Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne / Pozostałe

Alergia.med.pl Opinie Klientów

4.57/5.00 - ilość ocen: 68
opinie o Alergia.med.pl
2019-03-11

kontakt ze sklepem na najwyższym poziomie, obsługa chętna do pomocy i udzielenia porady. na pewno jeszcze tutaj wrócę.

5 / 5 2019-02-27

Zakupy w tym w sklepie jak najbardziej na plus. Szybka realizacja zamówienia, szybka wysyłka, polecam

3 / 5 2019-02-26

Totalne dno. Mija miesiąc od złożenia zamówienia ("wysyłka w cztery dni"). Na maile nie odpisują (a w każdym razie nie po ponad dwóch tygodniach), telefonów nie odbierają (być może odbierają siedemnastą próbę połączenia, sprawdzę jutro), na facebooku odpowiada automat. Jako automatyczną sekretarkę ustawili komunikat "Brak środków, by wykonać połączenie" (!!!). Łamią własny regulamin (przekroczenie czasu wysyłki powinno skutkować zmianą statusu na "zamówienie w trakcie kompletowania", nie skutkowało). Odradzam całkowicie.

2 / 5 2019-02-24

NIGDY nie skorzystałbym z usług tego sklepy gdybym wiedział jak to będzie wyglądać. Na zamówienie czekałem 18 dni a miało być miedzy 1 a 4. Sklep ten towaru nie posiada tylko skądś zamawia, dlatego taki czas wysyłki. Po 12 dniach dostałem informacje, ze koloru który zamówiłem nie ma choć na stronie było napisane ze jest dostępny, po prostu KŁAMSTWO. Po 17 dniach !!! dostałem informacje ze innego zamówionego towaru nie ma i muszę dalej czekać to zrezygnowałem i oddano mi pieniądze. Gorąco NIE POLECAM.

2019-02-20

pomimo wydłużonego czasu oczekiwania kontakt telefoniczny ze sklepem bardzo dobry, świetna pomoc w doborze produktów!

2019-02-17

3 dni czekania, ale warto :)

5 / 5 2019-02-13

Super jakość, fajni ludzie

2019-02-10

Wszystko na 6 z plusem ☺

5 / 5 2019-02-07

Ok, wplacony przelew, towar dostarczony na czas, bardzo dobre ceny

5 / 5 2019-01-29

Super sprawnie i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2019-01-27

Super produkt, super sprzedawca, polecam

5 / 5 2019-01-25

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-24

Pełen profesjonalizm! Świetna jakość, rozsądna cena! Polecam!

5 / 5 2019-01-22

Super sprawnie i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2019-01-09

Najlepszy sklep z profesjonalnymi produktami. Fachowa obsługa klienta. Polecam

5 / 5 2019-01-08

szybka wysyłka,profesjonalny sklep.

5 / 5 2019-01-07

Robiłem zakupy w tym sklepie po raz kolejny, żadnych problemów, wszystko zgodne. POLECAM!

5 / 5 2018-12-26

Obsługa profesjonalna, towar pierwsza klasa

5 / 5 2018-12-14

sprawnie i szybko

5 / 5 2018-12-07

Bardzo polecam!Dobrej jakości produkty, przemiła obsługa.

2 / 5 2018-12-02

Żałuję, że nie przeczytałam wcześniej opinii o tym sklepie. Z pewnością nie skorzystałabym z ich oferty. Przestrzegam innych przed zakupami w tym miejscu. Żadnego kontaktu, brak odpowiedzi na maile, brak zamówionego towaru, brak wpłaconej kwoty. Zdecydowanie nie polecam i ostrzegam!!!

2018-11-15

Bardzo dobre produkty!

5 / 5 2018-11-14

bardzo profesjonalnie i szybko!:)

5 / 5 2018-11-09

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Produkty wysokiej jakości. Polecam.

5 / 5 2018-11-08

Świetny sklep, szeroki asortyment i profesjonalna obsługa

2 / 5 2018-11-05

Nie polecam!!!!!! Oczekuję już dwa tygodnie na zamówiony towar od momentu gdy otrzymałam maila, że towar został do mnie wysłany. Pisałam kilka maili, wiadomość w formularzu kontaktowym i dzwoniłam ogrom razy. Zero kontaku. Kwotę zapłaciłam przelewm. Ale nie zamierzam tak tego zostawić. Jeżeli będzie trzeba to złożę pozew do sądu.

5 / 5 2018-11-04

Szybka realizacja, towar bardzo dobrej jakości, polecam

5 / 5 2018-10-28

Super polecam ten sklep.

5 / 5 2018-09-29

Bardzo dobry kontakt, przesyłka o czasie, szybka realizacja i zero problemów! Polecam!

5 / 5 2018-09-20

Super sklep! Szybka wysyłka

2018-09-19

Witam sprawa zakończona zwrotem pieniędzy.

5 / 5 2018-09-07

Polecam. Jestem bardzo zadowolona i ze sklepu i z wszystkich produktów

5 / 5 2018-08-18

Szybko, profesjonalnie, bez problemów. Polecam!

5 / 5 2018-08-17

Profesjonalna obsługa, bez zastrzeżeń, bardzo dobre ceny!

2018-07-22

Sklep sprzedaje towar, którego nie ma na stanie. Info - dostępny, realizacja 1-4 dni roboczych, a faktycznie na towar przychodzi po 6 dniach roboczych.

5 / 5 2018-07-22

Jestem zadowolona z zakupu

2018-07-17

masakra, miesiac telefonu nie odbieraja okradziono mnie na 600 zl ponad!!! to jest jakis cyrk, ze to dalej funkcjonuje.

5 / 5 2018-07-10

Polecam! Wszystko OK!

5 / 5 2018-07-07

szybka wysyłka,profesjonalny sklep.

2018-07-04

Nie dostarczyli opłaconych produktów, nie ma z nimi kontaktu. Sprawę kieruję na ścieżkę sądową.

2018-07-03

Świetny wybór sklepu, obsługa, wysyłka i towar na 5+

5 / 5 2018-06-14

Szybko i solidnie. Jestem w 100% zadowolony.

5 / 5 2018-05-30

Bardzo miła obsługa, szybki czas realizacji, polecam w 100%!

5 / 5 2018-05-20

Polecam zakupy w tym sklepie!

2018-05-18

Sklep chyba przestał operować. Od ponad tygodnia moje zapłacone zamówienie oczekuje na realizację. Sklep nie odbiera telefonie i nie reaguje na maile.

1 / 5 2018-05-13

Kupiłam urządzenie na stronie stoproztocze. Żadnego kontaktu oszuści. Na maile nie odpisuja. Telefon podany innej firmy kom. nie odpowiada a to Ci sami właściciele. Porażka zgłaszam sprawę na policję!!!!

5 / 5 2018-05-11

Błyskawiczna realizacja. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-05-09

Rewelacyjne zakupy. Doradztwo na najwyższym poziomie, obsługa Klienta super! Gorąco polecam!

5 / 5 2018-05-08

Super sprawnie i profesjonalnie. Polecam.

2018-05-06

Zakupiłam odkurzacz Robert Thomas, przelew na konto.(999 złotych) Odkurzacz dostałam równo w 2 dni. Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2018-04-21

Zamówienie w niehandlową niedzielę, w poniedziałek wysyłka. Polecam!

2018-04-18

Zdecydowanie polecam!

1 / 5 2018-03-21

11.12.2017 otrzymałam maila z informacją,że towar został do mnie wysłany. Do tej pory nie otrzymałam zakupionego produktu, za który zapłaciłam z góry! Brak kontaktu ze sklepem. Nie odpisują na maile, oba telefony są nieaktywne, konto na facebooku zostało usunięte- podejrzewam, że ze względu na rosnącą w ostatnim czasie ilość negatywnych komantarzy na profilu... Brak słów.Uwarzajcie na tych OSZUSTÓW!!!!!!! Jedyne co mi pozostaje to zgłoszenie sprawy na policję, choć prwnie i tak niczego to nie zmieni. A właściciele sklepu dobrze wiedzą, że kwoty na które sprzedają towar kwalifikują się na niską szkodliwość czyni i mogą sobie bezkarnie okradać klientów...

5 / 5 2018-03-12

Jestem bardzo zadowolona z obsługi i jakości zakupionego towaru. W 100% spełnia moje oczekiwania.

5 / 5 2018-02-27

Nikomu nie dogodzi... Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią. Nie znam sklepu, w którym zawsze cały obszerny asortyment jest dostępny od ręki. Każdy ma jakiej braki. Ja jestem zadowolona z kolejnych zakupów i polecam sklep. Tak jak poprzednio, zrobiłam przedpłatę i przesyłka dotarła na czas.

5 / 5 2018-02-06

Świetna i szybka obsługa. Kontakt z obsluga sklepu rzeczowy i pomocny. Błyskawiczna wysyłka. Polecam!!!

5 / 5 2018-01-27

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru w sklepie Alergia.med.pl.Towar jest zgodny z opisem,,dobrze zapakowany i bardzo szybko wysłany. Na pewno jeszcze nie raz dokonam zakupu w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-07

Naród krzykaczy jak Boga kocham..., jak zwykle jak kupujecie coś w necie to najchętniej 5 minut po zakupie towar żeby się teleportował prosto pod wasze drzwi. Kolejny zakup już któryś raz a nawet rok z rzędu i wszystko ok. ps. był normalny przelew przedpłata, dostawa - we czwartek zamówienie, w poniedziałek towar

5 / 5 2017-12-27

Zaopatruję się w sklepie już kolejny raz, za każdym razem jestem bardzo zadowolona nie tylko z jakości towaru, ale z przesympatycznej obsługi Pani z gabinetu alergologicznego która prowadzi ten sklepik. Bezpieczeństwo tranzakcji 100 %. Dziękuję bardzo i pozdrawiam doktorów gabinetu:-)))

5 / 5 2017-12-27

Polecam zakupy w tym sklepie, zamówienie zrealizowane w bardzo szybkim czasie.

5 / 5 2017-12-16

Dobrej jakości produkty, przemiła i szybka obsługa. POLECAM

2017-12-11

Bardzo dobre produkty!

5 / 5 2017-11-21

Polecam zakupy w tym sklepie! Świetny kontakt i szybkie rozwiązywanie problemów! ☺

2017-11-14

Wszystko zgodne, towar dobrej jakości, wysyłka w terminie

5 / 5 2017-11-12

Profesjonalna obsługa, dostawa bardzo szybko i produkty spełniające oczekiwania.

2017-11-11

8 maja dostałem maila, że przyjęto moje zamówienie. Zrobiłem natychmiastowy przelew, co potwierdził mail z 9 maja. Wielokrotnie pisałem maile z ponagleniem, telefon nie odpowiada. Zostałem oszukany na 137 zł. Jak widzę, nie tylko ja.

5 / 5 2017-11-07

Trafiłem na urlop, ale wszystko zostało zrealizowane w umówionym terminie :) Polecam

2 / 5 2017-11-04

NIE POLECAM Sklepu Alergika alergia.med. Zamówienie zrealizowano prawidłowo, jednak gdy pojawiła się potrzeba wymiany towaru (zgodnie z regulaminem) firma kilka razy obiecała oddzwonić z informacja kiedy moglabym podjechac, a następnie przestała odbierać telefony i odpowiadać na maile. Nie mogę skontaktować się z firma od poczatku roku. Pojechałam na adres siedziby jednak zastałam zamknięty teren wygladajacy jak opuszczone magazyny. Nie polecam, firma niegodna zaufania.

2017-10-30

Zakup 18 sierpnia (przedpłata na prawie 400 zł), dostawa 20 sierpnia.

5 / 5 2017-10-26

Udana transakcja, towar przyszedł szybko. Polecam.

2017-10-15

Wszystko w porządku.

2017-10-08

Zdecydowanie polecam sklep. Błyskawiczna dostawa

5 / 5 2017-10-04

Super sklep - świetny wybór i świetna obsługa. Wszystko na najwyższym poziomie. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-09-30

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Fachowa pomoc i miła obsługa. Zamówienie złożyłam telefonicznie bez problemu. Realizacja zamówienia bez zarzutu. Polecam ten sklep bo duży wybór produktów.

1 / 5 2017-09-30

Zamówiony produkt po przedplacie powinnam otrzymać w przeciągu 2 dni roboczych(kurier) mija tydzień a przesyłki nie ma.Brak kontaktu z apteką na email nie odpisują a telefony nie odpowiadają-nie polecam.Czekam do konca roku i sprawę kieruję do sądu i prasy

2 / 5 2017-09-27

To jakaś masakra -ten sklep!Obracają naszą kasą,nie wysyłają towaru ponad tydzień czekałam,anulowali zamówienie na moją prośbę,pieniędzy na koncie nadal nie widzę.Zdecydowanie Nie Polecam !!!

5 / 5 2017-09-27

Dobre produkty w korzystnych cenach i szybka realizacja zamówienia. Polecam!!!

5 / 5 2017-09-05

Jak zawsze jestem baaardzo zadowolona :)

5 / 5 2017-08-24

Profesjonalna i pomocna obsługa. Szybkość transakcji ekspresowa. Polecam!

2017-08-14

Dobra

5 / 5 2017-07-25

wszystko odbyło się sprawnie, szybka dostawa,

2017-07-07

OSZUŚCI!! Od półtora miesiąca nie mogę doprosić się o zapłacony towar. Nie odbierają telefonów i nie odpowiadają na maile. NIE KUPUJCIE TAM!!

5 / 5 2017-07-06

Wszystko ok, super pomoc przy zakupie, polecam !!!

5 / 5 2017-06-19

Profesjonalna obsługa, polecam wszystkim, szybko sprawnie :) Zakupy u Was to czysta przyjemność :)

5 / 5 2017-06-16

Spoko ziomki, Polecam!

5 / 5 2017-06-15

Jestem mega zadowolona! Zamówiony towar dotarł ekspresowo, zapakowany :) Na pewno nie raz jeszcze skorzystam, pozdrawiam!

2017-05-23

Na zamówiony produkt oczekuję już 3 tydzień!!!Kontakt oceniam na bardzo słaby, brak odpowiedzi na moje zapytanie drogą mailowa, kontakt telefoniczny nic nie wniósł w mojej sprawie, żadnych racjonalnych wytłumaczeń.

2017-05-17

Kupiony produkt na alergie. zdecydowałam się na ten sklep ponieważ oferowali wysyłkę w 24h. Jak się oczywiście okazało towaru na stanie nie mieli i otrzymałam paczkę dopiero dziś w piątek zamiast w środę! Dla kogoś cierpiącego na alergię to jest wieczność!!! We wtorek przez telefon otrzymałam informację że w czwartek będą u mnie ponieważ musieli domówić. Niestety dopiero w czwartek wysłali. Na maile nie odpowiadają!!! NIE POLECAM

2017-05-07

Przesyłka o czasie, wszystko zgodne

5 / 5 2017-04-30

Zakupy zrobione w dniu wczorajszym, dziś przesyłka u mnie. Jestem mega zadowolona bo zdążyłam z zakupem prezentu na gwiazdkę. Polecam sklep

5 / 5 2017-04-25

Veni, vidi, vici Gorąco polecam!

5 / 5 2017-03-27

Profesjonalnie, bez zarzutu

Rzetelne opinie o Alergia.med.pl

Alergia.med.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
-

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
507 357 279

Infolinia
22 490 22 22

Logowanie