Kategorie: / Odzież i Obuwie

Alenogi.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Alenogi.pl
5 / 5 2019-03-21

wszystko super - kontakt, towar, przesyłka, czas, poleca,

5 / 5 2019-03-14

Ładna stronka, przejrzyste strony, szybka wysyłka

5 / 5 2019-03-14

Super sklep i miły gratis do zamówienia:) Polecam wszystkim.

2019-03-14

godny polecenia

5 / 5 2019-03-11

właściciele sklepu dają poczucie indywidualnego traktowania każdej klientki.Polecam każdemu!

2019-03-04

Świetna obsługa

2019-02-26

Produkt jak najbardziej ok;) bardzo dobra jakość produktu;]

5 / 5 2019-02-25

bardzo dobra. POLECAM GORĄCO TEN SKLEP !!!

5 / 5 2019-02-17

Bardzo szybko dostałam paczkę, produkty w 100% zgadzały się z opisem, nie było żadnych problemów

2019-02-16

cool!

5 / 5 2019-02-14

Świetny sklep,błyskawiczna dostawa .Otrzymałam w prezencie (gratis!)świetne rajstopy Gatty (będą jak znalazł na Sylwestra). Polecam zakupy,wszystko w jednym miejscu,duży wybór towaru,liczne promocje.

5 / 5 2019-02-11

sprawna realizacja zamówienia ! goraco polecam

2019-01-29

oceniam na bardzo dobre tak!

2019-01-28

Bardzo wysoko oceniam ten sklep. Zdecydowanie polecam.

2019-01-20

Wszystko w jak najlepszem porządku, najbardziej zaskoczył mnie czas otrzymania przesyłki. i jakość towaru także zadowalająca.

2019-01-01

Przesylke otrzymalam i super gratis:-)Towar jest oki niestety dostawa trwala wyjatkowo dlugo.:-(.Mysle,ze to "zasługa" Poczty Polskiej!!Ogolnie polecam

5 / 5 2018-12-25

Szybko, sprawnie i bezproblemowo.

5 / 5 2018-12-15

Bardzo szybka realizacja zamówienia.Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-12-13

Wszystko w porządku, szybka wysyłka, zero zastrzeżeń.

5 / 5 2018-12-11

szybka i miła obsługa, całkiem spory wybór produktów dodaję do moich ulubionych sklepów

5 / 5 2018-11-23

POLECAM SKLEP :) Już kilka razy robiłam zakupy i nigdy mnie nie zawiedli :)

5 / 5 2018-11-09

b.szybko, solidnie , gorąco polecam

5 / 5 2018-11-07

Sklep rewelacyjny!! Szybko tanio sprawnie. Na pewno tu wrócę!

5 / 5 2018-10-31

Sklep polecam wszystkim, błyskawiczna przesyłka poz tym zawsze miła karetczka.... Zamawiam tam po raz kolejny i będę zamawiała zawsze:)

5 / 5 2018-10-30

szybka realizacja zamówienia, doskonały kontakt. polecam

5 / 5 2018-10-29

Przesyłka dotarła szybko,towar zgodny z zamówieniem ,miła niespodzianka w środku.To rzetelna firma ,która dba o klienta.

5 / 5 2018-10-22

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-14

Szybka wysyłka i niskie koszty.Bardzo dobry kontakt ze sklepem.

5 / 5 2018-10-13

śmiało można robić zakupy! wszystko ok

5 / 5 2018-10-01

Bardzo szybka realizacja zamówienia, bez zastrzeżeń. Polcam serdecznie.

5 / 5 2018-10-01

Duży wybór, dobra jakość i błyskawiczna przesyłka. Polecam zakupy w tym sklepie, jestem zadowolona z transakcji.

5 / 5 2018-09-15

ekspresowa wysyłka, towar dokładnie taki, jak w opisie, gorąco polecam:)

5 / 5 2018-09-11

Perfekcyjny sklep. Szybko, sprawnie i na temat. Dostarczony towar zgodny z zamówieniem. Blyskawicza przesyłka.

2018-09-04

W takim sklepie, to sama przyjemność robienia zakupów.

5 / 5 2018-09-03

Wszystko super, kobieta zadowolona z zakupów. bardzo szybka wysyłka. Polecam ten sklep

2018-09-02

bardzo dobra; szeroki wybór poduktów

5 / 5 2018-08-21

Miły kontakt i szybka wysyłka plus atrakcyjne ceny, polecam.

5 / 5 2018-08-08

Pozytywnie. Polecam!

5 / 5 2018-08-01

Super sklep. Szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-07-31

wszytko, ok polecam

5 / 5 2018-07-22

Wszystko szybko i sprawnie. Bardzo dobra współpraca i dodatkowo dostałam jeszcze gratis jedną parę rajtuz!

5 / 5 2018-07-06

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar bez zarzutów. Polecam:)

5 / 5 2018-07-05

Jak najbardziej polecam. Blyskawiczna dostawa, produkt zgodny z opisem. Sama przyjemnosc.

5 / 5 2018-06-20

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona-napewni będę jeszcze korzytsała ze sklepu:) polecam!

5 / 5 2018-06-05

Polecam sklep. Towar zgodny z opisem. Dostawa bardzo szybka.

5 / 5 2018-06-03

Jak zawsze w tym sklepie, wszystko w porządku, bardzo szybka realizacja, dobre ceny, polecam!

5 / 5 2018-06-02

przesyłka dotarła szybko, towar był zgodny z zamówieniem (o niezgodności zostałam poinformowana wcześniej a brak zamówionego towaru został zrekompensowany)

5 / 5 2018-05-26

szybka żetelna dostawa gorąco polecam zakupy , towar oryginalny zgodny z opisem

2018-05-23

sprzedaż perfekcyjna

5 / 5 2018-05-20

sklep genialny polecam

5 / 5 2018-04-17

Super produkty, bardzo miła obsługa

2018-04-07

Wszystko w porządku - zarówno sklep, obsługa jak i zakupiony towar.

5 / 5 2018-04-04

Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-03

polecam!!! nie pierwszy raz zamawiam od tej Pani - profesjonalna obsługa, przy większym zamówieniu nawet gratisik otrzymałam:) dziękuję, pozdrawiam:)

5 / 5 2018-02-09

super polecam, szybka przesyłka:)

5 / 5 2018-02-07

Miła szybka i fachowa obsługa jestem w 100% zadowolona

5 / 5 2018-01-02

Super! Zamówienie zrealizowane mega szybko!

2017-12-23

Sklep mi Poleciła znajoma i nie żałuje będę częściej kupował jak oczywiście coś mi wpadnie w oko:)

2017-12-23

wszystko doskonale

5 / 5 2017-12-23

Polecam sklep. Profesjonalna obsługa.

2017-12-18

Wszystko w porządku,bardzo miła obsługa

5 / 5 2017-12-13

super, dokładnie to czego szukałam szybko i tanio

2017-12-10

Bardzo dziękuję

5 / 5 2017-12-10

bardzo dobry towar. przejrzyscie wyeksponowany, mozliwość szybkiego zakupu. polecam

2017-12-05

Sklep godny polecenia. Towar zgodny z zamówieniem, wysokiej jakości.

5 / 5 2017-11-25

Polecam , sklep dziala szybko i sprawnie. Jedyny minus to brak kontaktu tellefonicznego na stronie.

5 / 5 2017-11-20

bardzo szybka obsługa, dostawa zgodna z zamówieniem

5 / 5 2017-11-19

wszystko ok

5 / 5 2017-11-13

Szybko zrealizowane zamówienie i o to mi chodziło.

5 / 5 2017-11-08

Świetny sklep! Bardzo ładna, prosta w poruszaniu się strona internetowa, na której można znaleźć dużo informacji o produktach. Łatwy i przyjemny kontakt. Szybka przesyłka - swoje rajstopki otrzymałam już po dwóch dniach od zmamówienia. polecam!

2017-11-08

baaardzo dobry !!!!

2017-11-02

świetny sklep, godny polecenia!

5 / 5 2017-10-31

Rewelacyjna obsługa klienta, bardzo miły kontakt zarówno mailowy, jak i telefoniczny. Błyskawiczna odpowiedź na zapytania, ekspresowa dostawa, a do tego wysokiej jakości produkty po atrakcyjnych cenach i dodatkowe rabaty !!! Bardzo polecam ten sklep, a osobiście na pewno do niego wrócę, żeby ponownie złożyć zamówienie :-)

5 / 5 2017-10-26

szybka wysyłka, towar identyczny jak na zdjęciach, jestem zadowolona z zakupu, polecam!!! ;-)

5 / 5 2017-10-15

Bardzo szybka realizacja zamówienia. w razie wątpliwości szybki , bezpośredni kontakt z klientem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-10-09

Super sklep, kupowałam kolejny raz i jestem bardzo zadowolona, towar bez uwag, szybka wysyłka. No i rewelacyjne ceny. Polecam

5 / 5 2017-10-09

supper sklep ! Polecam ! Blyskawiczna wysyłka 1

5 / 5 2017-10-08

szybka i miła obsługa polecam

5 / 5 2017-09-16

Moje zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. jestem zadowolona z zakupów i dołączonego do zakupów upominka

5 / 5 2017-09-14

Super!

5 / 5 2017-09-09

super

5 / 5 2017-09-05

Gorąco polecam sklep AleNogi.pl. Bardzo atrakcyjne ceny, częste promocje, duży asortyment. Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie, doskonały kontakt ze sprzedawcą ekspresowa i dobrze zapakowana przesyłka. POLECAM Wszystkim!

5 / 5 2017-09-02

SUPER sklep, POLECAM. Bardzo dobry kontakt, bezproblemowy sprzedawca. Bardzo szybka wysyłka. POLECAM

5 / 5 2017-08-20

Szybko i bezproblemowo. Polecam

2017-08-18

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-07-31

polecam zdecydowanie,ponownie dokonam zakupu ,szeroka gama produktów dobrej jakości w rewelacyjnych cenach

5 / 5 2017-07-18

wszystko ok- polecam

5 / 5 2017-07-02

Polecam sklep w 100%

2017-06-30

dobra

5 / 5 2017-06-28

Polecam zakupy w tym sklepie. zamówienie szybko zrealizowane, towar w porządku.

5 / 5 2017-06-24

uuu chyba jestem pierwsza w opinii dal tego sklepu (bedzie jakis bonus ? ::)) Solidnie, sprawnie, w miare tania i szybka przesylka, oferta nie jest olbrzymia, ale wszystko czego potrzebowala znalazlam. Polecam!

5 / 5 2017-06-15

Szybka transakcja, wszystko super. Polecam

5 / 5 2017-06-11

Sklep rzetelny. Przesyłkę otrzymałam zgodną z zamówieniem i bardzo szybko.

5 / 5 2017-05-20

Profesjonalne prowadzenie sklepu,bardzo czytelna strona internetowa.

2017-05-18

Sklep wizualnie bardzo ładnie wykonany, ceny świetne, a także wielki plus za szeroki wybór artykułów.

5 / 5 2017-05-17

POLECAM, POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM. BARDZO DZIĘKUJĘ ZA SZYBKĄ WYSYŁKĘ I ŁADNY PREZENT

5 / 5 2017-05-16

O tym sklepie można pisać tylko w samych superlatywach. Duży wybór, przystępne ceny, świetny kontakt nastawiony prokliencko oraz szybka przesyłka. Ja jestem zachwycona i to już moje kolejne zakupy. Serdecznie polecam innym.

5 / 5 2017-04-24

polecam ten sklep dobry towar i ceny

5 / 5 2017-04-14

Świetny sklep. Polecam.

2017-04-06

na pewno do Państwa wrócę ;) pozdrawiam!

5 / 5 2017-04-06

Jak najbardziej pozytywne opinie. Super kontakt. Terminowa i sprawna wysyłka (również z awizacją). Produkt zgodny z opisem. Dodatkowo w paczce było osobiste podziękowanie za zakup od właściciela. Byłem tym jak najbardziej pozytywnie zaskoczony. Polecam jak najbardziej tego sprzedawcę.

5 / 5 2017-04-06

OK

5 / 5 2017-03-30

Perfekcja pod każdym względem! Polecam w 100%!

Rzetelne opinie o Alenogi.pl

Alenogi.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://alenogi.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
517 278 376

Infolinia
-

Logowanie