Kategorie: / RTV

All-net.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.65
opinie o All-net.com.pl
5 / 5 2019-03-25

bardzo serdecznie poleca! moje zamowienie jest w 100% zgodne z opisem i zostalo doreczone wczesniej niz 24h. naprawde polecam

5 / 5 2019-03-02

Wszystko w porządku z towarem ok

5 / 5 2019-02-22

Doszło szybko i w całości.

5 / 5 2019-02-19

Towar zgodny z ofertą, szybka realizacja, polecam!!!!

2019-02-12

towar wysłany po 3 dniach od wpłaty miał być na prezent a nie będzie (w aukcji pisze wysyłka w tym samym dniu

5 / 5 2019-02-12

Bardzo szybki czas realizacji, towar zgodny z opisem. Polecam

2019-02-11

Sklep naprawdę godny zaufania 5/5

2019-02-07

Nie było problemów z zamówieniem, produkt także działa bez problemów.

5 / 5 2019-01-08

Sprawnie, szybko, polecam

5 / 5 2019-01-07

Towar zgony z moimi oczekiwaniami. Ekspresowa wysyłka. Polecam.

5 / 5 2019-01-05

Zamówienie złożyłam 4 listopada, a wczoraj (15 listopada) przed godziną 15:00 otrzymałam emaila potwierdzającego wysyłkę towaru! Ważne jest, że na stronie jest wytłuszczone WYSYŁKA 24! Teraz czekam na dostarczenie towaru, mam nadzieję, że będzie w dobrym stanie - nie tak jak cały sklep i ta "szybka" wysyłka ;)

5 / 5 2019-01-05

Złożyłam zamówienie na produkt 4 listopada, a wczoraj (15 listopada) przed godziną 15:00 otrzymałam potwierdzenie wysłania towaru drogą mailową. Ważne jest podkreślenie, że na stronie zostało wyraźnie napisane "WYSYŁKA 24". Teraz tylko czekam na przesyłkę i mam nadzieję, że nie okaże się wadliwa - tak jak cały sklep i ta "szybka" wysyłka ;)

2018-12-30

Paczka wysłana zaraz po zakupie towaru, przyszła następnego dnia. Wszystko bardzo sprawnie i przyjemnie.

2018-12-27

Świetna transakcja, przeprowadzona w błyskawicznym tempie, rzetelny kontrahent, fachowa pomoc oraz rewelacyjny kontakt. Kwintesencja solidności.

5 / 5 2018-12-07

polecam

2018-12-04

Bardzo sprawna obsługa. Wysyłka jeszcze tego samego dnia. Paczka dotarła w 24 godziny :)

2018-12-02

Zdecydowanie polecam zakupy w ALLNET

5 / 5 2018-11-29

polecam sprzedającego,obsługa super,wysyłka zamówionego towaru w ten sam dzień.

5 / 5 2018-11-20

Ile bym nie kupił zawsze lux☺ polecam bardzo☺

5 / 5 2018-11-07

Transakcja przebiegła pomyślnie . Polecam.

Rzetelne opinie o All-net.com.pl

All-net.com.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.all-net.com.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie