Kategorie: / Pozostałe

Aletofajne.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 1.69
opinie o Aletofajne.pl
2 / 5 2019-01-01

Bardzo nie polecam! Trzeba długo czekać na zamówienie - ponad miesiąc. Ja złożyłam swoje zamówienie w czerwcu, a towar przyszedł dopiero w lipcu. Co więcej, towar był uszkodzony i został źle zapakowany - jeden pojemnik został włożony w drugi, więc nie dziwi mnie, że się uszkodził. Od daty zgłoszenia reklamacji minęło już wiele czasu - obecnie jest 23 listopada 2017 roku - a sklep ani razu nie odpowiedział na moje e-maile. O telefonie już nawet nie wspomnę - po prostu tragedia.

1 / 5 2018-11-18

Oszuści i złodzieje, których brak towaru. Mimo zrezygnowania z umowy, nie otrzymałem zwrotu pieniędzy. Czekam już ponad miesiąc. Zamierzam zgłosić tę sprawę na policję. Wszyscy, którzy również zostali oszukani przez tę firmę, powinni udać się na policję.

1 / 5 2018-11-18

Oszuści i kradzieże są problemem, zwłaszcza gdy brakuje towaru i nie otrzymuje się zwrotu pieniędzy pomimo rezygnacji z umowy. Czekam już ponad miesiąc i jestem gotów zgłosić tę sprawę na policję. Wszystkie osoby, które padły ofiarą tej firmy, powinny również udać się na policję.

2 / 5 2018-11-05

Od 6 kwietnia brak towaru i zwrotu gotówki, nie wiadomo co z takimi zrobić... ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!

3 / 5 2018-09-06

Zamówienie o numerze 30550 było fatalne i nieprofesjonalne. Pomimo startu realizacji 7 kwietnia, zamówienie zostało dopełnione dopiero 5 maja. Co gorsza, jeden z pojemników przybył stłuczony, jednak firma nie raczyła nawet odpowiedzieć na reklamację. Niestety, było to już drugie zamówienie w tym sklepie, a poprzednie również trwało około 3 tygodni. Musiałem znowu u nich zamówić z powodu potrzeby skompletowania produktów, ale już nigdy więcej w życiu. Gorąco odradzam sklep, a jego nazwa powinna być zmieniona, ponieważ ich działania nie spełniają oczekiwań.

2 / 5 2018-08-25

Sklep nie spełnia oczekiwań. Złożyłam zamówienie na produkty 15 i 16 września, o numerach 31139 i 31142, jednak do dzisiaj nie otrzymałam przesyłki, mimo że w statusie widniało, że została ona wysłana w ciągu trzech dni roboczych. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedawcą - nie odpowiadają na maile, a telefon jest ciągle nieosiągalny. Otrzymałam numer przesyłki, jednak jest on nieprawidłowy, gdyż w wyszukiwarce pojawia się informacja o błędzie. Nie polecam nikomu korzystania z tego sklepu i radzę z niego zrezygnować. Nadal czekam na swoje zamówienie i mam nadzieję, że wkrótce otrzymam opłacone produkty.

0 / 5 2018-08-19

Także padłam ofiarą oszustwa. Oczekiwałam na przesyłkę przez 2 miesiące. To pierwszy raz, kiedy zostałam wyłudzona w "sklepie" internetowym. Nie zamierzam zostawić tego tak sobie i zgłoszę tę sprawę odpowiednim instytucjom.

0 / 5 2018-08-19

Ja również padłam ofiarą oszustwa. Czekam na przesyłkę od dwóch miesięcy. To jest pierwszy raz, kiedy doświadczam takiego oszustwa na "sklepie" internetowym. Na pewno nie zostawię tego bez konsekwencji i zgłoszę sprawę odpowiednim instytucjom.

0 / 5 2018-07-08

Chciałbym ostrzec Cię, że niestety nie otrzymałem zamówionego towaru oraz nie otrzymałem zwrotu pieniędzy.

0 / 5 2018-07-08

Uważaj.!!!! Dnia 19 marca 2018 o godzinie 10:39 witryna aletofajne.pl poinformowała, że status zamówienia o numerze 31494 uległ zmianie i jest w trakcie realizacji -- Zespół Aletofajne przesyła pozdrowienia. Zamówionego towaru nie ma, a zwrotu pieniędzy nie ma również.

2 / 5 2018-06-04

Nie polecam oszuści miesiąc czekam na paczkę zero kontaktu

0 / 5 2018-05-09

Jest mi przykro, że nie zapoznałam się z tymi opiniami wcześniej. Niestety, muszę się zgodzić, że produkt, który zamówiłam, nie jest zbyt dobry. Niestety, chociaż zapłaciłam z góry, nie otrzymałam zamówionego towaru. Napisałam prośbę o anulowanie zamówienia i zwrot kosztów, ale nie otrzymuję żadnej odpowiedzi.

0 / 5 2018-05-09

Jestem rozczarowana, że nie przeczytałam tych opinii wcześniej. Niestety muszę się zgodzić, że jest to bardzo nieprzyjemne. Zamówiłam kilka rzeczy, zapłaciłam z góry, a towaru nie ma. Napisałam prośbę o anulowanie zamówienia i zwrot kosztów, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi.

1 / 5 2018-05-08

Niestety, dałam się oszukać. Teraz zwróciłam się do Miejskiego Rzecznika Praw Konsumenta, który powinien działać bezpłatnie we wszystkich Urzędach Miasta zgodnie z moim miejscem zamieszkania. Cierpliwie czekam na reakcję. Jeśli to nie przyniesie rezultatu, złożę skargę do prokuratury w Piastowie. Ciekawie byłoby złożyć skargę zbiorową, ponieważ wiele osób zostało oszukanych przez tego człowieka. Zapłaciłam 134 zł za pudełka i nie otrzymałam ani towaru, ani pieniędzy (od 18 kwietnia 2018) - zapłaciłam z góry, a resztę znacie...

2018-01-01

beznadzieja

2 / 5 2017-10-11

Zdecydowanie odradzam. Złożyłam zamówienie 8 września 2017 roku i w tym samym dniu dokonałam również przelewu. Do tej pory nie otrzymałam zamówionego towaru. Nie reagują na moje wiadomości e-mailowe i próby kontaktu telefonicznego, a numer telefonu, który podali, okazuje się nieprawidłowy.

2 / 5 2017-10-11

Zdecydowanie nie mogę polecić tej firmy. Złożyłam zamówienie 8 września 2017 roku i tego samego dnia dokonałam również przelewu. Jednak do dzisiaj nie otrzymałam zamówionego towaru. Nie reagują na moje e-maile ani telefony (przy czym numery telefonów, które podali, okazały się nieprawdziwe).

0 / 5 2017-07-11

Przed rokiem zostałem napadnięty i okradziony, kiedy płaciłem 81,50 złotych za kosz na śmieci z ładnym wzorem. Od tego czasu co jakiś czas usłyszałem obietnice zwrotu pieniędzy, ale nikt nie wywiązał się z nich. To banda złodziei, więc proszę być ostrożnym!

1 / 5 2017-04-12

Osoby kradnące i oszukujące są nie do zaakceptowania! Zostałam oszukana na 99 złotych! Jeśli do piątku nie otrzymam mojej paczki, zgłoszę sprawę na policję. Ignorowanie moich wiadomości i nieodpowiadanie jest niedopuszczalne! Nie polecam!

1 / 5 2017-04-12

Osoby, które kradną i oszukują, to ewidentnie źli ludzie! Nie mogę po prostu tak zostawić tego faktu, zostałam oszukana na 99 złotych! Jeżeli do piątku nie otrzymam mojej paczki, to zgłoszę tę sprawę na policję. Ignorowanie moich próśb o odebranie i brak odpowiedzi jest nie do zaakceptowania! Chciałabym ostrzec innych przed takimi sytuacjami.

2 / 5 2017-04-04

UWAGA! To jest bardzo nieprzyjemne! Wystarczy powiedzieć, że to jest tragedia, beznadzieja i oszustwo! Nie polecamy tam kupować. Zrobiłam zamówienie 6 grudnia 2017 i otrzymałam je 16 stycznia 2018. Co gorsza, moje zamówienie jest niekompletne, ponieważ brakuje pięciu pojemników. To jest straszne! Nie ma możliwości, aby się dodzwonić i odpowiedzieć na e-maile! Straciłam tylko czas i pieniądze. Nie polecam, strzeżcie się z daleka od tego sklepu!

Rzetelne opinie o Aletofajne.pl

Aletofajne.pl

Siedziba
Piastów

WWW
http://www.aletofajne.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie