Kategorie: / Foto / Książki / Biuro / Dla Dzieci / Gry

Alezabawki.co Opinie Klientów

średnia ocen: 4.60
opinie o Alezabawki.co
5 / 5 2019-03-16

polecam

4 / 5 2019-03-16

Tranzakcja szybka ,polecę znajomym.

4 / 5 2019-03-11

Bardzo sprawna i miła obsługa. Towar w bardzo dobrej jakości. Dobre ceny :)

4 / 5 2019-03-10

Darmowa wysyłka. Polecam

5 / 5 2019-03-10

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-03-03

Szybko i bezproblemowo. Produkty bardzo dobrej jakości, zgodne z opisem. Jak najbardziej POLECAM!!!

5 / 5 2019-02-22

Wszystko OK, polecam

5 / 5 2019-02-09

Towar zgodny z opisem, nieuszkodzone przesyłka. Realizacja w 24h

5 / 5 2019-02-09

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-01-18

Profesjonalna obsługa . Polecam

3 / 5 2019-01-11

Rewelacja!

5 / 5 2019-01-10

Ekspresowa przesyłka. Paczka ładnie zapakowana. Szczerze polecam !!!

5 / 5 2019-01-09

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2019-01-08

Wszystko szybko i sprawnie. Tak - Polecam!!!

5 / 5 2018-12-21

Profesjonalna obsluga. Szybko, sprawnie bez problemow. Przesylka wyslana szybciej, niz poczatkowo podano w mailu. Polecam.

5 / 5 2018-12-14

Wszystko super, polecam

3 / 5 2018-12-05

wzorowo

5 / 5 2018-11-27

Super obsługa,ekspresowa wysyłka A zabawki bardzo się podobają synkowi. Polecam

5 / 5 2018-11-24

PEŁEN PROFESJONALIZM i DBAŁOŚĆ O KLIENTA.

5 / 5 2018-11-22

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-11-22

dobrze

4 / 5 2018-11-12

Pomoce Montessori doskonałej jakości, gładziutkie, bezpieczne dla dzieci. Szczerze polecam

5 / 5 2018-11-11

Polecam

4 / 5 2018-11-02

Wszystko w porządku. No może poza faktem, że opakowanie było porządnie wygniecione ale zawartości się nic nie stało.

3 / 5 2018-10-27

Profesjonalna obsługa, zakupy szybkie i przyjemne!

5 / 5 2018-10-26

Pplecam

5 / 5 2018-10-20

wszystko ok.

5 / 5 2018-10-07

wszystko ok

5 / 5 2018-10-05

Super. Szybko. Jestem zadowolona. Polecam

5 / 5 2018-10-02

Dobry kontakt że sklepem, towar zgodny z zamówieniem dostarczony w wyznaczonym czasie. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-10-01

Bardzo profesjonalna obłoga.

4 / 5 2018-10-01

Pewnie i szybko - Polecam ten sklep!

3 / 5 2018-09-29

Bardzo, bardzo polecam! Profesjonalnie i szybko dostarczona przesyłka, towar również bez zastrzeżeń :)

5 / 5 2018-09-19

Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi i zabawek, które otrzymałam.

5 / 5 2018-09-18

Serdecznie polecam ten sklep

4 / 5 2018-09-17

Szybka i bezproblemowa realizacja zamowienia. Towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam.

5 / 5 2018-09-16

Niskie ceny. Bardzo szybka realizacja, bardzo szybka odpowiedź na pytania. Sklep na szóstkę.

4 / 5 2018-09-16

Zamówienie szybko dotarło, drewniane puzzle mapy- dobrej jakości;

4 / 5 2018-09-14

Bezproblemowo i na czas!

5 / 5 2018-09-01

Bardzo szybka obsługa, rzetelna informacja o produktach. Dobry kontakt telefoniczny po godzinach pracy. Gorąco polecam!

3 / 5 2018-08-26

Towar zgodny z opisem. Oczekiwałabym szybszej realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-08-21

Zamawiałam Grę w znaczki Montessori, produkt wykonany bardzo dobrze, przesyłka szybka, kontakt ze sprzedawcą super, z pewnością jeszcze skorzystam z zakupów :) Polecam

5 / 5 2018-08-08

Super!

5 / 5 2018-08-07

Poprosilem o szybką realizację zam9wienia i expresowa przesyłkę. Nie było najmniejszego problemu

5 / 5 2018-08-07

Super puzzle.

4 / 5 2018-08-02

Jedyna uwaga to taka, że warto byłoby zabezpieczać miejsce sklejenia taśmą kawałkiem kartonu, bo odbiorcy przecinają je ostrymi narzędziami i istnieje ryzyko uszkodzenia towaru. Poza tym wzorowo i szczerze polecam.

5 / 5 2018-07-24

Zabawki piękne, szybka dostawa

5 / 5 2018-07-20

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa.

4 / 5 2018-07-15

Zadowolony klient.

4 / 5 2018-07-02

Polecam, bardzo dobry sklep! dobry kontakt mailowy.

5 / 5 2018-07-02

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-06-30

Wszystko super

5 / 5 2018-06-22

Wszystko sprawnie. Polecam!!!

4 / 5 2018-06-21

Lalka bardzo ładna. Towar przygotowany do wysyłki bardzo szybko. Informacje od sprzedającego na bieżąco.

3 / 5 2018-06-20

Generalnie w porządku chociaż jak nie dostałam maila o statusie przesyłki i zadzwoniłam to pan nawet go nie sprawdził i od razu powiedzial że jest w trakcie i dzisiaj lub jutro wyślą. Paczka doszła po 2h (dzwoniłam bo chciałam zaplanować wyjścia z domu żeby się z kurierem nie minąć). Zwrot przeszedł bez problemów.

5 / 5 2018-06-13

bardzo szybko dostarczona

5 / 5 2018-05-27

Pełna satysfakcja.

3 / 5 2018-05-23

Polecam, wszystko bez problemów.

4 / 5 2018-05-06

polecam

4 / 5 2018-04-29

Profesjonalnie, mimo opóźnienia bardzo szybko błąd został naprawiony, kontakt na najwyższym poziomie. Zamówiłam już dwa razy w tym sklepie i zostaje jego stała klientką.

4 / 5 2018-04-23

Polecam

5 / 5 2018-04-11

Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2018-04-05

Szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-04-05

Świetny kontakt ze sprzedającym. Przesyłka dobrze zabezpieczona.

5 / 5 2018-03-25

Gorąco polecam. Z przyjemnością zrobię tutaj zakupy jeszcze raz.

4 / 5 2018-03-21

Oczekiwałabym lepszego informowania o postępach w wysyłce towaru.

5 / 5 2018-03-15

Jak zawsze, wszystko przebiegło sprawnie i szybko.

4 / 5 2018-03-11

Polecam gorąco :)

4 / 5 2018-03-09

Produkt bardzo dobry, zgodnie z oczekiwaniami. Natomiast długo czekaliśmy na przesyłkę ale to wina kuriera, nie sklepu.

5 / 5 2018-02-25

Szybka realizacja... nice :)

5 / 5 2018-02-15

Bardzo sprawna i przejrzysta strona oraz obsługa.

5 / 5 2018-02-10

Rewelacyjny poziom obsługi klienta, expresowa przesyłka. Pomocne rady przez telefon. Polecam z czystym sumieniem!

5 / 5 2018-02-09

Świetna cena i błyskawiczna obsługa. Polecam i pozdrawiam serdecznie.

4 / 5 2018-02-08

Wszystko super. To już kolejne moje zakupy. Oczywiście polecam!!!

5 / 5 2018-02-06

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-02-02

Wszystko jak najbardziej ok.

5 / 5 2018-01-19

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-01-16

polecam

5 / 5 2018-01-14

Profesjonalna obsługa, zakupy szybkie i przyjemne!

4 / 5 2018-01-05

po raz kolejny zakupy bez zarzutu i satysfakcjonujaca jakosc zakupionych pomocy. dziekuje, bede polecac i wracac.

5 / 5 2017-12-29

zamówienie zrealizowane ekspresowo

5 / 5 2017-12-27

Zgodnie z opisem, szybka dostawa, dobry kontakt POLECAM

5 / 5 2017-12-20

Polecam

4 / 5 2017-12-18

wszystko ok

4 / 5 2017-12-16

Polecam

5 / 5 2017-12-09

bardzo sprawna transakcja. polecam!

4 / 5 2017-12-07

Pozdrawiam gorąco!

5 / 5 2017-12-07

Rewelacja!

5 / 5 2017-11-26

Super!

5 / 5 2017-11-20

Polecam zakupu w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-13

Profesjonalna obsluga, jakosc materialow wysoka

5 / 5 2017-11-11

Bardzo, bardzo polecam! Profesjonalnie i szybko dostarczona przesyłka, towar również bez zastrzeżeń :)

4 / 5 2017-10-31

Oczekiwanie ok. 2 tygodni od złożenia zamówienia

3 / 5 2017-10-24

Transakcja przebiegła sprawnie. Paczka niestety nie była zapakowana dostatecznie, przez co uszkodziło się oryginalne opakowanie lalki.

3 / 5 2017-10-12

Super!

5 / 5 2017-10-01

Profesjonalna obsługa, krótki czas oczekiwania na przesyłkę.

5 / 5 2017-09-26

Było ok

5 / 5 2017-09-24

Polecam!

5 / 5 2017-09-23

bardzo szybkoni sprawnie

4 / 5 2017-09-20

Polecam

5 / 5 2017-09-19

Polecam

5 / 5 2017-09-17

szybko i przyjemnie, polecam ten sklep!

5 / 5 2017-09-16

Wszystko przebiegło szybko i bardzo sprawnie

5 / 5 2017-09-07

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybko i sprawnie, nie drogo

4 / 5 2017-09-07

Profesjonalna obsługa. Polecam sklep.

5 / 5 2017-09-03

Profesjonalna obsługa - polecamy!

2017-09-01

Zamówiłem zabawkę dla dziecka, której jak się okazało w sklepie nie było. W rozmowie prosiłem w związku z tym o anulowanie zamówienia i zwrot całej wpłaty. Okazało się, że pomimo mojej dyspozycji sklep wysłał mi jeden nieistotny samochodzik który dobrałem do zabawki głównej, której w sklepi nie było.

3 / 5 2017-08-29

Niskie ceny. Bardzo szybka realizacja, bardzo szybka odpowiedź na pytania. Sklep na szóstkę.

4 / 5 2017-08-18

Polecam! Super sklep!

5 / 5 2017-08-14

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-11

super

5 / 5 2017-08-10

Profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-31

Polecam

5 / 5 2017-07-29

Doceniam spełnienie prośby o szybką wysyłkę:) polecam!

5 / 5 2017-07-22

Jestem bardzo zadowolona. Już drugi raz kupiję w tym sklepie i za każdym razem przesyłka przychodzi błyskawicznie, a zamówione produkty są wysokiej jakości.

5 / 5 2017-07-21

Bardzo szybka dostawa, praktycznie na następny dzień, polecam sklep i obsługę. Produkty opakowane szczelnie, aż trudno było się do nich dostać:) Super!!!

5 / 5 2017-07-16

Bardzo szybka realizacja, polecam

4 / 5 2017-07-12

polecam

4 / 5 2017-07-08

Bezproblemowy zakup. Produkty dobrej jakości. Polecam

5 / 5 2017-07-04

Świetna obsługa, bardzo dobry sklep!!!

5 / 5 2017-07-04

Transakcja szybka i kompletna.

5 / 5 2017-06-27

Dobre jakościowe zabawki, szybka wysyłka, polecam!

5 / 5 2017-06-24

Bardzo szybko i tanio!

4 / 5 2017-06-23

Polecam zakupy w tym sklepie✌️

5 / 5 2017-06-16

polecam

4 / 5 2017-06-09

Polecam

5 / 5 2017-05-31

Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. Polecam.

4 / 5 2017-05-29

Produkt bardzo dobry, zgodnie z oczekiwaniami. Natomiast długo czekaliśmy na przesyłkę ale to wina kuriera, nie sklepu.

5 / 5 2017-05-23

Bardzo polecam zakupy tutaj...

5 / 5 2017-05-22

wzorowo

4 / 5 2017-05-21

Bardzo dobry i rzeczowy kontakt.

5 / 5 2017-05-20

Bezproblemowe zakupu. Zamawiam i dostaję przesyłkę na drugi dzień. Polecam i pozdrawiam sklep alezabawki.

5 / 5 2017-05-05

Polecam, corka zadowolona. Cena lalki zmacznie nizsza niz w innych sklepach.

5 / 5 2017-04-28

Aaaaa

4 / 5 2017-04-21

Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2017-04-15

Wielki pozytyw!!!

5 / 5 2017-04-08

Super

5 / 5 2017-04-07

Rewelacja

5 / 5 2017-04-03

Towar wysokiej jakości, zgodny z opisem, przesyłka szybka, również zgodna z deklaracją przed zakupem. Niestety Pocztex nie poinformował mnie smsem, że przesyłka już dotarła, więc kilka dnia przesyłka niepotrzebnie przeleżała na poczcie, ale to już nie wina wysyłającego. Fajne jest to, że na koncie użytkownika można sobie dokładnie sprawdzić, gdzie znajduje się przesyłka i dzięki temu w końcu ją zlokalizowałam.

4 / 5 2017-03-31

polecam

Rzetelne opinie o Alezabawki.co

Alezabawki.co

Siedziba
Nowy Dwór Mazowiecki

WWW
http://alezabawki.co

Email
[email protected]

Telefon
+48 22 24 54 731

Komórka
+48 66 44 32 050

Infolinia
+48 66 44 32 050

Logowanie