Kategorie: / Pozostałe

Alkamer.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Alkamer.eu
5 / 5 2019-03-19

Szybka i sprawna realizacja kontraktu,doskonały sprzęt,polecam zakupy w tym sklepie :)))

5 / 5 2019-03-08

Jestem bardzo zadowolony z wyboru sklepu. zakupiona antena CB spełnia moje oczekiwania , a na dodatek tańsza (!!!!sporo) od oferowanej w innym sklepie polecam wszystkim !!!!

5 / 5 2019-02-17

POLECAM!!!

5 / 5 2018-10-07

OK

5 / 5 2018-08-17

Wszystko OK, towar zgodnie z zamówieniem i przede wszystkim bardzo szybka dostawa. Polecam ten sklep !!!

2018-07-21

Jestem b.zadowolona z wyboru sklepu.... zakupiona antena CB spełnia moje oczekiwania , a na dodatek tańsza (!!!!sporo) od oferowanej w innym sklepie.

5 / 5 2018-07-12

Sprzet zgodny z opisem szybka fachowa pomoc telefoniczna i to w niedziele wieczorem.Radio i antena SIRIO2000 działa super.POLECAM ten sklep.

2018-02-06

Sklep godny polecenia. Po zamówieniu w środę po południu w piątek już miałem towar w domu. Komunikacja ze sklepem na wysokim poziomie - odpisali na zapytanie ofertowe w przeciągu 2h.

5 / 5 2018-01-17

Bardzo fachowa obsługa. Towar zgodny z moimi wyobrażeniami po przeczytaniu opisu na stronie sklepu. Szybka i bezpieczna przesyłka anteny :)

5 / 5 2017-10-09

Wszystko szybko, tanio i bezproblemowo. Na pewno ponownie zrobię zakupy w tym sklepie. Kontakt w niedziele i to późnym wieczorem. Sprzedawca bardzo kompetentny. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-09-28

Solidny i szybko realizuje zamówienia.

5 / 5 2017-06-20

To rzetelna firma,i jestem bardzo zadowolony pomimo że korzystam z jej usług pierwszy raz.

5 / 5 2017-06-06

Szybkie i fajne zakupy

5 / 5 2017-05-23

Bardzo szeroki asortyment, szybka obsługa i niskie ceny. Polecam.

5 / 5 2017-04-08

Skorzystałem pierwszy raz,jestem naprawdę zadowolony-z fachowej i miłej obsługi,z zamówionego towaru i szybkiej wysyłki.Polecam ten sklep.Mirosław.

Rzetelne opinie o Alkamer.eu

Alkamer.eu

Siedziba
Wodzisław Śląski

WWW
http://www.alkamer.eu

Email
[email protected]

Telefon
32 7501283

Komórka
516731722

Infolinia
-

Logowanie