Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Aleperfumeria.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.46
opinie o Aleperfumeria.pl
2 / 5 2022-05-18

Gorzej niż 2-3 lata temu

Ceny poszły w górę, asortyment się pogorszył, a w sklepie siedzą dęte dziunie.

4 / 5 2022-04-20

Niezły asortyment

Niezły asortyment, ceny przeciętne, ale trafiają się okazje.

2 / 5 2022-04-13

Fatalna obsługa

Asortyment przeciętny, ceny różne. Obsługa w sklepie stacjonarnym - FATALNA. Aż dziw, że mają pracę. Szkoda, że kierownictwo się im nie przyjrzy.

4 / 5 2022-03-07

Niezła oferta, niezłe ceny, gorzej z obsługą. Dlatego 4 gwiazdki zamiast 5.

3 / 5 2022-02-18

Kupuję, ale rzadziej niż kiedyś. Oferta się pogorszyła. Ale za to na pewno maja oryginały.

2 / 5 2022-02-15

Dość wysokie ceny, żadnych promocji, mało ciekawych rzadko spotykanych zapachów.

2 / 5 2022-02-13

Ceny dość wysokie, brak promocji. Wycofali bez uprzedzenia karty klienta.

5 / 5 2022-02-02

Zaliczam się do grona zadwolonych klientek, perfumy dotarły na czas, udało mi się wyhaczyć je na fajnej promce.

5 / 5 2022-02-01

Ogromny wybór perfum w dobrej cenie, spoko rabaty - kupuję systemtycznie.

2 / 5 2022-01-23

W ciągu ostatniego roku mocno sie pogorszyło. Obsługa i ceny. Jest też mniej ciekawych unikatowych zapachów. Brak jakichkolwiek promocji. Jeszcze w zeszłym roku obowiązywała karta stałego klienta, ale ją zlikwidowano. Widocznie nie zależy im na stałych klientach.

2 / 5 2022-01-22

Asortyment przeciętny, ceny również. Brak jakichkolwiek promocji. Obsługa w punkcie odbioru mało symopatyczna,a w dobie pandemii panie siedzą i obsługują klienta bez maseczek. Skandal.

5 / 5 2021-08-06

Duże promocje na dobre perfumy. Jestem mega zadowolona z zakupów. Obsługa sklepu bardzo miła, wysyłka sprawna, z zamówieniem było wszystko w porządku

5 / 5 2021-07-26

Pierwszy raz kupowałam perfumy przez internet. Zawsze wybierałam w sklepie osobiście, ale to strasznie dużo czasu i nie wszystkie firmy kosmetyczne są w tym sklepie co bym chciała je kupić. Bałam się teraz że perfumy nie będą oryginalne, ale były oryginalne także ekstra. Oceniam cały proces bardzo dobrze, żadnych nieprzyjemnych niespodzianek. Polecam firma całkowicie w porządku. Teraz będę kupować tylko internetowo bo zamówienia internetowe wychodzą dużo taniej niż zakupy w sklepie nawet najtańszej drogerii.

5 / 5 2021-07-14

Bardzo duży wybór perfum, żona dodatkowo zamówiła również zestaw kosmetyków do ciała. Szybka realizacja zamówienia oraz wysyłka. Polecam każdemu zakupy w tej perfumerii

5 / 5 2019-02-26

Zakupy udane. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam!

5 / 5 2019-02-21

Nic złego nie można powiedzieć o tym sklepie. Sprawnie i profesjonalnie. No i ceny:)

5 / 5 2019-01-29

Polecam sklep. Wyszukane zapachy, dobra cena i miła obsługa. Sprzedawca potrafi dobrze doradzić.

5 / 5 2019-01-08

super perfumy :) rewelacyjny sklep :) bardzo sprawna obsługa :)

5 / 5 2018-11-30

sklep jest rewelacyjny. szybkość realizacji zamówienia, bardzo miła i pomocna obsługa. polecam

2018-10-12

Najlepszy sklep na świecie!

5 / 5 2018-10-04

Wszystko bardzo fajnie :) Szybko, dobry kontakt, porządna obsługa :D

5 / 5 2018-10-03

Polecam sklep. Perfumy dotarły do mnie w ciągu 2 dni od daty zamówienia. Wszystko się zgadzało tak jak w opisie.

5 / 5 2018-09-29

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

1 / 5 2018-09-07

Błyskawiczna wysyłka. Wszystko jak trzeba. Jedyne negatywne wrażenie po otwarciu paczki to nazwa perfumerii na paragonie: "Perfumeria TESTER".

5 / 5 2018-08-22

super!!!

5 / 5 2018-08-19

Jedyny sklep, w którym będę kupował Perfumy! Pełen profesjonalizm!

5 / 5 2018-08-02

Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Towar oryginalny, zgodny z opisem. Polecam

2018-06-29

Chciałabym, by wszystkie sklepy internetowe tak działały. Wzorowa transakcja!

2018-06-25

Moge polecic sklep. Towar zgodny z zamówieniem i na czas.

5 / 5 2018-06-18

Zamówienie dotyczyło perfum. Bardzo atrakcyjne ceny, bardzo dobry i szybki kontakt, dodatkowo informacja o odebraniu wpłaty i dalszej realizacji zamówienia. A jako bonus dostałem kilka próbek. Wszystkie te dobrodziejstwa w tym sklepie czekają. Na mnie też będą czekać, bo skorzystam jeszcze nie raz.

5 / 5 2018-05-20

świetne ceny i jakość! pełna profeska. POLECAM !!!

5 / 5 2018-05-13

Super sklep, bardzo miła obsługa i rewelacyjne ceny, polecam w 100 %

5 / 5 2018-05-03

Najlepsze ceny w wawie jakość 100% bez zastrzezeń.Gorąco polecam!!

5 / 5 2018-04-29

Super! serdecznie polecam!!! wreszcie tanio nie wyklucza profesjonalnie :))))

5 / 5 2018-04-01

Jestem zadowolona z zakupów robionych w tym sklepie, ceny przyzwoite, perfumy narazie też ok.

5 / 5 2018-03-04

SUPER SKLEP!!!DOBRE CENY!!!!

5 / 5 2018-02-23

Bardzo profesjonalna perfumeria! Duży wybór, dogodna lokalizacja i atrakcyjne ceny.

5 / 5 2018-02-14

polecam

5 / 5 2018-02-12

wszystkie moje ulubione perfumy w jednym miejscu i w sensownych cenach - polecam!

5 / 5 2018-02-11

super sklep polecam w 100%

5 / 5 2018-02-07

Wszystko tak jak powinno być, atrakcyjna cena, szybka wysyłka. Dobry zakup.

5 / 5 2018-01-31

Polecam!

5 / 5 2018-01-01

Supersklep. Polecam

5 / 5 2017-12-24

Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt, produkty oryginalne i w bardzo dobrej cenie. Polecam !

5 / 5 2017-10-05

Wszystko szybko, sprawnie. Dobra cena i miła obsługa ;D polecam serdecznie

2017-09-24

Miła, potrafiąca doradzić obsługa, duży wybór perfum, świetne ceny i lokalizacja. Po co przepłacać skoro ten sam, oryginalny produkt można kupić taniej.

5 / 5 2017-08-09

Wszystko super towar zgodny z zamówieniem.Przemiła obsługa.Dogodna lokalizacja,duży wybór produktów.

2017-07-13

Ponownie mogę polecić. Świetny asortyment, świetne ceny. Bardzo miła obsługa.

5 / 5 2017-06-24

Dwukrotnie robiłem tu zakupy i dwukrotnie byłem zadowolony. Szkoda tylko, że nie dają juz próbek do zakupów.

5 / 5 2017-06-08

bardzo miła obsługa, duży asortyment, polecam w 100%

5 / 5 2017-05-21

Polecam !! Bardzo miła obsługa i super ceny :)

5 / 5 2017-04-19

Wszystko ok, zaufany sprzedawca, nawet po nieporozumieniu zwrot pieniędzy. Towar pierwsza klasa na pewno oryginalny. polecam.

5 / 5 2017-03-31

Rzetelny i profesjonalny sprzedawca. Polecam!

Rzetelne opinie o Aleperfumeria.pl

Aleperfumeria.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.aleperfumeria.pl

Email
[email protected]

Telefon
510 977 790

Komórka
510 977 790

Infolinia
-

Logowanie