Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Allecco.pl Opinie Klientów

4.60/5.00 - ilość ocen: 168
opinie o Allecco.pl
1 / 5 2022-01-07

Jestem zawiedziona obsługą. Ceny ok, ale produkty są wysyłane z krótką datą ważności co stanowi czasem problem.

1 / 5 2022-01-07

Nie polecam. Nie zwracają uwagi na informacje od klienta. Realizują zamówienia niezgodnie z oczekiwaniami. W razie wystąpienia uwag każą jechać do punktu odbioru i reklamować. Przysyłają produkty krótko ważne, których klient nie zdąży zużyć ! Wydaje się ponad 100 pln za suplement, który sie kończy po dacie ważności. Lepiej wydać te kilka złotych więcej gdzie indziej i nie spożywać staroci.

5 / 5 2021-06-22

Witam i dziękuję za wspaniałą profesjonalną z doradztwem przy zakupie leków .Kontakt przemiły. Dostawa szybka kurierska . Kurier Radosław telefonicznie powiadomił o godzinie dostarczenia paczki.

1 / 5 2021-04-22

Brak pomocy ze strony obsługi ALLECCO - w zamówieniu zostało zaznaczona prośba o fakturę natomiast otrzymaliśmy paragon - przez błąd osoby sprzedającej. Pracownica ALLECCO próbowała na kupującego zrzucić winę pomyłkowego wystawienia paragonu! SZOK!!! Nikt nie zainteresowany pomocą. Obsługa sklepu internetowego niesympatyczna.

5 / 5 2019-03-25

bardzo jestem zadowolona polecam

5 / 5 2019-03-21

Profesjonalna obsługa.Transakcja szybka i przyjemna.Polecam zakupy na allecco,odbiór leków w wybranej aptece.

5 / 5 2019-03-15

Jestem zadowolona z obsługi szybkości , oraz cen . Polecam

5 / 5 2019-03-09

Zgodnie z zamówieniem polecam

4 / 5 2019-03-06

super

5 / 5 2019-03-03

Gorąco polecam

Rzetelne opinie o Allecco.pl

Allecco.pl

Siedziba
Mysłowice

WWW
http://www.allecco.pl

Email
[email protected]

Telefon
0327443534

Komórka
-

Infolinia
801 889 885

Logowanie