Kategorie: / Książki / Film i Muzyka

Alenuty.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Alenuty.pl
5 / 5 2019-03-23

Polecam wszystkim. Dobry kontakt i szybka obsługa. Pozdrawiam

5 / 5 2019-03-22

Sklep super!!! Na pewno jeszcze skorzystam!

5 / 5 2019-03-22

Przesyłka szybko dotarła . Jestem zadowolony

5 / 5 2019-03-17

Ok, Polecam :)

5 / 5 2019-03-10

Kupiłem w tym sklepie trzy razy i za każdym razem byłem zadowolony. Nuty pachnące świeżością, dobrze zapakowane. Na jedną przesyłkę trzeba było trochę poczekać, ale było to zaznaczone w ofercie. I tak przyszły o wiele szybciej niż deklarowano. Wkrótce znów kupię coś w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-25

Super sklep.

5 / 5 2019-02-24

Ogólnie wszystko ok.

5 / 5 2019-02-19

Jestem zadowolony z przebiegu transakcji i zamówienia.

5 / 5 2019-02-11

Trochę czekałam na przesyłkę ale wiedziałam wcześniej o długim terminie realizacji.Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-24

Bardzo dobra obsługa i szybka przesyłka :) polecam ten sklep

5 / 5 2019-01-10

Super. Kupione nutki i szybko przyszły ☺

5 / 5 2019-01-02

Zrealizowałem w tym sklepie kilka zamówień i nie spotkałem się z żadnym problemem, na pewno tu wrócę, polecam!

5 / 5 2018-12-19

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Szeroki wybór. Polecam :)

5 / 5 2018-12-11

Bardzo sprawna realizacja zamówienia, polecam!

5 / 5 2018-11-27

Bardzo dobra współpraca. Szybko i konkretnie. Z całą odpowiedzialnością gorąco polecam :)

5 / 5 2018-11-20

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-11-17

Ok

2018-11-17

Duży dostęp do nut, miła obsługa która chętnie udziela pomocy w wyborze nut.

5 / 5 2018-11-16

Jak najbardziej polecam zakupy!

2018-11-11

Sprawna transakcja, sklep godny polecenia.

2018-11-03

Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów. Dokładna informacja o realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-11-02

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-19

Gorąco polecam. Szybki kontakt, doradztwo, termin realizacji przyspieszony, na czym mi szczególnie zależało. Absolutnie profesjonalnie!

2018-10-13

Transakcje przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-10-11

Wszystko super!

5 / 5 2018-10-11

Warto robić zakupy w tym sklepie.Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-10-04

Jestem mega zadowolona z zakupów w sklepie alenuty

5 / 5 2018-09-13

Gładko, polecam!

5 / 5 2018-09-05

Polecam, wszystko zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-08-27

Szybka dostawa. Świetna obsługa.

5 / 5 2018-08-21

Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko.

5 / 5 2018-08-16

Fajny sklep. Polecam. Kupowałem dwa razy za każdym razem było OK.

2018-08-12

W porządku!

2018-07-23

Sprawnie i bez problemów

5 / 5 2018-07-07

Dość długi czas oczekiwania na wysyłkę jak to przed świętami, ale poza tym wszystko ok.

5 / 5 2018-07-02

Bardzo łatwo wyszukałam produkt w sklepie, złożyłam zamówienie i książka była u mnie następnego dnia po zrealizowaniu płatności. Naprawdę super, polecam :)

5 / 5 2018-06-30

wszystko OK

5 / 5 2018-06-21

Ok, Polecam :)

5 / 5 2018-06-19

przesyłka została dostarczona szybko i sprawnie

2018-06-17

Obsługa sklepu jest wspaniała. Ale firma kurierska, z którą nawiązana jest współpraca, jest żałosna!!! Brak alternatywy w wyborze dostawcy jest dużym minusem. Kurierzy z DPD są chamscy, wiecznie mają pretensje do klienta. Zakupów w sklepie alenuty.pl więcej nie zrobię z powodu braku wyboru innego dostawcy :)

5 / 5 2018-06-17

Wszystko jest ok, tylko czas realizacji mógłby być krótszy.

5 / 5 2018-05-21

Szybko i bez problemów.

5 / 5 2018-05-18

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-05-15

Gorąco polecam ten sklep.

2018-05-11

Wszystko jest fajnie, tylko brakuje możliwości zobaczenia utworów przed zakupem. W sumie nie znając konkretnego zbioru kupuje się w ciemno.

2018-03-30

Bardzo dobry

5 / 5 2018-03-29

Bardzo OK. Dziękuję.

5 / 5 2018-03-21

Wyjątkowo sprawna i profesjonalna obsługa. Polecamy!

5 / 5 2018-03-13

Polecam.

5 / 5 2018-02-24

Bezproblemowa transakcja, towar bez zarzutu, polecam.

2018-02-23

współpraca z tym sklepem to sama przyjemność

5 / 5 2018-01-25

wszystko Ok

2018-01-18

może być

5 / 5 2018-01-02

Profesjonalna obsługa polecam w 100%

5 / 5 2017-12-17

Polecam.

5 / 5 2017-11-25

Dzień dobry. Sklep ok. Zakupiona książka z nutami na saksofon interesująca. Ale dotarła do mnie bardzo wygnieciona a miał to być prezent świąteczny. Więc wyglądał tak sobie!! Zróbcie coś z pakowaniem i zabezpieczeniem towaru bo wyglądał bardzo smętnie po otwarciu opakowania przesyłki. Mimo wszystko pozdrawiam i postępów w Nowym Roku Tadeusz

5 / 5 2017-11-09

Polecam wszystkim. Dobry kontakt i szybka obsługa. Pozdrawiam

2017-10-20

bez uwag

5 / 5 2017-10-19

Wszystko OK z wyjątkiem szybkości realizacji zamówienia (ok. 1 i 1/2 tygodnia).

2017-10-19

Awesome! :D

5 / 5 2017-10-03

Polecam

5 / 5 2017-09-27

Serdecznie polecam. Sprawnie, szybko, książki cudowne!

5 / 5 2017-09-22

Sprawna transakcja. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2017-09-19

Transakcja OK, ale czas dostawy długi :(

5 / 5 2017-09-10

Polecam

5 / 5 2017-09-01

Profesjonalna obsługa.

2017-08-30

wszystkie książki zgodnie z zamówieniem w bardzo dobrym stanie , opakowanie przesyłki w dobry sposób że nic się nie pozaginało w transporcie, jesteśmy zadowoleni

5 / 5 2017-08-28

Profesjonalna obsługa, bardzo dobry i szeroki asortyment. Polecam!

5 / 5 2017-08-18

polecam!

5 / 5 2017-08-13

Ogólnie jestem bardzo zadowolona, współpraca super. Firma bardzo się postarała zdążyć nawet przed deklarowanym czasem dostawy. Jedyny minus to słabo zabezpieczona przesyłka w efekcie czego dość kosztowne nuty przyszły zgięte:( , można było zabezpieczyć kartonikiem i usztywnić przesyłkę.

2017-08-12

fachowa obsługa

5 / 5 2017-08-10

Wszystko w porządku, polecam! ;)

2017-08-05

Bardzo nieprzyjazne godziny otwarcia sklepu dla odbioru własnego (9-15)

2017-08-02

Duża ilość materiałów muzycznych była dostarczona przed upływem zapowiadanych 21 dni, jako czasu realizacji :)

2017-07-27

Sklep godny polecenia. Pełna profesja.

5 / 5 2017-07-26

Polecam!!! Wszystko ok!!!

5 / 5 2017-07-02

super polecam

5 / 5 2017-06-17

Polecam. Produkt zgodny z opisem. Szybka dostawa.

5 / 5 2017-06-10

Nuty otrzymałem zgodnie z terminem podanym na stronie sklepu. Przesyłka dobrze zapakowana. Polecam ten sklep. Mam tylko jedną prośbę do sklepu, aby trochę dokładniej opisywane były nuty z CD. Zdarzają się opisy, w których nie wiadomo czy jest na płycie akompaniament fortepianowy czy zespołu i co w ogóle zawiera płyta.

2017-05-26

Wszystko szybciej niz sie spodziewalem ;)

5 / 5 2017-05-24

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bardzo profesjonalna obsługa, szybka dostawa, polecam wszystkim w 100%

5 / 5 2017-05-24

Polecam zakupy w sklepie Alenuty.pl, produkty dobrze zapakowane, dotarły w idealnym stanie, czas oczekiwania krótszy niż przypuszczałam.

5 / 5 2017-05-10

Polecam!

5 / 5 2017-04-30

Jak najbardziej polecam zakupy w księgarni ale nuty.pl. Świetna obsługa, szybka dostawa, wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-04-27

Polecam

5 / 5 2017-04-21

Polecam sklep ,jestem zadowolona z zakupu.

2017-04-13

Bez zastrzeżeń

2017-04-10

Świetny sklep!

2017-04-06

Współpraca z Państwem jest przyjemnością. Pozdrawiam. RS

5 / 5 2017-04-01

Jestem bardzo zadowolona, kontakt na szóstkę!

Rzetelne opinie o Alenuty.pl

Alenuty.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.alenuty.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 624 20 80

Komórka
512 02 03 05

Infolinia
-

Logowanie