Kategorie: / Komputery

Aletoner.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.67
opinie o Aletoner.pl
5 / 5 2019-02-28

Od kilku lat regularnie zamawiam tusze do biura. Jestem bardzo zadowolony ze względu na cenę i szybkość realizacji zamówienia. Produkt zawsze zgodny z opisem

5 / 5 2019-01-11

Szybka dostawa i bardzo dobry kontakt z klientem

5 / 5 2018-12-16

REWELACJA

4 / 5 2018-12-06

Jestem zachwycony bardzo szybka i precyzyjna realizacja mojego zamowienia.

5 / 5 2018-11-27

Błyskawiczna przesyłka, bez problemów z odbiorem (adres dostawy inny, niż na fakturze). Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-19

Zakupy zadowalające, będę nadal robić zakupy w aletoner.pl

5 / 5 2018-10-27

Udzielono mi pomocy w zakresie doboru odpowiedniego tuszu do mojej drukarki. Jestem również zadowolona z szybkiego terminu dostawy.

4 / 5 2018-10-05

Sklep wart jest odwiedzenia. Zamówiony towar otrzymałam szybko, znakomity kontakt mailowy. Na pewno dalsze zamówienia będę składała w tym sklepie. Polecam!

5 / 5 2018-09-28

sklep jest super, wszystko jest na czas, kontakt na bieżąco. nie było żadnych problemów

5 / 5 2018-09-11

Szybka obsługa .

5 / 5 2018-08-26

Bardzo polecam....

5 / 5 2018-08-25

bardzo udana transakcja, wszystko szybko, sprawnie i w miłej atmosferze:)

5 / 5 2018-08-11

Profesjonalizm w każdym calu, życzliwość, rewelacyjna obsługa klienta. Z przyjemnością polecam sklep.

5 / 5 2018-07-26

Miła obsługa, szybka dostawa, przesyłka dobrze zapokowana. Polecam ten sklep

5 / 5 2018-07-18

Sklep budzący zaufanie. Szybka obsługa. Troska o klienta. Polecam wszystkim, bo sam na pewno jeszcze skorzystam.

5 / 5 2018-07-07

OK

4 / 5 2018-06-26

Szybko zrealizowane zamówienie. Toner wygląda profesjonalnie (nie jak podróbka). Jescze go nie założyłam do drukarki.

5 / 5 2018-06-03

super sprzedawca

4 / 5 2018-05-26

bardzo sprawna obsługa

5 / 5 2018-05-23

Błyskawiczna realizacja zamówienia, towar zamawiany w godzinach popołudniowych już następnego dnia został dostarczony. Tonery były zapakowane w sposób nie budzący zastrzeżeń. Do tego wzorowy system informacji o postępie realizacji zamówienia. Profesjonalny sklep!

5 / 5 2018-05-13

Żadnych zastrzeżeń w stosunku do realizacji zamówienia

5 / 5 2018-04-27

Bardzo dobry sklep. Polecam.

5 / 5 2018-04-23

Polecam !!!

4 / 5 2018-04-20

towar zgodny z opisem.bez zadnych problemow.szybka przesylka.

5 / 5 2018-04-03

Rzetelność,doskonały poziom obsługi klienta, szybkość realizacji zamówienia.

3 / 5 2018-03-28

Zamienniki z Aletoner.pl niestety brudzą. Dostawa szybko, reklamacje bezproblemowo. Niestety nie polecam zamienników.

4 / 5 2018-03-24

dobry

2018-03-23

Sklep jest ok , ale towar to raczej kiepskiej jakości .Kupiłem dwa tonery do drukarki Brather Hl2130. Pierwszy toner brudził kartki, myślałem że poszedł bęben , kupiłem druga drukarkę , na oryginale idealnie na zakupionym tonerze to samo brudzi kartki

5 / 5 2018-02-26

Świetny

5 / 5 2018-02-22

szybko i sprawnie!

5 / 5 2018-02-16

szybka wysyłka, dobry kontakt- POLECAM

4 / 5 2018-02-09

Tanio i błyskawicznie

5 / 5 2018-02-04

bardzo dobra

4 / 5 2018-02-02

Kupiłem HP-tusz /HP CC641EE nr 300XL czarny/ pasuje, oryginał za przyzwoite pieniądze. Szybka i fachowa obsługa. Polecam ten sklep. Towar odebrałem przez usługę paczkomaty 24/7. Jestem zadowolonym klientem.

5 / 5 2018-01-22

Pełen profesjonalizm.Wzorowy system informacji o postępie realizacji zamówienia.Realizacja zamówień SUPER!!!. POLECAM Wszystkim.

4 / 5 2018-01-20

Super sklep wysylka i kontakt mailowy bardzo polecam. co do sprzetu super drukuje jedynie nie czyta mi poziomu tuszu w drukarce co jednak w niczym nie przeszkadza

5 / 5 2017-12-23

Pełen profesjonalizm :) Zamówienie z czw. dotarło (pocztą priorytetową) w pn. Przesyłka bardzo porządnie zapakowana - ogólnie gorąco polecam!

5 / 5 2017-11-12

Szybko sprawnie polecam 100%

5 / 5 2017-11-04

sklep super, swietny towar i bardzo szybka wysylka :) wiec oczywiscie goraco POLECAM !!!

5 / 5 2017-11-01

Bardzo dobra

5 / 5 2017-08-29

Bardzo gorąco polecam ten sklep. Przesyłka przyszła na drugi dzień. Cały czas widoczny status zamówienia. Jestem bardzo zadowolony i na pewno tu wrócę.

5 / 5 2017-08-25

Realizacja zamówienia szybka i bezstresowa.Polecam wszystkim ze 100% pewnością.Pozdrawiam serdecznie.

4 / 5 2017-08-21

Pozytywna, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-08-05

Wszystko OK. polecam zakupy, szybka wysyłka i miła obsługa.

5 / 5 2017-07-27

Perfekcyjna, szybka, profesjonalnaobsługa.Dostawa expresowa, towar dobrze zbezpieczony.Szczerze polecam, gdyż niewiele jest takich sklepów w naszym kraju.

4 / 5 2017-07-18

warty polecenia

4 / 5 2017-07-05

Jestem bardzo zadowolona z poziomu obsługi.Mam na myśli przede wszystkim niesztampowy stosunek do klienta. W moim wypadku sprzedawca zauważył,że zrobiłam błąd w zamówieniui dzięki temu można było dokonać korekty.

5 / 5 2017-05-25

Szybka obsługa i bezproblemowa dostawa. Super

3 / 5 2017-04-07

Przystępne ceny produktów oraz szybkie realizowanie zamówienia.

5 / 5 2017-04-03

Błyskawiczna wysyłka. Polecam

Rzetelne opinie o Aletoner.pl

Aletoner.pl

Siedziba
Częstochowa

WWW
http://www.aletoner.pl

Email
[email protected]

Telefon
34 375 16 28

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie