Kategorie: / Pozostałe

All4home.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.05
opinie o All4home.pl
5 / 5 2022-04-09

Rewelacja

Zamówienie zrealiowane błyskawicznie. Przesyłka starannie zapakowana i otrzymałam jeszcze niewielki upominek. Dziękuję i polecam!

5 / 5 2022-04-07

Wszystko ok

Wszystko sprawinie, szybko i na czas.

1 / 5 2021-06-22

Po złożeniu skomplikowanego zamówienia, czekałem trzy tygodnie na dostawę, która odbywa się stopniowo. Niestety, brakuje głównej części zamówienia i pracownik nie potrafi określić, kiedy zostanie ona wysłana. Kontakt z firmą jest utrudniony, a obsługa klienta jest lekceważąca. Pojawia się kompletna ignorancja ze strony firmy. Najbardziej frustrujące jest to, że nie mają żadnego wytłumaczenia na swoje niedociągnięcia.

5 / 5 2018-11-02

Polecam fantastyczny wybór, gdzie wszystkie produkty są wykonane z najwyższej klasy materiałów. Dodatkowo, są one pięknie wykończone z ogromną starannością. Co więcej, dostępne są one w atrakcyjnych cenach, często z liczniejszymi promocjami. Przy większości produktów, wysyłka jest darmowa.

5 / 5 2018-11-02

Polecam ten niesamowity wybór produktów wykonanych z doskonałych materiałów. Są one przepięknie wykończone i charakteryzują się ogromną starannością. Co więcej, są dostępne w atrakcyjnych cenach, a często oferowane są liczne promocje. Dodatkowo, wysyłka jest darmowa przy większości towarów.

0 / 5 2018-08-09

Ten sklep jest kompletnym nieporozumieniem. Zwykle nie udzielam opinii, ponieważ zwyczajnie mi się nie chce, ale w tym przypadku postanowiłem poświęcić czas, aby przekazać moje doświadczenia. Sklep sprzedaje produkty, których nie ma na stanie, co widziałem na podstawie innych opinii. Nie uwzględnili również obniżki cenowej, która była widoczna na ich stronie. Po odebraniu zamówionej przesyłki za pobraniem, cena okazała się być nieaktualna. Sklep również wysyła produkty uszkodzone. Niestety, moje zamówienie było uszkodzone przez nich, a nie przez firmę kurierską, ponieważ był zapakowany w dodatkową kartonową skrzynkę, która była nie uszkodzona. Jak można było wysłać taki produkt? Nikt nie sprawdził stanu produktu przed wysyłką? Było to jedno z produktów z ich najlepszego asortymentu, więc brak kompetencji w tym przypadku był szczególnie zgorszony. Uważam, że to karygodne, zwłaszcza, że sklep oferuje produkty dla ludzi, którzy szukają czegoś oryginalnego, a nie tylko zwykłych mebli IKEA. Sklep powinien szanować swoich klientów, zwłaszcza tych, którzy wydają u nich spore sumy pieniędzy.

2 / 5 2018-08-04

Otrzymałem bardzo negatywny produkt i chociaż zwykle unikam negatywnych recenzji, tym razem muszę przekazać moje niezadowolenie. Zakupiona przeze mnie szczotka do WC za ponad 200 zł okazała się zupełnie inną serią niż ta, którą zamawiałem. Co gorsze, gdy próbowałem zgłosić reklamację, nie otrzymałem żadnego kontaktu z obsługą klienta. Zauważyłem jednak, że przed zakupem, szybko odpowiadali na moje maile. Dlatego też, nie polecam ani wręcz odradzam ten produkt.

5 / 5 2018-06-26

Postanowiłam zakupić stół ze sklepu All4home, który został sprowadzony z Włoch. Sklep bardzo szybko zrealizował moje zamówienie, czas oczekiwania na dostawę wyniósł tylko około tygodnia, czyli krócej niż pierwotnie zadeklarowano. Jestem niezwykle zadowolona zarówno z jakości obsługi, jak i samego produktu.

5 / 5 2018-06-26

W All4home zakupiłam stół, który został sprowadzony z Włoch. Sklep bardzo szybko zrealizował moje zamówienie, co sprawiło, że na dostawę czekałam tylko około tygodnia, czyli krócej niż sklep początkowo deklarował. Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi oraz samego produktu.

5 / 5 2018-06-25

Bardzo zachwycają mnie nowe popielniczki, które nabyłem w sklepie ALL4HOME specjalnie do mojego baru. Wyposażone w klapkę, są niezwykle praktyczne i wreszcie nie rozsiewają popiołu po całych stolikach. Szybko zostały dostarczone, a ich cena była świetna.

5 / 5 2018-06-25

Nowe popielniczki, które zakupiłem w sklepie ALL4HOME do mojego baru, bardzo mi się podobają. Mają klapkę i są bardzo praktyczne, ponieważ nie rozsypuje się popiół po całych stolikach. Dodatkowo, zamówienie zostało szybko dostarczone, a cena była świetna.

0 / 5 2018-06-21

Ten sklep jest niesamowity! Moje zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Ponieważ zakupiłem produkty o większej wartości, otrzymałem od firmy przyjemny prezent. Szczerze polecam ten sklep!

2018-05-12

Bezproblemowe zakupy. Na pochwałę zasługuje błyskawiczna dobrze zapakowana przesyłka.

5 / 5 2018-05-03

Ten sklep jest super, ma wiele ciekawych i stylowych produktów. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Jestem bardzo zadowolona z moich zakupów. Przesyłka dotarła szybko i bez żadnych kłopotów. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-05-03

Ten sklep jest naprawdę świetny, ma wiele interesujących i modnych produktów. Każdy może znaleźć tu coś dla siebie. Jestem bardzo zadowolona z moich zakupów. Zamówienie zostało dostarczone szybko, bez żadnych kłopotów. Szczerze polecam ten sklep!

2018-04-10

Bardzo dobra i sprawna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem. Przystępne ceny. Sklep godny powrotu na ponowne zakupy;)

5 / 5 2017-11-26

Polecam sklep! Bardzo podoba mi się biurko do mojego biura które wybrała dla mnie żona jestem nim zachwycony, świetny wzór, nowoczesny!

5 / 5 2017-10-05

Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem, bardzo sobie chwalę zakupy w tym sklepie.

1 / 5 2017-07-14

Obsługa była tragiczna, podejście do klienta niegodne pochwały. Produkt, który otrzymałem, miał liczne uszkodzenia, więc zaproponowano mi zerwanie umowy, jednak nie otrzymałem zwrotu pieniędzy za wysłaną przesyłkę ani za odesłanie towaru. Podsumowując, straciłem tydzień czasu i dużą sumę pieniędzy.

1 / 5 2017-07-14

Obsługa była kompletnie beznadziejna, a podejście do klienta fatalne. Otrzymany towar był uszkodzony, więc zaproponowaliśmy odstąpienie od umowy, jednak nie otrzymałem zwrotu pieniędzy za przesyłkę ani za odesłanie towaru. W rezultacie straciłem cały tydzień oraz sporo pieniędzy.

5 / 5 2017-05-25

Polecam! Szybka wysylka i swietny kontakt ze sklepem.

2 / 5 2017-04-26

Nie warto robić zakupów w tym sklepie. Musiałam czekać na moje zamówienie przez ponad miesiąc. Po 10 dniach otrzymałam wiadomość, że moja paczka jest gotowa do wysyłki, ale od tego momentu nie było żadnych informacji. Dopiero po prawie miesiącu, gdy napisałam maila, przyznano się, że czekają na dostawę od producenta. Przyznany rabat 10% na kolejne zakupy jako przeprosiny absolutnie nie skłoni mnie do ponownego korzystania z tego sklepu.

5 / 5 2017-03-30

Kupiłam synkowi do pokoju przesliczny zegar ścienny! Bardzo orginalny, jest nim synek zachwycony. Polecam sklep, realizacja zamówienia poszła bezproblemowo!

Rzetelne opinie o All4home.pl

All4home.pl

Siedziba
Michałowice

WWW
http://www.all4home.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 698 675 305

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie