Kategorie: / Pozostałe

Alexameble.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.00
opinie o Alexameble.pl
2 / 5 2019-02-13

Nie polecam tego sklepu nikomu ze względu na niewywiązywaniu się z realizacji zamówień,przetrzymywaniu wpłaconych pieniędzy oraz nie odpowiadanie na wysyłane maile.

1 / 5 2019-01-28

UWAGA. W październiku 2010 zamówiłem sypialnie, wysłałem pieniądze,do tej pory 07.02.2011 ani sypialni ani pieniędzy.Sprawa zgłoszona na policję.

2018-06-08

Brak realizacji zamówienia od 4,02 i brak reakcji ze strony sprzedawcy, Obiecanki zwrotu wpłaconych pieniędzy i nic!!! W tych czasach ten sklep szkodzi wszystkim innym sklepom internetowym.

3 / 5 2017-10-21

UWAGA!!! Zamówiona i opłacona w listopadzie komoda nie dotarła do mnie. Po zrezygnowaniu z zamowienia pieniedzy też jeszcze nie zwrócił(tłumaczy że potrzebuje więcej czasu).ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!

1 / 5 2017-07-31

To druga opinia, NEGATYWNA. Sprawa na wokandzie na dniach. Teraz toczy się dochodzienie. Proszę nie wysyłać pieniędzy jako przedpłatę bo możecie zostać potraktowani jak ja. Kupiłem dn. 07.10.2010r kuchnię Iwona 1, zrobiłem przelew w wysokości 1655zł. z dostawą i do dzisiaj ani kuchni ani zwrotu kasy a jest 02.02.2011r. !!!!!!! Długo by pisać o obietnicach wysyłki towaru a teraz zwrotu pieniędzy... Radzę wystrzegać się tego sklepu bo problemy są gwarantowane. Proszę zauważyć,że sklep posiada JEDEN telefon kontaktowy, który prawie nigdy nikt nie odbiera.

2 / 5 2017-07-10

Sprzedawca BARDZO NIE NIE RZETELNY !!! Robiący sobie żarty z klienta. Zakupione meble(przedpłata) po sześciu telefonach dotarły z dwu tygodniowym opóźnieniem, za to opóźnienie uzgodniony był symboliczny rabat 100 zł, który nawet po sześciu telefonach i obietnicach sprzedawcy nie dotarł na konto przez dwa miesiące!!! NA 100 % nie polecam tego sprzedawcy!!!

2017-07-10

UWAGA Na SKLEP ALEXAMEBLE!!! TO JAKAŚ ŚCIEMA!!! NIE RÓBCIE ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE, BO PIENIĄDZE WPŁACONE TEMU PANU PRZEPADAJĄ!!! W SIERPNIU 2010 ZAPŁACIŁAM ZA RAMĘ DO ŁÓŻKA "DALLAS" - DO DZIŚ ANI RAMY , ANI ZWROTU PIENIĘDZY NA KONTO!!!

3 / 5 2017-06-13

Zdecydowanie ostrzegam! Stolik kupiłem we wrześniu 2010 (zaliczka-przedpłata). Do tej pory (06.01.2011) nie ma ani stolika, ani zwrotu pieniędzy. Kontakt z Dariuszem M. jest telefoniczny ( na maile nie odpowiada) - rozmowa jest ciągle taka sama: "oddam pieniądze za dzień dwa", "potrzebuję jeszcze dzień dwa". Człowiek ten cały czas zwodzi i mydli oczy. Oczywiście wysyłałem już poleconym upomnienie i ponaglenie. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!! Uważajcie Państwo

Rzetelne opinie o Alexameble.pl

Alexameble.pl

Siedziba
Tarnowskie Góry

WWW
http://www.alexameble.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 742 69 00

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie