Kategorie: / Motoryzacja

All4auto.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o All4auto.pl
5 / 5 2019-03-21

Dokonałem zakupu produktów za niewielką kwotę by sprawdzić ten sklep przed większymi zakupami. Okazało się że jest fantastyczny, kontakt na wysokim poziomie z bardzo miłą wymianą zdań, pakowanie jest na poziomie doskonałości a przesyłka dotarła do mnie zanim zdążyłem się obejrzeć po zamówieniu :) Polecam wszystkim czytającym moją opinię :) Pozdrawiam :)

5 / 5 2019-03-17

Szczerze polecam!

2019-03-17

Najwyzsza nota za obsluge. Wielkie uklony.

5 / 5 2019-03-15

Profesjonalne podejście do sprawy. Produkty najwyższej jakości. Fachowa i miła obsługa. Ekspresowa wysyłka towaru. Pozdrawiam

5 / 5 2019-03-02

Wszystko super jak zwykle, polecam

5 / 5 2019-02-18

wszystko ok polecam

5 / 5 2019-02-10

Polecam

5 / 5 2019-02-02

ok

5 / 5 2019-01-27

Świetny kontakt, natychmiastowa wysyłka towaru, bezpiecznie zapakowane, pełen profesjonalizm.

2019-01-16

Jeśli kosmetyka dla aut to tylko tutaj.

5 / 5 2019-01-12

Polecam sklep All4auto - produkty według opisu w dobrych cenach. Sprzedawca chętnie kontaktuje się z kupującym i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Szybka przesyłka. Duży plus za mały gratisik, który dostałem do zamówienia. Polecam.

5 / 5 2019-01-09

Spory wybór produktów, szybka wysyłka. Dokonałem zakupu za sporą kwotę i dostałem fajny gratis (płyn do szyb). Polecam.

5 / 5 2019-01-06

Bardzo szybko i konkretnie. Miła obsługa w razie pytań szybka pomoc. Bardzo polecam na pewno wrócę.

5 / 5 2018-12-29

Bardzo szeroki asortyment. Dobre ceny w porównaniu do innych sklepów. Błyskawiczna dostawa oraz wszystko solidnie zapakowane. Polecam.

5 / 5 2018-12-17

Pełen profesjonalizm obsługi i podejścia do klienta. Mało tego produkt który kupiłem otrzymałem w wersji wyższej niż zamawiałem a za cenę niższą.

2018-12-16

Moje pierwsze i nie ostatnie zakupy w tym sklepie, doskonała realizacja zamówienia, kontakt wzorowy. P.S. dziękuję za gratis.

5 / 5 2018-12-15

Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie. Godny polecenia

2018-11-22

Jak najbardziej godny zaufania sklep. Wszystko w jak najlepszym porzadku

5 / 5 2018-11-20

Jesli szukacie profesjonalnego sklepu z kosmetykami w super cenach oraz poradą w tym temacie to znalezliście.

5 / 5 2018-11-17

Jedyny przymiotnik opisujący ten sklep, w którym dokonałem zakupów to profesjonalny, zarówno jeśli chodzi o podejście do klienta, przekonanie Go do siebie, dostępność artykułów, sposób pakowania przesyłki.

5 / 5 2018-11-11

Duży wybór produktów wysokiej jakości , szybka wysyłka , przedmioty fachowo opakowane , fajne i przydatne gratisy .

5 / 5 2018-11-08

Wszystko błyskawicznie i bez problemowo!:) Polecam :)

5 / 5 2018-11-06

Dobry kontakt, ekspresowa wysyłka. Polecam !

5 / 5 2018-11-01

Super sklep, expresowa wysylka i otrzymalem wiecej niz oczekiwalem.

5 / 5 2018-10-26

Duży wybór produktów, szybka realizacja, fajne gratisy całość porządnie zapakowana ogólnie naprawdę super.

5 / 5 2018-10-25

Bogaty asortyment, profesjonalna obsługa, super kontakt, szybka przesyłka, liczne gratisy. To wszystko sprawia, że kupuję wyłącznie w all4auto. Polecam wszystkim :-)

5 / 5 2018-10-21

Pełny profesjonalizm,szybka i bezproblemowa wysyłka POLECAM WSZYSTKIM.

5 / 5 2018-10-16

Szybka wysyłka , dobry kontakt

5 / 5 2018-10-05

Duży wybór kosmetyków, dobre ceny, profesjonalna obsługa. Polecam ;)

2018-09-23

Towar zgodny z opisami, duzo gratisów.

5 / 5 2018-09-20

Solidna obsługa, super kontakt, bez zastanowienia zdecyduje się na kolejne zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-14

polecam

5 / 5 2018-08-22

Po raz kolejny wrocilem do tego sklepu i sie nie zawiodlem. Kontakt i szybkosc przesylki na bardzo wysokim poziomie.

5 / 5 2018-08-07

Profesjonalne podejście do klienta ,dobry kontakt,szybka wysyłka wszystko w jak najlepszym porządku POLECAM Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOSCIĄ

2018-08-02

Sprzedawca godny polecenia. Służy fachowymi informacjami o oferowanym sprzęcie.

2018-07-31

Obsługa, kontakt oraz oferta na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-07-23

Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka. Towar w 100% zgodny z zamówieniem. W paczce znalazł się nawet drobny gratis :-)

5 / 5 2018-07-11

Szybka i perfekcyjna realizacja. Produkt taki jak oczekiwałem :)

5 / 5 2018-07-07

Kolejny raz korzystałem z usług all4auto. Oczywiście wszystko załatwione bezproblemowo. Towar pierwszej klasy, a także pomoc w doborze kosmetyków sprawia, że nie chcę kupować w innym sklepie. POLECAM

5 / 5 2018-05-18

Polecam ten sklep, bardzo dobry kontakt i rzetelny sprzedawca. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-05-15

Jestem mega zadowolony ze sklepu. Paczka szybko doszła, wszystko ładnie zapakowane i zabezpieczone jak należy. Polecam każdemu.

2018-05-14

Wzorowy sklep.

5 / 5 2018-05-12

łatwy i szybki kontakt. Jeśli zamawiasz do 14-ej i wybierzesz kuriera to przesyłka na drugi dzień jest już w domu!! Zawsze dają gratisy

2018-05-08

Duży wybór, produkty wysokiej jakości.

2018-04-30

REWELACJA!!!!!!!

2018-04-20

Wszystko ok! Miły kontakt!

2018-04-13

Rewelacyjny sklep jak zawsze!

2018-04-06

Dobry, rzetelny sklep z towarem wysokiej jakości.

2018-03-21

Oby więcej w ten sposób prowadzonych sklepów. Wzorowy kontakt z klientem i ekspresowa wysyłka zasługują na szczególną pochwałę.

5 / 5 2018-03-16

Polecam jak najbardziej. Profesjonalne podejście do każdej sprawy. Indywidualne ustalenie potrzebnych mi produktów sprawiło, że będę robić zakupy tylko i wyłącznie w all4auto. Bardzo dużo gratisów, szybka wysyłka. Czego można chcieć więcej? Widać że priorytetem w all4auto jest zadowolenie klienta ;)

5 / 5 2018-03-10

Szybka wysyłka, bardzo dobre zabezpieczenie towaru, kolejne udane zakupy

5 / 5 2018-03-01

Świetny sklep,szybka realizacja zamówienia,towar ok.Polecam

5 / 5 2018-02-07

Ekspresowa wysyłka zamawianego towaru, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam :)

5 / 5 2018-01-30

Profesjonalny sklep z akcesoriami i środkami służącymi do pielęgnacji wszystkich elementów samochodu od lakieru i kół zaczynając a na wnętrzu auta kończąc

2018-01-30

bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-01-24

Jestem bardzo zadowolony, to moje pierwsze zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Takiej obsługi oczekuję od mojego sklepu internetowego. Szybka i przyjemna odpowiedź na zadane pytania mailowo, kompleksowa obsługa, na bieżąco monitorowany stan przesyłki.

5 / 5 2018-01-08

Opinia jak najlepsza, zrobiłem sprore zakupy, dostałem gratisy, szybko, sprawnie, dobrze zapakowane :)

2018-01-01

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym

2017-12-11

Jedyne zastrzeżenia mam co do formy zapakowania przesyłki, upchane wszystko na siłę do małego pudełeczka, ręcznik nieestetycznie złożony, gąbki pomarszczone od upychania.

5 / 5 2017-12-11

Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Szybka przesyłka i dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2017-12-11

Zamówienie złożone 26.07 godz. 13:34 a paczkę odbierałem już 27.07 około godz. 12:00. Towar bdb zabezpieczony. Dodatkowo otrzymałem upust na każdy artykuł + dodatek w postaci pewnego środka czyszczącego. O marce Meguiars nie muszę pisać, bo to klasa sama w sobie ;) Podsumowując polecam sklep all4auto.pl i dziękuję za udaną transakcję!

2017-12-08

generalnie o.k, ale "po drodze" zmieniono adres dostawy na miasto obok (z tym samym kodem pocztowym)i kurier nie mógł trafić

5 / 5 2017-12-04

Po raz 3 lub 4 robię zakupy w tym sklepie. Profesjonalne podejście + pełny asortyment + gratisy = 100% zadowolenia.

5 / 5 2017-11-23

Wszystko SUPER. Przesyłka solidnie zapakowana szybko dotarła na miejsce. POLECAM

2017-10-18

REWELACJA! Blyskawiczna odpowiedz, jeszcze szybsza realizacja. No i przy odbiorze bardzo mila niespodzianka. GRATISY!! i to nie byle jakie :) Napewno wroce! Pozdrawiam

2017-10-11

Duzy wybor towaru, natychmiastowa realizacja i wysylka. I juz przy pierwszym zamowieniu maly gratis na zachete do dalszych zakupow :)

5 / 5 2017-09-28

Jak zwykle nie zawiodłem się! Wczoraj towar zamówiony dzisiaj już u mnie w domu!! Zawsze jakiś przyjemny i użyteczny gratis! Przystępne ceny! POLECAM!

2017-09-04

Jak najbardziej godny polecenia sprzedawca oferujący markowe znakomite kosmetyki samochodowe. Błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2017-09-02

Polecam wszystkim

5 / 5 2017-08-23

Znakomita obsługa i towar. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-08-15

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia, idealny kontakt, super ceny, możliwość płatności kartą kredytową, duży wybór to tylko kilka zalet. Polecam wszystkim z czystym sumieniem. Najlepszy sklep z profesjonalnymi kosmetykami samochodowymi.

5 / 5 2017-08-07

Super. Po prostu super.

5 / 5 2017-07-16

Szczerze polecam

2017-06-26

Najlepszy sklep z kosmetykami samochodowymi.

5 / 5 2017-06-20

Expresowa wysyłka, brak zastrzeżeń - gorąco polecam

5 / 5 2017-06-18

Cóż ja mogę napisać. Wszystko jak trzeba, a nawet lepiej. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-06-10

Ekspresowa realizacja zamówienia- jednego dnia zamawiasz, na drugi dzień jest kurier z przesyłką. Bardzo dobry kontakt. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-06-06

Doskonały kontakt, błyskawiczna dostawa - przy małym opóźnieniu dorzucili miłe gratisy. To moje pierwsze ale na pewno nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Gorąco polecam

5 / 5 2017-06-06

Wszystko w jak najlepszym porządku. Paczka dociera na drugi dzień od wysłania. Wszystkie kosmetyki z zakrętkami bardzo dobrze zabezpieczone! Polecam

2017-06-03

Świetny sprzedawca! Błyskawiczna wysyłka, duży asortyment! A gratis wpadł ;) Z przyjemnością polecę każdemu kto szuka kosmetyków do swojego auta.

5 / 5 2017-05-31

Bardzo udane zakupy, ceny dobre (na całym rynku są bardzo zbliżone) ale obsługa wzorowa. Do tego atrakcyjne rabaty/punkty, darmowe przesyłki oraz bonusy. W przesyłce jednak nie znalazłem paragonu (fajnie by było zobaczyć jakieś podziękowania za zakupy ;)). Jednak błyskawiczna przesyłka (1,5 dni do Wawy, oraz gratis w postaci jednej pasty do polerki ekstra rekompensuje wszystko. Polecam!

5 / 5 2017-05-24

Bardzo dobry kontakt, fachowa pomoc, szybka wysyłka, towar bardzo dobrze zapakowany, czasem miłe gratisy. Polecam serdecznie.

2017-05-20

czytelna storna sklepu, bez problemu mozna odnaleźć produkty w poszczgólnych zakładkach. Bardzo dobrze zabezpieczone kosmetyki samochodowe, które często są w stanie płynnym, przed uszkodzeniem.

2017-05-19

zawsze z przyjemnością tu wracam. :)

5 / 5 2017-05-13

Witam jak zawsze pełen profesjonalizm. Rewelacja

5 / 5 2017-05-10

Bardzo udane zakupy. Przystępna cena i gratisy :) Polecam

2017-05-04

Bardzo miła obsługa, towar zgodny z opisem na stronach, bardzo konkurencyjne ceny, a do tego fajne promocje. Zdecydowanie mogę polecić! To już moje kolejne zakupy i jak będę potrzebował jakieś kolejne kosmetyki do auta, na pewno zamówię u nich!

2017-05-02

Same plusy.

5 / 5 2017-04-19

Profesjonalne podejście do klienta, zero ściemy - natychmiastowa wysyłka. Zabezpieczenie paczki na wysokim poziomie.

2017-04-18

Wszystko w najlepszym porządku.

2017-04-12

Świetny sklep!!

5 / 5 2017-04-10

Pełen profesjonalizm,błyskawiczna przesyłka, no i niespodzianka:-) W 100% polecam.A ja sam na pewno jeszcze skorzystam. Pozdrawiam serdecznie.

Rzetelne opinie o All4auto.pl

All4auto.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://all4auto.pl

Email
[email protected]

Telefon
510182989

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie