Kategorie: / Dom

Alkam-security.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 4
opinie o Alkam-security.pl
2019-03-12

same zalety chociaż większe rabaty by się przydały reszta na 6

5 / 5 2018-10-15

Alkam Security to sklep dobrze zaopatrzony a przede wszystkim oferujący atrakcyjne ceny oraz rabaty. Obsługa profesjonalna zawsze pomocna podobnie jak fachowy serwis techniczny, który zawsze służy pomocą w razie potrzeby. Decydując się na telewizje przemysłową warto rozpocząć współprace z Alkam Security.

2018-03-19

Zamówienie wysłane w tym samym dniu co zamawiałem. Solidne wytłumaczenie zastosowania sprzętu przez osobę pracującą w serwisie. Przesyłka wysłana odpowiednio zapakowana przez dział logistiki

2018-03-19

Sprawna nawigacja na stronie, czytelny opis produktów

5 / 5 2018-02-04

Jak dla mnie wszystko ok. Sklep dobrze zaopatrzony i nigdy nie miałem problemów z doborem sprzętu - wszystko na miejscu. Korzystam z oddziału w Łodzi i wszystko na 10

5 / 5 2017-11-16

Polecam każdemu, kto chciałby szybko i sprawnie złożyć monitoring dla swojego domu czy też biura. Sprzęt dobierany kompleksowo pod klienta z całym asortymentem potrzebnym do jego uruchomienia.

2017-09-25

Bardzo duży wybór produktów, duża pomoc techniczna Panów z serwisu oraz handlowców przy doborze odpowiedniego sprzętu alarmowego i monitoringu.

5 / 5 2017-08-29

Solidny partner handlowy, na którego zawsze można liczyć, obsługa na najwyższym poziomie, szybki i profesjonalny kontakt.

Rzetelne opinie o Alkam-security.pl

Alkam-security.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.alkam-security.pl

Email
[email protected]

Telefon
022 839-22-79

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie