. Polecam sklep.

4 / 5 2017-12-24

Polecam. Firanki i zasłony według opisu, bardzo dobrze wykończone. Pasują idealnie.

5 / 5 2017-11-11

Sprawna realizacja zamówienia. Polecam sklep.

1 / 5 2017-11-08

Profesjonalne wykonanie zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-10-31

Bardzo zadowolona jestem z zakupu. Zarówno towar jak i transakcja bez zarzutu. Napewno jeszcze wrócę do tego sklepu.

4 / 5 2017-10-20

Rewelacja! Obsługa klienta nieprzeciętnie wyrozumiała, kompetentna i sympatyczna :). Czas wysyłki był długi, jednak firma wysłała w ramach przeprosin prezent, co było miłym zaskoczeniem :). Z czystym sumieniem polecam sklep!

4 / 5 2017-10-10

Bardzo dobra cena, jakoś wysoka, ładnie wykończone zasłony, szyte na zamówienie

5 / 5 2017-10-09

Polecam

4 / 5 2017-10-08

Jestem zadowolona, na pewno jeszcze skorzystam

5 / 5 2017-10-07

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-09-23

Wszystko ok, bardzo dobra obsługa, polecam

4 / 5 2017-09-11

Polecam zakupy w sklepie Alena - Firany. Staranna obsługa zamówienia, chociaż musiałam trochę poczekać na realizację, ponieważ towar musiał być sprowadzony do magazynu (zostałam o tym uprzedzona). Ładne i staranne obszycie firan. Dziękuję.

5 / 5 2017-09-07

polecam, dobry produkt, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-08-18

Polecam usługi w tym sklepie.

4 / 5 2017-08-16

Super jestem bardzo zadowolona firanki rewelacja

4 / 5 2017-08-06

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Zarówno zakupione materiały jak i tempo realizacji na plus. Polecam

5 / 5 2017-07-13

Wszystko zgodnie z procedurami

5 / 5 2017-07-11

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-07-07

Jestem zadowolona z przebiegu transakcji oraz z jakości produktu. Polecam

5 / 5 2017-07-06

Profesjonalna obsługa, dzięki kontaktowi telefonicznemu dowiedziałam się wszystkiego co chciałam. Zamówienie przyszło bez problemów, zgodnie z opisem.

5 / 5 2017-06-24

Jestem zadowolona. Polecam.

5 / 5 2017-06-22

Polecam

5 / 5 2017-06-21

Polecam :) Miła obsługa super towar :)

5 / 5 2017-06-19

nigdy nie spotkałem się z tak rewelacyjną obsługą, jesteście "nienormalni" ;-) . na pewno jeszcze złoże zamówienia, i w sumie chyba nawet nie będę szukał gdzie indziej

5 / 5 2017-06-16

Polecam

4 / 5 2017-06-12

Profesjonalna obsługa, firana śliczna. Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2017-06-07

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2017-05-31

Polecam zakupy w tym miejscu

4 / 5 2017-05-29

Bardzo ładnie i profesjonalnie uszyte. Na pewno zamowie kolejne firanki.

5 / 5 2017-05-26

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-09

Polecam

4 / 5 2017-05-06

profesjonalna obsługa

4 / 5 2017-05-01

Polecam zakupy.

4 / 5 2017-04-15

Polecam .

Rzetelne opinie o Alena-firany.pl

Alena-firany.pl

Siedziba
-

WWW
http://alena-firany.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie