Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne / Pozostałe

Alergia.med.pl Opinie Klientów

4.57/5.00 - ilość ocen: 68
opinie o Alergia.med.pl
2019-03-11

kontakt ze sklepem na najwyższym poziomie, obsługa chętna do pomocy i udzielenia porady. na pewno jeszcze tutaj wrócę.

5 / 5 2019-02-27

Zakupy w tym w sklepie jak najbardziej na plus. Szybka realizacja zamówienia, szybka wysyłka, polecam

3 / 5 2019-02-26

Totalne dno. Mija miesiąc od złożenia zamówienia ("wysyłka w cztery dni"). Na maile nie odpisują (a w każdym razie nie po ponad dwóch tygodniach), telefonów nie odbierają (być może odbierają siedemnastą próbę połączenia, sprawdzę jutro), na facebooku odpowiada automat. Jako automatyczną sekretarkę ustawili komunikat "Brak środków, by wykonać połączenie" (!!!). Łamią własny regulamin (przekroczenie czasu wysyłki powinno skutkować zmianą statusu na "zamówienie w trakcie kompletowania", nie skutkowało). Odradzam całkowicie.

2 / 5 2019-02-24

NIGDY nie skorzystałbym z usług tego sklepy gdybym wiedział jak to będzie wyglądać. Na zamówienie czekałem 18 dni a miało być miedzy 1 a 4. Sklep ten towaru nie posiada tylko skądś zamawia, dlatego taki czas wysyłki. Po 12 dniach dostałem informacje, ze koloru który zamówiłem nie ma choć na stronie było napisane ze jest dostępny, po prostu KŁAMSTWO. Po 17 dniach !!! dostałem informacje ze innego zamówionego towaru nie ma i muszę dalej czekać to zrezygnowałem i oddano mi pieniądze. Gorąco NIE POLECAM.

2019-02-20

pomimo wydłużonego czasu oczekiwania kontakt telefoniczny ze sklepem bardzo dobry, świetna pomoc w doborze produktów!

2019-02-17

3 dni czekania, ale warto :)

5 / 5 2019-02-13

Super jakość, fajni ludzie

2019-02-10

Wszystko na 6 z plusem ☺

5 / 5 2019-02-07

Ok, wplacony przelew, towar dostarczony na czas, bardzo dobre ceny

5 / 5 2019-01-29

Super sprawnie i profesjonalnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Alergia.med.pl

Alergia.med.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
-

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
507 357 279

Infolinia
22 490 22 22

Logowanie