Kategorie: / Komputery / AGD / Książki / Ogród / Dom / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria / Gry / Artykuły Zoologiczne

Alledinge.com Opinie Klientów

3.19/5.00 - ilość ocen: 48
opinie o Alledinge.com
5 / 5 2019-03-15

Polecam. Dobry kontakt, szybka przesylka, towar zgodny z opisem.

2019-03-12

Czekam ponad miesiąc na zamówienie i nie mogę się doprosić nawet potwierdzenia czy w ogóle zostanie zrealizowane.

5 / 5 2019-03-04

Wszystko ok zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Bardzo polecam!!!

2019-03-04

Towar zgodny z oczekiwaniami

5 / 5 2019-03-03

Wszystko OK

2019-02-06

Oszuści! Zapłacone i od miesiąca czekam na przesyłkę i kontakt! Nie kupujcie w tym sklepie!

2019-01-24

O.K.

5 / 5 2019-01-13

Polecam!!!

2 / 5 2019-01-01

Witam, przesyłka nie dotarła niestety, zapłaciłem w dniu zakupu. Nie polecam.

1 / 5 2018-12-31

24.08.2017 r . dokonałam zakupu i natychmiast zrobiłam przelew, niestety nie spojrzałam na opinie, do dzisiaj status nie zapłacone, żadnego kontaktu ani mailowego ani telefonicznego. Chyba trzeba się pożegnać z kasą. Po prostu oszuści. Ostrzegać wszystkich znajomych przed naciągaczami.

2 / 5 2018-12-30

Z pełnym przekonaniem NIE POLECAM - mało tego ODRADZAM i PRZESTRZEGAM. Kupiłam przedmiot zapłaciłam od razu a mimo to w sklepie wciąż widniał ststus nie opłacone. Kontakt zerowy, nie odbierają tel i nie odpisują na @. Towaru nie wysyłają .... firma widmo.

2 / 5 2018-12-25

Nie polecam tego sklepu nikomu!Zamówiłam na szczęście na niewielką kwotę 2 sierpnia,a do dziś nie mam towaru ani zwrotu pieniędzy.Opłaciłam przez Dotpay,a status zamówienia jest nadal jako nieopłacone,a pieniądze z konta zostały pobrane.Nie odbierają telefonów,nie odpisują na maile.To jacyś oszuści i naciągacze.Dziwi mnie tylko,że niektóre opinie o nich są pozytywne.Nie zostawię tak tego,za te oszustwa powinna być kara!

2018-12-10

Od tygodnia próbuję skontować się ze sklepem, jednak nikt nie odpowiada - ani na maile ani żaden z telefonów

2 / 5 2018-12-08

Zero reakcji po zakupie, żadnego towaru, zero kontaktu, CZYSTY PRZEWAŁ, NIE POLECAM

5 / 5 2018-12-06

Ok, ok, mogę polecić

2018-12-04

pozytywne skojarzenie na ten moment

2018-11-04

Najgorszy możliwy sklep z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia. Po złożeniu zamówienia pieniądze zostały pobrane z mojego konta a na stronie sklepu transakcja nadal widnieje jako nieopłacona. Sklep nie odpowiada na żaden z wysłanych maili z prośbą o wyjaśnienie sytuacji, numery kontaktowe nie odpowiadają i nawet wiadomość wysłana na Facebooku nie została odczytana. Zostałam przez nich zwyczajnie okradziona.

5 / 5 2018-11-03

bardzo szybko i sprawnie, zgodnie z zamówieniem

2018-11-03

Do dnia dzisiejszego tj. 29.08.2017r nie otrzymałam zamówionego towaru (zam. nr 11240), które było opłacone w ten sam dzień , tj. 09.08.2017r. Jesteście niewiarygodni, jesteście naciągaczami, jak możecie jeszcze prosić o ocenę. To już jest śmieszne!

5 / 5 2018-10-31

Polecam!

1 / 5 2018-10-28

Tragedia. Nie otrzymałem towaru. Po mojej interwencji po trzech tygodniach otrzymałem informację, że sklep jest w likwidacji.

1 / 5 2018-10-17

MASAKRA! OSZUŚCI! SKANDAL! ZŁODZIEJE! Tylko takie określenia przychodzą mi do głowy na temat tego sklepu. 31.07. złożyłam zamówienie i od razu zapłaciłam za towar i kuriera. Mamy dziś 08.08. - na stronie nadal widnieje informacja, że towar nie opłacony (mam oczywiście potwierdzenie z banku, że opłacone). NIKT nie odbiera od tygodnia, nie odpisują ani na maile ani na zgłoszenie złożone przez ich stronę internetową. Zapewne ani towaru ani zwrotu kasy nie ujrzę. PORAŻKA!

5 / 5 2018-10-15

pozytywna

1 / 5 2018-10-08

Pełny negatyw Brak kontaktu ,brak towaru,naszczęscie niedalo się zapłacić wia payu.

2 / 5 2018-10-06

Od 3 tygodni czekam na informacje o wysylce... Wyslalem juz 3 maile z prosba o z aktualizowanie statusu. Niestety odpowiedzi brak.... Ogolnie nie polecam i NIGDY WIECEJ!

2018-09-29

Wszystko w porządku

1 / 5 2018-09-06

ZŁODZIEJE I OSZUŚCI! A teraz szczegóły: zakupiłem towar 19 czerwca na kwotę ok 250 zł. Pieniądze wpłaciłem jeszcze tego samego dnia za pośrednictwem DOTPAY. Do dziś nie otrzymałem zakupionych przedmiotów ani żadnej informacji dlaczego! Mimo opłacenia zamówienia status na stronie pozostaje jako "nieopłacone". Jakiekolwiek próby kontaktu z przedstawicielami sklepu spełzły na niczym a próbowałem się kontaktować telefonicznie, mailowa oraz za pośrednictwem fb. NIE POLECAM ABY SIĘ NIE ROZCZAROWAĆ JAK JA!

2018-08-07

Na przesyłkę bardzo długo czekałam (prawie miesiąc) niestety nie było możliwości skontaktowania się ze sprzedawcą- nikt nie odbierał telefonów ani nie odpisywał na maile dlatego byłam zmuszona wycofać zamówienie na szczęście było za pobraniem. Na podstawie tego zamówienia niestety nie mogę wystawić pozytywnej opinii

2018-08-06

Żadnego kontaktu ze sprzedającym Pieniążki wpłacone natychmiast Przesylki brak do tej pory

2018-07-31

Nie mogę wystawić opini o zamówionym towarze ,ponieważ do tej pory go nie otrzymałam i w obecnej chwili już go nie przyjmę

5 / 5 2018-07-16

Polecam

2018-07-06

towar wystawiony na aukcji okazał się niedostępny, informacja zwrotna dopiero po tygodniu. rozczarowanie

2018-06-26

zapłaciłam za towar, przesyłki dalej nie mam, status na stronie zamównienia ,,niezapłacone "" a pieniądze znikły .

1 / 5 2018-06-05

towar zakupiony i opłacony w sierpniu (od razu po zakupie) a do dziś NIE DOTARŁ. oczywiście jak niektórzy napisali wcześniej - brak kontaktu tel i mailowego. OSZUŚCI i kropka. omijajcie ich szerokim łukiem. planuje zgłosić sprawę na policję.

5 / 5 2018-06-02

Profesjonalizm w każdym calu. Polecam.

2018-05-21

Nie dostałam przesyłki po wielu telefonach do sklepu zwrócili mi pieniądze

2018-05-05

Nie otrzymalem produktu. Sklep nie odbiera telefonuo osmiesza sie nie odpisujac na maila z prosba wyjasnienia sytuacji odnosnie zakupu. Jeszcze z czyms takim sie nie spotkalem. Ocena najnizsza z mozliwych.

5 / 5 2018-05-03

Gorąco polecam. Sklep godny zaufania. Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-04-22

Polecam, przesyłka o kilka dni spóźniona, ale doszła

2 / 5 2018-04-13

Beznadzieja. Towaru do dziś nie otrzymałam ( od 27.07.2017). Żadnego kontaktu telefonicznego i e-mailowego pomimo, że próbowałam wielokrotnie. Zakup niewielki, więc ich olewam, ale nie polecam nikomu.

2 / 5 2018-04-07

Serdecznie nie polecam! Na przesyłkę czekam już od 10 sierpnia, ponad 3 tygodnie! Status przesyłki wciąż brzmi "Oczekuje na realizację", przesyłka została opłacona, pieniądze z konta zniknęły, a przesyłki brak. Wysyłałem wiadomości, ale nikt nie odpisuje, jestem ignorowany.

5 / 5 2018-03-30

wszystko w porządku. polecam MP

2018-03-16

Do dzisiaj nie otrzymałam zamówionego towaru. Wpłaciłam pieniądze natychmiast jak zamówiłam towar czyli 4 sierpnia 2017 a mój status nadal wygląda "niezapłacone". Nie mam pieniędzy ani kamiennych kostek termicznych które kupiłam. Wysyłałam maila, próbuję skontaktować się telefonicznie wszystko bez odpowiedzi.

2018-03-15

Towar zakupiłam i zapłaciłam 8 sierpnia , do dzisiaj nie otrzymałam przesyłki .. jester bardzo zdegustowana serwisem tej firmy. Mam wątpliwości czy kiedykolwiek otrzymama zakupione przedmioty.

3 / 5 2018-02-20

Sklep poprosił o wystawienie opini, więc proszę bardzo. Stanowczo odradzam! Złożyłam zamówienie ponad 3 tygodnie temu i do tej pory go nie otrzymałam. Nie można się do nich dodzwonić. Całe szczęście, że zamówiłam paczkę za pobraniem. I z tego co widzę po innych opiniach, nie ja jedna mam z nimi problem!

2018-02-06

Elastyczne podejście do klienta, sprawnie i miło.

2 / 5 2018-02-03

Najgorszy sklep, nie polecam nikomu, zamówiłem wagę 7 dni temu, a zamówienie nadal jest w realizacji i nie zostało wysłane,.

5 / 5 2018-01-07

Duży pozytyw!!!Szybko, sprawnie i bardzo profesjonalnie. Dziękuje i pozdrawiam. POLECAM!!!!!

2018-01-05

Zamówiłem zegarek miesiąc temu, wykonałem przelew a według sklepu cały czas jest nieopłacony. Kontaktu ze sklepem nie ma wcale, i widzę że nie tylko mnie oszukali, nie kupujcie w tym sklepie, ostrzegam.

2017-12-28

Przesyłka dotarła po 2 tygodniach

1 / 5 2017-12-20

Zamówienie złożyłem 31.07. Zapłaciłem i otrzymałem potwierdzenie, że jest w realizacji. Do dzisiaj nie otrzymałem towaru. Wysłanych 5 maili z zapytaniem do sklepu, dzwonię, nikt nie odpisuje, nikt nie odpowiada. Proszę, pomóżcie. Czy to jakieś kolejne oszustwo internetowe? Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Pozdrawiam, Walent2005

5 / 5 2017-12-17

Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Na pewno jeszcze wrócę do tego sklepu.

2017-12-11

Pozytywnie!

5 / 5 2017-12-04

ok

2 / 5 2017-11-24

Towar doszedł nie kompletny... co prawda po kilku dniach doszły brakujące części... I udało złożyć się w całość... pompujac koło okazało się ze jest przebite... więc zadowolona do końca nie jestem... I chyba bardziej nie polecam niż polecam.

2 / 5 2017-10-28

Złożyłam zamówienie na początku lipca, do tej pory nie otrzymałam potwierdzenia wysłania towaru. Płatność w serwisie ma status nieopłacone, chociaż zaraz po złożeniu zamówienia zrobiłam przelew. Kontakt ze sklepem jest tragiczny. Jeden nr w ogóle nie odpowiada, a drugi jest ciągle zajęty. Zdecydowanie nie polecam i odradzam. Ludzie nie bądźcie głupi i nie róbcie tutaj zakupów. Dno i kilometr mułu.

2 / 5 2017-10-12

Złożyłem zamówienie 27 lipca. Brak kontaktu ze sklepem, zamówienie cały czas widnieje jako nieopłacone pomimo tego że odrazu zrobiłem przelew zaraz po zakupie i wysłałem potwierdzenie płatności na maila. NIE POLECAM!!!

5 / 5 2017-10-09

Błyskawiczna obsługa mimo okresu przedświątecznego. Przesyłka dotarła na czas, wszystko zgodne z opisem i atrakcyjna cena :). Polecam :)

2017-10-03

Najgorszy sklep w jakim robiłam zakupy. Zamawiałam 02.08.2017 dzisiaj jest 22.08.2017 przesyłka do tej pory nie dotarła. Nie ma w ogóle kontaktu ze sklepem. Nie odpowiadają na emalie i telefony. Przestrzegam przed robieniem u nich zakupów. Ten sklep to jakieś widmo.

2 / 5 2017-10-03

Nie polecam!!! towaru do tej pory nie dostarczono,brak kontaktu ze sprzedającym,brak zwrotu gotowki!!!

2017-09-19

do tej pory produkt nie został dostarczony mimo zapłaty i przesłania potwierdzenia do sklepu internetowego

5 / 5 2017-08-31

Bardzo dobry sklep - zamówiony zegarek dotarł szybko i był solidnie zapakowany

2017-08-25

Ok! Towar dotarł

2 / 5 2017-07-26

Nie polecam.Do dnia dzisiejszego czekam na pieniądze i nic.Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem.Nie zostawie tego tak bez echa.Tragedia.Odradzam zakup tutaj.

5 / 5 2017-07-19

Sklep wiarygodny. Polecam.

5 / 5 2017-07-08

Polecam sklep. Duży wybór. U mnie podczas zakupów każdy z rodziny znajduje coś dla siebie przez co jedne koszty za przesyłkę. Wszystko zawsze przebiega bez problemów.

5 / 5 2017-06-23

Wszystko ok, towar idealny, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-06-21

Polecam serdecznie! Sprawna realizacja zamówienia

1 / 5 2017-06-21

Sklep to oszuści, dokonałem zapłaty przelewem internetowym towaru nie otrzymałem. Sprawę zgłaszam na policję.

2 / 5 2017-05-28

Sklep to oszuści zamówiłem towar dokonałem wpłaty poprzez dotpaj przyjęto zamówienie towaru nigdy nie otrzymałem, brak kontaktu na podane nr telefonów przez sklep, brak odpowiedzi pocztą e- mail. Nie polecam, sprawę zgłaszam na policję.

1 / 5 2017-05-28

Ten sklep to oszuści. Zapłaciłem za towar ponad 700zł i nie dostałem nic. Nie odbierają telefonów i nie odpowiadają na maile. Sprawę skieruję na Policję.

2017-04-28

Niestety, zamówiony towar (09.08.2017r.) jescze nie dotarł (31.08.2017r.), kontakt telefoniczny : brak , odpowiedzi na mail: brak.

2017-04-21

od trzech tygodni nie otrzymałam dostawy za którą zapłaciłam tego samego dnia którego złożyłam zamówienie. Nie można się dodzwonić na żaden z podanych numerów telefonów.

2 / 5 2017-04-07

Nie polecam

1 / 5 2017-03-27

Zero kontaktu

Rzetelne opinie o Alledinge.com

Alledinge.com

Siedziba
Głowno

WWW
http://alledinge.com

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie