Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Allecco.pl Opinie Klientów

4.59/5.00 - ilość ocen: 169
opinie o Allecco.pl
3 / 5 2022-01-22

Ceny dobre, ale faktycznie wysyłają produkty często bardzo krótko ważne. Potem każą odnosić do punktu odbioru.

1 / 5 2022-01-07

Jestem zawiedziona obsługą. Ceny ok, ale produkty są wysyłane z krótką datą ważności co stanowi czasem problem.

1 / 5 2022-01-07

Nie polecam. Nie zwracają uwagi na informacje od klienta. Realizują zamówienia niezgodnie z oczekiwaniami. W razie wystąpienia uwag każą jechać do punktu odbioru i reklamować. Przysyłają produkty krótko ważne, których klient nie zdąży zużyć ! Wydaje się ponad 100 pln za suplement, który sie kończy po dacie ważności. Lepiej wydać te kilka złotych więcej gdzie indziej i nie spożywać staroci.

5 / 5 2021-06-22

Witam i dziękuję za wspaniałą profesjonalną z doradztwem przy zakupie leków .Kontakt przemiły. Dostawa szybka kurierska . Kurier Radosław telefonicznie powiadomił o godzinie dostarczenia paczki.

1 / 5 2021-04-22

Brak pomocy ze strony obsługi ALLECCO - w zamówieniu zostało zaznaczona prośba o fakturę natomiast otrzymaliśmy paragon - przez błąd osoby sprzedającej. Pracownica ALLECCO próbowała na kupującego zrzucić winę pomyłkowego wystawienia paragonu! SZOK!!! Nikt nie zainteresowany pomocą. Obsługa sklepu internetowego niesympatyczna.

5 / 5 2019-03-25

bardzo jestem zadowolona polecam

5 / 5 2019-03-21

Profesjonalna obsługa.Transakcja szybka i przyjemna.Polecam zakupy na allecco,odbiór leków w wybranej aptece.

5 / 5 2019-03-15

Jestem zadowolona z obsługi szybkości , oraz cen . Polecam

5 / 5 2019-03-09

Zgodnie z zamówieniem polecam

4 / 5 2019-03-06

super

5 / 5 2019-03-03

Gorąco polecam

5 / 5 2019-02-09

polecam

4 / 5 2019-02-01

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2019-01-22

Uwielbiam ten portal internetowy. Polecam wszystkim

5 / 5 2019-01-21

Szybka dostawa,miła obsługa,polecam

5 / 5 2019-01-19

Polecam

5 / 5 2019-01-17

Wszystko sprawnie i bezproblemowo, jestem bardzo zadowolona.Dziękuję i polecam.

5 / 5 2019-01-15

Wszystko sprawnie profesjonalnie i mega szybko!!!

5 / 5 2019-01-07

Wszystko super. Polecam!

5 / 5 2019-01-05

Polecam

4 / 5 2019-01-04

bardzo fajny sklep internetowy

4 / 5 2018-12-25

Wysoka ocena

5 / 5 2018-12-24

Szybko, sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-12-12

Wszystko szybko i sprawnie polecam!

5 / 5 2018-12-08

Super sprzedawca, dostawa zgodnie z planem i zamówieniem

4 / 5 2018-12-07

Polecam

5 / 5 2018-12-01

super, polecam

3 / 5 2018-12-01

Jest OK

4 / 5 2018-11-27

Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja.

5 / 5 2018-11-15

Szybka realizacja, porządna firma!

5 / 5 2018-11-14

Okejj

5 / 5 2018-11-12

Super

5 / 5 2018-11-12

wszystko OK

4 / 5 2018-11-09

Niestety, produkt musiałam oddać w ciągu 14 dni wg przysługującego mi prawa, z powodu zwykłej rezygnacji (nie wad czy uszkodzeń), jednak nikt nie próbował utrudniać sprawy mimo iż chodziło tu o sprzęt elektroniczny (a takie niepotrzebne utrudnienia zdarzały mi się w innych firmach). Przez chwilę byłam w lekkiej dezinformacji ale sprawa została rozwiązana szybko i uczciwie, telefonicznie zostałam poinformowana o wysyłanym do mnie przelewie zwrotnym. Mimo nietrafionego zakupu myślę, że skorzystam z witryny tej apteki w przyszłości.

5 / 5 2018-11-08

Polecam, szybka realizacja i fachowa obsługa.

5 / 5 2018-10-30

Standard VIP

5 / 5 2018-10-21

Porofe

5 / 5 2018-10-21

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-10-18

Wszystko w najlepszym porządku polecam wszystkim

5 / 5 2018-10-16

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-10-16

szybko sparwnie i bez problemów

4 / 5 2018-10-09

Dobra jakość produktów. Polecam

5 / 5 2018-10-07

Polecilbym ten sklep znajomym

5 / 5 2018-10-06

Super sklep

5 / 5 2018-10-04

Szybko i sprawnie

4 / 5 2018-10-01

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-24

Bez zastrzeżeń, szybka realizacja

5 / 5 2018-09-16

Super szybka i profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-09-15

Jak najbardziej polecam.

3 / 5 2018-09-13

Polecam

5 / 5 2018-09-08

Polecam sklep.

5 / 5 2018-09-03

Konkurencyjne ceny, szybka realizacja. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-08-30

Polecam

5 / 5 2018-08-18

Wszystko ok

4 / 5 2018-08-15

Szybko sprawnie bez problemu

5 / 5 2018-08-06

Super

5 / 5 2018-08-03

profesjonlna obsługa, szbkosc realizacji zamówienia

5 / 5 2018-07-30

Profesjonalna, szybka obsługa, brak kosztów dostawy przy odbiorze w wybranej Aptece znacząco ułatwia podjęcie decyzji na temat wyboru sprzedawcy :) Polecam gorąco!!! Ps.A to moje 2gie zakupy u @llecco i za każdym razem jestem tak samo zadowolona z wyboru tej Apteki internetowej

5 / 5 2018-07-24

Transakcja szybka bez problemów.

4 / 5 2018-07-18

w porządku

5 / 5 2018-07-10

Wszystko OK.

4 / 5 2018-07-09

12345

3 / 5 2018-06-19

niestety w ostatnim zamówieniu zamiast 2 opakowania leku po 50 szt to otrzymałam 2 opakowania ale po 30 szt

5 / 5 2018-06-04

SZYBKA MIŁA OBSŁUGA POLECAM WSZYSTKIM !

4 / 5 2018-05-22

Zawowienie zostało szybko zrealizowane, przesyłka bardzo szybka. Ogółem jestem zadowolona. Polecam.

5 / 5 2018-05-20

Bardzo dobrze;byłoby jeszcze lepiej przy dostępności leków na receptę.

5 / 5 2018-05-12

Polecam

5 / 5 2018-05-04

ok, super

4 / 5 2018-04-30

szybko bez problemu mogę polecić

4 / 5 2018-04-28

polecam

5 / 5 2018-04-25

Sprawnie, polecam.

4 / 5 2018-04-23

Ok

5 / 5 2018-04-22

Bardzo dobra apteka internetowa,błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2018-04-21

super szybka dostawa, polecam

4 / 5 2018-04-21

Ponowne zakupy i ponownie jestem zadowolona.

4 / 5 2018-04-20

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-19

Sklep godny polecenia

4 / 5 2018-04-15

Jestem zadowolona z realizacji zamówienia

4 / 5 2018-04-13

Polecam.

5 / 5 2018-04-12

Szybko, sprawnie i bezproblemowo

4 / 5 2018-04-07

szybko,sprawnie,tylko jak zawsze żadnyhc gratis probke-a w przypadku mojej wrazliwej cery to wazne.

5 / 5 2018-04-07

Szybko i sprawnie. Polecam!!!

5 / 5 2018-04-07

Wszystko OK.

5 / 5 2018-04-06

Wszystko ok

4 / 5 2018-04-05

Polecam. Transkacja przebiegla bez problemów

5 / 5 2018-04-03

Wszystko bardzo profesjonalne i w ekspresowym tempie. Na pewno jeszcze tam zrobię zakupy.

5 / 5 2018-03-26

Profesjonalna obsluga!Jak najbardziej polecam zakupy w allecco;szybka i darmowa dostawa!

4 / 5 2018-03-13

miła obsługa

4 / 5 2018-03-11

Obsługa klienta w punkcie odbioru (apteka ul. Borsucza Kraków) fatalna, pouczanie klienta, niechęć w znalezieniu numeru zamówienia, odpowiadanie zna pytania z wyraźną niechęcią, klient ma wrażenie, że jest intruzem, co prawda to tylko punkt odbioru ale generalnie wpływa na ocenę usługi.

5 / 5 2018-03-04

Super sklep. Polecam.

5 / 5 2018-03-02

Okej!

5 / 5 2018-02-28

Wszystko bez zarzutów! Polecam

5 / 5 2018-02-19

Polecam. Buty jak na stronie, szybka przesyłka.

5 / 5 2018-02-13

Wszystko ok:)

5 / 5 2018-02-12

Super szybko, sprawnie i niezawodnie. Polecam i sama będę korzystać w przyszłości.

5 / 5 2018-02-06

Polecam

4 / 5 2018-02-05

polecam

4 / 5 2018-02-02

Przesyłka bardzo szybko dotarła do apteki z której miałam ja odebrać. Na szczęście nie była opakowana w te wszystkie straszne folie ;) za to plus! No i produkt tani w stosunku do innych

5 / 5 2018-02-02

Wszystko super

3 / 5 2018-01-25

Dostałem leki z bliskim terminem ważności.

4 / 5 2018-01-19

na 5 super

5 / 5 2018-01-14

Wszystko ok. polecam.

5 / 5 2018-01-13

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-12

Szkoda, że nie znałam wcześniej - ekspresowa dostawa do apteki.

5 / 5 2018-01-08

polecam

5 / 5 2018-01-04

Super

5 / 5 2017-12-30

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-12-27

Polecam

5 / 5 2017-12-27

Wszystko super, dostalam nawet gratis kolorowanki i recznie napisane pozdrowienia, bardzo mile :)

4 / 5 2017-12-25

Zakupy w tym sklepie były dla mnie niezapomnianą przyjemnością i głębokim przeżyciem duchowym.Gdy spoglądam na zakupiona przeze mnie korę dębu, do oczu napływają mi łzy wzruszenia.Robiąc sobie z niej nasiadówki,czując ciepło sięgające hemoroidów mile wspominam sklep Allecco i jego delikatne i nienatrętne prośby o opinię.

5 / 5 2017-12-06

Towar zgodny z opisem. szybka przesyłka . Polecam

4 / 5 2017-12-05

Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-02

Super sklep - apteka. Kolejny raz zrobiłam w niej zakupy i się nie zawiodłam. Produkty zapakowane solidnie, a przesyłka wysłana natychmiast po złożeniu zamówienia. Polecam!

5 / 5 2017-12-01

Polecam

4 / 5 2017-11-23

ok !:)

5 / 5 2017-11-21

bardzo dobry sklep .polecam.

3 / 5 2017-11-13

Brak opakowania zbiorczego

4 / 5 2017-11-12

Miła obsługa, ale spory chaos w realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-11-05

Szybka wysyłka polecam

5 / 5 2017-10-31

Profesjonalnie,szybko z konkurencyjną ceną.Obsługa w aptece bardzo miła.

5 / 5 2017-10-24

Szybka realizacja.

5 / 5 2017-10-19

POLECAM

5 / 5 2017-10-18

Zawsze na czas

5 / 5 2017-10-18

Transakcja bez problemów.

4 / 5 2017-10-07

Polecam!!

5 / 5 2017-10-06

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2017-10-05

Wszystko obyło się zgodnie z oczekiwaniami

5 / 5 2017-09-21

Wspaniała obsługa klienta , szybka dostawa , zamówiony towar doskonale zabezpieczony. Gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym !!!

5 / 5 2017-09-07

wszystko ok, szybko i profesjonalnie. odbiór osobisty w aptece.

5 / 5 2017-09-05

Wszystko super:) Polecam :)

5 / 5 2017-08-27

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-23

Wszystko ok jak zawsze

4 / 5 2017-08-18

dobrze

5 / 5 2017-08-15

Ekspresowa wysyłka, niskie ceny. Polecam!

4 / 5 2017-08-11

Świetna apteka. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-07-27

bardzo polecam zakupy,profesjonalna i miła obsługa Pozdrawiam

5 / 5 2017-07-27

Wszystko ok

5 / 5 2017-07-25

Profesjonalna obsługa,szybka dostawa, ponadto w przesyłce znalazłam miłą niespodziankę! Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie!

4 / 5 2017-07-24

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-07-18

Szybko, sprawnie, polecam!

5 / 5 2017-07-14

Polecam!!

5 / 5 2017-07-12

Jest OK. Będę korzystał w miarę potrzeb :)

5 / 5 2017-07-09

Bardzo lubię zakupy w Allecco. Produkty zawsze w dobrej cenie, miła obsługa, bezproblemowe zamówienie.

5 / 5 2017-07-08

Szybko, sprawnie, bez problemów (zamówienie z odbiorem w aptece).

4 / 5 2017-07-07

jest ok

3 / 5 2017-07-05

Szybka i przyjemna

5 / 5 2017-07-01

Super

5 / 5 2017-06-27

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-06-20

Pewnie znowu wrócę ponownie

5 / 5 2017-06-14

Wszystko OK

5 / 5 2017-06-07

szybko i sprawnie

5 / 5 2017-06-02

Wszystko w porządku. Sprawnie, profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2017-05-30

Wszystko super i pięknie, tylko te regularne maile z przypomnieniem i prośbą o wystawienie oceny są niepotrzebne. Wystarczy 1 taki mail i jak ktoś będzie chciał się podzielić swoim zdaniem na temat zakupu, to na pewno to zrobi.

5 / 5 2017-05-26

Super ceny błyskawiczna przesyłka

5 / 5 2017-05-26

Krople do oczu z długą data ważności. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko

4 / 5 2017-05-25

zakupy b.szybkie

4 / 5 2017-05-21

Bardzo dobrze

5 / 5 2017-05-18

Szybka miła dostawa

4 / 5 2017-05-13

Polecam ten sklep internetowy

5 / 5 2017-05-12

okokokok

5 / 5 2017-05-10

Gorąco polecam.

5 / 5 2017-05-06

profesjonalna osbługa. wszystkim polecam

4 / 5 2017-05-06

bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-05-04

Jestem bardzo zadowolona z uslug Allecco Regularnie robie tu zakupy z wysylka za granice i jak dotad wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Polecam!

4 / 5 2017-04-26

Prosto, szybko, przyjemnie. Polecam :)

5 / 5 2017-04-21

Profesionalna obsługa!!! POLECAM!!!

5 / 5 2017-04-17

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2017-04-12

Wszystko super. Polecam z dostawą do apteki

2017-04-10

Zamówione leki były o 6zł droższe niż na stronie internetowej,

4 / 5 2017-03-31

Zakup bardzo dobry czasowo jak i finansowo.

Rzetelne opinie o Allecco.pl

Allecco.pl

Siedziba
Mysłowice

WWW
http://www.allecco.pl

Email
[email protected]

Telefon
0327443534

Komórka
-

Infolinia
801 889 885

Logowanie