Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Allecco.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.57
opinie o Allecco.pl
1 / 5 2024-02-05

UWAGA! ODRADZAM STANOWCZO TAM KUPOWAĆ ! PRZYSYŁAJĄ ROZDARTE OPAKOWANIA LEKÓW I MAJĄ GDZIEŚ ZŁOŻONĄ REKLAMACJĘ, NIE KUPUJCIE TAM, JEŚLI NIE CHCECIE MIEĆ PROBLEMÓW

3 / 5 2022-01-22

Ceny dobre, ale faktycznie wysyłają produkty często bardzo krótko ważne. Potem każą odnosić do punktu odbioru.

1 / 5 2022-01-07

Nie polecam zakupów w tym miejscu, ponieważ nie zwracają uwagi na opinie klientów, a zamówienia realizują w sposób niezgodny z oczekiwaniami. W przypadku wystąpienia problemów, wymagają osobistego reklamowania w punkcie odbioru. Co więcej, dostarczają produkty krótko ważne, które nie zdążysz zużyć. Wydając ponad 100 złotych na suplement, warto mieć świadomość jego daty ważności, ponieważ może się okazać, że kończy się on już po zakupie. Lepiej wydać kilka złotych więcej gdzie indziej, aby uniknąć spożywania przeterminowanych produktów.

1 / 5 2022-01-07

Jestem zawiedziona obsługą. Ceny ok, ale produkty są wysyłane z krótką datą ważności co stanowi czasem problem.

5 / 5 2021-06-22

Cześć i dziękuję za świetne fachowe doradztwo przy zakupie lekarstw. Komunikacja była bardzo miła. Przesyłka została szybko dostarczona przez kuriera. Radosław, kurier, wcześniej zadzwonił i powiadomił o planowanej godzinie dostarczenia paczki.

5 / 5 2021-06-22

Cześć i dziękuję za niesamowicie pomocne doradztwo przy zakupie lekarstw. Komunikacja była miła i profesjonalna. Dostawa była szybka i zrealizowana przez kuriera. Radosław, kurier, zadzwonił, aby powiadomić o planowanej godzinie dostarczenia paczki.

1 / 5 2021-04-22

Nie otrzymaliśmy żadnej pomocy ze strony obsługi ALLECCO, mimo że w naszym zamówieniu wyraziliśmy prośbę o fakturę, otrzymaliśmy jednak paragon, co było wynikiem błędu sprzedawcy. Pracownica ALLECCO próbowała przekierować winę na nas, mówiąc, że to my popełniliśmy błąd w zamówieniu. Byliśmy bardzo zaskoczeni i niezadowoleni z braku zainteresowania ze strony obsługi. Doświadczenie z obsługą sklepu internetowego było bardzo nieprzyjemne.

5 / 5 2019-03-25

bardzo jestem zadowolona polecam

5 / 5 2019-03-21

Profesjonalna obsługa.Transakcja szybka i przyjemna.Polecam zakupy na allecco,odbiór leków w wybranej aptece.

5 / 5 2019-03-15

Jestem zadowolona z obsługi szybkości , oraz cen . Polecam

5 / 5 2019-03-09

Zgodnie z zamówieniem polecam

4 / 5 2019-03-06

super

5 / 5 2019-03-03

Gorąco polecam

5 / 5 2019-02-09

polecam

4 / 5 2019-02-01

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2019-01-22

Uwielbiam ten portal internetowy. Polecam wszystkim

5 / 5 2019-01-21

Szybka dostawa,miła obsługa,polecam

5 / 5 2019-01-19

Polecam

5 / 5 2019-01-17

Wszystko sprawnie i bezproblemowo, jestem bardzo zadowolona.Dziękuję i polecam.

5 / 5 2019-01-15

Wszystko sprawnie profesjonalnie i mega szybko!!!

5 / 5 2019-01-07

Wszystko super. Polecam!

5 / 5 2019-01-05

Polecam

4 / 5 2019-01-04

bardzo fajny sklep internetowy

4 / 5 2018-12-25

Wysoka ocena

5 / 5 2018-12-24

Szybko, sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-12-12

Wszystko szybko i sprawnie polecam!

5 / 5 2018-12-08

Super sprzedawca, dostawa zgodnie z planem i zamówieniem

4 / 5 2018-12-07

Polecam

5 / 5 2018-12-01

super, polecam

3 / 5 2018-12-01

Jest OK

4 / 5 2018-11-27

Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja.

5 / 5 2018-11-15

Szybka realizacja, porządna firma!

5 / 5 2018-11-14

Okejj

5 / 5 2018-11-12

Super

5 / 5 2018-11-12

wszystko OK

4 / 5 2018-11-09

Niestety, musiałam zwrócić produkt w ciągu 14 dni zgodnie z moimi prawami, ze względu na zwykłą rezygnację i nie było żadnych problemów w firmie, mimo że produkt był elektroniczny. Byłam trochę zdezorientowana na początku, ale szybko rozwiązano mój problem i poinformowano mnie telefonicznie o zwrocie pieniędzy. Mimo nieudanego zakupu, rozważę skorzystanie z tej apteki w przyszłości.

5 / 5 2018-11-08

Polecam, szybka realizacja i fachowa obsługa.

5 / 5 2018-10-30

Standard VIP

5 / 5 2018-10-21

Porofe

5 / 5 2018-10-21

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-10-18

Wszystko w najlepszym porządku polecam wszystkim

5 / 5 2018-10-16

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-10-16

szybko sparwnie i bez problemów

4 / 5 2018-10-09

Dobra jakość produktów. Polecam

5 / 5 2018-10-07

Polecilbym ten sklep znajomym

5 / 5 2018-10-06

Super sklep

5 / 5 2018-10-04

Szybko i sprawnie

4 / 5 2018-10-01

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-24

Bez zastrzeżeń, szybka realizacja

5 / 5 2018-09-16

Super szybka i profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-09-15

Jak najbardziej polecam.

3 / 5 2018-09-13

Polecam

5 / 5 2018-09-08

Polecam sklep.

5 / 5 2018-09-03

Konkurencyjne ceny, szybka realizacja. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-08-30

Polecam

5 / 5 2018-08-18

Wszystko ok

4 / 5 2018-08-15

Szybko sprawnie bez problemu

5 / 5 2018-08-06

Super

5 / 5 2018-08-03

profesjonlna obsługa, szbkosc realizacji zamówienia

5 / 5 2018-07-30

Bardzo dobrze i sprawnie działająca obsługa oraz brak dodatkowych opłat za dostawę przy odbiorze w wybranej Aptece sprawiają, że jest znacznie łatwiej zdecydować się na wybór tego sprzedawcy :) Gorąco polecam! Dodatkowo, to moje drugie zakupy w @llecco i za każdym razem jestem równie zadowolona z wyboru tej Apteki internetowej.

5 / 5 2018-07-24

Transakcja szybka bez problemów.

4 / 5 2018-07-18

w porządku

5 / 5 2018-07-10

Wszystko OK.

4 / 5 2018-07-09

12345

3 / 5 2018-06-19

niestety w ostatnim zamówieniu zamiast 2 opakowania leku po 50 szt to otrzymałam 2 opakowania ale po 30 szt

5 / 5 2018-06-04

SZYBKA MIŁA OBSŁUGA POLECAM WSZYSTKIM !

4 / 5 2018-05-22

Zawowienie zostało szybko zrealizowane, przesyłka bardzo szybka. Ogółem jestem zadowolona. Polecam.

5 / 5 2018-05-20

Bardzo dobrze;byłoby jeszcze lepiej przy dostępności leków na receptę.

5 / 5 2018-05-12

Polecam

5 / 5 2018-05-04

ok, super

4 / 5 2018-04-30

szybko bez problemu mogę polecić

4 / 5 2018-04-28

polecam

5 / 5 2018-04-25

Sprawnie, polecam.

4 / 5 2018-04-23

Ok

5 / 5 2018-04-22

Bardzo dobra apteka internetowa,błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2018-04-21

super szybka dostawa, polecam

4 / 5 2018-04-21

Ponowne zakupy i ponownie jestem zadowolona.

4 / 5 2018-04-20

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-19

Sklep godny polecenia

4 / 5 2018-04-15

Jestem zadowolona z realizacji zamówienia

4 / 5 2018-04-13

Polecam.

5 / 5 2018-04-12

Szybko, sprawnie i bezproblemowo

4 / 5 2018-04-07

szybko,sprawnie,tylko jak zawsze żadnyhc gratis probke-a w przypadku mojej wrazliwej cery to wazne.

5 / 5 2018-04-07

Szybko i sprawnie. Polecam!!!

5 / 5 2018-04-07

Wszystko OK.

5 / 5 2018-04-06

Wszystko ok

4 / 5 2018-04-05

Polecam. Transkacja przebiegla bez problemów

5 / 5 2018-04-03

Wszystko bardzo profesjonalne i w ekspresowym tempie. Na pewno jeszcze tam zrobię zakupy.

5 / 5 2018-03-26

Profesjonalna obsluga!Jak najbardziej polecam zakupy w allecco;szybka i darmowa dostawa!

4 / 5 2018-03-13

miła obsługa

4 / 5 2018-03-11

W aptece na ulicy Borsuczej w Krakowie, obsługa klienta w punkcie odbioru pozostawia wiele do życzenia. Pracownicy pouczają klientów i niechętnie pomagają w znalezieniu numeru zamówienia. Odpowiadają na pytania klientów z wyraźną niechęcią, co powoduje, że klienci mają wrażenie, że są intruzami. Chociaż to tylko punkt odbioru, takie zachowanie ma ogromny wpływ na ocenę usługi.

5 / 5 2018-03-04

Super sklep. Polecam.

5 / 5 2018-03-02

Okej!

5 / 5 2018-02-28

Wszystko bez zarzutów! Polecam

5 / 5 2018-02-19

Polecam. Buty jak na stronie, szybka przesyłka.

5 / 5 2018-02-13

Wszystko ok:)

5 / 5 2018-02-12

Super szybko, sprawnie i niezawodnie. Polecam i sama będę korzystać w przyszłości.

5 / 5 2018-02-06

Polecam

4 / 5 2018-02-05

polecam

4 / 5 2018-02-02

Przesyłka szybko dotarła do apteki, z której planowałam odebrać zamówienie. Na szczęście nie została owinięta w nadmiarze plastikowych folii, co jest na plus! Dodatkowo, produkt był stosunkowo tani w porównaniu do innych.

4 / 5 2018-02-02

Paczka szybko dotarła do apteki, w której miałam ją odebrać. Na szczęście nie była owinięta w te nieznośne folie, za co jestem wdzięczna. Również produkt był tanim w porównaniu do innych.

5 / 5 2018-02-02

Wszystko super

3 / 5 2018-01-25

Dostałem leki z bliskim terminem ważności.

4 / 5 2018-01-19

na 5 super

5 / 5 2018-01-14

Wszystko ok. polecam.

5 / 5 2018-01-13

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-12

Szkoda, że nie znałam wcześniej - ekspresowa dostawa do apteki.

5 / 5 2018-01-08

polecam

5 / 5 2018-01-04

Super

5 / 5 2017-12-30

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-12-27

Polecam

5 / 5 2017-12-27

Wszystko super, dostalam nawet gratis kolorowanki i recznie napisane pozdrowienia, bardzo mile :)

4 / 5 2017-12-25

Przebywanie w tym sklepie było dla mnie niezwykłą przyjemnością i głębokim, emocjonalnym doświadczeniem. Kiedy patrzę na kupioną przeze mnie korę dębu, czuję wzruszenie, które sprawia, że łzy napływają mi do oczu. Korzystając z niej jako podkładki pod siedzenie, odczuwając przyjemne ciepło dotykające hemoroidów, miło wspominam sklep Allecco i jego delikatne i subtelne prośby o wyrażenie opinii.

5 / 5 2017-12-06

Towar zgodny z opisem. szybka przesyłka . Polecam

4 / 5 2017-12-05

Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-02

Ten niesamowity sklep to apteka. Ponownie zdecydowałam się na zakupy w tym miejscu i nie zostałam zawiedziona. Produkty są starannie zapakowane, a przesyłka została wysłana od razu po złożeniu zamówienia. Gorąco polecam ten sklep!

5 / 5 2017-12-02

Bardzo dobry sklep - apteka. Kolejny raz zdecydowałam się na zakupy w nim i nie zawiodłam się. Produkty są starannie zapakowane, a przesyłka została wysłana od razu po złożeniu zamówienia. Polecam go innym!

5 / 5 2017-12-01

Polecam

4 / 5 2017-11-23

ok !:)

5 / 5 2017-11-21

bardzo dobry sklep .polecam.

3 / 5 2017-11-13

Brak opakowania zbiorczego

4 / 5 2017-11-12

Miła obsługa, ale spory chaos w realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-11-05

Szybka wysyłka polecam

5 / 5 2017-10-31

Profesjonalnie,szybko z konkurencyjną ceną.Obsługa w aptece bardzo miła.

5 / 5 2017-10-24

Szybka realizacja.

5 / 5 2017-10-19

POLECAM

5 / 5 2017-10-18

Zawsze na czas

5 / 5 2017-10-18

Transakcja bez problemów.

4 / 5 2017-10-07

Polecam!!

5 / 5 2017-10-06

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2017-10-05

Wszystko obyło się zgodnie z oczekiwaniami

5 / 5 2017-09-21

Wspaniała obsługa klienta , szybka dostawa , zamówiony towar doskonale zabezpieczony. Gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym !!!

5 / 5 2017-09-07

wszystko ok, szybko i profesjonalnie. odbiór osobisty w aptece.

5 / 5 2017-09-05

Wszystko super:) Polecam :)

5 / 5 2017-08-27

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-23

Wszystko ok jak zawsze

4 / 5 2017-08-18

dobrze

5 / 5 2017-08-15

Ekspresowa wysyłka, niskie ceny. Polecam!

4 / 5 2017-08-11

Świetna apteka. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-07-27

bardzo polecam zakupy,profesjonalna i miła obsługa Pozdrawiam

5 / 5 2017-07-27

Wszystko ok

5 / 5 2017-07-25

Profesjonalna obsługa,szybka dostawa, ponadto w przesyłce znalazłam miłą niespodziankę! Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie!

4 / 5 2017-07-24

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-07-18

Szybko, sprawnie, polecam!

5 / 5 2017-07-14

Polecam!!

5 / 5 2017-07-12

Jest OK. Będę korzystał w miarę potrzeb :)

5 / 5 2017-07-09

Bardzo lubię zakupy w Allecco. Produkty zawsze w dobrej cenie, miła obsługa, bezproblemowe zamówienie.

5 / 5 2017-07-08

Szybko, sprawnie, bez problemów (zamówienie z odbiorem w aptece).

4 / 5 2017-07-07

jest ok

3 / 5 2017-07-05

Szybka i przyjemna

5 / 5 2017-07-01

Super

5 / 5 2017-06-27

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-06-20

Pewnie znowu wrócę ponownie

5 / 5 2017-06-14

Wszystko OK

5 / 5 2017-06-07

szybko i sprawnie

5 / 5 2017-06-02

Wszystko w porządku. Sprawnie, profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2017-05-30

Jest wszystko świetnie i wspaniale, poza tymi częstymi mailami przypominającymi o wystawieniu oceny. Szczerze mówiąc, nie są one potrzebne. Wystarczy jedna wiadomość, a jeśli ktoś będzie chciał podzielić się swoją opinią na temat zakupu, na pewno to zrobi.

5 / 5 2017-05-30

Jest wszystko w porządku i świetnie, jedynie częste wiadomości z przypomnieniami i prośbami o wystawienie oceny są zbędne. Wystarczy jedna taka wiadomość, a jeśli ktoś będzie chciał podzielić się swoją opinią na temat zakupu, z pewnością to zrobi.

5 / 5 2017-05-26

Super ceny błyskawiczna przesyłka

5 / 5 2017-05-26

Krople do oczu z długą data ważności. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko

4 / 5 2017-05-25

zakupy b.szybkie

4 / 5 2017-05-21

Bardzo dobrze

5 / 5 2017-05-18

Szybka miła dostawa

4 / 5 2017-05-13

Polecam ten sklep internetowy

5 / 5 2017-05-12

okokokok

5 / 5 2017-05-10

Gorąco polecam.

5 / 5 2017-05-06

profesjonalna osbługa. wszystkim polecam

4 / 5 2017-05-06

bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-05-04

Jestem bardzo zadowolona z uslug Allecco Regularnie robie tu zakupy z wysylka za granice i jak dotad wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Polecam!

4 / 5 2017-04-26

Prosto, szybko, przyjemnie. Polecam :)

5 / 5 2017-04-21

Profesionalna obsługa!!! POLECAM!!!

5 / 5 2017-04-17

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2017-04-12

Wszystko super. Polecam z dostawą do apteki

2017-04-10

Zamówione leki były o 6zł droższe niż na stronie internetowej,

4 / 5 2017-03-31

Zakup bardzo dobry czasowo jak i finansowo.

Rzetelne opinie o Allecco.pl

Allecco.pl

Siedziba
Mysłowice

WWW
http://www.allecco.pl

Email
[email protected]

Telefon
0327443534

Komórka
-

Infolinia
801 889 885

Logowanie