Kategorie: / RTV

All-net.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.66
opinie o All-net.com.pl
5 / 5 2019-03-25

bardzo serdecznie poleca! moje zamowienie jest w 100% zgodne z opisem i zostalo doreczone wczesniej niz 24h. naprawde polecam

5 / 5 2019-03-02

Wszystko w porządku z towarem ok

5 / 5 2019-02-22

Doszło szybko i w całości.

5 / 5 2019-02-19

Towar zgodny z ofertą, szybka realizacja, polecam!!!!

2019-02-12

towar wysłany po 3 dniach od wpłaty miał być na prezent a nie będzie (w aukcji pisze wysyłka w tym samym dniu

5 / 5 2019-02-12

Bardzo szybki czas realizacji, towar zgodny z opisem. Polecam

2019-02-11

Sklep naprawdę godny zaufania 5/5

2019-02-07

Nie było problemów z zamówieniem, produkt także działa bez problemów.

5 / 5 2019-01-08

Sprawnie, szybko, polecam

5 / 5 2019-01-07

Towar zgony z moimi oczekiwaniami. Ekspresowa wysyłka. Polecam.

5 / 5 2019-01-05

Zamówiłam towar 4.11, wczoraj (15.11) przed godziną 15;00 dostałam maila o wysłaniu towaru! Podkreślę, iż na stronie tłustym drukiem WYSYŁKA 24! Czekam na towar, oby się nie okazał felerny- jak cały sklep i ta 'szybka' wysyłka ;)

2018-12-30

Paczka wysłana zaraz po zakupie towaru, przyszła następnego dnia. Wszystko bardzo sprawnie i przyjemnie.

2018-12-27

Świetna transakcja, przeprowadzona w błyskawicznym tempie, rzetelny kontrahent, fachowa pomoc oraz rewelacyjny kontakt. Kwintesencja solidności.

5 / 5 2018-12-07

polecam

2018-12-04

Bardzo sprawna obsługa. Wysyłka jeszcze tego samego dnia. Paczka dotarła w 24 godziny :)

2018-12-02

Zdecydowanie polecam zakupy w ALLNET

5 / 5 2018-11-29

polecam sprzedającego,obsługa super,wysyłka zamówionego towaru w ten sam dzień.

5 / 5 2018-11-20

Ile bym nie kupił zawsze lux☺ polecam bardzo☺

5 / 5 2018-11-07

Transakcja przebiegła pomyślnie . Polecam.

5 / 5 2018-10-30

super, ekstra bez problemów,.......polecam!

5 / 5 2018-10-26

Bardzo szybka wysyłka zamówienia Miła obsługa

2 / 5 2018-10-14

Nie polecam, olewka klientów!

2018-10-08

Sklep jest najlepszym sklepem i bespieczynym

5 / 5 2018-10-02

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. W momencie wpłaty pieniędzy na konto sklepu przesyłka została wysłana. Polecam!!!!!

2018-09-30

Jak najbardziej warty polecenia,mily kontakt ze sprzedającym,chętnie odpowiada na zadane pytania.

5 / 5 2018-09-22

Szybka wysylka towar zgodny z opisem

2018-09-12

pierwsza moja wizyta w sklepie i bardzo trafiony zakup, blyskawiczna dostawa.

5 / 5 2018-09-07

Miła współpraca, wszystko jest tak jak trzeba, jestem zadowolona

5 / 5 2018-08-31

Laptop SUPER!! - nigdy w zyciu nie kupiłem nic tak szybko przesyłka trafiła do mnie w kilka godzin po zamówieniu polecam wszystkim współprace z tą firma towar pierwsza klasa

5 / 5 2018-08-30

Wszystko ok.

5 / 5 2018-08-29

Niestety zmuszony jestem napisać negatywną opinię. Zostałem zapewniony, że zamówienie dojdzie w czwartek 8.12. Nie doszło, zero kontaktu od firmy. W piątek ok. 14:30 zadzwoniłem z pytaniem co się dzieje. Usłyszałem, ze dziś kurier nie "obsługuje" mojej ulicy więc jeśli chcę mieć paczkę, to mam po nią przyjechac osobiście. Jeśli nie - NIE WIADOMO KIEDY BĘDZIE! Skandal.

5 / 5 2018-08-27

OK

5 / 5 2018-08-22

pomimo moich błedow towar dotarł , Przemiła obsługa , polecam wszystkim Helena Adamiec

5 / 5 2018-08-15

Transakcja przebiegła błyskawicznie. Rewelacyjny kontakt i informacje na każdym etapie realizacji zamówienia. Wszystkim polecam zakupy w sklepie All-net !!!

5 / 5 2018-08-07

Bardzo szybko zrealizowano zamówienie

5 / 5 2018-08-05

Rewelacyjnie szybko. Nie minęła nawet doba a towar juz był na miejscu :)

5 / 5 2018-07-14

Bardzo spoko realizacja, szybko, wysyłka towaru w niedzielę (pierwszy raz spotykam się z czymś takim), polecam ;)

5 / 5 2018-07-12

Gorąco polecam, maksymalna szybkość realizacji zamówienia. Najszybsza z jaką się spotkałem!

2018-07-04

Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym oraz błyskawiczna realizacja zamówienia!

2018-06-28

Błyskawiczna dostawa

2018-06-17

Szyba przesyłka, świetna jakość produktów.

5 / 5 2018-06-15

Polecam zakupy.Przesyłka zgodna z opisem szybko załatwiona po prostu pełen profesjonalizm.

2018-06-10

Jest wygodnym sklepem

5 / 5 2018-06-09

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Pełen profesjonalizm. Polecam!

2018-06-01

Sprawna obsługa. Czas realizacji zgodny z terminem podanym w ofercie produktu.

5 / 5 2018-05-31

ok

5 / 5 2018-05-24

Super ::szybka wysylka polecam

2 / 5 2018-05-24

Sklep jako sklep tak !!super ale produkt nie polecam!!!# .toater 3w 1 jeden raz uzyty i wtopily sie diody plastikowe oraz nie polecam smazyc tam nic prucz chleba tostowego.nazwa urzadzenie 3w1 to tylko nazwa!!!griil oraz gofrownica to sie nie nadaje do smazenia niczego.

5 / 5 2018-05-19

Zamówienie bardzo szybko przetworzone, odebrane następnego dnia. Wzorowy sprzedawca, szczerze polecam!

5 / 5 2018-05-16

Super sklep miła atmosfera fajni ludzie rzetelna obsługa ciekawy asortyment rewelacyjne ceny polecam kazdemu

5 / 5 2018-05-13

jestem bardzo zadowolona polecam

5 / 5 2018-05-11

Witam, Sklep godny zaufania, szybka przesyłka po dokonaniu wpłaty. Jedyne co mnie zdziwiło to brak odbierania telefonów podanych na stronie sklepu ani komórek ani stacjonarnych - natomiast kontakt mailowy jak najbardziej wzorowy i szybki

2 / 5 2018-04-30

słaby kontakt z klientem przesylka idzie tydzien zamiast 2 dni i nadal jej nie ma... nie polecam nikomu

1 / 5 2018-04-25

Po pierwszym dniu urzytkowania telefonu oddalem do naprawy. Po ponad miesiacu i drugiej reklamacji telefonu nie mam nadal. Od ponad 2 tygodni od 2reklamacji brak z ich strony jakiejkolwiek odpowiedzi. Innymi slowy gdy juz kupisz to mamy cie w d.... Dodam ze wada telefonu jest fabryczna i wynika ze zlej konfiguracji sprzetowej. Dokladnie chodzi o GPS. Ja odbieram ich dzialania jako celowe i zlosliwe tym bardziej ze wystawilem negatywna opinie na allegro. pod pretekstem obietnicy "zalatwienia sprawy patrz. szantażu" naklaniali do wczesniejszego anulowania negatywu. Jezeli tak pojdzie dalej to sprawa wyladuje w sadzie.

5 / 5 2018-04-01

Pierwszy mój produkt zakupiony w tym sklepie. Perfekcyjna obsługa, mega szybka dostawa. Gigantyczny pozytyw. Jeszcze wrócę po inne akcesoria. Z ręką na sercu, czystym sumieniem i całą przyjemnością polecam.

5 / 5 2018-03-10

Witam , sklep po prostu mistrz , wysyłka w ciągu jednego dnia.tranzakcja przebiegła bezproblemowo.POLECAM.

5 / 5 2018-02-23

Polecam sklep. Wysyłka bardzo szybka. Towar zgodny z opisem. Rewelacja

2018-02-22

Rewelacja,obsługa na najwyższym poziomie.Firma ALLNET godna polecenia.

5 / 5 2018-02-20

szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-02-17

Wszystko szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem - polecam!

5 / 5 2018-01-21

Polecam sklep wszystkim kupującym. Bardzo szybka wysyłka i towar po trzech dniach od zamówienia miałam już w domu. Darmowa dostawa też fajna rzecz.

2018-01-02

Błyskawiczna dostawa. Odpowiedni kontakt ( informowano mnie co się dzieje z zakupionym towarem ). Dobrze zapakowany towar.

5 / 5 2017-12-29

Błyskawiczna wysyłka, zautomatyzowany i łatwy system zamówienia. Dobre ceny. Polecam!

5 / 5 2017-12-23

Super szybki czas realizacji, nie mam żadnych zastrzeżeń :D

5 / 5 2017-12-21

Szybko, sprawnie i bardzo profesjonalnie.

2017-12-07

W porządku.

5 / 5 2017-12-02

transakcja przebiegła, szybko,zgodnie zamówieniem,polecam w 100% sprzedającego

1 / 5 2017-11-30

Towar zamówiony w poniedziałek w klepie internetowym i wyborem odbioru osobistego ponieważ zależało mi na czasie. Zaraz po złożeniu zamówienia, brak informacji zwrotnej ze sklepu pomimo komunikatu mówiącego o 15 minutach. Zadzwoniłem żeby wyjaśnić sprawę, po 20 minutach czekania na połączenie, Pan który odebrał stwierdził że nie muszę się fatygować i że za 2 dni będę miał paczkę i się rozłączył bez słowa. Po 2 dniach dostałem maila o wysyłce towaru oraz prośbę o podanie numeru telefonu (za pewne na potrzeby odsprzedania go firmom trzecim). Po 7 dniach brak przesyłki, brak kontaktu mailowego, dzwonienie do sklepu odpuściłem po 1h przebywania w kolejce jako pierwszy.

2 / 5 2017-10-21

Kupiłem u nich płytę indukcyjną dotarła do mnie rozbita, kurier napisał protokół uszkodzenia, przesłałem do nich uszkodzoną płytę wcześniej informując ich mailowo o uszkodzeniu przesłałem nawet zdjęcie, odesłali mi bardzo szybką tę samą załączając protokół że uszkodzona mechanicznie a takie gwarancji nie podlegają, To perfidni OSZUŚCI nawet mediacja ze strony allegro nie pomogła NIE POLECAM nawet negatyw który im wystawiłem zniknął z konta allegro !!

2017-10-04

Pierwszy kontakt, więc danych do opinii mało, ale żadnych zastrzeżeń

5 / 5 2017-10-03

Szybko i sprawnie -tak jak powinno być.

5 / 5 2017-09-18

Sklep jak dla mnie bardzo dobry, transakcja bezproblemowa, produkt dotarł do mnie bardzo szybko, nie mam zastrzeżeń

2017-09-14

Solidna firma

2017-09-06

bardzo fajny sklep, dla którego najważniejszy jest klient.

5 / 5 2017-09-05

Wszystko super, towar zgodny z opisem, dobra cena i krótki czas realizacji. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-08-24

Bardzo szybka przesyłka, towar świetnie zapakowany i działa bez zarzutów :). Polecam

2017-08-17

bdb :)

5 / 5 2017-08-12

Super obsługa,błyskawiczne realizowanie zamówienia :) polecam

5 / 5 2017-08-07

Jestem naprawdę bardzo zadowolona. Wyjątkowo szybka przesyłka, dobra jakość, świetny kontakt ze sprzedawca. Aż ciśnie się na myśl, że grzechem byłoby kupować w sklepie stacjonarnym. Sklep AllNet jest naprawde bardzo dobry.

5 / 5 2017-07-22

Bardzo szybka wysyłka sklep moim zdaniem wiarygodny i godny polecenia.

5 / 5 2017-07-20

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-07-11

Realizacja zamówienia przebiegła szybko i bez problemów.

2017-07-10

Bardzo dobrze chłopaki /dziewczyny?/ pracują.

5 / 5 2017-07-01

jestem zadowolony z sposobu dostawy oraz zakupionego towaru

2017-06-15

serdecznie polecam takie zakupy to ja lubię wczoraj zamawiałam dziś już mam przesyłkę !!!!!

5 / 5 2017-06-06

Zamówiłem myszkę A4tech v8m a przyszła v7 jestem nie zadowolony z zamówienia

2017-05-21

Ekstra jak niżej

2 / 5 2017-05-11

Nie polecam. Towar wysłany 5dni po wpłacie pieniędzy. Jedynie nie mam zastrzeżeń do obsługi klienta, bo po 5minutowej rozmowie doszliśmy do porozumienia. Mimo wszystko, sklep 2/10.

5 / 5 2017-05-09

WITAM. POLECAM TEN SKLEP Z PRZYJEMNOŚCIĄ .WARTO KUPOWAĆ W TYM

5 / 5 2017-05-09

Bardzo szybka wysyłka Bardzo dobry kontakt ze sklepem uczciwość i rzetelność oraz pomoc dotycząca transakcji jak też kupna innych towarów.

5 / 5 2017-04-09

Polecam.Szybko i przyjemnie.

5 / 5 2017-04-06

Bardzo polecam sklep. Błyskawiczna wysyłka i zgodność produkty z opisem.

5 / 5 2017-03-30

Polecam sprzedawcę

Rzetelne opinie o All-net.com.pl

All-net.com.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.all-net.com.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie