Kategorie: / Odzież i Obuwie

Aligoo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.91
opinie o Aligoo.pl
5 / 5 2019-03-25

wszystko super

5 / 5 2019-01-24

Polecam

5 / 5 2019-01-24

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-19

Polecam, wszystko super.

5 / 5 2019-01-16

Szybko,łatwo i przyjemnie.Skorzystam jeszcze z pewnością.Jakość obuwia rewelacja.

2 / 5 2019-01-09

Szybka wysyłka to jedyny plus. Pudełko było uszkodzone, buty uszkodzone, widoczne zarysowania na skórze w kilku miejscach. Otrzymałam maila potwierdzającego przyjęcie zwrotu, aczkolwiek zwrot środków na konto do chwili obecnej nie nastąpił. Nie polecam!!!

5 / 5 2018-12-28

Jestem zadowolona z przebiegu transakcji

5 / 5 2018-12-25

Cała transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Polecam. Ja na pewno będę do Aligoo wracać.

5 / 5 2018-12-23

Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie, dobry asortyment, konkurencyjne ceny.

5 / 5 2018-12-21

Super

5 / 5 2018-12-19

PROFESJONALNA OBSŁUGA

5 / 5 2018-11-24

OK. Przesyłka dotarła do mnie szybko, zawartość OK, obsługa sprawna. Dziękuję

5 / 5 2018-11-24

Polecam zakupy w tym sklepie bardzo szybka dostawa

5 / 5 2018-11-22

Buty super wygodne ladniutkie polecam

5 / 5 2018-11-17

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-06

Super sklep, polecam go każdemu.

5 / 5 2018-10-30

PROFESJONALNA OBSŁUGA JAK NAJBARDZIEJ POLECAM TAN SKLEP

2018-10-21

świetne kapcie. bardzo dobra jakość i przystępna cena. Ekspresowa wysyłka. Tabelki rozmiarowe jednak nie zawsze się zgadzają z rzeczywistością ale nie było problemu z wymianą.

5 / 5 2018-10-21

polecam

5 / 5 2018-10-13

Polecam! Ale... słaba komunikacja na drodze sklep - klient.

5 / 5 2018-10-09

Profesjonalna obsługa. Piękna torebka. Bardzo szybka wysyłka, mimo okresu świątecznego. Polecam

5 / 5 2018-09-05

Szybka dostawa,piękne buty!

5 / 5 2018-08-27

Wszystko w najlepszym porządku.Polecam

5 / 5 2018-08-24

Bardzo dobry sklep. Polecam.

5 / 5 2018-08-08

Szybka dostawa , towar dobrej jakosci, polecam sprzedawce i dziekuje

2018-07-26

Bardzo sprawna obsługa

5 / 5 2018-07-02

Po raz kolejny kupuję w tym sklepie i po raz kolejny - pełna satysfakcja. Polecam !

5 / 5 2018-06-23

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko,po zdjęciu folii/ opakowania firmy kurierskiej zastałam rozerwane wieko pudełka od butów, nadto na prawym bucie widać trzy zarysowania na skórze, widocznie buty były mierzone wielokrotnie?? Buty były przecenione o ponad 100 zł., ale czy oznacza to, że muszę otrzymać towar, który stał prawdopodobnie na wystawie sklepowej? Żałuję, że do opinii nie mogę dołączyć zdjęć, które wykonałam, zaraz po otwarciu przesyłki, zanim zdążyłam przymierzyć buty.

5 / 5 2018-06-18

Profesjonalna obsługa -polecam ten sklep

2 / 5 2018-06-15

Jestem zaskoczona i rozżalona za zwrocony towar nie otrzymalam pieniedzy[ sklep ma 14 dni], a uplynal miesiac ,dzwonilam wielokrotnie bez skutku, wyslalam wielokrotnosc meili bez odpowiedzi kosztowalo mnie to wiele stresu dlatego nie polecam zakupow w tym sklepie internetowym.

2018-06-06

Cieszę się, że znalazłam ten sklep!

5 / 5 2018-06-01

Polecam, szybka obsługa.

5 / 5 2018-05-28

Sprawnie, szybko.Polecam

5 / 5 2018-05-27

Polecam

2018-05-26

Buty bardzo wygodne.

5 / 5 2018-05-08

Poza drobną wpadką z rozmiarem polecam sklep. Dla mnie istotną kwestią jest możliwość przymierznia butów na miejscu w sklepie i możliwość zwrotu.

5 / 5 2018-05-01

Ekspresowo i profesjonalnie.

5 / 5 2018-04-23

Wszystko ok, polecam!

5 / 5 2018-04-20

bardzo szybka realizacja zamówienia i wysyłka towaru, polecam bardzo, no i oprócz tego doskonały asortyment, polskie marki z dobrą jakością

2018-04-12

Wszystko perkekt. Do następnego zakupu.

5 / 5 2018-04-07

Potwierdzam -skandalicznie długie (zdecydowanie powyżej regulaminowych 14 dni) oczekiwanie na zwrot pieniędzy. Nie można się dodzwonić-nie odbierają telefonów, nie odpisują na wiadomości. Z tego powodu Sklep Aligoo.pl nie mogę zaliczyć do grona profesjonalistów dbających o prawa konsumenta. Z drugiej strony - Sklep proponuje ciekawe produkty w dobrej cenie, a zamówienie zostało szybko zrealizowane.

5 / 5 2018-04-03

Kolejny zakup w moim ulubionym sklepie. Jak zawsze wszystko super. Buty rewelacyjne bardzo dobrej jakości. Polecam

5 / 5 2018-03-29

Buciki bardzo ładne. Idealnie dobrany rozmiar. Szybką przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-03-25

Bardzo szybka przesyłka. Buty zgodne z opisem. Polecam ten sklep internetowy.

5 / 5 2018-03-23

Polecam :)

5 / 5 2018-02-20

Zakup świetny, buty sportowe bardzo dobrze wykonane, zdjęcie odzwierciedla wybrany zakup. Bardzo szyska realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona. Z pewnością powrócę. Serdecznie polecam obuwie f.American Club. Obuwie wygodne, dobrze wykonane i świetne kolory. Danuta

5 / 5 2018-02-18

Profesjonalna obsluga,szybka realizacja.Polecam

2018-02-18

Bardzo pozytywna

5 / 5 2018-02-07

Polecam

5 / 5 2018-01-27

bardzo ok

2018-01-25

Transakcja przebiegła pomyślnie

2018-01-03

kupiłam kapcie dla dziecka-są takie jak w opisie

5 / 5 2018-01-02

Polecam! szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem ;)

5 / 5 2017-12-01

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-12-01

Nie moglam sie dodzwonic ani na infolinie ani do sklepow stacjonarnych, ale zakup bezproblemowy, szybka wysylka. Produkt tez super.

5 / 5 2017-11-30

Rewelacja,bardzo wysoki poziom produktu oraz usług.Szczerze POLECAM

5 / 5 2017-11-08

Szybko i przyjemnie. POLECAM wszystkim i na pewno wrócę.

5 / 5 2017-10-31

Szybko i profesjonalnie. polecam.

2017-10-31

Transakcja bez zastrzeżeń. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-10-25

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa

5 / 5 2017-10-23

Profesjonalna obsługa polecam sprzedawcę

5 / 5 2017-10-16

Polecam zakupy w sklepie Aligator. Profesjonalna obsługa, dobrej jakości obuwie, które można kupić w stosunkowo niskiej cenie.

2017-10-15

bardzo miła obsługa - niestety zrezygnowałam z zakupu. bo buty były niedobre dla mnie.

5 / 5 2017-10-09

Transakcja szybka i profesjonalna

5 / 5 2017-09-17

Jak najbardziej polecam ten sklep

5 / 5 2017-09-11

Polecam,obsługa na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-09-09

Szybko, sprawnie i profesjonalnie

5 / 5 2017-09-06

Błyskawiczna realizacja zamówienia, bardzo dobra jakość towaru, polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2017-09-02

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-07

Transakcja bardzo szybka a najważniejsze. że buty idealnie pasują do stopy (bałem się, że mogą być problemy z rozmiarem butów).

5 / 5 2017-07-15

Ok szybko

5 / 5 2017-07-01

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Super!

5 / 5 2017-06-14

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-06-14

Zakupy szybkie i zgodne z zamówieniem, polecam!

2017-06-01

Sklep proponuje ciekawe produkty, jednakże obsługa zwrotów zamówień to jest zwyczajny skandal. O ile zamówienie otrzymałam ekspresowo - w ciągu 24 godzin (odbiór osobisty), to jeśli chodzi o zwrot butów dokonany 9 grudnia - do tej pory nie wpłynęły na moje konto pieniądze. Zgodnie z regulaminem sklep ma na to 14 dni, które upłynęły 23 grudnia. Od początku stycznia nie mogę się dodzwonić-nie odbierają telefonów, nie odpisują na wiadomości na facebooku. Zostałam okradziona i nie zamierzam tak tego zostawić.

5 / 5 2017-06-01

Obsługa dobra, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-06-01

Jestem zadowolona z obsługi.

2017-05-16

Wszystko na plus

5 / 5 2017-05-12

bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-05-07

Mogę polecić sklep jestem zadowolona

5 / 5 2017-05-05

Bardzo szybka wysyłka, botki zamówione rano zostały dostarczone na drugi dzień do południa, botki super, pięknie wyglądają, dość wysokie

5 / 5 2017-04-22

jestem zawsze zadowolona z zakupów.

2017-04-11

Bardzo sprawna obsługa. Towar zgodny z ofertą.

2017-04-05

Sklep godny polecenia

Rzetelne opinie o Aligoo.pl

Aligoo.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.aligoo.pl

Email
[email protected]

Telefon
885402070

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie